![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Shastia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Alliance
Świat: Askara
Poziom: 80
Poziom mag.: 63
|
![]() Nie zapłaci ;> Już praktycznie wszyscy zapłacili albo kończą zbierać pieniądze i grają sobie spokojnie.
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Emir Osman
Profesja: Elite Knight
Poziom: 105
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja mam 350k jestem w czolowce jesli chodzi o paynamenty no i nie wiem czy sie cieszyc i byc dumny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Lokacja: London
Imię: Everius Zen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rexis
|
![]() @Bourne
grales tu ,sam tak napisales wiec skad mzoesz wiedziec jaka jest sytuacja wewnatrz Askary w chwili obecnej,jakbys sledzil forum to molgbys zauwazyc iz wiele osob zaczyna grac na nowo wlasnie na askarze ,gdyz na askarze nie jest az tak zle jak to bywa na innych serwach(mowie tu o wykorzystywaniu swoich wplywow przez h lv),i skoro tu juz niegrasz to prosze cie nie opowiadaj lgupot gdyz niemasz zielonego pojecia o czym mowisz Jak Shastia wspomniala,wiekszosc bylych memberow Twm splacila sie badz zarabia hajs na splate hunta. @Emir Wierz mi ,podjales sluszna decyzje ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() Szczerze mówiąc, na askarze naprawde niemal nie ma PA. Częściej spotykam PA ze strony qmpli rexis, ich rl niż ze strony samego rexis
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mnie wk****a jedna rzecz na Askarze- noby mają pro od 100lvl+ i wbijają ci się na respa i "hanted main" plx. A tak poza tym to jest nieźle
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez nobz - 16-03-2007 o 16:51. |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() a co do uwolnionych tmw mam nadzieje ze nie bedziecie tacy bezduszni zeby za kilka dni zmienic zdanie i ihc za byle powod huncic |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik forum
|
![]() widze ze jestes doskonale poinformowany albo sam tam byles tylko niechcesz sie ujawnic ,
owszem padlem tam przez 2 osoby ktore mnie blokowaly ,ale odrobilem to co stracilem w 3 godzinki potem . |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wydaje mi sie zeby te osoby chcialy twojego deda, wiec po co bylo ich huncic =\ , a w teamie nie bylem z reszta to niczego nie zmienia jaką gram postacia
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
owszem nie chcieli zebym padl ,ale na takim quescie wychodzi kto jest noobem ,warlock zaatakowal kogo innego i wszyscy zaczeli uciekac w tym psiaku i i inny 100+ palek,niewiem czemu owy palek sie boi warlocka zblokowac ;o |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten 100+ kupil chara na 92 moze nie zna mozliwosci palka
|
![]() |
![]() |
#191 |
Zbanowany
![]() |
![]() no popatrzeć tylko... psiaku znoobił, kto by sie spodziewał... a zawsze taaaaaaaaaaaaaaaki cwaniak był XDDDD
|
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
|
![]() powiedzmy "ok"
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
|
![]() HHeh ja wam powiem tak . Gram na askarze i spotkalem sie zkilkoma przykrymi sprawami
![]() 1. 2 legendow , kr.... i xu.... Pkowali mnie , Mieli fe , ja jako knajt oczywiscie podszedlem pod nich zeb ydostawali od fe i zeby leczyli sie a nie ladowali we mnie sd . Oni staneli w miejscu a ja zwialem Po 5 min Jeden z nich xu... padl , dowiedzialem sie patrzac w profi lna tibia.com No coz... od razu wiedzialem ze mam przejebane , mialem hunta za to ze niby zajebalem loota pana xu... payment 30k ![]() 2. Ta sprawa jest lepsza ![]() ![]() 3. Kolejna sprawa, . Jak codzien trenilem sobie na slimach i w pewnym momencie wpadl mi jakis noobek 8 lvl i zabij slima , a potem bloczyl resp , no coz musialem stuknac kilka razy drania zeby sobie poszedl, a wiec stukalem go do "reda" wiec ten uciekl pod dp , a chwile potem wpadli do mnie dwaj panowie wykorzystujac szanse iz mam skulla ![]() ![]() T ak wiec ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Wydernowiak? ;d |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() na forum rexis chyba widzialem twoj topic
![]() a co do sytuacji na askarze to sprubuj sobie poexpic na lepszych respach veno d lair czy of to zobaczysz jakie jest pa ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
|
![]() O... Widze ze duzo osob zagalada na forum rexisow... ; ) Taa ja mialem nadzieje ze z powodu braku jakich kolwiek dowodow hunta nie bedzie ale sie mylilem , dalem im tylko znac ze jeden z nich mnie hunci i teraz wszyscy mnie hunca
![]() Ostatnio edytowany przez Pietras__ - 19-03-2007 o 16:55. |
![]() |
![]() |
#200 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cóż... nietrzeba bylo tyle kombinowac.... ![]() |
|
![]() |