![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @beznick
No i jesteś głupi bo niepotrzebnie wyprzedzasz fakty. Jak sie pytasz czy Jina to moja lacha to po cholerę później twierdzisz że to ona, gamoniu? Jak ja nie lubię takiego prostactwa u ludzi, ech... A przy okazji cię zaskoczę, bo to nie jest druid mojej lachy (nawet nie ma Ar'Sol w nicku). Jina nie jest nawet z Poznania, a poza tym to nawet nie wiem kto nią gra, chyba char komuś opchnięty został za jakieś marne grosze. A i uwierz mi że jakbym ja nim grał to byś mógł pożyć z 30 sekund. Przy okazji dobrze wiedzieć że ktoś zabił Ar'Solka, i nawet ded lista jest ![]() @Cors Łe no szkoda że forum nie czytałem to bym zagadał. Matma jak z chuja xD niezdane. Trzeba amnestie oblać ![]() Btw. jak przyjadę i się podam za Mexa to flacha moja? xDDD @BaniteQ Wbij na GG dydolu!!!11!11one1!1one!!
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() ta... Ty o łataniu w dupsko z ojcem wiesz najlepiej. idz lepiej spac bo tata wola, moze dzis spotka Cie to szczescie i zamienicie sie rolami. jakby jednak tak sie nie stalo, to zycze ci duzo "luzu" hf
@sexem no zobacz chcialem byc fajny i mi nie wyszlo. jak ja nienawidze tego prostactwa u siebie ech... pozdrawiam was pozdrowieniem by jina ar'sol: "yo all.hail too family Ar'Sol. Best Solo ![]() Nie nawidze noobuw i jebanych zlodzieji. Pozdro dla all kturzy to czytaja. cya in tibia ;p" Ostatnio edytowany przez beznick - 15-05-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @Up
Znowu ci nie wyszło... prostaku ;]
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() Ja tutaj probuje walczyc z nalogiem, a Ty noobku mi z zurawinowa finlandia wyskakujesz? Cicho tam siedz bo jeszcze z roboty sie zwolnie, zeby wpasc XD
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze