Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-05-2008, 23:27   #181
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Interr ma zakaz robienia PA a kto zrobi poniesie tego konsekwencje.
U, zawialo Lukim i zasmerdzialo Alunirem o,o
gigoro jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-05-2008, 23:35   #182
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro Pokaż post
No bo zobacz ile tutaj osob gra, wchodzisz a 50% respow jest wolna, w sumie respy jeszcze są okey ale za niedlugo mysle ze ten serwer bedzie wyludniony
stary 12-05-2008, 23:38   #183
ywemytus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2008

Świat: arcania
Domyślny

Ty smigacz, a powiedz mi czym przez 3 lata zawinil Ci clapek i krecik? Ok, jest wojna, clapek odjebal kilka rzeczy, ktore nazwalbym pseudo "PA", bo nudzilo mu sie (im sie), ale co do Kreta, to imo, on raczej nie jest ta osoba, ktora od*******al by takie rzeczy o ktorych piszesz. Dodalbym, ze kret bardziej stoi za ta strona, zeby wyjebac z serwera ludzi ktorzy od*******aja(od*******ali przed wojna fest) typu: rexsi, divox,damoon, drocan, pal palus(rofl) i tak dalej. A co do niektorych typow z inter~, to wiem, ze dorwali sie chlopaki do gildii i chca sie pokazac, trudno- zenujace i tyle.

Pozdro dla super smooka z zabrza, ktory nie chce sie ujawnic
btw; jest kilka osob z zabrza ktore maja 100+ lvle na arcanii, ale smokuu, to nie zabardzo znam. Przydupas jakis????? Nieee, pewno zaraz odpowiesz swoim inteligentnym postem jaka Ty masz racje i sie kurwa nie przyznasz pionku kim jestes.
ywemytus jest offline  
stary 13-05-2008, 00:16   #184
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Świat: Arcania
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crystal Pokaż post
Koszyk, nie twierdze, że nie robi, ale ze strony inter odczułem wieksze... Myśle, ze to dlatego, ze w LR wiekszosc ludzi jest z dawnego dpft, poczuli juz smak tego jak to jest byc w jednej z panujących gildii. Natomiast połowa Inter~ to głupki, którzy nigdy nie mieli za wiele do gadania na arcanii,a teraz jak dorwali sie do "władzy" to sie zachowują jak psy spuszczone z łańcucha np. clapek, krecik. Próbowali mnie zabić ale pomimo 15-minuowego pz locka uciekłem im, bo wybotowane postacie wciąz nie czynią ich mądrzejszymi niz są
Natomiast reakcja ludzi z Inter na to, ze ubiłem 25 knighta botującego na waspach (Feniks Druid) była taka

Wrrr ...

Lolz za knighta cie gonilismy ;/ Nie gonilismy cie wcale za to ze jak poszlismy na frosty po typa ktory supportowal i pomagal na opence LR to nas wybluzgales bez dowiadywania sie o co chodzi, po prostu za tego 25 knighta!

I masz racje jestem glupi nie mam pvp o tibi nic nie wiem nawet load wciskaja mi rodzice =) To ty jestes taki pr0 ze jak wyruszylismy z veno to majac 2-3 min pz locka left zdarzyles dac loga. Nauczysz mnie?

Over and out~
stary 13-05-2008, 01:17   #185
Smokuu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża

Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crystal Pokaż post
Koszyk, nie twierdze, że nie robi, ale ze strony inter odczułem wieksze... Myśle, ze to dlatego, ze w LR wiekszosc ludzi jest z dawnego dpft, poczuli juz smak tego jak to jest byc w jednej z panujących gildii. Natomiast połowa Inter~ to głupki, którzy nigdy nie mieli za wiele do gadania na arcanii,a teraz jak dorwali sie do "władzy" to sie zachowują jak psy spuszczone z łańcucha np. clapek, krecik. Próbowali mnie zabić ale pomimo 15-minuowego pz locka uciekłem im, bo wybotowane postacie wciąz nie czynią ich mądrzejszymi niz są

Była taka sytuacja, zabiłem noobchara Noam'a Prodigy (La Revolution), przelogował sie i zaczął pisać do mnie zwyczajnie, że musze zapłacic za to. Wiedziałem, ze zawiniłem wiec nie fikałem do niego ale poprostu sie dogadalismy i skończyło sie na oddaniu loota i przeproszeniu. Natomiast reakcja ludzi z Inter na to, ze ubiłem 25 knighta botującego na waspach (Feniks Druid) była taka, że w pare minut zwaliło sie na mnie troche osób i tylko paru życzliwych znajomych pisało mi, zebym uciekał szybko i daleko bo juz sapia na vencie ze bedą mnie bili. Better luck next time.

Pomijam fakt, że Luki im dużo razy mówił zeby mnie nie ruszali, ale podobnie jak w "Granicy" Zofii Nałkowskiej, popędy i dzikie rządze biorą góre nad zdrowym myśleniem.

Z drugiej strony spójrzcie ile osób odczuło to chamstwo ze strony Inter tylko dlatego, że mieli jakies dalekie powiązania z LR. A ja? Ja jestem z Jarosławia i LR mogliby mnie juz 100 razy zabić bo przeciez znam Lukiego itp, a zrobili mi coś? Nic. Dlaczego? Bo ja nic do tej wojny nie mam pomimo moich znajomości. Za to ludzie z Interregnum (oczywiście nie wszyscy, chodzi mi tu głównie o ekipe SF i pare innych, którzy dołączyli) są poprostu niewyżyci, oni muszą pokazać jacy są mocni, silni, jak trzeba sie ich bać. W moim przypadku im sie akurat nie udało chociaż mając taką ekipe i bota mogli mnie zdmuchnąc od razu, zabrakło im niestety wiedzy i myślenia. Fail menz. Ze mnie żadnego fraga nie byłoby do tej wojny i wszyscy o tym wiedzą, a te półgłówki z Inter~ zabijają znajomych LR i potem sie wykłócają na forum, ze trzeba ich policzyć we fragach jako support LR, żenada. To żaden wyczyn zabić na frostach w kilka osób 70~ msa, który nawet sie niczego nie spodziewa...

Co do Ormo, no cóz... dla mnie to banda sfrustrowanych ludzi, którzy sie wyżywaja na tym, ze kogos zabiją. Wiekszosc ich ofiar to hlvle, którzy mają aole wiec loota z tego nie ma żadnego, poprostu gra dla w*****ania innych. Odszedłem z serwera dlatego, że on nie ma przyszłości zadnej, jest bardziej zrujnowany niż Aurea czy Obsidia i nie widać nadzieji na poprawe...szkoda, bo masa wspomnień i znajomości mnie tu trzyma
I tu widac opinie bezstronnego obserwatora ktory w tym momencie MA RACJE ! w szczegolnosci racje w 4 pierwszych linijkach tekstu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk Pokaż post
Smigacz to powiem Ci ze tylko SF robi takie akcje, no moze z poczatku ekipa SB ale juz wszystko sie uspokoilo, Interr ma zakaz robienia PA a kto zrobi poniesie tego konsekwencje. Na Arcanie mozna wracac, tylko nie wiem jak LR i Ormo ale IT nie bije random, znudzilo sie juz, polowa nie ma przez to fragow itp.
HASuhdauha juz jedni zwalaja na drugich zakaz ma bo juz narobiliscie sobie w huj przeciwnikow ktorzy nie byli niczemu winni a i wspomne post ktory napisal Verudur na tibia.com odnoscnie wczorajszego opena ze Boil o ile dobrze pamietam nie ma free unj bo wszystko wykorzystal na PA LOL i kto tu nie robi pa ? no wlasnie nie macie fragow :/ Znudzilo sie juz ? lol dobre sobie, poprostu luki zabronil ot tyle

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skarabeusz323 Pokaż post
nie no gościu gada jak jakiś mędrzec a co najlepsze teraz pewnie sie śmiejecie co on pisze ale nie długo tak na prawdę będzie
Ja go szanuje chlop madrze gada

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gigoro Pokaż post

Owned HueHhuaasAhuuea

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ywemytus Pokaż post
Ok, jest wojna, clapek odjebal kilka rzeczy, ktore nazwalbym pseudo "PA", bo nudzilo mu sie (im sie), A co do niektorych typow z inter~, to wiem, ze dorwali sie chlopaki do gildii i chca sie pokazac, trudno- zenujace i tyle.

Pozdro dla super smooka z zabrza, ktory nie chce sie ujawnic
btw; jest kilka osob z zabrza ktore maja 100+ lvle na arcanii, ale smokuu, to nie zabardzo znam. Przydupas jakis????? Nieee, pewno zaraz odpowiesz swoim inteligentnym postem jaka Ty masz racje i sie kurwa nie przyznasz pionku kim jestes.
Wez mnie chlopie nie rozmieszaj odnoscnie clapka, typ jest jakis przejeba***y, potrafi tylko wyzywac innych od jakis smieci tak jakby nie znal innego slownictwa ta napewno mu sie znudzilo :/ Niekktorzy? ty chyba chciales powiedziec polowa inter ;o
BTW dzieki za pozdrowienia :*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil Pokaż post
Wrrr ...

Lolz za knighta cie gonilismy ;/ Nie gonilismy cie wcale za to ze jak poszlismy na frosty po typa ktory supportowal i pomagal na opence LR to nas wybluzgales bez dowiadywania sie o co chodzi, po prostu za tego 25 knighta!

I masz racje jestem glupi nie mam pvp o tibi nic nie wiem nawet load wciskaja mi rodzice =) To ty jestes taki pr0 ze jak wyruszylismy z veno to majac 2-3 min pz locka left zdarzyles dac loga. Nauczysz mnie?

Over and out~
Ta a smigacz siedzi i zawija je w te sreberka :/

Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ?
Smokuu jest offline  
stary 13-05-2008, 01:53   #186
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smokuu Pokaż post

Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ?
Postanowilem ze nigdy nie odpowiem takiemu kolkowi jak ty ale raz niech ci bedzie mozesz czuc sie zaszczycony =)

Po pierwsze nie jestem kamsz.

Po drugie jakbysmy cos wjebali do ip changera czy co tam sobie wymysliles to ani ty nie mialbys tej swojej smiesznej i nic nie wartej postaci i prawie cale turtle bylyby bez kasy etc =)

Po trzecie jakbym chcial kogos owalac to znam na to lepsze sposoby =)

Po czwarte pocwicz myslenie - elo, pozdrow rodzine zloz im moje kondolencje i zycz wytrwalosci w obcowaniu z kolkiem takim jak ty =)

Po piate
Masz racje.

Ostatnio edytowany przez Ivanov Galil - 13-05-2008 o 01:55.
Ivanov Galil jest offline  
stary 13-05-2008, 02:20   #187
gigoro
Użytkownik Forum

gigoro's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki

Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
gigoro ma numer GG 2*4*5*5
Domyślny

Ivan, spac! :\
gigoro jest offline  
stary 13-05-2008, 07:49   #188
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:

HASuhdauha juz jedni zwalaja na drugich zakaz ma bo juz narobiliscie sobie w huj przeciwnikow ktorzy nie byli niczemu winni a i wspomne post ktory napisal Verudur na tibia.com odnoscnie wczorajszego opena ze Boil o ile dobrze pamietam nie ma free unj bo wszystko wykorzystal na PA LOL i kto tu nie robi pa ? no wlasnie nie macie fragow :/ Znudzilo sie juz ? lol dobre sobie, poprostu luki zabronil ot tyle
Zwalanie na innych? nie powiedzialbym, w sumie najwiekszy PA jakby byl w interr byl zdradziecką ku*wą wiec 'boh quest' nie byl tak czesto wykonywany, ale byl... w koncu przemyslelismy nasze postepowania i jest zakaz robienia PA . A powracajac do tego zwalania to nie zwalanie tylko naprawde kilka osob z SF i pare osob z SB robilo PA na szerszą skale. Zresztą temat byl przez nas walkowany dosyc dlugo.
stary 13-05-2008, 08:57   #189
Crystal
Użytkownik Forum

Crystal's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006

Crystal ma numer GG 5319497
Domyślny

Do krecika nigdy nic nie miałem, dopóki nie stał sie arogancki jak wbił 100+ level i sie do silver flame wkrecił, tam wszyscy oprócz Lorda Safety mieli cos zjebane w głowach bo byłem w tej gildii od samego początku, jeszcze jak liderem był Lord a nazywała sie Confess of Deneira, pamietam dobrze to głupie gadanie na guild chacie i rozkminianie co, kto, kiedy, kogo i za co. Całe to towarzystwo poza kilkoma osobami odznaczało sie płytkim, prostackim trybem myślenia i nie wydaje mi sie, żeby teraz cos sie wsród nich zmieniło. Dużo razy mnie z silver flame wyrzucali przez nasze kłótnie (pomimo, że racja była po mojej stronie), ale ostatecznie sam odszedłem bo nie mogłem wytrzymac tego prostactwa...mam do tej ekipy uprzedzenie i spodziewałem sie, że bedzie tak jak jest, gdy oni dojdą do jakiegos malutkiego głosiku na Arcanii, A Luki? No cóz zakaz może wydać, ale przecież nie bedzie siedział 24h/7 i pilnował czy psy sie na kogoś nie rzucają...
Co do Clapka, ten człowiek robił cyrki odkąd pamietam, jest to pionierska postac na Arcanii jeśli chodzi o "płacisz albo padasz", sam tego doświadczyłem tylko mu sie akurat nóżka powinęła, ale niczego go to nie nauczyło bo gdy wrócił do gry po długiej przerwie (wypłacił sie bo miał hunta od dpft i padł pare razy) to dalej zaczął robić to samo. Wklejałem swoje screeny w topicu ze screenami i pojawiały sie pare razy fotki z jego legendarnym "płacisz albo padasz". Clapka też można za legende Arcanii uznać Anyway róbcie co chcecie, co mi tam A przyczepiłem sie dlatego, że paru moich kolegów przez was z serwera odeszło, a byli całkiem ok.... I wogóle nie rozumiem waszej polityki na tym świecie...
Cały problem waszej wojny i tego serwera polega na tym, że żadna z gildii praktycznie nie zajmuje sie wojną Spora czesc was wykorzystuje to, żeby zabłysnąc w "świecie wielkich ludzi", żeby sie pokazać, ustawić i żeby potem móc wymuszać rózne rzeczy, a ludzie bedą sie was bali. Zajelibyście sie lepiej planowaniem, pomaganiem Lukiemu i pogłebianiem swoich własnych umiejetności, a nie zatruwaniem życia tym, którzy chcą płacą za pacce i chcą normalnie grać, a nie znosić to, że jakiś półgłówek czuje sie mocny z ventrilem, botem i 10 innymi półgłówkami i musi to całemu światu pokazać Ofc kto jest OK to jest OK i nic do niego nie mam, ale wszyscy wiemy jakich ludzi moja mowa dotyczy
stary 13-05-2008, 13:32   #190
Szefoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Domyślny

Crystal masz w tym sporo racji

Moim kumpli tez paru odeszlo z tego serva i troche skzoda bo tez byli spoko a tu mnie trzymaja kumple bo sam bym nie odszedl na inny serv ale zaczynac wszysztko od nowa mi sie niechce i poco wam to jakiejs PA?? Bo chcielibyscie kase na kims zarobic? Fajnie by wam bylo gdbyscie byli gorsi i ktos od was kazal placic za nic? Napewno nie wiec nie badzcie tacy jak inni

Srry za bledy jesli jakiejs sa

Ostatnio edytowany przez Szefoo - 13-05-2008 o 13:33.
Szefoo jest offline  
stary 13-05-2008, 15:14   #191
Filush_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2008

Domyślny

Zależy jak kto rozumie "normalną gre". Dla mnie normalna gra nie jest jak dla wiekszości neutral - czyte pg + poi. Po to sie ma postać aby sie na*******ać a nie stać przed dp i opowiadać na jakiej imprezie to ty nie byłeś, puszczać całuski do każdego 100lvl+ albo siedzieć cały dzień przed kompem i patrzeć jak zabijasz dragi.

Ostatnio edytowany przez Filush_ - 13-05-2008 o 15:19.
Filush_ jest offline  
stary 13-05-2008, 15:37   #192
Boil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 10 2006

Imię: Boil
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Ze boil pa robil i nie ma dlatego free ujnustow?d; To ci bajki dziecko drogie skad ty takie kocopoly wymyslasz , po co ty czlowieku w ogole na forum sie udzielasz i takie bzudry piszesz nie rozumiem takich ludzi ladnie zakompleksiony musisz byc.
Boil jest offline  
stary 13-05-2008, 18:28   #193
Szefoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Domyślny

Filush wsumie tez masz w tym racje ale coto za rozpierdywanka ze 100 lvl sobie zabije 20??
Szefoo jest offline  
stary 13-05-2008, 19:00   #194
Szefie :)
Użytkownik Forum

Szefie :)'s Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo

Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
Domyślny

Nie no lepiej iscw tyle osob, zeby ci spierdolil a pozniej sie smial
Szefie :) jest offline  
stary 14-05-2008, 15:23   #195
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

tak czytajac te posty,niebedac obrazliwym dla jednych i jak to nazywacie "lizodupem" dla innych to w 110% zgadzam sie z Crystalem.

dzieci ktore kupily chara lub niepoczoly jak duzo pracy tzreba wlozyc w jego zrobienie(mowie o osobach ktore neiwiedza co to bot a tych w old sf jest..bardzo malo) niesa w stanie myslec,dzieci bite pzrez lata w domach,nigdy niebeda lagodnymi owieczkami gdy sie wyprowadza i zamieszkaja z np dziewczyna.Podobnie jest w tibi ,banda zdemoralizowanych dzieci typu "jol jol jol palimy mam cie w dupie mam 15 lat i wlasne wiaderko z piaskiem i mi mozesz skoczyc bo adresu neiznasz" zawsze beda sie harakteryzowaly..debilizmem w grze.
ofc apsolutnie zeby niebylo ze wysywam kogos tu albo jestem niejestem bezstronny w LR takich dzieci tez mamy ale w int~ a raczej bylem IH jest ich 90% co neiznaczy sie niema tam osob ktore szanuje .

ide wpiz..du
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 14-05-2008, 16:55   #196
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

Cytuj:
bledne informacje dzieciaczku masz, patrze, ze panov wam niezle waly cisnie, a wy lykacie jak banda frajerow, ktora sama nie umie pomyslec jakos nikt hacka z powodu mojego ipchangera nie mial, hacki w dpft byly losowe i mialy je osoby z nim i bez niego

probowales zablysnac, ale co ukrywac - fail

i tak, potrzebuje 2 kont na forum, zeby po tobie pojezdzic, alez ty inteligentny jestes cholera!

i jeszcze jeden edit, wiekszego blazna to tylko na torgu mozna spotkac niz ty na tpl bijesz wszystkie trolle na glowe pod wzgledem swojej glupoty i niewiedzy

wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)

Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:33.
kamsz jest offline  
stary 14-05-2008, 17:03   #197
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
tak czytajac te posty,niebedac obrazliwym dla jednych i jak to nazywacie "lizodupem" dla innych to w 110% zgadzam sie z Crystalem.

dzieci ktore kupily chara lub niepoczoly jak duzo pracy tzreba wlozyc w jego zrobienie(mowie o osobach ktore neiwiedza co to bot a tych w old sf jest..bardzo malo) niesa w stanie myslec,dzieci bite pzrez lata w domach,nigdy niebeda lagodnymi owieczkami gdy sie wyprowadza i zamieszkaja z np dziewczyna.Podobnie jest w tibi ,banda zdemoralizowanych dzieci typu "jol jol jol palimy mam cie w dupie mam 15 lat i wlasne wiaderko z piaskiem i mi mozesz skoczyc bo adresu neiznasz" zawsze beda sie harakteryzowaly..debilizmem w grze.
ofc apsolutnie zeby niebylo ze wysywam kogos tu albo jestem niejestem bezstronny w LR takich dzieci tez mamy ale w int~ a raczej bylem IH jest ich 90% co neiznaczy sie niema tam osob ktore szanuje .

ide wpiz..du
ewidentnie widac, ze chciales tu byc zabawny, taki "mlodziezowy" ale przykro mi to ci nie wyszlo...wywolales u mnie jedynie usmiech zażenowania.

i skoncz juz z tymi dziecmi bitymi w domu. masz jakies bolesne doswiadczenia w tej kwestii?'
z postu na post coraz bardziej sie pograzasz...juz nie wspomne o tragicznej ortografii ("apsolutnie" - tutaj oplułem ekran)

wojna trwa

Ostatnio edytowany przez Bartholomew - 14-05-2008 o 17:04.
Bartholomew jest offline  
stary 14-05-2008, 18:05   #198
Smokuu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamsz Pokaż post
bledne informacje dzieciaczku masz, patrze, ze panov wam niezle waly cisnie, a wy lykacie jak banda frajerow, ktora sama nie umie pomyslec jakos nikt hacka z powodu mojego ipchangera nie mial, hacki w dpft byly losowe i mialy je osoby z nim i bez niego

probowales zablysnac, ale co ukrywac - fail
LoL winny sie tlumaczy czy jak to tam bylo
To bylo za czasow starego dpft,wystawiles pliczek z niespodzianka Koń trojański BackDoor.Generic4.VKU. Nie wiem co to za typ trojana bo sie nie znam, ale nie wydaje mi sie zeby to cos dobrego bylo
Nie znasz mnie to nie mow do mnie dzieciaku nawet jesli wnioskujesz to po moich postac, nie proboj byc sprytny bo ci to nie wychodzi niestety oO
Smokuu jest offline  
stary 14-05-2008, 18:11   #199
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

Cytuj:
LoL winny sie tlumaczy czy jak to tam bylo
To bylo za czasow starego dpft,wystawiles pliczek z niespodzianka Koń trojański BackDoor.Generic4.VKU. Nie wiem co to za typ trojana bo sie nie znam, ale nie wydaje mi sie zeby to cos dobrego bylo
Nie znasz mnie to nie mow do mnie dzieciaku nawet jesli wnioskujesz to po moich postac, nie proboj byc sprytny bo ci to nie wychodzi niestety oO
ahahah, winny sie nie tlumaczy, tylko ci pokazuje, ze glab jestes, dpft nie dostalo odemnie zadnych 'pliczkow niespodzianek', jedyny plik jaki dpft dostalo to ipchanger, ktory byl CZYSTY, a pare osob sobie ubzduralo, ze kg ma

nie probuje byc sprytny, smokuu - zabawny = fail

a i ten, no zapisales sobie pewnie nazwe backdoora gdzies na karteczce przy monitorze, zeby mi to wytknac po prawie roku - jak masz zamiar probowac mnie jakkolwiek oczernic to daj se spokoj, bo tylko z siebie blazna robisz

wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)

Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:32.
kamsz jest offline  
stary 14-05-2008, 18:17   #200
Smokuu
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kamsz Pokaż post
ahahah, winny sie nie tlumaczy, tylko ci pokazuje, ze glab jestes, dpft nie dostalo odemnie zadnych 'pliczkow niespodzianek', jedyny plik jaki dpft dostalo to ipchanger, ktory byl CZYSTY, a pare osob sobie ubzduralo, ze kg ma

nie probuje byc sprytny, smokuu - zabawny = fail

a i ten, no zapisales sobie pewnie nazwe backdoora gdzies na karteczce przy monitorze, zeby mi to wytknac po prawie roku - jak masz zamiar probowac mnie jakkolwiek oczernic to daj se spokoj, bo tylko z siebie blazna robisz
Ta a po zeskanowaniu na virusscan.jotti.org strona sobie jaja zrobila i pokazala taki wynik :/ Blaznem to jestes raczej ty lal
Smokuu jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania