![]() |
#182 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No bo zobacz ile tutaj osob gra, wchodzisz a 50% respow jest wolna, w sumie respy jeszcze są okey ale za niedlugo mysle ze ten serwer bedzie wyludniony
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Świat: arcania
|
![]() Ty smigacz, a powiedz mi czym przez 3 lata zawinil Ci clapek i krecik? Ok, jest wojna, clapek odjebal kilka rzeczy, ktore nazwalbym pseudo "PA", bo nudzilo mu sie (im sie), ale co do Kreta, to imo, on raczej nie jest ta osoba, ktora od*******al by takie rzeczy o ktorych piszesz. Dodalbym, ze kret bardziej stoi za ta strona, zeby wyjebac z serwera ludzi ktorzy od*******aja(od*******ali przed wojna fest) typu: rexsi, divox,damoon, drocan, pal palus(rofl) i tak dalej. A co do niektorych typow z inter~, to wiem, ze dorwali sie chlopaki do gildii i chca sie pokazac, trudno- zenujace i tyle.
Pozdro dla super smooka z zabrza, ktory nie chce sie ujawnic ![]() btw; jest kilka osob z zabrza ktore maja 100+ lvle na arcanii, ale smokuu, to nie zabardzo znam. Przydupas jakis????? Nieee, pewno zaraz odpowiesz swoim inteligentnym postem jaka Ty masz racje i sie kurwa nie przyznasz pionku kim jestes. |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Świat: Arcania
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Wrrr ... Lolz za knighta cie gonilismy ;/ Nie gonilismy cie wcale za to ze jak poszlismy na frosty po typa ktory supportowal i pomagal na opence LR to nas wybluzgales bez dowiadywania sie o co chodzi, po prostu za tego 25 knighta! I masz racje jestem glupi nie mam pvp o tibi nic nie wiem nawet load wciskaja mi rodzice =) To ty jestes taki pr0 ze jak wyruszylismy z veno to majac 2-3 min pz locka left zdarzyles dac loga. Nauczysz mnie? ![]() Over and out~ |
|
![]() |
![]() |
#185 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() Owned ![]() Cytuj:
![]() BTW dzieki za pozdrowienia :* Cytuj:
Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ? ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze nie jestem kamsz. Po drugie jakbysmy cos wjebali do ip changera czy co tam sobie wymysliles to ani ty nie mialbys tej swojej smiesznej i nic nie wartej postaci i prawie cale turtle bylyby bez kasy etc =) Po trzecie jakbym chcial kogos owalac to znam na to lepsze sposoby =) Po czwarte pocwicz myslenie - elo, pozdrow rodzine zloz im moje kondolencje i zycz wytrwalosci w obcowaniu z kolkiem takim jak ty =) Po piate Masz racje. Ostatnio edytowany przez Ivanov Galil - 13-05-2008 o 01:55. |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() Do krecika nigdy nic nie miałem, dopóki nie stał sie arogancki jak wbił 100+ level i sie do silver flame wkrecił, tam wszyscy oprócz Lorda Safety mieli cos zjebane w głowach bo byłem w tej gildii od samego początku, jeszcze jak liderem był Lord a nazywała sie Confess of Deneira, pamietam dobrze to głupie gadanie na guild chacie i rozkminianie co, kto, kiedy, kogo i za co. Całe to towarzystwo poza kilkoma osobami odznaczało sie płytkim, prostackim trybem myślenia i nie wydaje mi sie, żeby teraz cos sie wsród nich zmieniło. Dużo razy mnie z silver flame wyrzucali przez nasze kłótnie (pomimo, że racja była po mojej stronie), ale ostatecznie sam odszedłem bo nie mogłem wytrzymac tego prostactwa...mam do tej ekipy uprzedzenie i spodziewałem sie, że bedzie tak jak jest, gdy oni dojdą do jakiegos malutkiego głosiku na Arcanii, A Luki? No cóz zakaz może wydać, ale przecież nie bedzie siedział 24h/7 i pilnował czy psy sie na kogoś nie rzucają...
Co do Clapka, ten człowiek robił cyrki odkąd pamietam, jest to pionierska postac na Arcanii jeśli chodzi o "płacisz albo padasz", sam tego doświadczyłem tylko mu sie akurat nóżka powinęła, ale niczego go to nie nauczyło bo gdy wrócił do gry po długiej przerwie (wypłacił sie bo miał hunta od dpft i padł pare razy) to dalej zaczął robić to samo. Wklejałem swoje screeny w topicu ze screenami i pojawiały sie pare razy fotki z jego legendarnym "płacisz albo padasz". Clapka też można za legende Arcanii uznać ![]() ![]() Cały problem waszej wojny i tego serwera polega na tym, że żadna z gildii praktycznie nie zajmuje sie wojną ![]() ![]() ![]()
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Crystal masz w tym sporo racji
Moim kumpli tez paru odeszlo z tego serva i troche skzoda bo tez byli spoko a tu mnie trzymaja kumple bo sam bym nie odszedl na inny serv ale zaczynac wszysztko od nowa mi sie niechce i poco wam to jakiejs PA?? Bo chcielibyscie kase na kims zarobic? Fajnie by wam bylo gdbyscie byli gorsi i ktos od was kazal placic za nic? Napewno nie wiec nie badzcie tacy jak inni Srry za bledy jesli jakiejs sa ![]() Ostatnio edytowany przez Szefoo - 13-05-2008 o 13:33. |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Zależy jak kto rozumie "normalną gre". Dla mnie normalna gra nie jest jak dla wiekszości neutral - czyte pg + poi. Po to sie ma postać aby sie na*******ać a nie stać przed dp i opowiadać na jakiej imprezie to ty nie byłeś, puszczać całuski do każdego 100lvl+ albo siedzieć cały dzień przed kompem i patrzeć jak zabijasz dragi.
Ostatnio edytowany przez Filush_ - 13-05-2008 o 15:19. |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Imię: Boil
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pretty Pink Pwnies
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Prudnik
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Filush wsumie tez masz w tym racje ale coto za rozpierdywanka ze 100 lvl sobie zabije 20??
|
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() Nie no lepiej iscw tyle osob, zeby ci spierdolil a pozniej sie smial
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() tak czytajac te posty,niebedac obrazliwym dla jednych i jak to nazywacie "lizodupem" dla innych to w 110% zgadzam sie z Crystalem.
dzieci ktore kupily chara lub niepoczoly jak duzo pracy tzreba wlozyc w jego zrobienie(mowie o osobach ktore neiwiedza co to bot a tych w old sf jest..bardzo malo) niesa w stanie myslec,dzieci bite pzrez lata w domach,nigdy niebeda lagodnymi owieczkami gdy sie wyprowadza i zamieszkaja z np dziewczyna.Podobnie jest w tibi ,banda zdemoralizowanych dzieci typu "jol jol jol palimy mam cie w dupie mam 15 lat i wlasne wiaderko z piaskiem i mi mozesz skoczyc bo adresu neiznasz" zawsze beda sie harakteryzowaly..debilizmem w grze. ofc apsolutnie zeby niebylo ze wysywam kogos tu albo jestem niejestem bezstronny w LR takich dzieci tez mamy ale w int~ a raczej bylem IH jest ich 90% co neiznaczy sie niema tam osob ktore szanuje . ide wpiz..du ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() probowales zablysnac, ale co ukrywac - fail i tak, potrzebuje 2 kont na forum, zeby po tobie pojezdzic, alez ty inteligentny jestes cholera! i jeszcze jeden edit, wiekszego blazna to tylko na torgu mozna spotkac niz ty ![]() wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
i skoncz juz z tymi dziecmi bitymi w domu. masz jakies bolesne doswiadczenia w tej kwestii?' z postu na post coraz bardziej sie pograzasz...juz nie wspomne o tragicznej ortografii ("apsolutnie" - tutaj oplułem ekran) wojna trwa Ostatnio edytowany przez Bartholomew - 14-05-2008 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() To bylo za czasow starego dpft,wystawiles pliczek z niespodzianka Koń trojański BackDoor.Generic4.VKU. Nie wiem co to za typ trojana bo sie nie znam, ale nie wydaje mi sie zeby to cos dobrego bylo ![]() Nie znasz mnie to nie mow do mnie dzieciaku nawet jesli wnioskujesz to po moich postac, nie proboj byc sprytny bo ci to nie wychodzi niestety oO |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie probuje byc sprytny, smokuu - zabawny = fail a i ten, no zapisales sobie pewnie nazwe backdoora gdzies na karteczce przy monitorze, zeby mi to wytknac po prawie roku - jak masz zamiar probowac mnie jakkolwiek oczernic to daj se spokoj, bo tylko z siebie blazna robisz wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
#200 | |
Użytkownik Forum