![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie? ![]() Typ wbil sie do dpft i mysli ze ma swoje 5 minut pierwszy raz od 2 lat uciemiezenia i zaczyna cynic na forum rofl. Lind moze i ma swoje wady nikt nie jest doskonaly ale w przeciwienstwie do ciebie ma jaja i jesli on jest zerem to ty dawno jedziesz na minusie stary. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Heheh
Imię: Navax
Profesja: Elite Knight
Poziom: 58
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Masz pan calkowita racje... sua to taki jebany lizodup, mysli ze jak dobrze expi to kurwa jest bosse, a tak naprawde to zwykla ciota :OOO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: Heheh
Imię: Navax
Poziom: 58
Skille: 80/78
![]() |
![]() No coz kurwa, po huj ci jechac! Nie ma najmniejszego sensu bo i tak TTT wygra wojne a dpft bedzie placic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Kurwa kultury
![]() |
#185 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po drugie, nawet nie wiedzialem ze Denis gra Vynaleckiem. A po trzecie, pamietaj, ze mieszkam niedaleko od Ciebie ![]() A po czwarte, jeżeli nie wiecie nic o mnie, to nie wypowiadajcie sie na moj temat, ok? Bo tylko pierdolicie bullshity i az zal mi was :\ Ostatnio edytowany przez gigoro - 08-06-2007 o 15:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() @gigoro
fakt jak odjac ten exp który zrobil pierwszy owner tzn do 115 lvlu to moze i tyle wyjdzie btw nieczujesz sie wydymany ze old vynaleck cie wyjebal z chara? pozdro ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2006
![]() |
![]() POWSTAŁA NOWA GILDIA
Time To Terror Academy LOL ? xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
![]() |
![]() Cytuj:
Ale kłamiesz , co w depo jak go widziałem przez ostatnie 2h w domku? xD TTT wojne wywołało a chyba większość się jej boi. Nienawidze kolesi którzy boją się o własny tyłek i spiepszają do drugiej gildi(Leszcz,ares,arcash-idiota) Co im z tego przyjdzie jak fosfik i tak ich op******i , jak TTT wygra(choć nie chce zeby wygrało) to fosfik team wykosi polakow i sami bedą panować na arcani. Zeby DPFT upadło to musiałby od nich odejsć aata,luki,bellish bo co wojne ktoś od nich odchodzi a i tak DPFT wygrywa. Po wojnie(po wygranej dpft) ares,tiuso,lindlay,lesz i arcash nie bedą mieli zycia. FOSFIK IDZ LEPIEJ ZE SWOIMI KUMPLAMI NA INNY SERW BO NIGDY NIE ZAPANUJESZ NAD ARCANIA
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________ 17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie 17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S 17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie 17:05 Frank Wizion [16]: exura gran 17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie? 17:05 Lindlay [120]: tak 17:05 Lindlay [120]: ![]() 17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k
STILLmatic Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 08-06-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Gildia: Heat
Świat: Titania
|
![]() Nie bede sie tu wypowiadal za czesto, bo szkoda czasu. Wiekszosc z was zna lepiej historie i terazniejszosc Arcanii od kolegow "spod dp", wiec szkoda slow.
Czesc z was, jak podrosnie, albo nauczy sie "lepiej" grac zrozumie i bedzie zalowac, tego co tu wypisywalisice. Te wszystkie domysly, plotki i inne bajeczki. Ale szczerze mowiac chuja na to klade. GOŁ GOŁ ŻÓŁWIE!11111 JE******* TJUSA I LINDLAJA !!!!1111
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() ta bo sie ciagle zmieniacie i wogole pewnie sie odgadales ze starym vynem i meczysz lukrecja, ktos wyzej napisal ze dostales vyna(tzn postac) w swoje lapy i sharujecie haha mysle ze dzieki allegro&rodzinie pod choinke bedziesz mial passy do top 25 arcani haha wtedy poczujesz sie kims... bo sam nic niepotrafisz zrobic lol ;D pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Gildia: La Revolution
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Wyzywacie sie i bijecie na forum jak dzieci z piaskownicy, a tymczasem fragi leca po obu stronach? Obydwie strony mowia ze wygraja trudno by nie faworyzowac wlasnego ja. Jednak zajmijcie sie wojna jesli chcecie wygrac czy przegrac a nie wyzywajci sie na forum tibia.com i tibia.pl i nie wiadomo gdzie jeszcze. Jak juz powiedzialem to nie moja wojna jak chcecie bijcie sie ja mialem moja 2~3 miechy temu i to mi wystarczy. Po obu stronach mam starych dobrych znajomych. Lindlay z ktorym chodzilem na hero jak polowa z was jeszcz nie wiedziala co to tibia. Arcash ktorego znam juz ho ho ...Auron'el, Cramsha, Galithar, Wovimus. Jak i po drugiej stronie Luki Tharion ktory wiecznie biegal za mna by mnie zabic x] Thouri Shady ktory mi uratowal na lagu kilka razy dupe, Sakul Aelis i Bellish Elane ktorych znam od samego poczatku i pamientam jak byli ze mna w pierwszej guild x] Piekne czasy. Medivh Shady na ktorego moge liczyc, Maly gruby Knight ktory czesto chce biegac na hydry, Youffie, Zin Alin ktory kilka razy ~4 wbijal 100 lvl albo 100 ktorys i ciagle padal jak tylko wbil x] Dalacin Crawler, Ljubo De'Omerta, Voronix i na koniec Sua Mea ktory chcial mnie zajebac za to ze padl od huntera ktory podeszedl na Edron. I wiele innych osob ktore pominolem przypadkiem. Nie mam mojego miejsca w tej wojnie wiec nie biore udzialu. I wszelkie teksty ze Lamusini i jego guild nie chce dolaczyc do wojny sa nie na miejscu kazdy ma swoje powody i niech tam zostanie.
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up@ thx za twoje zwierzenia ale chyba zapomnialeś o Sheriff Woody i Szefo
(7K 4 ever) Myslalem ze leszczu pokaze sie z dobrej strony a jednak to du*a . GO GO GO DPFT , ONLY Polish PPL ON ARCANIA
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 09-06-2007 o 01:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam problem z Silver Flame.. Liczyć ich fragi i dedy, czy tez nie? Co sądzą forumowicze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() oj tam ja nie mam nic przeciwko graczom innej narodowosci ;p np w mojej gildii jest teraz 2 bardzo spoko graczy z hiszpaniiKar np. Xanniya Longetic czy Karpiouska
![]() Rethond - moim zdaniem tak,o ile dobrze pamietam jak NO (old ng) dolaczylo do wojny do SK to liczyli all fragi ;p jak cos mi sie jeblo to sry ale lekko spiyt jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 09-06-2007 o 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit dzięki za te kilka słów ;s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() Ej dzwonil ktos do was ttt bo do nas tez dzwonili i odgrazali sie jakies szujki jechane az sie sua pospinal strasznie , i youffiego pomalowal i bedka ze strachu aby odpedzic duchy fsdhfsdkjhfskdjfhskjfhskdjhsjkdhfsdjkhfsdjkh
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |