Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Pokaż wyniki sondy: Czy zakazać takich tematów?
Tak 497 62.99%
Nie 292 37.01%
Głosujących: 789. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-02-2008, 09:01   #181
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Po 1 nie biore udzialu w waszej bezsensownej dyskusji Facc to scierwo i nic sie im nie nalezy proste , a ze ty jestes forun fighter to twoja sprawa. W ogole denerwuje mnie takie gadanie taki pijak na dworcu czy ktos mu kazal pic ? czy ktos mu kazal sie lenic? Czy ktos zabronil mu zrobic profesora z politologii i zarabiac xx tysiecy miesiecznie ? Ze polacy to lenie to calkiem inna sprawa.
Salarigoth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-02-2008, 11:19   #182
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2008

Domyślny

@bloodwin
Albo ty jestes nadetym dzieciakiem, albo pieprzonym nerdem, ktorego starzy rozpieszczaja.
Co ci w tym przeszkadza, ze facc ma to co ma!?
Najlepiej wszystko zabrac, zeby pacc bylby jeszce lepszy?
O to ci chodzi?
Tak jak ty mowisz "Nie skarzcie sie, bo robiac konto akceptowaliscie umowe i zgodziliscie sie na to co jest", ty tez nie sraj bo sam tez akceptowales ta umowe!
I nie masz prawa drzec jape i kazac zrobic jedno miasto dla facc.
Kto ci powiedzial, ze facc to jest rzecz demonstracyjna?
Facc to rzecz normalna, a PACC to dodatek, jesli umiesz cos czytac po angielsku, to przeczytaj na tibia.com!
Potem sraj, dalczego facc ma tak duzo!!!
Te twoj glupie place-wymagam, dobra zaplaciles to wymagasz PACC'a, ale sraj sie od FACC, placisz za PACC'a, a nie za to zeby bardziej ujebac FACC. Ogarnij sie prosze, bo to co soba prezentujesz to jest poprostu smiech na sali.

Pozdro & pocwicz.

Ostatnio edytowany przez FryzjerZenon - 07-02-2008 o 11:21.
FryzjerZenon jest offline  
stary 07-02-2008, 16:20   #183
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Ajaj, niewierny Tomasz. Jak ci powiem co z tego wywnioskowłem itd. To sie zaczniesz pluc jak wiekszosc dzieci.
Ja nie zacząłem się pluc. Ale ty powoli tak.

Cytuj:
hah, to razcej ty w kólko powtarzasz to samo bo ci się skończyły argumenty
Hehe. Sorka, ale musze ci to powtarzać co chwila, bo nie rozumiesz tego co pisze i co ty potem czytasz. Dalej swoje gadasz, a tego co ja pisze to nic chyba nie rozumiesz.

Cytuj:
wiec nie zadeycudujesz o tym ze pacc bedzie mial wiecej lol.
Wiec nie ty ani inne "rzekomo poszkodowane" facc nie będą decydować komu się należy coś nowego w update. Ale jak widać Cip jest po stronie pacc. Ciekawe czemu nie?

Cytuj:
nie za bardzo w prostej... Placisz to wymgasz zeby facce nie jeczaly ? Wtf ? dobrze się czujesz ?" Masz juz dosyc nrzekania facców? Kup pacc dzisiaj ! A specjalnie dostaniesz ignora dla all facców" lo0l
Chyba ja cię spytam o wiek, bo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zrozum w końcu o co mi chodzi z tą zasadą. Napisze to dużymy literami. PŁACISZ = WYMAGASZ = SKORO DAŁEŚ IM KASE TO MASZ PRAWO NA NOWE RZECZY. NIE PŁACISZ = NIE MASZ PRAWA DO NOWYCH RZECZY, BO ZA CO.

Cytuj:
Byłem, miałem pacca i jest boski to prawda ALE powtarzam main jst...main. Boze..A w ymacie pacca dzięki faccom. Bo gdyby gra nie była na poiczątku darmowa gówno by było a nie gra. Nie rozumiesz tego ? Najpierw jest 10 ludzi, potem coraz wiecej w koncu jak jest duzo ludzi to sa bonusy. A to ze wymknely sie im spod kontoroli to nie nasza wina.
Ale co to ma do rzeczy, że każdy miał kiedyś darmowe konto? JA ci POWTARZAM, że nie ma znaczenia czy kiedyś było się facc czy nie. Nie zapłacisz za nowe rzeczy to ich mieć nie będziesz. Ps: Fajny argument main to main.

Cytuj:
Czy ty masz downa? Lool...Co za idiota hah ! Jescze raz ci to sprubuję wytłuamczyc: To co pisałem, nie chodziło o facce pacce srace czy pierdace tylko TŁUMACZYŁEM MENTALNOSC POLAKOW ! JEDEN NARZEKA ZE NARZEKA DRUGI A TRZECI NARZEKA ZE ONI NARZEKAJA CZAWRATY ANRZEKA ZE NARZEKA PIERWSZY I TRZECI A DRUGI ZE PIATY ! Doszło?
A do ciebie doszło jak wygląda mentalność niektórych polskich facców? DAJ MI TO I TAMTO, CZEMU JA TEGO NIE MAM A ON MA, JA TEŻ CHCE, FRRRRRRRRI ITAAAANS

Cytuj:
Wiadomo, ze nikt nie jest tak biedny kto gra w tibię, ale są inne rzeczy. Jedni uważają Tibię za grę, przerywnik w życu, przerywnik w graniu w noge, w siatke w sptkaniach z kumplami - jako rozgrzewkę. A nie Tibie jako trzon a pilke od czasu do czasu.
Jakbyś czytał co pisałem wcześniej, to byś wiedział. Dla niektórych tibia to przerywnik, a dla innych trzon. I jak dla kogoś piłka to trzon to woli kupić piłke a inny pacc. Kapujesz?

Cytuj:
I jeszcze raz bede powtarzal az dojdzie.....Nie wiem co ty chcesz ! Nie daja nic, ale pomysl: jakby dodawali nowe rzeczy tylko dla pacca to po jakims czasie Facc byłby ...boże ! On byłby nadal na 7.4 ! inne czary itd. No nie wiem jak ci to tlumaczyc....
[/quote]

A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update"

Bo ja nie.

Cytuj:
Dopóki nie wymyślisz nowych normalnych argumentów. Bo w kólko powtarzasz to samo z nadzieeja ze jak powtórzysz 20 razy to uwierzymy.
Sorka, ale to ty uczepiłeś się swoich mało przekonujących argumentów i tylko je powtarzasz.

-------------------------------------------------------------------
Do FryzjeraZenona

Cytuj:
@bloodwin
Albo ty jestes nadetym dzieciakiem, albo pieprzonym nerdem, ktorego starzy rozpieszczaja.
Co ci w tym przeszkadza, ze facc ma to co ma!?
Najlepiej wszystko zabrac, zeby pacc bylby jeszce lepszy?
O to ci chodzi?
Przeczytać cały temat, albo kilka moich postów a dopiero wcinaj się do dyskusji, bo nie wiesz co gadasz.

Cytuj:
Tak jak ty mowisz "Nie skarzcie sie, bo robiac konto akceptowaliscie umowe i zgodziliscie sie na to co jest", ty tez nie sraj bo sam tez akceptowales ta umowe!
I nie masz prawa drzec jape i kazac zrobic jedno miasto dla facc.
A gdzie ja mówiłem, kazałem itp. by dać facc tylko jedno miasto. TY w ogóle wiesz na jaki temat jest ten temat? Ja tu mówie o zaśmiecaniu przez niektórych facców forum po każdym update.

Cytuj:
Kto ci powiedzial, ze facc to jest rzecz demonstracyjna?
Inteligencja. Posiadasz takową? Wiesz czym jest demo (wersja demonstracyjna)? Demo zawiera cząstke gry, zaś PACC w Tibii jest pełną wersją.

Cytuj:
Te twoj glupie place-wymagam, dobra zaplaciles to wymagasz PACC'a, ale sraj sie od FACC, placisz za PACC'a, a nie za to zeby bardziej ujebac FACC. Ogarnij sie prosze, bo to co soba prezentujesz to jest poprostu smiech na sali.
Jeszcze raz, bo się sam ośmieszasz. Zrozum na temat czego jest ten temat a potem pisz.

Cytuj:
Pozdro & pocwicz.
Nawzajem. Ci polecam ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem.
Erhion jest offline  
stary 07-02-2008, 17:14   #184
merctedess
Użytkownik forum

merctedess's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2008

Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 76
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

uważam że powinien być taki temat
ponieważ gdy pacc ci się skończy też jesteś faccem
merctedess jest offline  
stary 07-02-2008, 17:19   #185
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gawroon7 Pokaż post
Tak samo mozna powiezdiec o biednych ludziach mieszkajacyh na dworcu. "pomooz mi nie mam co jesc" "zaplacisz ?" "nie mam nic" " nie placisz - nei wymgaja" lol
90% ludzi mieszkających na dworcu na to zapracowała, więc nie pisz takich głupot. A poza tym nie porównuj trudnej sytuacji finansowej z kupnem Premium, bo to całkiem inne dwie sprawy.

Argumentów nie ma już po co przytaczać, bo i tak ten co chce coś za darmo, to i tak będzie narzekał... SYZYFOWE PRACE!

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
Rafals from hell jest offline  
stary 07-02-2008, 17:26   #186
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Tak samo mozna powiezdiec o biednych ludziach mieszkajacyh na dworcu. "pomooz mi nie mam co jesc" "zaplacisz ?" "nie mam nic" " nie placisz - nei wymgaja" lol
Lmao, różnica jest choćby taka, że komputer i internet to przywilej, co dopiero mówić o PACCu, a jeść trzeba, niezależnie od tego czy sie podcierasz 200złotówkami czy grzebiesz po śmietnikach, żeby kupić sobie bułkę.
stary 07-02-2008, 17:34   #187
Erhion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 03 2006

Domyślny

Cytuj:
uważam że powinien być taki temat
ponieważ gdy pacc ci się skończy też jesteś faccem
Co nie znaczy, że z tego powodu ma się prawo do wszystkiego za darmo.
Erhion jest offline  
stary 07-02-2008, 18:39   #188
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Domyślny

Tak bloodwin, przeczytalem twoje wszystkie posty.

"Nie nie powinni. Nie powinni dostać nic jeśli nie dali nic na grę. Nie nalezy się im nic jesli nie płacą." <- Czyli trzeba mocniej ujebac FACC

Co do mentalnosci
"A z jakiej racji? Co dali faccowie tibii by teraz tibia i cipy im się odpłaciły i dały coś w update?" <- typowy Polak, byle by inny nie mial tyle ile ja mam. Jak ja czegos nie mam, to niech i on nie ma.

WYJAŚNIJ MI.
Dlaczego macie coś dostać? DLACZEGO? PŁACISZ? CZY PŁACISZ ZA TE GRĘ?
JAK NIE TO NIE DOSTANIESZ NIC."
<- A dalczego FACC, ma nic nie dostac? Dlaczego? Noi co, ze nie placi? Czy jest napisane w regulaminie gry, ktorego lubisz tak uzywac i cytowac "Nie masz pacca, to nic w upie nie dostaniesz"??

Co do Ciebie, poza twoimi kilkoma tekstami nic nie mam. Tez uwazam, ze takie narzekanie powinni delete odrazu.
Ale takiego czegos nie bedzie w regulaminie, bo jest punkt dotyczacy spamu. To, ze moderatorzy go nie egzekfuja to nie nasza wina.
Rozumiem cie o ci chodzi, mam FACC, ale nie sram po upie, ze nic nie dali, ojezu ojezu cipsux.

@To co tu zobaczylem, poprostu mnie zdziwilo, jak ludzie moga byc tak wredni.
Checie dac 1 miasto dla FACC, zamknac ich na bugach pod nimi, a najlepiej gl tez usunac, bo za duzo tam ludzi expi. To jest smieszne i tyle...
stary 07-02-2008, 18:41   #189
Gawroon7
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post

Ja nie zacząłem się pluc. Ale ty powoli tak.
Boze, ty serio nie umiesz czytac ze zrozumieniem....lol - przeczytaj jescze raz. Sprawdz w jakim czasie to pisalem a w jakim odpowiadasz..

Cytuj:
Hehe. Sorka, ale musze ci to powtarzać co chwila, bo nie rozumiesz tego co pisze i co ty potem czytasz. Dalej swoje gadasz, a tego co ja pisze to nic chyba nie rozumiesz.
To samo moge powiedziec o tobie...lol

Cytuj:
Wiec nie ty ani inne "rzekomo poszkodowane" facc nie będą decydować komu się należy coś nowego w update. Ale jak widać Cip jest po stronie pacc. Ciekawe czemu nie?
I po raz kolejny: Ja nie mowie ze cos mi sie na nalezy w kazdym upie, tylko, że wyolbrzymiasz. Naprawdę jest w chuj noobów na facc masz racje. Mi chodzi o to, że facc nie moze nic nie dostawac. Wiadomo ze (wieeele) mniej, ale cos zawsze musi byc.(znam zycie - zaraz sie przyczepisz do tego "musi " )

Cytuj:
Chyba ja cię spytam o wiek, bo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Zrozum w końcu o co mi chodzi z tą zasadą. Napisze to dużymy literami. PŁACISZ = WYMAGASZ = SKORO DAŁEŚ IM KASE TO MASZ PRAWO NA NOWE RZECZY. NIE PŁACISZ = NIE MASZ PRAWA DO NOWYCH RZECZY, BO ZA CO.
Boze..ja nie umiem czytac ze zrozumieniem ? Look @up

Cytuj:
Ale co to ma do rzeczy, że każdy miał kiedyś darmowe konto? JA ci POWTARZAM, że nie ma znaczenia czy kiedyś było się facc czy nie. Nie zapłacisz za nowe rzeczy to ich mieć nie będziesz. Ps: Fajny argument main to main.
Nie graj w tą gre - do niej trzeba umieć podstawy angielksiego... Main znaczy główny. MainLand - główny kontynent w wolnym tłumaczeniu.

Cytuj:
A do ciebie doszło jak wygląda mentalność niektórych polskich facców? DAJ MI TO I TAMTO, CZEMU JA TEGO NIE MAM A ON MA, JA TEŻ CHCE, FRRRRRRRRI ITAAAANS
Tak doszlo, oni tacy są, ale co piernik do wiatraka* ? Ja mówię o mentalnosci polskiej i amerykanskeij a tymi wyjezdzasz z grupa osob -.- lol

Cytuj:
Jakbyś czytał co pisałem wcześniej, to byś wiedział. Dla niektórych tibia to przerywnik, a dla innych trzon. I jak dla kogoś piłka to trzon to woli kupić piłke a inny pacc. Kapujesz?
Powtórzyłeś to co napisałem. Praktycznie słowo w słowo. Wiec po co piszesz?

Cytuj:
A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update"

Bo ja nie.
Zbyt uogólniasz. Ja akurat nie narzekam ze mam mało - mi to 100% wystarcza. Naucz się - znowu to muszę powtarzać - że taka metalnosc polaków. Nie kurwa jakich facców,nagle mi wy*******asz z nimi lol, tylko polaków. Jest na co narzekac to narzekaja, nie ma to tez narzekaja..boze. A widziałeś gdzieś " Nie wolno jesczec faccom ? "
Cytuj:
Sorka, ale to ty uczepiłeś się swoich mało przekonujących argumentów i tylko je powtarzasz.
Po pierwsze to nie są argumenty, tlyko kontrargumenty na twoje i za kazdym razem staram sie dawa inne i je wyjasniac, a ty od kilku postów wałkujesz to samo to samo i cos nie umiesz zrozumieć.
Cytuj:
-------------------------------------------------------------------
Do FryzjeraZenona

A gdzie ja mówiłem, kazałem itp. by dać facc tylko jedno miasto. TY w ogóle wiesz na jaki temat jest ten temat? Ja tu mówie o zaśmiecaniu przez niektórych facców forum po każdym update.
O, tutaj "Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update" " Chyba że jest się idiotą i nie wiedzi związku.
Cytuj:
Inteligencja. Posiadasz takową? Wiesz czym jest demo (wersja demonstracyjna)? Demo zawiera cząstke gry, zaś PACC w Tibii jest pełną wersją.
W tym wypadku Pacc to też demo. Masz 50 lvl nie mozesz miec wszystkich czarów jescze. Masz demo. Życie zaczyna się op śmierci (mowie o rl ) - zycie to demo? W sumie ciekawa mysl ;]

Ile razy mam to powtarzac ?
stary 07-02-2008, 20:02   #190
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

@up
Ignore ci daje bo mam dosc tych glupot co piszesz , Facc/pacc dwie oddzielne grupy to sa dla ciebie , idz pobiegac w hunter outficie na cyclopach w thais btw mowisz Wy dostaliscie 50 % terenow i cos tam costam ale dalismy 90 zl za 3 miechy gry a , ze ty jestes pijawka to nie nasza wina .
Salarigoth jest offline  
stary 07-02-2008, 20:40   #191
Gawroon7
Użytkownik Forum

Domyślny

@Pani up

Pisz i czytaj ze zrozumieniem dzieciaczku....
Po primo, nie ja mówiłem że dostaliśmy 50 % tylko on. Teraz oczywiście uznasz że to jest racja ( bo jest. W sumie mamy nawet ok. 60 % LĄDU)
Niestety pan @3xUp miał rację. Tacy są polacy. Masz mało, to weźmie żebyś miał jescze mniej, masz dużo to pluje jadem "a żeby cie cholera" A jak jest narzekać to narzekaja obydwaj. A tobie potrzeba się jescze dużo o życu nauczyć, oj dużo. Pijawką można nazwać każdego. Masz własną studnię, bo nie chcesz płacić - TY PIJAWKO ! NIE PŁACISZ ! ZA CO BEDZIEMY MIASTO UTRZYMYWAĆ ! I tak można wiele rzeczy. Wysunęły się propozocyje, żeby przed rejestracja w tibii był test IQ. Na forum też by się przydał. Tylko nie wiem, czy specjalnie dla ciebie wprowadzili by skalę ujemną, lol.
stary 07-02-2008, 20:43   #192
Gawroon7
Użytkownik Forum

Domyślny

BTW. Obydwaj już nic nie piszcię, chyba że chcecie, mi się nie chce wałkować w kólko tego samego, bo coś widzę, że nie rozumiecie. Ale to nei wasza wina. Ale kogoś napewno. Ktoś was chyba musiał bić po ciemiączku jak byliście mali lol.
stary 07-02-2008, 20:45   #193
Gawroon7
Użytkownik Forum

Domyślny

@zapomnialem

EOT
stary 07-02-2008, 20:52   #194
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

@up
Nie jestem typowym polaczkiem bo mysle o innych ludziach ale ze faccowi nic sie nie nalezy (Prawie) to jest fakt...
Salarigoth jest offline  
stary 07-02-2008, 21:22   #195
FryzjerZenon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
@up
Nie jestem typowym polaczkiem bo mysle o innych ludziach ale ze faccowi nic sie nie nalezy (Prawie) to jest fakt...
Dlaczego sie nic nie nalezy?
Sory, ale czy ty placisz podatek za swojego psa? Nie? No, to pies ci sie nie nalezy, albo wiesz co?! Pozwalam ci chodzic z psem po 50% twojego usiedla! Bo z czego bedziemy utrzymywac nasz kraj?
stary 07-02-2008, 23:08   #196
Salarigoth
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FryzjerZenon Pokaż post
Sory, ale czy ty placisz podatek za swojego psa? Nie? No, to pies ci sie nie nalezy, albo wiesz co?! Pozwalam ci chodzic z psem po 50% twojego usiedla! Bo z czego bedziemy utrzymywac nasz kraj?
nienawidze psow tylko sraja i smierdza...
Salarigoth jest offline  
stary 07-02-2008, 23:41   #197
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FryzjerZenon Pokaż post
Ludzie skoro z was tacy filantropi to czego nie założycie swojej gry pokroju tibii. Stwórzcie servery, utrzymujcie je, opłaćcie ludzi, którzy zajmuję się przeróżnymi rzeczami w firmie, zapłaćcie rachunki za prąd i lokal... i wiele wiele więcej.

A teraz pomyślcie jakbyście to musieli wyłożyć z własnej kieszeni

Tak to jest. Gra na początku była prawie darmo, z czasem zaczęła się rozwijać, co przyniosło dodatkowe koszty z jej utrzymania. Wejdźcie na przykład na Runescape, gra była do pewnego momentu darmowa, teraz wszystko co wychodzi jest tylko dla premium userów, gdy patrzymy na WoW'a to gra jest całkowicie płatna, bez możliwości grania za free.

Zastanówcie się trochę zanim coś napiszecie... a co do psa to pragnę powiedzieć, że trzeba go zarejestrować co jest płatne... tak więc twój przykład jest do bani nie udało się... przykro mi.

Cytuj:
No, to pies ci sie nie nalezy
Przy wyrabianiu dowodu płacisz za niego, a mimo to on do ciebie nie należy... tylko do państwa

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee

Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 07-02-2008 o 23:44.
stary 07-02-2008, 23:49   #198
Gawroon7
Użytkownik Forum

Domyślny

Lol, gdie ty mieszkasz? U mnie pies jest mój i nic za niego nie płacę. MASz racje se to pacc utzymuje serwery itd. Ale co cholery cemu sie nic faccom nie nalezy ? To nie jest duzo roboty skrypt o taki tu i tam napisac, i to nie z lenistwa chyba co ?!
stary 08-02-2008, 00:29   #199
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Lol, gdie ty mieszkasz? U mnie pies jest mój i nic za niego nie płacę. MASz racje se to pacc utzymuje serwery itd. Ale co cholery cemu sie nic faccom nie nalezy ? To nie jest duzo roboty skrypt o taki tu i tam napisac, i to nie z lenistwa chyba co ?!
Za niezarejestrowanego psa możesz dostać mandat jak cię policja złapie ;] albo może złapać go hycel

Co do skryptów... mało roboty?? Taki jesteś pewien? To spróbuj trochę samemu poćwiczyć. Ja osobiście robiąc OTS'a wiele się namęczyłem żeby zrobić coś czego nie było na innych serwach A trzeba zauważyć, że skrypt nie może mieć żadnych błędów, dlatego trzeba mnóstwo czasu na sprawdzanie jak i jego tworzenie.

Zresztą o ile się nie mylę, to podczas tego update dostaliście sporo... Dark Cathedra wzbogacona o 2-óch nowych przeciwników (nie występują na terenach PACC). Rozbudowane Mount Sternum z wielkimi podziemiami z umarłymi, gdzie można znaleźć Crypt Shlamblery (których wcześniej nie mieliście), a na dodatek 2 nowe rodzaje cyklopów ;].

No, ale chyba miałem jakieś złudzenie senne... A może to jawa? xD

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
stary 08-02-2008, 00:45   #200
Gawroon7
Użytkownik Forum

Domyślny

Bozeeee ! Ja sie nie kloce o to ze malo, bo dostajemy duzo. Ja sie kloce o to, ze ten peirdola cche zebysmy nic nie dostawali i mi pieprzy za co to dostajemy.
Dwa: W moim miescie nie ma hycla, a policia siedzi na komiariacie i zbija baki, i lapie rowerzystow bez karty rowerowej, lol. Bo robiles to sam, a tam pracuje caly oddzial programistów. I w ogóle co do czarów, to jak robią dla pacca muszą robic skrypt Ze tyko pacc ma.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania