|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#181 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
SSSupPEERRR już jutro chyba o 18:00 dowiemy się co nam przyniosą:
Nowe potwory, nowe qesty, nowe czary, Balansowanie profesji 2, A, PRZDE WSZYSTKIM ZIMOWY UPADATE!!! ![]() ![]() ![]() ![]() P.S lx cip soft new qests na rooku bo mam 2 postać na roku która jest rookslayerem :bo większość wykonałem ![]()
|
|
|
|
#182 |
|
Guest
|
ZARĄBIŚCIE że qestów będzie więcej im więcej tym lepjej
eeahzawsze może zdobyć sporom sumke za itemy z qestó |
|
|
#183 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2007
Lokacja: venore
Imię: Czeslav De'stroyer
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Guardia
Poziom: 19+
Skille: dd/ss
Poziom mag.: 99
|
palka zrabali ale daje rade pzdro
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Guest
|
Cytuj:
co z tego update swiatecznego mi wogole sie nie podoba trzeba pocieszac sie inaczej znalalem program do zabawy a wykorzystalem go do tibi i se hacze i zarabjam ostatnio 130 lvl ;p !! dobre to ze darmowy i samemu sie konfiguruje na siebie i wszystkie swoje parametry a nei jakas tam czerstwa owntibia ze kase robja na ludziach http://ggk.glt.pl to G@du Ghost Kylogger dobra zabawka to woogle nic nie zwiazane z tibia a mozna cuda robic i uzywac do haczenia poelcam fajna zabawa tymbardziej ze za darmo lol i pod zdjecia podszywać mozna ale byle tluman nie skonfiguruje sam ;p trzeba czytac dział obsluga pozdrooo !! ![]() |
|
|
|
#185 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
Tibia jest oryginalna? Panie admin ,on kłamie ,on kłamie ,on kłamie !!! Propagande i fałsz sieje!!! Chyba ,że masz na mysli zrobienie z pala huntera co jest dość nowatorskim i kontrowersyjnym sporem... Ostatnio widze w tibii coraz wiecej zapozyczen z innych gier ale moge sie mylic bo Tibia istnieje od 1997 czyli od niepamietnych wszeczasów.
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 02-01-2008 o 05:52. |
|
|