![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Eragog
-konto od dawna (nie słyszałem by supportem zostal nowy użytkownik), -dobra znajomość angielskiego + może innych języków -powyżej 15 lat (czyli ustatkowany emocjonalnie, ale nie chce tu nikogo obrazić, a i są też wyjątki w regule, czyt. kompleksy itd), -w miare wysoko poziomowa postac, -ktoś mający więcej wolnego czasu (3h i więcej) by uaktualniać na bieżąco stronke, -znający html'a, CC+ czy jako to się tam nazywa (których ja niestety znajomością nie mogę się pochwalic ![]() -wiedzący czego chce, -znany, -poprawny ortograficznie (choć o to łatwiej przy pomocy Mozilli, nie wiem jak innych przeglądarek ![]() itp cechy charakteru i jego ogólnej działalności na forum, a czas pokaże kto z nich pisał prawdę, a kto chciał przez chwilę poczuć się fajny ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez paffelek - 15-03-2008 o 20:59. |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Postanowiłem że pooglądam sobie te podania i z dumą stwierdzam że na siódmej stronie znalazłem moje własne (nie zostało odrzucone ;]) więc pozostaje czekać kilka miesięcy z nadzieją że zwolnią się jakieś miejsca.
Ale mnie pocieszający jest fakt że takich jak ja jest wielu... A co do spamowania to dodam że gratuluję wszystkim wybrany, szacunek. |
![]() |
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
2- nie trzeba mieć baaardzo dużo wolnego czasu, godzinka dziennie wystarczy; 3- po co niby wysokolevelova postać? Tu się liczy doświadczenie a nie lvl; 4- czemu musi być znany ? to nie ma nic do rzeczy. |
|
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Cookly
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Cóż..Możę kiedyś się udaa ; D..
Ogólnie Gratuluję i życzę Powodzenia..Mam nadzieję,że wykonacie kawał dobrej roboty..; *
#185 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Fakt godzina wystarczy 3.ok, ale tibia jest duża, gdyby support składał się z samych 50 lvli, kto aktualizowałby looty lepszych potworów, questów, nowych terenów np na Tibia Earth, czy nanosił ewentualne poprawki co do respów. Nie mam nic do supporterów z niższymi levelami, ale wysoko poziomowcy są bardzo potrzebni, gdyż oni mogą zwiedzić więcej i dowiedzieć się wiecej. 4.Ktoś wyżej napisał, że dobry supporter powinien być dość znany, bo dzięki temu więcej ludzi mu zaufa, oczywiście znany w dobrym tego słowa znaczeniu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]() Czekać rok aż ktoś zrezygnuje i przystąpić do suportu jako wyrzutek - szczęściarz? No nie bardzo
![]() Mam pytanie... Czyli jeżeli moje podanie nadal jest na stronie tzn., że zostanie odrzucone lub zaakceptowane, czy będzie czekało aż ktoś zrezygnuje ? >> Łatwo sprawdzić kogo przyjęli, trzeba mieć spryt ;] Osoby przyjętęte (Stan na 15/03/2008 21:37): Avallach Stonek Slythia Ma'tys neopostman Fureyka Gelt Yossarian Wolf Yoh92 Aldruhn of Aldora Aerie Azaeulus Verte ProCZOP Ojciec Dyrektor Aroonia Hansu AdAmSiK BresW Bloodmoon Juhhhhy Emekah HubertPol Snagoth Efax Azenus Damroky Fred Druid of Pacera Eluthiel_Tinuviel kani_mani Safe Botrex Lezro Miłosz Kojotes Ostatnio edytowany przez KlonAdam - 15-03-2008 o 21:39. |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#188 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
"Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia. Powód: przyjęty" "Ta wiadomość została usunięta przez Shinjix. Powód: Odrzucone" |
|
![]() |
#190 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() no właśnie wszystko z nim ok dlatego sie dziwie
![]() nie offtopic bo wkoncu gdzie jak nie tu można komentować wybory, to nie temat do samych gratulacji, ale też do wyrażania opinii o nowych supporterach ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() A ja mam właśnie pytanie, co z tymi podaniami co nie zostały ani zaakceptowane ani odrzucone? W takiej właśnie mam swoje i mnie to ciekawi
![]() @edit Aff dziwne bo nie widziałem tego, ale dzięki.
"I tried so hard and got so far but in the end it doesn't even matter" Ostatnio edytowany przez Milten Magician - 16-03-2008 o 12:02. |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko masz napisane w poprzednich postach.
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Wpisy bloga: 1
Imię: Eluthiel Tinuviel
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 54
|
![]() @up:
Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Skądinąd
Profesja: Knight
Świat: Arcania/Nerana
Skille: Słabe
|
![]() Później przyjęci - support drugiej kategorii?
![]() Tak czy inaczej pewnie większość (w tym ja) by się na takie coś zgodziła. ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#197 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apropo tego nawału =D. To w sumie go nie bo nowy support wziął się ostro do roboty i już nawet nie ma co robić =\.
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @UP
Wątpię żeby to trwało długo. No chyba, że rzeczywiście już zrobiliście wszystko co się da i wszystkie informacje na stronie są uzupełnione, to będziecie musieli czekać do kolejnego update Tibii. Informacje o wszystkim co nowe w grze będą musiały się szybko znaleźć na stronie (nim znajdą się one u konkurencji). ![]() ![]()