|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Crucified Skinhead - profanacja czy alegoria? | |||
Profanacja. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 9.72% |
Alegoria. |
30 | 41.67% |
Nie mam zdania. |
35 | 48.61% |
Głosujących: 72. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. O ile się nie mylę grafika powstała po roku 82 jako reklama sklepu Last Resort.
2. Jest symbolem męczeństwa skinheadów spod znaoku Spirit of '69. 3. Nie ma chuja żeby był profanacją, bo by się kupy nie trzymało.
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie było mnie kawał czasu więc teraz odpiszę.
Cytuj:
Wierz mi- dosyć dużo osób jest chora na w/w choroby. Pytanie: co ja mam z tym zrobić? Biegać wokół i krzyczeć zarówno na katolików jak i na ateistów. Znowu przepraszam jeśli przyjąłeś to jako aluzję wobec Ciebie. Tak nie jest. Ja zrozumiałem dokładnie przesłanie. Bóg nie zsyła martwych dzieci. To często wina kobiety. A jeśli nie to jest to wina innych organizmów. Lub różnica między innymi ludźmi. Dlaczego są bakterię? Aby panowało jakieś tam kółko spożywcze. I nie wszystkie, przykładowo, bakterię są szkodnikami. One nie myślą sobie "temu dam AIDS a temu białaczkę". To co one WYWOŁUJĄ jest skutkiem czegoś. One walczą o byt. Nieświadomnie. W przeciwieństwie do nas. Ludzi. Szczerze mówiąc to w głębi siebie wierze, że osoba nie robiąca nic specjalnie złego nie będzie nigdy cierpiała przez "Naturę". Zależy to od punktu widzenia. Jakbym właśnie komuś powiedział "Bóg Cię wybrał, pisz teraz tu kazania" to aż nie ciekawbym był reakcji. Po prostu Bóg wybiera, oraz człowiek. Akceptacja to też wybór.
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Omg...
W przeszłości tyle krucjat i innych prześladowań niewiernych ze strony katolików... A teraz to udają wielce pokrzywdzonych... Kościół powinien mieć gówno do gadania! Księża na mszy powinni walnąć po raz setny te same kazanie (5-10min) i wypuścić biedne znudzone dzieci do domu, a nie przez 30min nawijać jaka to władza grzeszna, że łamią przykazania bo pozwalają na eutanazję, aborcje i pies wie jeszcze co... @Topic Od kiedy to krzyżyk taki należy tylko do kościoła??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: In the coffin...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ostatnio co raz bardziej zastanawiam się skąd się tyle wielkich i zbuntowanych ateistów rodzi w tak młodym wieku... środki masowego otępiania? Niektórzy nawet chrześcijańskie symbole biorą za antychrześcijańskie.
Buntujecie się przeciwko wierze, o której mało co wiecie. Buntujecie się, bo tego po prostu nie rozumiecie albo to jest trendy.
![]() |
#185 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
@Arashel Po przeczytaniu twojej wypowiedzi mam wrażenie, że twoje wyrabianie poglądów skończyło się gdzieś na oglądaniu TVN-u 24. Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@Arashel ja wątpie, żeby Twoje wyrabianie poglądów zaczęło się nawet na TVN 24. Szczerze to powtarzasz zasłyszane gdzieś myśli. Cytuj:
Cytuj:
PS. nazywanie kogoś idiotą czy debilem nie jest obrażaniem. Bynajmniej ja kogoś w ten sposób nie obrażam. Idiotyzm i debilizm to jest choroba. Osoba, która jest na nią chora jest idiotą, lub debilem. Ja jedynie mogę podejrzewać takie upośledzenie i czysto profilaktycznie, ewentualnie, nieznacznie mogę kogoś nazwać w ten sposób. @Nah- podejrzewać mogę. Mogę zaakceptować czyjeś poglądy- jeśli nie mają chociażby najmniejszego realnego zagrożenia dla społeczeństwa. Wiem, że to jakoś głupio brzmi, ale o to mw. chodzi.
Ostatnio edytowany przez Nari - 10-07-2008 o 19:13. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|