![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Cytuj:
@topic Lejiso Cichy = Lej sobie (albo Lej się ) Cicho :/ 3/10 |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Albert
Kojarzy mi si z albercikiem z Seksmisji ![]() Tylko czemu duzymi ??
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() @Fanfi:
Dużymi bo dla jaj ![]() A Fanfi to mi się kojarzy z moim kumplem Fafikiem (nie pytajcie skąd taka xywa ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2004
|
![]() Fanfi
Tak troszkę dziwnie brzmi... Nie wiem co on oznacza, próbowałam przestawiać literki ale też nic nie wyszło... ale jest taki inny ![]() ALBERT Huh? Nie bardzo mi się podoba. Imię poprostu (wątpię, że twoje) dziwny. 4/10 @MatKus - Nie jestem analfabetką, a także nie lubuję się w fantastyce. Mój nick pochodzi od Anioła Ciemności z książki mało fantastycznej, chociaż z pewnymi powiązaniami. Ostatnio edytowany przez Vea - 31-12-2004 o 11:27. |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Vea-bardzo mi się podoba 8/10
Kojarzy mi się bardzo z tematyką elfów, fantasy. Doskonale oddaje klimat Tibii i tego forum. gratz pomysłu ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Vea- Czuję bratnią, elfią duszę...
![]() Vea- +tak jakby elfickie +krótkie +łatwe -nie pasuje do avata -jednak od Anioła Ciemności... 'o_o Ocena: 8/10 Cytuj:
![]() PS Dla niekumatych: Ja jestem elfem. ![]() Tacy szybcy? Gixafe- 5/10 +łatwe +krótkie -nieoryginalne -nie podoba mi się. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 31-12-2004 o 12:31. |
|
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() @up
Shanhaevel chyba coś ci sie pomylilo. Patrz dokłądnie kogo opisujesz, by wydaje mi się, że to powinienem być ja ;P I znowu nie zostane opisany @down Gaixafe :| Gixafe jak już coś. A tak w ogóle nie wiem, co jest trudnego w wymówieniu słowa "gixafe" ![]() Ostatnio edytowany przez Gixafe - 31-12-2004 o 12:46. |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @Gixafe
Niby orginalne, ale jakby wziete z "Suggest name". Trudne do wymówienia. 4/10
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 31-12-2004 o 12:44. Powód: WRUUUUUUUUUUUUMMMMMMMAAAAAAAAAA...!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#189 |
Nikt ważny
|
![]() Shanhaevel
Hmmm elf, kolejny brat. Wy tego pewnie nei wiecie ale ja też jestem z rodu elfickiego. Może to trochę kolidować ze znaczeniem słowa "Hegemon", od którego wywodzi się mój nick, ale zestawienie słów Hegemon i Elf chyba najlepiej może zobrazować kim chciałbym być ![]() wracając do oceny: + oryginalny +pomysłowy + kiedy już się uda go przeczytać to fajnie brzmi - długi troche - pierońsko trudny do przeczytania - może się mylę ale trochę słabo z elfem się kojarzy. 7/10 Gixafe + całkiem ciekawe + krótkie, zwięzłe i czytelne + kojarzy się z fantasy - chyba faktycznie pochodzi ze starego syntezatora imion ![]() - mam wrażenie, że imie źle zapisano i poprawna forma to Gifaxe hehe 6.9/10
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Hegemmon - 9/10
Kojarzy mi się z jakimś bogiem, ew. antycznym władcą. W dodatku łatwy do wymowy.
#191 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Hegemmon
Bo w sumie Shanhaevel to zdrobnienie od imienia Shantirel Galaerivel- "szczenię zrodzone w lesie cieni". Topic: Hegemmon- 8/10- Nieodparcie kojarzy mi się to ze skałą księżycową, nie pytajcie czemu, po prostu takie skojarzenie. +Fajny. Podoba mi się. +Łatwy. -to podwójne 'm' mnie czasami denerwuje. ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Shanhaevel
7/10 +oryginalny +podoba mi sie ![]() -zaje****ie trudny do wymowy i do napisania (musialem skopiowac)
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() Evul Tibian
5/10 +Latwo przeczytac etc. -Nie za orginalne ![]()
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Zegenis:
Pełny głębi, pełny prostoty a jednak niezwykły nick, pełen różnych emocji a jednocześnie twardy i silny! A tak na poważnie, zły nie jest prawda? 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Torun
|
![]() Zegenis
kojarzy sie szczegolnie z rycerzem a wiec pasuje do avatarka ogolnie znosny nick ;] 7/10 -kagan (ek?) a moze sagan? ![]() jakos mi nie pasi chociaz z malej litery tak jak i moj nick 5/10
I am a polish boyfriend yes yes, yes I am... Ostatnio edytowany przez karstag - 31-12-2004 o 13:32. |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Nie ni widze że ten temat wzbudził zainteresowanie. Jush 20 stron O.o nice
5\10 karstag - hmm.. brzmi jak niemiecki dzień tygodnia ![]() ale tak twarde w wymowie i za to + Ostatnio edytowany przez salata2005 - 31-12-2004 o 13:51. |
![]() |
![]() |
#197 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Co po nazwisku to po pysku... mam na nazwisko Kuś
![]()
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dr. Unknown
+Fajny skrót- Drunk- pijany ![]() +Nietrudny -Po 'Dr' nie pisze się kropki -Za dużo coś kolesi z przedrostkiem 'Dr' -Ludzie często zjadają trzecią 'n' Ogólnie: 7/10 |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Woooohoooo
Mineliście mnie ![]() |
![]() |