Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-08-2009, 17:48   #181
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DaimenPro Pokaż post
Spiszę was
POLICJANT! NA STOS GO!!!
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-08-2009, 17:55   #182
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Raczej z ludziej głupoty. Oskarżać rap o to, że przez niego debile jebajom policje to tak, jak oskarżać ludzi tworzących sztućce o to, że mordercy używają jednego z nich (nie chodzi o łyżkę) do zabijania. Btw, wskaż mi jakieś jedno zdanie, w którym Eldo nawołuje do nienawiści policji.
O widelec?

Rap jest robiony po to, żeby go sprzedawać. A kupią gówniarze, którzy znajdą sobie w twórcach autorytety. Twórcy autorytetami zostaną gdy gdy zaciekawią gówniarzy, a że gówniarzy interesują narkotyki, alkohol, seks i przemoc to jest najlepszy pomysł na rap. Może kiedyś miało to coś wspólnego z gangsterką, ale teraz wszystko jest nastawione na grupy docelowe. Jak ktoś tworzy coś ambitnego to na 90% się na tym nie dorobi majątku.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 17:59   #183
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
Rap jest robiony po to, żeby go sprzedawać. A kupią gówniarze, którzy znajdą sobie w twórcach autorytety. Twórcy autorytetami zostaną gdy gdy zaciekawią gówniarzy, a że gówniarzy interesują narkotyki, alkohol, seks i przemoc to jest najlepszy pomysł na rap. Może kiedyś miało to coś wspólnego z gangsterką, ale teraz wszystko jest nastawione na grupy docelowe. Jak ktoś tworzy coś ambitnego to na 90% się na tym nie dorobi majątku.
Dokładnie, tak samo Feel jest dla kobiet w średnim wieku.
stary 12-08-2009, 18:12   #184
Gordorczyk
Użytkownik Forum

Gordorczyk's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gumcajs Pokaż post
a i ci co mieszkaja w dzielnicach dla elit, tatus zarabia kokosy a oni grzecznie chodza do liceum niech sie moze nie wypowiadaja. taka propozycja.
popieram w 100%
Полскa!!!
Gordorczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 18:16   #185
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
popieram w 100%
A jeśli ktoś mieszka w normalnej okolicy? Też ma wyjść? ;< To trzeba zmienić nazwę tematu na "Nienawidzimy Policję" ;<
stary 12-08-2009, 18:17   #186
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

@Gordorczyk i gumcajs
To mnie ku*wa rozwaliliście… Jak komuś się lepiej powodzi to nie może mieć swojego zdania w tej sprawie? Gratz muski

Btw. Żeby nie było, że jestem „łże-elitą” i się wypowiadam w temacie – no więc nie jestem z „elity”, a każdy kto jest z Jelcza-Laskowic (miejscowości w której mieszkam) zna dzielnice „fabryczną” w której mieszkam, zgadnijcie dlaczego ją znają? Podpowiem, że nie dlatego że mieszka tutaj elita miasta xP
stary 12-08-2009, 18:21   #187
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Siedzicie w tych liceach i nic nie wiecie o życiu. Ja dostałem tonfą w łeb i dzięki temu doświadczeniu jestem prawie wszechwiedzący.

@Andrew

To była ironia. Pozdro i poćwicz =D

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 12-08-2009 o 19:11.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 18:27   #188
Gordorczyk
Użytkownik Forum

Gordorczyk's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 Pokaż post
@Gordorczyk i gumcajs
To mnie ku*wa rozwaliliście… Jak komuś się lepiej powodzi to nie może mieć swojego zdania w tej sprawie? Gratz muski
bo taki byl w dupie i gowno widzial?
Полскa!!!
Gordorczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 18:32   #189
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Wychodzi na to, że trzeba być kryminalistą z patologicznej rodziny żeby mieć kłopoty z policją? Dziwne. Przecież srają się podobno do wszystkich, bez względu na to czy coś zrobił czy też nie.
stary 12-08-2009, 19:00   #190
Seeleesee1992
Użytkownik Forum

Seeleesee1992's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2008

Profesja: Paladin
Poziom: 45
Skille: 75/59
Poziom mag.: 12
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk Pokaż post
bo taki byl w dupie i gowno widzial?
Jak to mawia moja Pani Psor (w sensie nauczycielka ;P) z Podstaw Logistyki: „O BOWE!!!”. Kretynizm na tym forum nie zna granic ;O

PS. Od teraz mogą pisać tutaj tylko ci, którzy dostali wpierdol od policji (oczywiście za niewinność!).

Ostatnio edytowany przez Seeleesee1992 - 12-08-2009 o 19:02.
Seeleesee1992 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 19:01   #191
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
A jeśli ktoś mieszka w normalnej okolicy? Też ma wyjść? ;< To trzeba zmienić nazwę tematu na "Nienawidzimy Policję" ;<
I dopisać - tylko dla marginesu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx123 Pokaż post
Siedzicie w tych liceach i nic nie wiecie o życiu. Ja dostałem tonfą w łeb i dzięki temu doświadczeniu jestem prawie wszechwiedzący.
Moja wina, że za głupi jesteś na liceum? Przecież do dobrego liceum może iść każdy co sobą reprezentuje choć minimum wiedzy i umiejętności.
Jeżeli ktoś wolał siedzieć na podwórku niż w szkole to świadczy o tylko o nim, a to, że się ktoś nie uczył i czepia się tych którzy ciężko na swój sukces zapracowali to lekka przeginka.

Co do pojęcia, kto nie poznał życia. Jak dla mnie życia nie poznał ktoś kogo ulica wychowała, bo to nie życie tylko syf. Życie zaczyna się od pewnego poziomu.

stary 12-08-2009, 19:43   #192
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrew Pokaż post
I dopisać - tylko dla marginesu.

Moja wina, że za głupi jesteś na liceum? Przecież do dobrego liceum może iść każdy co sobą reprezentuje choć minimum wiedzy i umiejętności.
Jeżeli ktoś wolał siedzieć na podwórku niż w szkole to świadczy o tylko o nim, a to, że się ktoś nie uczył i czepia się tych którzy ciężko na swój sukces zapracowali to lekka przeginka.

Co do pojęcia, kto nie poznał życia. Jak dla mnie życia nie poznał ktoś kogo ulica wychowała, bo to nie życie tylko syf. Życie zaczyna się od pewnego poziomu.
Chodzę do liceum. Wszystkie przedmioty poza ścisłymi to BANAŁ. Widziałem zeszyt mojego kolegi z budowlanki, muszą tam robić takie projekty że szczena opada i prędzej bym się zesrał na ten papier niż zrobił chociaż 10% takiego planu. Jak widzę ludzi z mojej klasy, czyli osoby nieznające się praktycznie na niczym, ich umiejętności ograniczają się do wkłuwania i lizania dupy nauczycielom, nie mające zainteresowań a na słowo "piwo" uciekające z płaczem do wychowawczyni, to właśnie widzę tych twoich "ludzi reprezentujących coś sobą"... Prawda jest taka że bardziej swobodnie czuję się w gronie tych tzw. przez Ciebie LUDZI ULICY, którzy przynajmniej mówią prosto z mostu i są szczerzy, niż wśród YnTeLyGenCji z mojego liceum, która zazdrości Ci wszystkiego w czym jesteś lepszy i tylko kombinuje jak bardziej oczernić Cię w oczach nauczycieli czy reszty uczniów i byliby w stanie wydymać własne matki byle tylko dostać świadectwo z paskiem. Tyle.
stary 12-08-2009, 19:51   #193
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Chodzę do liceum. Wszystkie przedmioty poza ścisłymi to BANAŁ. Widziałem zeszyt mojego kolegi z budowlanki, muszą tam robić takie projekty że szczena opada i prędzej bym się zesrał na ten papier niż zrobił chociaż 10% takiego planu. Jak widzę ludzi z mojej klasy, czyli osoby nieznające się praktycznie na niczym, ich umiejętności ograniczają się do wkłuwania i lizania dupy nauczycielom, nie mające zainteresowań a na słowo "piwo" uciekające z płaczem do wychowawczyni, to właśnie widzę tych twoich "ludzi reprezentujących coś sobą"... Prawda jest taka że bardziej swobodnie czuję się w gronie tych tzw. przez Ciebie LUDZI ULICY, którzy przynajmniej mówią prosto z mostu i są szczerzy, niż wśród YnTeLyGenCji z mojego liceum, która zazdrości Ci wszystkiego w czym jesteś lepszy i tylko kombinuje jak bardziej oczernić Cię w oczach nauczycieli czy reszty uczniów i byliby w stanie wydymać własne matki byle tylko dostać świadectwo z paskiem. Tyle.
Dziwną masz szkołę ;l

Boże, a ja myślałem że mam zjebane życie... Teraz widzę, że żyję w Utopii!
stary 12-08-2009, 19:56   #194
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Lol, sfinks nie przesadzasz trochę? xd Nigdy nie spotkałem się z czymś takim w moim LO. Przynajmniej nie na taką skalę.
Akkorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 19:58   #195
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Domyślny

U mnie tak jest, bo to tzw. jedno z "lepszych" w mieście. Czy ktoś kto odmawia sobie przyjemności, trzyma jakiś poziom? Asceza chyba wyszła z mody jakoś razem ze średniowieczem, ale co ja tam wiem.

@down

W moim tak jest. Może wpływ cieków wodnych? ...

Ostatnio edytowany przez sphinx123 - 12-08-2009 o 20:02.
sphinx123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 20:01   #196
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
U mnie tak jest, bo to tzw. jedno z "lepszych" w mieście. Czy ktoś kto odmawia sobie przyjemności, trzyma jakiś poziom? Asceza chyba wyszła z mody jakoś razem ze średniowieczem, ale co ja tam wiem.
Jakimś cudem w moim liceum takie sytuacje nie miały miejsca. A tłumaczenie, 'bo to jedno z 'lepszych' w mieście' tłumaczeniem nie jest.

@up
W moim było zupełnie przeciwnie... A kiepską szkołą to ono nie było.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 12-08-2009 o 20:04.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 20:02   #197
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erhion Pokaż post
Tylko, że z reguły za samo to spisanie już zaczyna się nienawiść. To działa tak - "Jak oni mogli mnie spisać, jak śmieli ku**8 po*** suki*** czas mi zabrali, sram na nich etc".

Po prostu naprawdę spora część młodzieży myśli, że jest nietykalna. Gdy policja uświadamia im co innego, żywią nienawiść.
W sumie masz racje. Nie kazdy podchodzi do tego z dystansem.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 20:02   #198
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Gorzej, jeśli plebsy puszczają to w autobusie, a zdarza się. I 50 osób musi cierpieć.
Bo wiekszosc ludzi to cipki, ktorzy nie zareaguja nawet na najwieksze chamstwo i bandyctwo, bo sie boja. Potem takie bydlo nabiera poczucia bezkarnosci i wszystko brnie jeszcze dalej.

Jest to tym smieszniejsze, ze te dresiki to zazwyczaj przepite, wychudzone chlopaczki o wadze 50-60kg, ktorzy silowni w zyciu na oczy nie widzieli. Ale coz, wygodniej jest nie reagowac i narzekac w internecie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gordorczyk
tylko brakowalu tu wszechwiedzących "fanuf metaliki"
A jeszcze bardziej brakowalo kibica-gimnazjalisty
stary 12-08-2009, 20:03   #199
Wielkimanitu
Zbanowany

Data dołączenia: 13 01 2009
Lokacja: Kraina zamków i jednego klucza...
Wpisy bloga: 25

Domyślny

Cytuj:
Czy ktoś kto odmawia sobie przyjemności, trzyma jakiś poziom?
Czy jak ktoś pije/jara/ćpa to automatycznie staje się fajnym?
Wielkimanitu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2009, 20:07   #200
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Domyślny

Wszędzie tak jest nie tylko w szkole, tyle, że z grupy takie osoby możesz wykluczyć, a ze szkoły nie. Sam chodziłem do jednego z najlepszych liceum w moim mieście i jakoś ten okres wspominam świetnie, dużo melanży i ogólnie niezłą atmosfera, ale jak przyszedł jakiś burak i kozaczył co to nie on no to nie miał poważania w grupie.

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania