![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() A Ty jestes fajny? Jak czytam ten "poradnik" to az mi niedobrze. Ale wkoncu moge Cie zkrytykowac bo jestem fajny -.-
![]()
'Wiem że czasem jestem nieprzyjemny Ale bo gdy są problemy czynnik obronny By nie zwariować potem jest normalnie...' ___________ Loyal4Ever _/ Ostatnio edytowany przez IckerEK - 04-05-2007 o 01:51. Powód: bo autor nie jest fajny |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Większość komentujących to zapewnie dzieci(nie chodzi o wiek,ale poziom zachowania,żebyście mnie nie bluzgali,że 14lat mam)które 8h. dziennie w grają w Tibie(koleś tak skomentował:w 3tyg. po 8h. nabije ten 35 lvl)i odrazu bierzą ten "poradnik" na serio,bo nadszarpneło to ich "zAjEbioOosa SwIłt eG0 i NeI Mo0gĄĄ bYsCH FaIni WśrOd Ellio ZiOmoFFF" i wyzywają ile wlezie.
Tak o 2.40 mnie na dygresję wzieło ![]() @Topic: Czytałem wcześniej,ale natrafiłem jeszcze raz,fajna odskocznia od tych n00bów Tibijskich. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 04-05-2007 o 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() Oerciak widze ze nie wiesz kto to noob..
Noob - Osoba podająca się za bardzo dobrego gracza lecz tak naprawdę nie potrafiąca nic dobrego. Tak wiec noobska mozna nazwac twoja znajomosc ortografii ![]()
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @up:
Przepraszam,ale wiem kto to n00b. Dokładniej:Stworzony od wyrazu "boring"(nudny) i wierz mi,nie musisz mi o tym wspominać. Cytuj:
I najważniejsze: Pokaż mi te błędy. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 04-05-2007 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soldiermic
Profesja: Elite Knight
Gildia: Black Fire
Świat: Titania
Poziom: 79
|
![]() Nie jestem fajny
![]() ![]() Ale poradnik jest "fajny" heheheh dobre w nic podoba mi sie on. Gz pomysłu i nareszcie cos nie o tibi hehehe daje 10/10 ![]() P.S: Wsumie to jest o tibi ale na looooooziie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Daleko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oerciak on pisal bez polskich znakow bo jest szybciej ja tez tak pisze
![]() ![]() ![]() PS.sam nie jestem orlem z ortografii wiec prosze o poprawienie mnie oprocz znakow polskich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ,,Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.'' Albert Einstein Zarób do 100 k dziennie na małym lvl jezeli myslisz ze tam jest keylogger to sie grubo mylisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() Wykopaliska archeologiczne tam -------->
Archeolodzy się znaleźli -.- Spójrzcie na ostatnie zdanie tego poradnika zanim cokolwiek napiszecie! Ostatnio edytowany przez Czcibor - 06-05-2007 o 22:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2007
Lokacja: rDa
Imię: Nie Sir Fifi
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Xerena
Poziom: 23
Skille: 58/56
Poziom mag.: 4
|
![]() Koleś pisze że jeśli mamy pacca to jesteśmy niewolnikami. A jeśli specjalnie pisze poradnik "Jak być fajnym"... czy to nie jest zdeczka głupie? Będziesz zmieniał swoje zachowanie żeby BYĆ UZNAWANYM ZA FAJNEGO co ci nie przyniesie żadnych profitów... ani popularności a jeśli już to osoby które cię z tego powodu polubią nie powinny trafiać w twoje gusta. Jeśli trafiają to nie trzeba Ci poradnika xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() doczytajcie do konca zawartosc tematu.....
ironia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Cytuj:
Lol..ja napisalem podobny poradnikj "jak zostac pro gamerem" to mi nie zaakceptowali go..pewnie dlatego ze tam nabijalem sie z tibia.pl tez? ![]() ale poradnik ogolnie glupi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() po postach Zlodzieju widac ze ludzie nie zalapali jak byc fajnym
![]() ja juz jestem ![]() nawet 26 lvla nie przekroczylem i nie mam zamiaru...
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Ługi
Imię: Jiro
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() co ty masz chyba cos ze lbem jak mozna na tyle uzaleznic sie od tibi zeby srac na wycieraczke sasiadowi...
ogolnie zjebane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Łódź
|
![]() Jak dla mnie to ten poradnik jest niepotrzebny i troche do bani.
![]() Czyli jak ktos ma pacca to juz jest glupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Zlodziej nie moze byc juz fajny
![]() Ma PACC non-stop od 3-4 lat i 120 lvl ![]() Chyba jakies jaja sobie robia.. mial nicka zlodziej dostal name locka ~3 lata temu i teraz ma nicka "xxx", a jakis inny gosc zalozyl chara o nicku "Zlodziej" znowu?! Daja name locka, a imie nie jest zablokowane :> Zlodziej - 9 druid - Astera ![]()