![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() robie gildie żeby sprać szwedów wspólpracując z innymi gildiami albo jak dobrze pójdfzie kiedys może moja starczy na nich jak lvl wszyscy podwyższą. Narazie mam 25 lvl i 27 mlvl ale na feriach do***ie 40 lvl i sie zacznie zabawa
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez jaronosk - 03-01-2006 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]() I wojna się zaczeła :///
W nocy zrobili nam najazd w 30 na nas 3 ;/ Duzo osób padło. Wg. mnie wojna została wywołana aby nas osłabić , gdy się skończy wkroczy LI i będzie kolejna a być moze dojdą nawet w trakcje tej. Obecnie wojna się toczy między: Orichai Devir on Kyra (swe) + Milf Hunter (swe) VS Soulblades (pol) Popadało nas troche ale przez to że był to niespodziewany najazd. Dziś musimy się zrewanżować. Miło będzie jak inne polskie gildie nam pomogą. Ostatnio edytowany przez Raimel !!! - 04-01-2006 o 07:47. |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Jednego juz spralismy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Guest
|
![]() dzisiaj nie moge grac ale w weekend pomoge
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @ Raxlion
Wejdz na TS lepku/ trzeba pogadac. Adam/Hoffi here |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2 naprawde malo mnie interesuje gdzie i jak on expil, ale nie dostala bana za sharing tak jak ty <hahaha>. Po 3 ja grac umiem, to ty boisz sie pomoc w wojnie na kyrze nie ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]() niema sensu walczyc ( narazie ) albo w ogole ... Tetro jest w Lucum Ira wiec raczej szans pl niema albo gfildia Soublades ... nie da rady 2 najlepszym sorcom na Kyrze nie ma sensu
|
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]() Wojna z LI miała być wczoraj lecz do niej nie doszło.
Co z tego że Tetro i paru polaków są w LI ?? Może tam być nawet cały serv |
![]() |
![]() |
#195 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
duzo wiesz ale niewiem czy wiesz ze My jestesmy z wami cos tam czytalem na gild chacie ale nie wiem dokladnie moze all powiesz ??Soulblades+True+Deltoya
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 05-01-2006 o 18:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]() no jak te gildie sie polacza to jest szansa
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
|
![]() @Winkler
Nie wiem skad sie urwales, ale lepiej tam wracaj, albo przynajmniej przestan sie wypowiadac o rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Kurdeee dajcie jakies filmy a nie sama gadanina
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeszcze nie ma wojny to skąd ma być filmik
![]()
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() ja wole zeby zadzili szwedzi...
![]() ( tak pozatym i po jednej i po drugiej stronie sa CHU.. i PA tyle ze po naszej stronie ten odsetek jest kilkanascie razy wyzszy ![]() |
![]() |
![]() |