![]() |
#181 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ja nigdy do ust nie wziąłem papierosa i nie mam takiego zamiaru... :/ I nie krytykuję tylko ciebie - ale ten post rzucił mi się w oczy. Wszyscy którzy w pierwszej kolejności noszą fajki i zapalniczki zamiast książek to powinni się leczyć albo pomyśleć co to jest szkoła... I się ludzie potem dziwią, że polska jest taka jaka jest. Mądrzy ludzie wyjeżdżają a ci głupsi zostają ministrami edukacji...
![]() |
|
![]() |
#182 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() Ja nosze 8 paczek prezerwatyw,wibrator itp..
Powalony ten temat jakis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]() wcale nie jest powalony
![]() Książki, jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, spleśniałe jedzonko, drobniaki, czasopismo jakies. |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: UK
Stan: Niegrający
|
![]() papier toaletowy (brudny) ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Ksiazki, zeszyty dlugopis i olowek, linijka korektor, gumka, nozyczki.
All [;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jednym słowem: Wszystko....
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Książki Zeszyty itps ...
Srubokret ~ Ostatnio lawke rozkrecilem na religi :> Płyty ... Czasopismo jakies ... Zapalki <Nie pale> Dezodorant Soczek ![]() Kiedys nawet szczurka kolerzanki mialem ![]()
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() paczke fajek, noże do rzucania, klucze, zapalniczke, spleśnałą kanapkę sprzed 2 lat(boje sie jej dotknąc), czasem jakaś trawa, brudna skarpetka(leży z kanapką) i ew kulka od starej myszki (nie pytać po co)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ja nosze
-Spleśniałe bułeczki pizzowe -Winterfresz/Orbit itp -Stare kartkówki -Czasami jakieś płytki.....I to by było na tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zbanowany
|
![]() 0.o
Starą Nokię 7210, której nie używam. Leży sobie na dnie mojego plecaka i nikomu nie przeszkadza, po uj wykładać? ![]() Książki "Władca Pierścieni" i "Harry Potter". Uwielbiam magię ^^ Myszka od kompa xD Jest u nas w szkole taki komp co nie ma myszki, ja więc przynoszę swoją i to MÓJ szkolny komputer ![]() Mp3 wraz z trzema parami słuchawek 0.o Pączek, zwykle pognieciony. Taki koleś w mojej klasie bierze żarcie każdemu w plecaka i ćpa o sufit... Gumę *nie płacą mi za reklamy*, zawsze się przyda ![]() Blok A4, techniczny i rysunkowy ^^ Na przerwach rysujemy gołe elfki xP Nie wiem czemu, ale płytkę Tomb Raider -odnośnik do Nokii- Cholinex 0.o Rękawiczki narciarskie, a po co tam są - mnie się nie pytajcie ![]() "Travel Scrabble", na przerwach albo na GW sobie gramy ^^ Nie wiem jeszcze co, nie chce mi się do plecaka w szafie zaglądać, napisałem to, co pamiętam... Ale plecak mam cały czas ciężki -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() kilo ziemniaków, czystą i na zagrychę ogórki korniszonki oczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Guest
|
![]() @up ah ok polej
Sprawdzian z fizyki z czegos tam z III klasy gim w ktorym dostalem konkretna 1 ;D Portwelik, pisaek z butow ;o, ostanio znalazlem nozyczki to paznokci (wtf?) kluczyki do zamka do rowera jeszcze z wakacji ;o |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja plecak mam całkiem pospolity
![]() Gorzej było w pierwszych klasach podstawówki ;D Któregoś dnia (rano, jak szykowałam się do szkoły), mama spojrzała do plecaka i z "lekka" się wkurzyła. Zobaczyła, jaki tam mam s... bałagan i powywalała wszystko przy okazji krzycząc na mnie (przy koleżance -.-'). Od tamtej pory troszkę bardziej dbam o porządek ![]()
![]() |
![]() |
#194 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
plecak jak plecak, kilka zeszytow... nawet nie wszysytkie bo po co... dlugopis... no i styka xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
|
![]() No to zawartość mich plecaków:
1. Plecak szkolny: Historia: został kupiony w 98 roku gdyż jego poprzednik się rozleciał. Po około miesiącu dostał imię, Ed. Do dziś posiada identyfikator z jego zdjęciem oraz napisem „Cześć jestem Ed”. Ed jest zapalonym lotnikiem. Uwielbia latać nad swoimi kolegami oraz dość często uprawia niebezpieczny sport, jakim jest lot ze schodów z lądowaniem na pół piętrze. Miał wiele ciężkich przeżyć takich jak: urwanie kończyn, ciężka rana cięta brzucha, zerwanie ścięgien, ale zawsze zostawał zszyty. Ed już nie uprawia tylu sportów jak niegdyś, ponieważ jest kaleką (zniszczenie plastikowej zakładki, która pozwalała regulować długość jego rąk) jednak zdarza mu się czasem odzyskać formę i skoczyć w przepaść bez spadochronu. Zawartość: - książki - zeszyty - kilka wolnych kredek - kilka mniej wolnych długopisów (piórnik rox xD) - paczka po cipsach - dwumiesięczny rogal (poważny stan rozkładu, hail plastikowa siatka xD) - jogurt pitny (stan jak wyżej) - mp3 - kilka rysunków które podpieprzyłem koledze, głównie hentai xP - pirackie diablo 2 - klucze do domu - drucik + mały zestaw wytrychów (ale się ciec wnerwia kiedy składzik znów otwarty xD) 2. Plecak na krótkie wycieczki: Historia: brak/nie pamiętam/nie chce mi się pisać/a co was to? (Niepotrzebne skreślić) Zawartość: - kilka cukierków raczki - papier po pączku - opłatek o.O - trochę kiszonej kapusty xD (ile tam leży, nie wiem) - długopis bez wkładu. 3. Duży plecak podróżny: Historia: brak/nie pamiętam/nie chce mi się pisać/a co was to? (Niepotrzebne skreślić) Zawartość: - jakaś wojskowa micha z resztami ryżu - nóż, widelec i łyżka w jednym - śpiwór - manierka z której dziwnie śmierdzi. @Offtopic: A prześlesz mi kilka tych prac na priv co? :>
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Rzucanie plecakiem to wspaniały sport, mój plecak ma wylatane nie wiem ile, ale trafił ok. 50 osób, od początku tego roku.
![]() @down Właśnie fajne jest to, że nie dostałem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez joey - 15-11-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
A dostałeś takim kiedyś? Ja dostałem. W oko między innymi. Za nic. Nie życzę mimo wszystko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Zacznijmy od tego ze bardzo dbam o mój plecak mam go od 1klasy s.p. a pragne dodac ze jestem w 3kl gim. i jest caly pomazany korektorem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() Uh uh xD
Zawartość zielonej torby: -pomięte kartki, setki pomiętych kartek -bateria od komórki która notorycznie wypada(!) -ołówek, długopisy -śmieci po przekąskach ^^' -mp3 -notes -lusterko -szczotka -pusty (zazwyczaj) portwel xD -pierścionki 2 -koraliki -kolejne setki pomiętych kartek -komórka bez bateri (patrz 2 pałza XD) -i guma do żucia na wypadek I jak to sie wszystko miesci..o_O |
![]() |
![]() |
#200 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() -Książki
-Zeszyty -Piórnik -Woda mineralna Kropla Beskidu lub Coca-Cola Light (Pół litra) -Codziennie świerza kanapka -Parasol -Chusteczki higieniczne To wszystko. A co więcej? ![]() |
![]() |
![]() |