![]() |
#2041 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 02-11-2009 o 00:09. |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2042 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co gorsze, czy jak wszyscy na siebie wrzucali, czy jak forum zmieniło się w obrzucanie się argumentami kto jest od kogo mądrzejszy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() @Do wszystkich lamusów ktorym ten zart sie podobal.
A jak ja bym tam wpisal nazwisko twojej starej to tez bys sie tak jarzył i mówił ze to tylko niewinny zarcik i ze nic sie nie stało ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli nick w grze jest wazny jak nazwisko twojej starej? Myslalem, ze masz narzad o nazwie mozg. Zreszta, te cale pierdolone zabawy w podchody, tematy tabu sa zalosne. Nie kazdy jest chrzescijaninem, nie dla kazdego to swieto moze byc tematem tabu, ziomeck, powinienes to wiedziec majac w gildii 80% muzulmanow. Wypisywanie nickow z gry na kartce, w zadnym stopniu nie obraza katolicyzmu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2009
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
Poziom mag.: 57
|
![]() Naprawdę uważasz to za żart? Bo wg. mnie i napewno wielu z nas uważa, że łączenie takich świąt jak święto zmarłych z grą z którego nie należy się naśmiewać jest chore ale widocznie dla ciebie to zwyczajne pośmiewisko. Trzymaj tak dalej ze swoimi ziomkami co lubią tak żartować
![]() ![]() Popieram pana spirit-of-bicho ;] Tak btw. to ja pierwszy na was najechałem nie kiniol ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Elblag
Imię: Xanosta
Poziom: 122
|
![]() no dzisiaj cos poexpujemy ; ]]
@Michas Co do twojej wypowiedzi, jest tyle ludzi na ziemi i jeszce wiecej definicji tabu. Jak dla mnie nie trafiles z tym okresleniem i troszke ci nie wyszlo, skoncentruj sie na swoich kolezkach i jezeli ten zart z karteczka z kosciola uwazasz za niewlasciwy to co powiesz o swoich debilnych kolegach nasmiewajacych sie z turkow? Yours, Smoq --- Smoq_Xanosta dodał 2 minut i 25 sekund później --- Cytuj:
Yours, Smoq Ostatnio edytowany przez Smoq_Xanosta - 02-11-2009 o 12:37. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Lokacja: Elblag
Imię: Xanosta
Poziom: 122
|
![]() Cytuj:
Fea aka czlowiek wodoglowie dla mnie jestes jebanym noobem, zawsze nim byles czy to w Dofie czy teraz twoj wielki comeback , jezeli nie zauwazyles jestem osoba ktora sporadycznie udziela sie na tej stronie a co do dawania prawa to nie jestes odpowiednia osoba ani zadnym autorytetem zeby chociaz uwazac ze masz taki przywilej lamusie. @ZUther umm chcialbym zauwazyc, ze w srode, czwartek i piatek expowalem cale dnie a wy grzaliscie pzty ![]() Yours, Smoq Ostatnio edytowany przez Smoq_Xanosta - 02-11-2009 o 14:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() no to powiem ci panie kolego ze my tak expimy juz ze 3 miechy ;]a wy sie rajcujecie 3 dniami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2009
Poziom: 70+
Poziom mag.: 57
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() 2. mowisz, ze jestem lamusem a kazda akcja prowadzona przez pro ogaryne na ktorego sie wykreowales za punishersow okupowana jest ogromnymi stratami po waszej stronie przy + / - jednej glebie naszego, smiech na sali. Jeszcze lepsze jest to, ze nigdy sie nie uwazalem za pro, bo to dla mnie smieszne robic z siebie niewiadomo kogo bedac tak naprawde nikim. 3. jest mi bardzo przykro, ze nie zrozumiales sarkazmu, ale coz... nie moja wina ze palenie zrobilo ci z mozgu kotlety schabowe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Hej ho pajak leon ciagle sro.
Smoq nie spinaj sie tak, bo oni i tak powiedza ze palito Ci wypalilo mozg ![]() Chlopaczki naprawde reprezentujecie poziom, poczynajac od tego "kamykxa" a konczac na monku aka acriati, wasze zarty sa na bardzo,bardzo niskim poziomie, ryjecie czapke gorzej niz moj profesor od eksploatacji systemow ;p. Poczekajcie sobie jak wprowadza war tryb, to wtedy wykazecie sie, ktora to strona bedzie expic, a ktora nie. Moze i ja wroce zeby sie pobic, ale watpie. Powodzenia wam ludziska, zagladne tu za tydzien . (moze zaczne robic statystyki, kto komu bardziej przycisnie) @Zuther Ja nie wiem czym ty sie chwalisz, ze 3 miesiace expisz?? KURCZEEEE, on 3 miesiace expi ![]() ![]()
![]() |
#2060 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Fea i Ja to dwie rozne osoby." "Fea" = Fea Umarth "Ja" = "Fea Umarth / Kamyxx". Więc twoja logika nam mówi, że "Ja =/= Fea" ?!? Skończ, bo się ośmieszasz. Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 02-11-2009 o 18:14. |
|
![]() |
![]() |