Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 01-11-2009, 18:01   #2021
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acriati Pokaż post
Dzień Wszystkich Świętych [*]

Dziś wielki dzień, ważne święto narodowe, dlatego warto zapamiętać tych, którzy wiernie, ale bezmyślnie walczą, bez opamiętania i wszelkich trosk o swój budżet finansowy. Dzięki takim ludziom żyje się na azurze weselej

Ci bohaterowie walczą o dobrobyt i spokój na serverze, lecz zawsze ze znanym skutkiem [*][*][*]

Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com
hahah zutherek to ty masz obsesje, juz nawet nie potrafisz nic brac na zarty jesli chodzi o wasza ekipe.Luzuj

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
Poziom pisania adekwatny do poziomu zartu i kondycji umyslowej osobnika ktory wpadl na tak wysmienity zarcik. Pogratulowac.

BTW. mialem lepszy charakter pisma gdy bylem w przedszkolu, a o gimnazjum juz nie wspomne.
Twierdzisz, że im sie ladniej pisze,tym jest sie madrzejszym?Widać jak bardzo doświadczoną osobą jesteś,skoro tak uwazasz.Charakter pisma nie ma NIC wspolnego z inteligencja,wiedzą,wykształceniem etc. Zabawne ze tak sadzisz,miałem cię za madrzejszą osobę
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-11-2009, 18:07   #2022
Kiniol
Użytkownik Forum

Kiniol's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2006

Imię: Limehit
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Domyślny

@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije.
Kiniol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 18:16   #2023
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
hahah zutherek to ty masz obsesje, juz nawet nie potrafisz nic brac na zarty jesli chodzi o wasza ekipe.Luzuj

Twierdzisz, że im sie ladniej pisze,tym jest sie madrzejszym?Widać jak bardzo doświadczoną osobą jesteś,skoro tak uwazasz.Charakter pisma nie ma NIC wspolnego z inteligencja,wiedzą,wykształceniem etc. Zabawne ze tak sadzisz,miałem cię za madrzejszą osobę
A ja uwazalem Cie za osobe potrafiaca czytac ze zrozumieniem O_o.
Ciri the Witcher jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 18:50   #2024
Olevka
Użytkownik Forum

Olevka's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2009

Poziom: 70+
Poziom mag.: 57
Domyślny

@Kiniol

Popieram w 100%
Olevka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 18:50   #2025
ejgej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
A ja uwazalem Cie za osobe potrafiaca czytac ze zrozumieniem O_o.
Spier****j z tego forum lamusie jak masz pierdo**c takie brednie !
ejgej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 18:54   #2026
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiniol Pokaż post
@Acriati
KOLEZKO, nie wiem czy to mialo byc smieszne czy cós, ale jak dla mnie wlasnie podniosles poprzeczke debilizmu na tym forum i cos czuje, ze szybko nikt Cie nie przebije.
omg ludzie to byl ZART jestescie strasznie przewrazliwieni na swoim punkcie.Jak wy robicie sobie zarty z wanted wrzucacie jakies fotki czy ss'y,to mnie osobicie to zawsze bawi, nawet jak sie ktos smieje ze mnie,z mojego ziomka czy z mojej ekipy.Troche luzu-nie mozna wszystkiego brac tak smiertelnie powaznie.. ;]
stary 01-11-2009, 19:08   #2027
Acriati
Użytkownik Forum

Acriati's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn

Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
Domyślny

Cytuj:
@Acriati
Oj dziekuje, nie musisz mnie tak odrazu chwalić
stary 01-11-2009, 19:25   #2028
Kiniol
Użytkownik Forum

Kiniol's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2006

Imię: Limehit
Domyślny

@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli.
Kiniol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 19:40   #2029
ejgej
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@Twistoff
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Gdyby chodzilo tylko o nabijanie sie ze mnie i moich kolegow to nawet bym nie spedzil tych 20 sekund na zrobienie nowego posta. Jezeli dalej nie wiesz o czym pisze, to Ci wytlumacze. A wiec...sa pewne tematy (tabu), na ktorych temat nie nalezy zartowac, tak jak to zrobil Twoj kolega. Jezeli zas nie wiesz co oznacza powyzej wymienione slowo w nawiasie, to uzyj takie stronki jak google. Uwierz mi, to naprawde nie boli.
Eh.... Co ty chcesz sobą reprezentowac???
stary 01-11-2009, 19:43   #2030
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Domyślny

Cytuj:
@Twistoff
A co owym tematem tabu jest?
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 19:47   #2031
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@Twistoff
Według ciebie sa to rzeczy z ktorych sie nie powinno zartować,a według mnie był to niewinny zart który w nikogo personalnie nie uderzył.Jak jestes taki moralny,i szlachetny to lepiej zacznij prawic morały swoim kolegom z gildii,ktorzy wysmiewają sie z innych religii,i bogów.Takze nie pouczaj mnie w takich sytuacjach dziecko,bo tylko sie osmieszasz ;s
stary 01-11-2009, 19:53   #2032
Artemon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 04 2008

Imię: Artemon
Poziom: 6
Skille: 6/9
Poziom mag.: -2
Domyślny

Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine.
Artemon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 19:56   #2033
ejgej
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Według ciebie sa to rzeczy z ktorych sie nie powinno zartować,a według mnie był to niewinny zart który w nikogo personalnie nie uderzył.Jak jestes taki moralny,i szlachetny to lepiej zacznij prawic morały swoim kolegom z gildii,ktorzy wysmiewają sie z innych religii,i bogów.Takze nie pouczaj mnie w takich sytuacjach dziecko,bo tylko sie osmieszasz ;s
podpisuje sie pod twistoffem

--- ejgej dodał 1 minut i 44 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon Pokaż post
Tak się teraz przyjrzałem jeszcze raz temu zdjęciu. Na Azurze jest Vincente Valantine, nie Valentine.
Czepiasz się szczegółów i tak każdy wie o co chodzi

Ostatnio edytowany przez ejgej - 01-11-2009 o 19:56. Powód: Automerged Doublepost
stary 01-11-2009, 20:04   #2034
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Dokładnie. Nie wiem czym się tak nasz Michaś burzy, co to za tajemniczy temat tabu, z którego nie wolno się wyśmiewać. Bo jeśli chodzi o religie, to muszę przyznać, że nieźle jesteś zryty Limehit.

Bo po pierwsze - wpisanie na listę, zamiast prawdziwych nazwisk, nicków z gry nie powinno godzić w niczyje tu uczucia religijne (właściwie to nie możliwe).
A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii.

Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej.
stary 01-11-2009, 20:16   #2035
ansekabanse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acriati Pokaż post
Przepraszam za nie wymienienie wszystkich walczących. Tych których wypisałem widać, ich smierć na tibia.com
Chyba w tym poscie acriati wyraznie pokazał,że te "smierci" wypisał z tibia.com,taka metafora (jak nie wiesz co to znaczy michaś to sprawdz sobie na wikipedii haha) dotyczaca dzisiejszego swięta.Wiec widac, ze poprostu móżdżek limehitka tego nie ogarnał.Chciał zabłyśnać swoją "dojrzałością" ale nie pykło
ansekabanse jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 20:59   #2036
Szalona_Sowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2009
Lokacja: Gdańsk

Szalona_Sowa ma numer GG 1589258
Domyślny

Cytuj:
@Acriati
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post
A po drugie - ty i banda twoich koleżków z tibii codziennie spamujecie w depo i obrażacie Turków z racji ich religii.

Więc zanim nam zaczniesz prawić morały - zacznij od siebie, Andersów, Simonów, Korsarzy... i tak dalej.
Kiniol, pisz częściej! Oni się naprawdę uczą!

A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne.

Ostatnio edytowany przez Szalona_Sowa - 01-11-2009 o 21:04.
Szalona_Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 21:37   #2037
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa Pokaż post
A co do moralności (Bo to jest właśnie ten twój temat tabu), to każdy ma swoją, i nie tobie ich oceniać. Chodź muszę się z tobą zgodzić, że to było niesmaczne.
Aha, czyli tematem tabu był "zbiór zasad (norm), które określają co jest dobre (prawidłowe, nieszkodliwe), a co złe (nieprawidłowe, szkodliwe)"; tak?

Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalona_Sowa Pokaż post
Mi nie wolno ich oceniać, a Limehitowi wolno? Bo to on pierwszy tu wpadł i na nas nakrzyczał, że robimy niemoralne rzeczy (tzn przynajmniej ty tak twierdzisz). Wyjdź.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szalona Sowa
Kiniol, pisz częściej! Oni się naprawdę uczą!
Czy tylko ja nie rozumiem o co mu chodzi?

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 01-11-2009 o 21:42.
stary 01-11-2009, 22:14   #2038
ziomeck
Użytkownik Forum

ziomeck's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Lubań

Imię: Ziomeck
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Poziom: 214
Skille: 100/95
Poziom mag.: 9
Domyślny

Myślę, że wszystkim (prawie) tu na forum by dobrze zrobiło zrobic sobie przerwę od tibii i nabrac do pewnych spraw dystansu.

@MichaU. Nie spinaj się tak ;p
ziomeck jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 23:27   #2039
Szalona_Sowa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2009
Lokacja: Gdańsk

Szalona_Sowa ma numer GG 1589258
Domyślny

Cytuj:
Aha, czyli tematem tabu był "zbiór zasad (norm), które określają co jest dobre (prawidłowe, nieszkodliwe), a co złe (nieprawidłowe, szkodliwe)"; tak?
Ale ja to właśnie pisałem do Kiniola, więc sam wyjdź

Cytuj:
Mi nie wolno ich oceniać, a Limehitowi wolno? Bo to on pierwszy tu wpadł i na nas nakrzyczał, że robimy niemoralne rzeczy (tzn przynajmniej ty tak twierdzisz). Wyjdź.
Prawnikom wolno mieć 45 minutową przerwę w pracy. Jak już zaczniesz swoje życie zawodowe, kimkolwiek masz zamiar być, też to będzie twoje usprawiedliwienie? Mój post był skierowany do Kiniola, ale widzę że ty masz już chyba jakąś paranoje, że wszyscy tylko czychaja przed monitorami, żeby cie pocisnąć.

Cytuj:
Nie, o żadnych zbiorach zasad my tu wcześniej nie mówiliśmy, a rozmawianie o samej moralności (jako takiej), nie jest niemoralne, więc dalej czekamy, aż Michaś nas oświeci.
Twoja dedukcja mnie rozbraja.

Ostatnio edytowany przez Szalona_Sowa - 01-11-2009 o 23:28.
Szalona_Sowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-11-2009, 23:40   #2040
Johny Cross
Użytkownik Forum

Johny Cross's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra

Domyślny

luzujcie majty, ok??
Johny Cross jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania