![]() |
#2041 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dżizas, nawet jeśli się nie uda, to oznacza tylko jeden dead. Dead jak dead, może się przytrafić na pierwszym lepszym kicku. A dead na PoI Queście to dopiero odjazd xD. Parę miesięcy expienia i następna próba.
Tak przynajmniej ja to widzę. ![]()
![]() |
#2042 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
![]() tak powinni widzieć to inni , nawet jeśłi będzie dead to będzie to śmierć honorowa bo umrzecie za sławe iridi ; ) I to nie będzie zwykły dead tylko coś więcej ![]() Ale mimo wszystko mam nadzieje ze uda sie wam.... Pozatym , mentorze , szacuneczek za optymizm ;> |
|
![]() |
![]() |
#2043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Good luck guys!
#2044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Rz.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fajduhi
Profesja: Druid
Gildia: UH maker!!
Poziom: 24
Poziom mag.: 39
|
![]() Polecam słownik ortograficzny "rzolniezu"
AvIva Aviva Aviva ReSoViA!! Ostatnio edytowany przez Zibeq - 07-03-2007 o 21:01. Powód: aff |
![]() |
![]() |
#2045 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym Cytuj:
![]() OwN3d aha i czemu nie zacytowales dalszej czesci tego postu...? bales sie o swoj zblaz?-.- Ostatnio edytowany przez Lisuu-aleniewrl - 07-03-2007 o 21:44. |
||
![]() |
![]() |
#2046 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Btw.. zaje.....fany nick.
![]() |
![]() |
#2047 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do Naro to: -Moim zdaniem nie powinienes wypowiadac sie na temat osob ktrych nie znasz. -Co cie obchodzi ile on gra ? -.- -Zlapales go kiedys jak botowal ? nie odpowiedzial albo cos takiego ? to na jakiej podstawie piszesz takie pierdoly ehh.... -On ma gdzies tego questa i chwilowa ta gre. -BlabBlablbal a co do Bzoka to on jest GEJEM HAHEHAHEHAHIEAHIEHIA /Miniek |
|
![]() |
![]() |
#2048 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pewno ze bys poszedl xD /Miniek |
|
![]() |
![]() |
#2052 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
|
![]() wiem juz czemu was nie chca na poi, lal
![]() |
![]() |
#2055 |
Użytkownik Forum
|
![]() HAhahahahahah i wtedy sie obudziles
#2056 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
potem srali sie z Poi, nastepnie okazało się że Bezuch jest gejem zaadoptowanym przez stado wielbłądów, a Narowi kur|wi z domu jak z murzyńskiego szałasu po deszczu. Co więcej, co 2,3 strony zdażał się jakiś post po którym na dupie Bezoka, Eva~ etc jakis kozaczek zostawiał swoje kubeczki smakowe Ogółem, żal.pl brakuje jeszcze numeru z mikrofonem, żeby oglądalność zwiększyć ![]() I dzień dobry panie Andrzeju! |
|
![]() |
#2057 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
Jestem zadowolony z siebie i masz racje zrobilem to aby mi "palka stanela", szczegoly ? ![]() Nie walisz z AKSA ?!?!?!?! <olaboga>
![]() |
#2058 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5