![]() |
#2121 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() ale to napisał dodi ze swojego konta ? jeśli tak to nic nie powinno się zdażyć ale jeśli z konta shackowanej osoby na 100% będzie ban za acc sharing.
|
![]() |
|
![]() |
#2122 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Btw. Forum na tibia.com już działa więc nie będę uaktualniał statystyk z wojny. Niech Acr sobie popisze ![]()
![]() |
![]() |
#2123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
|
![]() HaHa
![]() Najwyzej bedzie o jednego znienawidzonego Koolera mniej ![]() Jezeli cipy zinterpretuja to sobie w ten wlasnie sposob. |
![]() |
![]() |
#2124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodi powiedziales ze zmieniles passy. Miales reca czy hacker nie zmienil passow?
|
![]() |
![]() |
#2125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
|
![]() Malem recowery key bo tez go dla wiki zalatwialem, pasy byly zmienione tak samo jak email.
Tylko nie wiedzielem gdzie tego reca wkleic bo tyle jest opcji na tibia.com a widzac ze wiki sie rorkuje zaczalem wpadac w panike. Wierze ze hakera spotka nieszczesice 3 razy wieksze niz wiki i mnie razem wziete, z ta roznica ze w realu. |
![]() |
![]() |
#2126 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to widać, że Piotrkowi format i zmiana pasów nic nie da. Trzeba zmienić r-key'a.
Btw. Milivojac mówił mi że już niewiele osób w NG expii. Dziś z NG odszedł Lord Ickus. Szkoda mi go. Osoby którym chciał pomóc ( Waldorio, Vilarion) są już poza wojną, no ale nawet jakby nie pomógł Ng i tak ma hunta od Mentora -.-
![]() |
#2129 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Voltomix111 - 19-01-2007 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
#2130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() hunta od Mentora ? facet Mentor to predzej ode mnie bedzie mial hunta po wojnie. wiesz ilu on moich kumpli wycykal na pacc ? chyba ze czterech.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2131 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Suv
Agree. Dolaczam sie do ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Wiesz nie wiem jak to bedzie po wojnie ale jesli Mentor zostanie w Teamie co wygral (ET
![]() |
![]() |
![]() |
#2133 |
Użytkownik Forum
|
![]() no dokładnie hunta od niego... -.- I przez to ET ma kolejnego wroga, bo Mili mówił że hunt od Mentora był jedynym powodem dla niego by przystąpić do NG...
![]() |
#2134 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Czyli niby jedynym rozwiązaniem jest wywalenie Mentora ? nie powiedizałbym według mnie należy go po prostu zmienic x]
|
![]() |
![]() |
#2135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() No niewazne...
Ostatnio edytowany przez Konzbi - 20-01-2007 o 00:28. |
![]() |
![]() |
#2136 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zgadzam sie, zeby zaufac Mentorowi, moze sie zmieni. Tylko nie bylo mi fajnie jak zostalem wych...any ;-) i jendak chcialbym odzyskac to co stracilem.
Ostatnio edytowany przez don~ - 19-01-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
#2137 |
Użytkownik Forum
|
![]() a z tego co widze to z ng powoli nietrzeba walczyc
Milivojac Jan 19 2007, 10:26:10 CET Died at Level 87 by a ghoul oby tego wiecej bylo ale najlepiej tak pare dla Mannowa ![]() |
![]() |
![]() |
#2138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem Mentor, to zapewne dobry człowiek, tylko, że ktoś go musi oduczyć złych manier. Bo co do hunta Milivojac'a. Znam tego Bośniaka już jakiś czas i wątpie żeby dostał go za coś konkretnego rodzaju Pk, Pa, Insulted czy coś podobnego. Swojego czasu, noob charem zabiłem przez przypadek człowieka który także był jego kumplem. Mili przyleciał do mnie ( oczywiście nie wiedział, że to ja ) i zaczął mnie bić. Kiedy powiedziałem, że mu wszystko wyjaśnie przestał i cierpliwie słuchał przez 10 minut moich wypocin po angielsku. Po czym doszedł do wniosku, że miałem prawo go ubić i przeprosił za atak którego jak sam przyznał nie powinno być. Czy widzieliście kiedykolwiek żeby 85 ek, któremu ktoś zabił dobrego kumpla ( porównajcie z Pephym), przeprosił 20 lvl za atak ? A no kickneło go ;/
![]() |
![]() |
#2139 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
sprawdz na frag liscie to bedziesz wiedziala ![]() ps. nie przyznawaj sie do takich rzeczy ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81