|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#201 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wątpie, czy to do nich dotrze. Eh, szkoda gadać. Tego nie powiedziałem. Właśnie pokazałeś swoją nieumiejętność czytania ze zrozumieniem. A tu kolejny tego przykład: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Następny, który chce się wyżyć "walcząc" na forum. Jara cię to? Porozmawiaj z kolegami, rodziną - z nimi powalcz. Cytuj:
@Radek 666 Spoko, rozumiem o co Ci chodzi. Jednak pisząc tu niczego nie uzyskasz. Napisz list do CIPów, albo coś w tym stylu, bo sam widzisz do czego rozpoczynanie takich rozmów na tym forum prowadzi ![]() |
||||
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() A dla kogo w Europie 20 Euro na 3 miechy jest zastraszająco wielką kwotą?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Dla Polaków...
Ale faktycznie, trochę dziwne, że już ludzie chcą, żeby dla Facc było wszystko. Ja też jestem za tym, żeby FACC dostał więcej niż zazwyczaj, może jakieś questy, może jakiś stary teren dla PACC... Ale nie wszystko.
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() @Shiray
A teraz ty pokazałeś swoją umiejętność czytania ze zrozumieniem. 1. Ja nie napisalem ze to twoje argumenty tylko ludzi ktorzy są za twoją opinią. 2. No widać nie umiesz czytać wszystkich postów i wyciągać wniosków. Napisał że pacc powinien dostawać wiecej ale to nie znaczy że facc powinien dostawać aż tak mało. Teraz rozumiesz? Jeżeli nie to wielka szkoda ale w takim razie ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Niewiedzę na temat wyrzszości pacca nad faccem a tak wielu ludzi tutaj zarzeka się że są obeznani a potem bluzgają bo brak im argumentów. Szacunek dla ciebie że stawiasz na swoim ale robisz to w konkretny sposób. I to co napisałeś do Radka działa w obie strony. Pisząc tutaj nikt niczego nie zyska. To tylko forum, poglądy wielu ludzi ine znacza duzo inne malo. W moich oczach zyskujesz bo wiesz co mowisz a reszta po prostu staje za twoimi plecami. Pozdrawiam @Arionel Żałosne? Ten cały temat to off topic więc dostosowuję się. Jeżeli wy walczycie o poglądy wyrzszości pacca nad faccem to ja mogę wspomóc kolegę w jego przekonaniach. A ty mi napewno nie zabronisz. Żal czytać? Jak tak to puść to mimo uszu. Po to jest forum. Nie chcemy zeby wszystko bylo dla facc, chcemy zeby facc bylo brane pod uwage przynajmniej co 2 update. |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Rozumiem o co wam chodzi. Jeżeli Ty napisałbyś jakąś grę MMORPG i chciał zarobić + dodatkowo utrzymać servy, zakładająć w tej grze, np. coś w stylu PACCa - to chyba jasne - większy nacisk kładłbyś na dodawanie możliwości kontom płatnym, tak aby coraz więcej i więcej ludzi je kupowało. Nie wyklucza to jednak tego, że i FACCe coś dostaną. Dlatego możecie: napisać list, lub swoją propozycję dodania czegoś FACCom na forum. Według mnie jednak minusem jest, że konta darmowe nie posiadają uprawnien do głosowania w sondach zakładanych na tibia.com. Ale starając się (w przypadku Cip Softu niestety bardzo) zawsze można coś osiągnąć, a więc życzę szczęścia. Pozdro. |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Modki, skasujcie tego gigantycznego offtopa bo się już nawet normalni użytkownicy w niego angażują...
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City
Imię: Arionel
Gildia: Flowers On The Grave
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
A tak btw. Jedyne o co "walczę" to o to, żeby temat "Nowe tajemnice do rozwikłania" przestał być tematem "Wojna : FACC vs. PACC". Ario PS. Za 3 dni kończy mi się PACC, ale jakoś nie panikuję...
Visca el Barca ! Ostatnio edytowany przez Arionel - 20-11-2006 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Haha, czytając kilka ostatnich postów nieźle się naśmiałem. No ale przeczytałem tylko kilka, nie wiem kto i co pisał wcześniej...
Mówicie, że PACC dla Polaków to droga sprawa. No tak jest, ja sam również nie mogę sobie pozwolić na taki wydatek. Może inaczej... gdybym chciał pewnie bym kupił tak jak wielu młodych Polaków, ale niestety uważam, ze to 18 (?) Euro na 3 miesiące to o wiele za dużo. Najlepszym rozwiązaniem jest kupno PACC za kasę w Tibii. ![]() Myślę, że Cipsoft i tak dużo robi dla FACCów, może tego aż tak nie widać, bo FACC to FACC i zawsze będzie z tyłu za PACCem, ale źle nie jest. Po za tym już ktoś mówił... Oni wszystkiego dla siebie nie biorą, zatrudniają zespół kilkunastu ludzi, stawiają serewery i w ogóle. Pytania do Was: 1. Jak myślicie, kiedy świąteczny update? ;> ![]() 2. Czy powstaną nowe serwery? 3. Co jeszcze nowego wymyślą Cipki? |
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() a co jak przyjdzie zarabiac nawet nie praca ![]() 1 zł dzienie prawda mało taki kurwa mac jestes cwaniak zafunduj all pacce ![]() hmm oczywiscie zarobic k i sprzedac na allegro ale tibia ma byc for fun a nie no by zarobic na pacc trzzeba siedziec ~od 45-24h :>
papa tibia.pl ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nUybXJg8whU mam to i niezawaCHAM SIĘ użyć ! niepowstrzyma mnie 10 sec bo mam inny sposobik ![]() balckd proxy ROX Ostatnio edytowany przez świruss - 21-11-2006 o 00:20. |
|
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Lol. Cytuj:
2. Może tak, a może nie. Pamiętam jak na Kyre czekałem... długo... 3. To się okaże w samym update. Częściowo w teaserach ;] |
|
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus
Imię: Vicioustoris Dyrusa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() @Arionel
Leze na ziemi i sie tarzam ze smiechu. Wez przeczytaj wszystkie posty i zoabcz o co chodzi. 1. Problem nie polega na tym że pacc dostaje za duzo, nic bardziej mylnego. Tu chodzi o to ze facc dostaje bardzo malo z kazdym update lub nawet nic. Jak cie to wali to po co zaczynasz pisac jak jest ci to obojetne. Zazwywczaj dyskusja toczy się po stronie ZA i PRZECIW. Swoją neutralnością nic nie wnosisz oprocz słowa "żałosne". Walczysz o to aby to nie byl off? Na razie widzialem posty typu to jest żałosne bla bla bla a żeby dąrzyć do pierwotnego tematu nie napisałeś nic. Życzę szczęścia to nie wojna pacc vs facc tylko wojna na temat dlaczego facc ma tak malo. |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 31/34
Poziom mag.: 4
|
![]() facc ma tak malo zeby kupil pacca proste
jak dadza jakies nowe tereny tej armi nioobow to wiekszosc nie kupi przez jakis czas pacca i cipsoft na tym straci tu chodzi tylko o pieniadze a o to zeby wam bylo lepiej |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City
Imię: Arionel
Gildia: Flowers On The Grave
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ostatni mój post w tym temacie.
Więc... Miłego narzekania - aż do piątku, kiedy to CipSoft ujawni kolejne szczegóły update i powstanie kolejny 22. stronicowy temat o tym jak ciężkie jest życie FACCa... Ario
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() W którym nic nie będę pisał specjalnie dla takich ludzi jak Kumulus :*. Z większością jeszcze dało się normalnie podyskutować, ale z nim nieee...
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Morda tam.
Jak powstana nowe servery to bedziecie beczec ze nie mozecie wejsc kiedy dla facc. po co tyle pisania na nic
#217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Thais
Imię: Dark Magician Luki
Profesja: Sorcerer
Gildia: Red Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 37
Skille: 19/23
Poziom mag.: 49
|
![]() komercha cipsoftu.... kupujcie pacc @_@! Wnerwiają mnie już cip'y =/ nastepny news bedzie cos takiego ,,bla bla bla ale musicie miec pacca" eh.... szkoda gadac.
pozdro DM Luki |
![]() |
![]() |
#218 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() następny noob który nie rozumie tego, że utrzymanie serwerów jest drogie i że pacce za to płacą, więc updaty są robione głównie dla nich -.-
|
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: W domu
![]() |
![]() -.-
Jaki "Za przeproszeniem" ZŁOM Wszystko dla pacc... Są 3 grupy ludzi... 1 Stać na pacc 2 Nie Stać a 3 Nie umią go kupić... Ostatnie co CipSoft zrobil dla Graczy facc to outfity Ale to samo zrobil wtedy dla pacc... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A i tak gracze z bezpłatnym kontem(czyli ja ![]() A co do terenów dla graczy z pacc, to według mnie jest ich za mało, gdyż o ile wspominam grę moim druidem, to miałem kłopoty z odszukaniem miłego miejsca do zabijania smoków ![]()
![]() |