|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Jesli uwazasz, ze gowno wiesz o zyciu, to juz Twoj problem. Ja uwazam, ze wiem juz sporo. =)
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
1. Ja nie twierdze, ze jestem patriota 2. Czym sie rozni 17-latek od 18-latka ? 3. Jestem na utrzymaniu rodzicow ale na ile to bedzie mozliwe chce zmienic to jak najszybciej 4. Temat chyba nie lamie zasad forum *** Ludzie szanujmy sie troche...
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jeśli ktoś ma takie podejście do patriotyzmu jak autorka tematu-niech po prostu wyjedzie. Kraj to nie tylko rządzący ale ogół a także historia itp itd. Jestem dumny z tego ,że jestem Polakiem- ale wstąpić do Lpr nie zamierzam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W takim razie gówniany z niego nauczyciel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() No właśnie. Kraj to nie tylko dwa kaczory i myszka miki a ludzie którzy w nim żyją i jego historia. Szacunek dla kraju to również szacunek dla ludzi których w nim żyją i naszych przodków, tradycji itp. A to, że władza jest taka jaka jest, to jest akurat również nasza wina(może i w niewielkim stopniu-ale jest).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Hitler geniusz: Raczej fanatyk, który sobie nie zawdzięczał władzy. Dojście jego do władzy i dalsze sprawowanie rządów na czele III Rzeszy poznacie w 3 gimnazjum, dlatego większość lepiej żeby nie wypowiadała się na ten temat, bo można się zbłaźnić. Jeśli będziecie naciskali bluzgami w moją stronę, możliwe, że streszczę Wam tę 3 gimnazjum. @down, To trzeba było się uczyć i iść do lepszej podstawówki. Są takie, głównie sportowe, gdzie nie ma "elo masta" Ostatnio edytowany przez Korektor - 10-04-2007 o 19:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Dopiero idę do gimnazjum :>
![]() |
#208 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Korektor
A ja chodzę do jednego z lepszych liceów w Warszawie i stosunek do policji mam jaki mam. To chyba nie zależy od szkoły, prawda?
![]() |
![]() |
#209 |
Zbanowany
|
![]() Tylko, że nie krzyczysz na radiowóz "psy" i zapewne nie brali Cię na komisariat. Różnicą jest mieć negatywne stosunki i ewidentnie przemieniać je w czyny, nawet słowne.
@down, Nic, tylko pogratulować szkolnictwa. Ostatnio edytowany przez Korektor - 10-04-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Eee, tylko że w jednym z najlepszych liceów w Warszawie normalką jest wysadzenie śmietnika przed pokojem nauczycielskim. Więc śmiem wątpić w twą teorię.
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Chyba, ze masz na mysli szkoly prywatne dla dzieci chodowanych w szklarniach przez bogatych rodzicow z ktorych potem wyrastaja male Korektory.
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Ale idę jednak do gimnazjum poza obwodowego. Mam świstki, muszą mnie przyjąć.
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#215 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
"Pitagoras mówi: Ziemia nie jest płaska - odpowiadają mu: nie mówisz prawdy" Jeżeli istnieje coś takiego, jak Prawda Absolutna, to pewnie nie jest zależna od punktu widzenia, ale to, co wiemy jako ludzie tutaj, jest tylko prawdą według naszego (wyuczonego) punktu widzenia. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ps. Bluzgu,bluzgu. Opowiedz mi jak było, bo naprawdę jestem ciekawy. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Uważać to sobie możesz. Pewnie codziennie tyrasz do pracy i klniesz na nasz rząd który pozbawia Cię środków do życia. Masz na utrzymaniu żone i dzieciarnie, no i na dodatek postanawiasz podjąć kolejne studia aby jeszcze bardziej się dokształcić, ale nie masz pieniędzy! Och! Twój los dorosłego i doświadczonego młodzieńca. Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 11-04-2007 o 01:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | ||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() Ale mniejsza bo offtop się rodzi. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Bo dostal dowod, nie?
Cytuj:
Cos jeszcze Cie, wkraczajacy w dorosle zycie, interesuje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Bo podejmuje sam za siebie decyzje i nikt na to nie może wpłynąć co najwyżej może próbować. To najważniejsza rzecz jaką może mieć dorosły człowiek.
Btw. ciekawe jak jesteś doświadczony życiowo, babcia zmarła czy miałeś zagrożenie z jakiegoś przedmiotu na koniec roku? żal |
![]() |
![]() |