![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
poczytaj moze troche zanim bedziesz probowac byc 'fajniusi', eh? wyszukales jakas pierwsza lepsza nazwe trojana zwiazanego z tibia i probujesz zablysnac wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:32. |
|
![]() |
|
![]() |
#202 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Stan: Na Emeryturze
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() bajkopisarzem to ty nie zostaniesz, trollowanie ci lepiej wychodzi wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:32. |
|
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jesli jestes taki rasowy znawca to podaj z Laski swojej Profesjonalna strone do skanowania pliczkow, Napewno przyda sie to mi i innym forumowiczom zaglądajacym tu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() nvm [10 znakow]
Ostatnio edytowany przez gigoro - 14-05-2008 o 18:57. |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() pozatym, skoro mialem zamiar 'hackowac' dpft to z jakiej racji gralem dalej na arcanii jeszcze dluuuuugo i mialem calkiem dobre stosunki z niektorymi ludzmi z dpft? przeciez po takiej akcji to mnie powinni zhuncic, zrookowac i w ogole, foch! nie ma 'profesjonalnej' strony do skanowania plikow, najlepszym antywirusem jest mozg i doswiadczenie @ajgor co nie zmienia faktu, ze ipchanger nie byl zainfekowany (gdyby byl to byscie juz dawno na rooku siedzieli, czyz nie?), a korzystanie z wlasnej wiedzy umozliwia mi to co robilem, wmf exploit nie jest szkodliwy dla kazdego windowsa xp, bo zostal odpowiednio zalatany i ma stanowic 'straszak', zeby dalej po stronie nie wedrowac wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2007
|
![]() Cytuj:
@hacki w dpft kombe i haalis to moja sprawka ![]() ![]() btw gidekab thx za sova, za 150zl jakiemus dzieciakowi poszedl, lolo, a tobie za avengera;] cador, fajna skrytka na 1kk kolo lozeczka byla ![]() |
|
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bo lizales dupcie Nethowi to wystarczy. Widzisz nawet Hell Kazi sobie historie z gg wymyslil zal to juz jest :/;/;/ A ty tlumacz sie dalej, Bye |
|
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w jakim celu mialbym rozsylac trojana co wg ciebie robilem dla dpft? zeby bylo fajnie i mieli wirusika na komputerze? to co napisales wprost krzyczy ironia, ze probowalem 'zhackowac' kogos, ale mi sie nie udalo myslenie sie klania dupy nikomu nie lizalem, nie lize i nie bede lizal - dpft moglo mnie zhuncic do woli, gdyby przedstawilo wiarygodne dowody, sklonny bylem wyjsc z sf/ih i dac sie 'zhuncic' jesli by takie przedstawilo, brak takich - gralem dalej. historie ajgora wyjasnilem, wiedza umozliwia mi takie zagrywki, zazdrosny? wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:30. |
|
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() wiedza? haha dobre!
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() szary uzytkownik prawdopodobnie by czegos takiego nie zrobil, czyli tak - wiedza
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:29. |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() A swoja droga to uwielbiam wszystkich anonimowych uzytkownikow forum, ktorzy wrzucaja na wszystkich na lewo i prawo tylko jakos boja sie przyznac kim sa, nawet na tej glupiej pixelowej gierce :<
Az mi sie przypomnial cytat Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() jesli nie jest na tyle inteligenty zeby zrozumiec 9.9*10^99 tutorialow dla ulomnych jak to zrobic to gl w zyciu
#216 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( Ostatnio edytowany przez kamsz - 14-05-2008 o 19:29. |
|
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() a umiecie hakowac przez ip ?
|
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() @bart~
te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze....
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
![]() |
![]() Dalibyście już sobie spokój
![]()