|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Odezwal sie 16 knight spod carlin "dasz cos"
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grand Rafix
Profesja: Knight
Gildia: Destination Skyline
Świat: Luminera
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
na 9 stronie na forum jest całkiem niezłe tłumaczenie. ![]()
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Najlepsze chyba z tego wszystkeigo to farmy i wieża maga ^^ ale zróżnicowane czary też nie są złe...
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Świat: Galana
|
![]() Nic ciekawego... Jeszcze te namioty, jeśli to ma być ładne...
![]() Co do balansacji: dużo faktów jest tam przedstawionych. Najważniejsze według mnie jest to, że magowie muszą wybierać albo atak albo leczenie, kiedy pall i knight i atakują i leczą. Mam nadzieję, że to się zmieni.
Ostatnio edytowany przez Zummer - 03-11-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Polska
Imię: Ziomek Wielki Pospolity
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 32+
Skille: 67/53
Poziom mag.: 10
|
![]() Gdzie sie podzialy tamte spamy...
Gdzie sie podziala tamta wersja... Gdzie sie podzialo tamte GS rulowanie... Gdzie sie podzialy tamte uhy od 14 lvl... I teraz... zyyjjemmyyy z tym zjeebanym... !!!SOULEM!!!
#207 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Dobrze by było jakby cipy zrobiły coś takiego .Czwartą funkcje tak jak:full atack ,balance i full def. Czwarta by była dla knighta i palla:Skilling i wtedy by się mniej walilo w potwory. Bo każdy z doświadczenia wie ,że slime pada jak mucha
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() heh widac ze zalezy im glownie na sianie z paccow
#210 |
Guest
|
![]() Cipsoft po raz kolejny pokazal ze wie o co chodzi w tibii i zamknął mordy jojczącym 12-letnim dzieciom neo ktorzy mowili <emo mode on>"zkandal knajt wali wiencej odemnie a pszeciesz sorc powinien bydź najpotenszniejszy idem się pociąć kref poplynie po cihutku a ja umrem w wielkim smótkó
![]() ![]() ![]() Cipsoft zrobi w tym i kolejnym update 2 madre rzeczy: 1. Najpierw zmniejszy koszt expienia sorcem zamiast oslabiac sile knighta jak chcieli nooby nie maja zielonego pojecia o grze. 2. Jak juz wszyscy beda mieli rowny atak i koszt (czyli bedzie balans) to oslabi wszystkie profesje naraz zeby nie bylo OTS i polepszy huntowanie w kilka osob zeby tibia bylo multiplayer czyli tak jak nazwa powinna na to wskazywac. Po tym i kolejnym (pewnie letnim 2008) updatach tibia wróci do czasów 7.3 kiedy byl super balans i ja zaczynalem grac. Kazdy kto choc troche mysli dojdzie po przeczytaniu angielskiego artykulu do tego samego wniosku. |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() No fajnie teraz nupki zrezygnuja z palkow i przesiada sie/wroca na druidow/magow.
A ja i tak zostane przy moim knighcie,od sorca chce mi sie juz rzygac ;s Hmm.. chyba na razie odpuszcze se duze zakupy i kupie se farme albo obserwatorium ![]() Mam nadzieje tylko ze nie zwala czegos w tym upie (co zazwyczaj robia) :/ Ostatnio edytowany przez $orcerer - 03-11-2007 o 13:32. |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() Cytuj:
jak tak cie to podneica i chcesz sie tym chwalic to zrob se bloga na interi ' blog dla ulomnych' wow stary! KUPILES SOBIE BLUZE! JA PIERDOLE!!!!!! BLLLLLLLLUZA CZLOWIEKU, ZASZALALES!!!!!! jaki miala kolor? rozowy? |
|
![]() |
![]() |
#213 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No leze i kwicze. Sam jestes "nup" i tyle. Jesli dla ciebie cipsoft "zazwyczaj zwala update" to ty kup sobie okulary albo idz do psychiatry. Zal mi ciebie. Jedyny zwalony update jaki cipsoft dokonal to byl update 7.6 w ktorym postanowili wprowadzic rozdzki. Ale nie mieli innego wyjscia gdyz wczesniej zabrali sorcom runy walcząc z farmami lowlvl sorcow i druidow i to spowodowalo ze lowlvl sorce i druidy praktycznie nie mieli czym walczyc bo zabrano im runy, nie mieli niczego innego wiec pozostal im warhammer. Wiadomo ze kazdy dobry gracz jechal i tak nawet wczesniej na warhammerze ale bylo to bez sensu zeby sorc/drut walczyl w melee wiec MUSIELI to zmienic dla zwiekszenie realizmu i ze tak powiem "normalnosci gry". Reszta update byla dobra. Ostatni update byl bardzo dobry bo wyrownal atak profesji, zimowy 2007 bedzie bardzo dobry bo wyrowna koszty i def profesji, a letni 2008 bedzie najlepsze w historii bo przywroci dawny styl gry oparty na huntowaniu z kumplami. |
|
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkurzają mnie tacy ludzie jak wy piszecie że ktoś jest noobem a nawet nie wiecie co to znaczy ^.-
Noob zaś to nowicjusz uciążliwy dla innych, odmawiający wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączający do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżający stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłujący uzyskać szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejący odpowiedzi z braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" pochodzi od fonetycznego skrócenia słowa "newbie"; często pisane jako "n00b" (slang leet speak). by wikipedia
#215 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skopiowałem to dla tego że większość z was by tam nie zajrzała zanim by coś powiedziała -.-
#217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Gdzies jest moment
"zmiejszenie efektywnosci zasobow" tak tak swietnie teraz jako knight bede sie uhac po 100 "SLICZNIE " Co za zjebany cipsux!
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Czekam na ulepszenie druta. Ale jak go mają ulepszyć , to ulepszą , ale tylko będzie coś dla PACC. Jak zwykle ;> Hłeh. Ten pomysł z jakąś farmą czy innym szitem nawet fajny , ale jak zawsze będzie dla PACCA. Dla FACCA jak zwykle nie będzie nic. No może nowe efekty graficzne. A wsadźcie se to w ... . Zaraz rzucą się na mnie oburzeni PACC'owcy - "No ii co s teko , dla nas wszyszko! My puacimy za tom gre wienc my mamy wszysko!!!111 A ty ić sie poskarsh mamie , że ci kretkuf nie kupił tata. "
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Oj, Tore, nie przejmuj się tymi dziećmi specjalnej troski, co padli na cycach albo dali się po raz -enty wrobić w numer z kopiowaniem kasy. Szkoda czasu.
![]() Za często nie gram w Tibię, jak już "jakiś" poziom będę miał, sprzedaję znajomym, nie chce mi się, napalenie na Tibię minęło. Jednak ten Update zapowiada się dla mnie ciekawie. Własna rezydencja, którą i tak się nie nacieszę, zbyt leszcz jestem ![]()
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
|
![]() Czekaj, czekaj..... czy ja dobrze widzę
Cytuj:
I co do farmy to będzie se można kopić domek, oborę, krówkę, snopowiązałkę i ogrodzić to białym płotkiem trochę to niezbyt pasuje (chyba że dodadzą profesje rolnik ![]() P.S Kolego który to przetłumaczyłeś pełen szacun (nie każdy jest przecie alfa i omega z angielskiego i działasz szybciej niż tibia.pl)
Coś nie podoba Ci się w mojej opinii ? Ostatnio edytowany przez Sankar - 03-11-2007 o 14:43. |
|
![]() |