|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Hmm? Ja poprostu wieżę, w Boga i nie potrzebuję żadnych dowodów na to, że on istnieje. Zrozum i uszanuj to wreszcie.
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |||
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() /offtop.
@alien~ Nie kieruj się z stereotypami /ontop. od siebie dodam tyle - boga nie ma i to jest moja opinia, nikt mi nigdy nie udowodni jego istnienia inni z kolei uważają na odwrót i też będą bronić swoich poglądów = temat rzeka. @down po prostu czekałem, aż się ktoś do tego przyczepi Ostatnio edytowany przez -Thug- - 08-03-2009 o 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() @UP
Cytuj:
Ten cały flejm o Bogu/Allahu/Jahwe/Szatanie/Innym dziwadle to jest właśnie offtop... @*Carlsberg Take it easy... Wyluzuj zagorzały heretyku bo cie spalimy na stosie... <joke, ja tez nie jestem zbyt wierzącym...> Ostatnio edytowany przez Arashel - 08-03-2009 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zdolność samoleczenia? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |||
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak sobię myśle czy by nie założyć tematu "Rozmowy różne i wszelakie" jako że nie mielibyście się do czego przyczepić, bo offtopika by być nie mogło... Cytuj:
Kultura była - sensowne posty, argumenty - a Ci mi wyjeżdzają z heretykami i paleniem na stosach, że jestem głupi, i że mamy w polsce wolność słowa ale można mówić tylko że bóg istnieje, bo inaczej to dyskryminacja.... No i powiedzcie mi - po co niektórzy się tu piszą takie coś : Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Dyskusja i rozmowa mają taką ciekawa zaletę, że kiedy wyczerpie się jeden temat, to samoczynnie przechodzą na inny. O ile nie zaczniemy tu pisać o hiperinflacji w Zimbabwe albo kosztach SD na amerze, to nie ma się ciepać o offtopa.
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to chyba widzisz, że takie dyskusje są jałowe
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chodzi o testowanie leków, czy eksperymenty na skazańcach - Bo minusów nie ma? TERAZ więzienia to praktycznie wakacje! MARZENIA bezdomnych!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() *Carlsberg, na tym polega wiara w Boga, żenie potrzebujesz namacalnych dowodów. To tak jakbyś chciał udowodnić, że w sejmie pije się wodę a wszelkie alkohole etylowe są zabronione.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Kapłan Preclanski
|
![]() @Temat wiezień
Minusy w więzieniu? Są, jak najbardziej. dla tych, którzy popełnili przestępstwo przez przypadek, zostali w nie 'wciągnięci' albo po prostu żałują swoich czynów i jest to kara. Ale dla zwyrodnialców którzy zabijają, niszczą i gwałcą z zimną krwią to długie wakacje. Żarcie za friko, nie trzeba pracować, książki, boisko, ludzie do bójki i do rozmowy, dla tych 'lepszych' jeszcze telewizja i dostęp do internetu.
![]() |
![]() |
#215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. A co jakby był niewinny a został skazany?
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Kapłan Preclanski
|
![]() 1) Zapewne cię zadziwię, ale dzisiejszy chemicy tak pracują, że większość leków źle dawkowanych nie dają efektów ubocznych gorszych niż przeczyszczenie.
Wątpię żeby po testach wyrosły im drugie głowy, mój drogi. Przypominam, że leki typu Apap czy Rutinoscorbin+ RÓWNIEŻ potrzebują zaświadczeń o pomyślnych testach, a przeprowadzenie takowych jest niestety dość drogie. 2) A co, jak ktoś został niewinnie skazany na 25 lat albo dożywocie? A co jak ktoś został niewinnie skazany na śmierć? Nie widzę różnicy.
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() O to, że w Polsce wyjdzie po 10-ęciu, więc testowanie leków na skazańcach można uznać za dobre, bo brutalnie myśląc, wychodzi nam coś takiego: "Damy mu nowy lek, jeśli zginie lub stanie się poważnego, odeślemy go gdzieś indzie, a nie będzie trzeba go utrzymywać przez następne 20 lat."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Guest
|
![]() Najlepsi są ludzie walczący o zniesienie kary śmierci. Ciekawe, czy chcieliby, aby morderca ich rodziców/gwałciciel ich dzieci miał tak wspaniałe(jak na te czyny) życie. Jeżeli ktoś nie jest frajerem to w więzieniu będzie mu 'dobrze'. Zbyt dobrze.
|
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Stwórzmy w Polsce nowe Guantánamo... Niech skazańcy się pomęczą, przetestują leki, a potem ew. niech pójdą do piachu -.-
|
![]() |
![]() |