![]() |
#201 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() ziom dednol przed deera bo ziom go sobie z sumoonowal i i go za***ał deerem ale nie pamietam nazwy była jakas dlugo
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: 50.16°N 19.00°E
Stan: Aktywny gracz
|
![]() wczoraj przytrafiła mi się bardzo głupia śmierć, która jednak nauczyła mnie sporo. Przyszedłem przed 2 do domu, myśle zarwe troche nocki i poskilluje i nabije mlvl, poszedłem na roty pod fenor hills, stanąłem i leje dwa daggerem, gdy podchodził trzeci to wrzucałem serpent sworda i go likwidowałem bo stałem na względnie otwartej przestrzeni i mogły mnie otoczyć, oparłem sie wygodnie na krześle i oglądam postęp [powolny aczkolwiek postęp]. Nagle budze się w łóżku i zastanawiam się o co chodzi. Przecież skillowałem a nie przypominam sobie żebym się kładł, komp wyłączony hmmm. Po pół godziny rozmyślań włączam klienta i pobudka w świątyni. Wnioski jakie wyciągłem:
1. Brać ze sobą parcele żeby sie inmi obstawić i nie pozwolić się otoczyć. 2. Nie grać w Tibie po alkoholu !!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Najgłupsza śmierć? Przygodę z beholderem opisałem w innym temacie, tu opiszę co stało się dnia następnego:
Poszedłem w to samo miejsce co wtedy. Łaziłem sobie po okolicy zabijając slimy. Raz poszedłem kawałek do góry i zauważyłem jakąś dziwną roślinę. Był to Blood Herb - czytając tą nazwę przypomniałem sobie wpisy na forum o huntowaniu gs'ów w tych okolicach, więc zawróciłem ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 12-02-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Niegrający
Imię: Przestałem Grać
Gildia: ...
Świat: RL
Poziom: .
Skille: -.-
Poziom mag.: ?
|
![]() To ja moim pierwszym charem na mainie z 16 lvlem knight(o skillach nie mowie bo niechce byscie oskarzali mnie o obrzygany monitor xD) zmiatam sobie szczesliwy z amazon camp questa i super loocikiem z questa oczywiscie z max 60 hp ide i ide nagle pah... wpapralem sie w ognisko(zresztą do dzisiaj mam dendencje do wpadania w ogien x).no i nawet nie zdarzylem sprzedac perelek i stracilem spike sworda ktory kosztowal z 1,5k... mialem taka depreche, ze zrobilem se maga i szybciutko zarobilem na fs.
druga smieszna smierc jest taka, ze gdy sobie spokojnie trenilem na trollach zaczol biegac kolo mnie cave boot user(nic nowego), mowie mo stop plx, don't kill my train trolls, a on nic no to ja tradycyjnie ctrl +r.. i po 2 minutach koles dostal banna za macro. Ja szczęsliwy, ze moge spokojnie trenic a tu po 20 minutach rl brat zbanowanego macro usera przybiegl do mnie i zaczol cos sapać... naturalnie white skull i zaczol mnie lac. wtedy mialem 10 lvl on 18 ... skille mial chyba po 30/30 bo trafial mnie 10 razy 1 blood hit. no to zaczelem go lac tez go nie trafialem bo mial lepszy shield. no to mysle "exit". wzielem... patrze na tibia.com po 10 minutach ciagle jestem online. no to wchodze 30 hp i daje noge. Przebieglem kolo swamp trolla i poison. po poisonie 15 hp ale co tam biegne dalej .... 3 roty nie mam nic do stracenia jakos sie przecisnelem zostalo mi 5 hp i rat mowie "lol". no i zgon bo dostalem za 5 od rata....
![]() |
#205 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Moja najgłupsza śmierć? Zdecydowanie drag. Chodziłem sobie z kumplem zwiedzaqjąc tibijski świat. Ja: 26 knight 68/68 i On: 17 druid 34mlvl. Oczywiście mieliśmy ze sobą sporo uhów i hmm'ów a także pare sd. Byliśmy akurat w thais więc poszliśmy na roty...Szliśmy dalej i doszliśmy do draga. Wchodze, blokuje, uham się, kumpel wali z hmm'ow. Jakoś wolno nam to szło. Został mi ostatni uh. Drag miał krytycznego reda ja reda. Już miałem się uhnąć...a tu ZONK nie trafiłem
![]() ![]() ![]()
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wiele takich wpadek jak Ty miales ![]() ![]() Pozdro
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... ide do Mino Pyramid, stoję grzecznie pod schodami (żeby w razie czego sie ewakuować bo minosków dużo), idą dwa guardy, jednego zabijam i nagle... Ruszyłem się w prawo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Imię: Bartolomeo knight
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 29
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja w ancient temple moja pierwsza postacia(knight) ze skillami 20/20 na 8 lvlu
![]() Poszedlem za high levelami do dziurki...patrze a tu Drag !!! stracilem zycie do czerwonego hp a pozniej ucieklem.Jakis kolo mnie uhnal i spox.i wtedy wpadlem na glupi pomysl.Powiedzialem high levelelom ze wejde do dziury i bede uciekal przed dragiem a oni beda go nawalac.dragon zjechal mnie do red hp znowu i chcialem uicec ale ktos przyblokowal schody i You Are Dead ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Tia..mój kumpel(Lopi) chciałze swoim kumplem(Gothem)iść na DSy. Zapytał się mnie, czy idę z nimi. Ja powiedziałem, że z DSów jest słaby loot i nie ma czego ich nawalać(ja - volcan. rod;on - wand of plag).. ew. z HMMów, ale nie bedzie się opłacać. Więc zaproponowalem pójście na draga.. no i poszlismy.. 1 drag zabity.. drugi też.. trzeci jakiś agresywny.. nawalamy, nawalamy.. cóż.. musimy sie wracać na dól i się leczyć.. problem w tym, że skubaniec robil to samo.. ja na magic shieldzie(80 many tylko;s i 100 HP) wchodzę na górę, a ten ** smok wali mi super comb-.-. You are dead. W temple sie okazało, że Lopi też dedł.
13:39 Mithsir: kurna 13:39 Mithsir: knight armor 13:39 Mithsir: w dupe 13:39 Mati the Guard: mi "TYLKO" bp 13:39 Mithsir: aj pierdziele 13:40 Mithsir: kurde Noo.. ale Goth przeżył, więc odzyskaliśmy rzeczy;p... ale lvl siadł.. i magic też;s
![]() |
#211 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: rook
Imię: Knight the rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Teams of Rook
Świat: Chimera
Poziom: 16
Skille: 18/22
|
![]() Ja dodam cos od siebie. Jak wam sie nudzi to NIGDY NIE ZWIEDZAJCIE, I NIE WCHODZCIE W DZIURY, TELEPORTY ITP. BEZ WIEDZY LUB QMPLA NA NIEZLYM LVLU. Oto bardzo przykry przyklad
![]() Jan 31 2006, 19:25:30 CET Killed at Level 13 by a demon skeleton |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Świat: Kyra
![]() |
![]() najtem na 26 lvl z bp uh pobieglem na minosy na trawce pod kopalniami i rzeczka
zabijam zabijam wyskakuje mino archer sobie mysle 1 to zabije biegne za nim on juz yellow tu nagle 4 mino archery ja nie zdazylem sei nawet uhnac z wrazenia hhaha ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() nie wiem czy to smieszne, czy tragiczne ale kur*a wkur*iające!!
pierwsze dni pacc...mysle-idizmey z kumplami na jakis quest.jestesmy na darashi wiec steath ring quest ok-schodzimy w schody-pare minosow wszelkiej masci stracilem 1 uh i na nastepnych schodach mial blokowac drogi bloker on zlazi a ja za nim, oatrze- o kur... w chu* minosow!!!sam se nie da rady ide blokowac na przody a tu bummm...on sie cofnol, zszedl jeden pallek i sie cofnol bo w 1 sekundzie red hp...druid,knight i drogi pallek wogole nie schodzili uiham sie jak najszybciej mozna, guardy mnie trapuja(byo z 6guardow,z 5 magow i z 5 acherow) to ja exori..biegne do schodow, uham sie jak najszybciej coraz mnie hp(nienadazalem z uhaniem sie)juz wyjscie biegne biegne a tu bummm... you are dead ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() jaki noob odświeżył temat prawie z przed roku? huh?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik forum
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
|
![]() Pewnej soboty siostra se gdzieś poszła i miałem całego kompa dla siebie. Poszedłem na tomby. Było super, bez luda i nawet lr z ghoula mi wypadł. Potem zaczęli przyłazić ludzie i se na larvy poszedłem. Wszystko szło świetnie, ale... miałem kick i się loguje w templu (nie zdążyłem nawet słynnego białego napisu zobaczyć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Użytkownik forum
Lokacja: 50.16°N 19.00°E
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Brzęczki City =)
Stan: Usunięty
Imię: Spongyfhy
Gildia: Association Club
Świat: Astera
Poziom: 102
Skille: 87/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Moja pierwsza w historii Tibii śmierć była bardzo idiotyczna, no ale cóż poradzić - noobem wtedy byłem
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#220 |
Użytkownik forum
Lokacja: Bydgoszcz
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
|
![]() Chciałem wam poikazać co się dzieje jak się powie do np. szeryfa słowa "f**k you"
![]() ![]() p. s. Zjechała mnie do 85hp Ostatnio edytowany przez Master of Bymber - 13-02-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |