|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#201 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Xerena
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja was knightów nie rozumiem .Update sie udal.Rozumiem palli , druidow (sam nim jestem
![]() Ogólnie update jest super(poza soul points ![]() Pallom i sorcom współczuje i druidom tez.Ale knightom nie. ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Knightom przeszkadza:
-ceny run (BP UH 3.5k.... hunted! już 2.8 ![]() -ceny ekw (BOH 75k zamiast 35!!!! naszczescie wszystko na sprzedaz zachowalem na czas "po update" ![]() -inny respawn (zauwazylem nie tylko ja, ze jak stoisz i skilujesz tam gdzie zawsze, teraz sie nie respawnują potwory - jestes za blisko...)A pallom update tylko pomógł ![]() Druidzi - ich tak mało, że cipsoft sie nie przejmuje ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]() mi sie wydaje że cena BoH jest za wysoka wogóle wszystkie ceny poszły w góre przez to ubdate przed ubdate k-axe sprzedawali po 1,5k teraz idą po 3 k
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 36
Skille: 66/45
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() wziolem ze soba na trening 75 spery 80 gwiazdek i mi to wystarczylo na niecale 4 godziny to jest tragedia!!! ![]() celesta fajny palladynek skill:51/45 palladyn |
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
jak tak to powiedz gdzie |
|
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Jaworzyna Śląska
![]() |
![]() MAM JEDNO PYTANIE, KIEDY BEDA POKAZANE POTWORY NA TIBIA.PL!!! I WOOGULE ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Jaworzyna Śląska
![]() |
![]() KURDE KIEDY NA TEJ STRONIE BEDĄ NOWE POTWORY ITP. !!!
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() excuse me
A ma ktoś zamiar WOGÓLE dać listę nowych potworków i mape respawnu ![]()
#212 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() Bez potworów i mapy respa ani rusz dawac potwory eq widzialem leopard armor i jeszcze cos ale zapomnialem
![]() ![]() J kill any newbie Nick:Bohater lvl:17 ciagle rosnie ![]() Mlvl:30 ciagle rosnie ![]() Profesja:druid ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Mam nadzieje ze kiedys zdobende pacc i odwiedze TIQUANDE i poznam wiele nowych potworkuw
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Furora
Poziom: 9
Skille: 55/47
Poziom mag.: 6
|
![]() Gwiazdek nie można kupować w AB u Irei
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Wedlug mnie przesadzili z Soul Points !! To nie tylko uderzy w farmy druidow i magow ale i w gracz krorzy nie oszukuja !!!!
![]() Palladyn czy Rycerz na 15 morze Hundowac Troche silniejsze potwory niz Druid czy Mag. Za jakis czas albo juz niedlugo odbije sie to na tibi. ![]() Ale poza tym morze byc. |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Imie Tezeusz'hex
Rodzina 'hex ![]() Level 14 ![]() M level 18 ![]() Profesja Druid Ekwipunek ![]() Stell Helmet, Plate set, BH shield, D Hamer, |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]() Dokladnie. tez nie rozumiem po co tyle szumu. nastepny update. jeszcze wiele ich bedzie i jeszcze wiecej zmian wejdzie. jeszcze wam sie tibia znudzi.
|
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() pamientam wiekszosc opinii przed update ze bedzie fajny cudowny etc
no i macie ten wasz za***isty update 1 runy sa zaj****** drogie a cena stuffu wzrosła niewiele ( cios dla h lvli ) 2 przez sp ni idzie run kupic (cios dla wszystkich jedni nie maja co sellac inni co kupowac ) 3 spiry lamia sie czesto nie idzie palem trenic 4 na swatach non pvp zrobilo sie og groma noobów ponewaz lurerstwo przestało praktycznie istniec i nooby nie sa tempione ![]() ![]() 5 ta cala tiqanda wielkie gówno tam jest nic na czym mozna bylo by expic tak zeby sie zwracało no moze oprucz hydr 6 bossy sa niby ciekawym urozmaiceniem chodz przeszkadzajaw expieniu 7 przez te cale robaki prawie umarłem z głodu skillujac w mitwalin 8 hero sie leczy teraz hunt jeszt czesto nieoplacalny spełnily sie moje najgorsze obawy tibia stała sie rajem dla noobów wszelkiego rodzaju nie idzie kupić run ![]() ![]()
czemu avatar moze mieć tylko 100x100 pikseli musiałem takie arcydzieło okroic -.- Ostatnio edytowany przez He is Erycus - 26-08-2005 o 09:33. |
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Cytuj: