Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-11-2005, 02:13   #201
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxon
czy moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie ta wojna i gdzie?
wolomin sloneczna 13
wez bejzbola
fea_umarth jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-11-2005, 03:01   #202
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Domyślny

sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.Pewnie jakby byl z poznania to tez razem z corsem biegalby za adim z sd w reku. sytuacja w pewnym momencie przypominala juz lawine , ktorej juz nie dalo sie zatrzymac albo juz nikt zatrzymac nie chcial .

wiem tez ,ze sporo graczy na azurze cos drazowi i reszcie ekipy zawdziecza bo pewnie teraz bysmy gadali o jakims przekrecie na arcani.
ale prawda jest takze to ,ze ta wojna nie wziela sie z kosmosu
i pewnie jakby draz mogl cofnac czas , pare rzeczy zrobilby inaczej(zrookowal by mnie ).

Co do wojny to moim zdaniem Draz nie chcial jej ,jeszcze w dwa dni przed deadem corsa(pierwszym) powiedzial mi ,ze planuje wziac pare osob do wanted(polli ,ice i zordan byli na tej liscie i jeszcze paru innych ,ktorzy w tej chwili sa neutralni)
Zreszta po co walczyc tak dlugo? Zeby znowu kombinowac jak kogos zkapiszonowac? Walczyc ,zeby walczy? A gdzie nagroda? Draz stal se przed domkiem w ab gdzie lansowal swoj outfit i szpanowal lvlem. Zyc nie umierac.

ps. draz pozycz sova
fea_umarth jest offline  
stary 27-11-2005, 11:12   #203
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
Nosso Mc'Furry ma numer GG 8484666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
@Cors Ent -

Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.

Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka

Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.

Draz to wspaniały człowiek i tyle.
ZNOWU TWÓJ DEBIUT !

Cytuj:
Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka
No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz

A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.
stary 27-11-2005, 12:19   #204
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Moim skromnym zdaniem, było by lepiej, jakby obie strony się wreszcie dogadały i skończył by się ten "TEATRZYK". Bez sensu jest też pisać co kto zrobił w przeszłości, a co nie, ponieważ żadna ze stron nie jest czysta i ma coś na sumieniu

Kto jest bez winy niech 1szy rzuci kamień...
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 27-11-2005 o 12:21.
zeus1985 jest offline  
stary 27-11-2005, 13:59   #205
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

@Zeus

<rzuca kamień>

@Drazharm

00:09 You advanced from Level 72 to Level 73.

Drazik i kto powiedział że my expić nie możemy?
stary 27-11-2005, 14:00   #206
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny ehhh

Dziś grajac sobie spokojnie ciesząc sie z nabitego lvl'a nagle dostałem prv msg która zepsuła mi cały humor brzmiała mniej weicej tak:

Drazharm: Musisz placic 20k

:/

Jako rizon Draz~ podał to, że byłem w Doom Brigade. Jest to conajmniej dziwne ponieważ jako członek DB nie chciałem walczyc bo i tak nic bym nie zdziałał. Kiedy ta część DB która podjęła walke dolaczyla do Reckless opusciłem szeregi DB, wróciłem dopiero keidy już było SF, a w DB nie było nikogo związanego z wojną. Gildia istniała m.in. dlatego żeby GH które mielismy kilka dni nie poszło sie rypać, co i tak niebawem się stanie. Idąc tą drogą cały aktualny DoF powinien płacić(nic nie sugeruje, ani nie mówie żeby Drazharm nałozyl im paymenty, tylko chcem pokazać brak sprawiedliwosci w swiecie Azury). To wymuszenie jest tymbardziej bezpodstawne, ponieważ w chwili gdy dowiedziałem się o tym że mam płacić nie byłem już członkiem DB. Ale cóż to tylko gra i już pogodziłem się z paymentem i wiem że moja postac jest warta tych 20k.

Pozdrawiam Fisz~
Fiszbin jest offline  
stary 27-11-2005, 14:10   #207
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być.

Przemyśl to.
stary 27-11-2005, 14:16   #208
Jinikao
Użytkownik Forum

Jinikao's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fea_umarth
sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.

Satanizm, a nie szatanizm xD
Jinikao jest offline  
stary 27-11-2005, 14:22   #209
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste.
Thero jest offline  
stary 27-11-2005, 14:25   #210
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
Satanizm, a nie szatanizm xD
huntedo
fea_umarth jest offline  
stary 27-11-2005, 14:37   #211
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
@gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste.
Yo Dorośnij
stary 27-11-2005, 15:47   #212
Polli~
Użytkownik Forum

Polli~'s Avatar

Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań

Imię: Pollbull
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patrikozzz
@Cors Ent -

Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.

Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka

Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.

Draz to wspaniały człowiek i tyle.

Jak juz wspomniales wczesniej nie grales nigdy na azurce, nie masz pojecia co sie dzialo, co sie dzieje i co sie dziac bedzie...
Nawet jak bys gral na azurze to nie byles wsrod tych ktorzy jak by nie bylo decydowali o jej losach...wiec wytlumacz mi chlopcze co ty mozesz wiedzec o Drazie~, tej wojnie, nas ?
Ladny temat zalozyles i to ci trzeba przyznac...ale juz od komentowania i sadow sie powstrzymaj bo bredzisz...
Jesli sie dluzej zastanowic...to my praktycznie juz bylismy na nowym serwie...tylko i wylacznie zasluga Hawka i jego "pokoj" zatrzymala nas tam w ostatniej chwili, polowa swe~ wyniosla sie na nowe a my mielismy okazje podgonic z lvlkami...i nie wnikajac kto ile zrobil, kogo lepsza taktyka i terefere...to tylko i wylacznie to byl moment dzieki ktoremu jestesmy na Azurce...
Czy sie to komus podoba czy nie ...

Cheers~ Polli~
Polli~ jest offline  
stary 27-11-2005, 15:57   #213
Merkyon
Guest

Domyślny

14:24 Drazharm: masz ostatnia szanse zeby byc wolnym (100k na Edron)

El Drazito pozdro 4u xD heheheh nigdy nie zaplace :*

stary 27-11-2005, 16:32   #214
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

hehehe ale komedia
@do wszytkich krytykantów

czytam te wasze posty i czesc chyba nie rozumie co sama pisze-
ogolny sens wypowiedzi bywa takli
" nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie , ale cors jest brzydki bo to skasował"

dziwia mnie ludzie ocejniajacy "bezsensowosc" tej wojny
ludzie którzy albo od dawna nie graja na azurze albo nigdy sie w rzadne wojny nie mieszali. Nie znaja dobrze powodów wojny SF vs Divinitus i pózniejszych, teraz nie znaja powodow wojny Wanted vs SF i oceniaja...
pisza jacy jestesmy niedobrzy i wogle ze nam sie w głowach poprzewracało itp...
dlaczego wy którzy nie macie bladego pojecia co sie działo w Wanted przez ostatnie pare miechów i o co wogle sie wojna zaczeła wypowiadacie swoje wydumane teorie?

to takie pisanie kogos kto nie ma co napisac a chce swoje zdanie na siłe wyrazic- skutkiem czego wychodza lekko bzdety

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka
Cors Ent jest offline  
stary 27-11-2005, 17:50   #215
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

@Up
"nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie" Podejrzewać mogłem, mogłem się i mylić . I nigdzie nie napisałem nic o tobie.

@Nosso Mc'Furry
Pewno, ale na to trzeba czasu. Wątpisz?
Thero jest offline  
stary 27-11-2005, 18:46   #216
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być.

Przemyśl to.
Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..

Pozdrawiam Fisz~
Fiszbin jest offline  
stary 27-11-2005, 19:38   #217
Nosso Mc'Furry
Użytkownik Forum

Nosso Mc'Furry's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin
Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..

Pozdrawiam Fisz~
I tak jak zacznie mu się nudzić to padniesz za nic.

No i prosze ... godzina 20:00 + Jest niedziela 27 listopada obiło mi sie o uszy jakiś czas temu że SF siedzi w pz jak jest wanted online za to wanted sie nie boi niczego i wszyscy robią co chcą no i stało sie...

Wlaśnie tego dnia wszyscy członkowie wanted którzy byli online nie wyszli z pz (mam na mysli statek na edron) bądź co bądź Drazharm był nastawiony na jakąś bitwe bo nawet próbowal zadzwonić po reszte co się poxniej okazalo wbil Bekas i jego Gammblerek a postali dalej na statku (w czasie gdy szwedzi robili demon helmet quest) szwedzi wrocili na statek na edron gdzie w starchu i zwątpienu siedzial Drazharm z jego ekipką.Nagle wbił mina i falzer posiedzieli 5/10 minutek i olali Draza i sobie poszli i nawet nie bylo ich widac .Draz sie troche poośmieszał i chciał pokazac jaki to on mocny i blokowal npc na statku (Gratulacje za bohaterski wyczyn to bylo cos ). Pozniej wanted sie wylogowalo i du*a.

Wiec Drazik ani nikt inny z wanted , nei mowcie ze my sie boimy a wy jestescie najlepsi bo widac kto sie bal teraz :/
stary 27-11-2005, 19:57   #218
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Name: Sir Hary Portier
Nov 24 2005, 01:57:58 CET Killed at Level 82 by Ana Darkwood and by Meldon Rourqe

Powiedz mi dlaczego zabijacie osoby neutralne? Chcecie więcej wrogów sobie narobić? Hary zdobył przypadkowo RS, i po chwili padł, stracił cały swój eq, teraz nie ma nic.

@Fiszbin
W takich sprawach pisz do mnie

Pewnie zaraz ktoś napisze, że Draz/Adi/ etc. też zabijają za nic, ale czy w tym właśnie chcecie im dorównać? Zastanówcie się nad tym.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 27-11-2005, 20:16   #219
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje
wr00n jest offline  
stary 27-11-2005, 20:29   #220
Mad'khorn
Użytkownik forum

Mad'khorn's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wr00n
Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje
A ja mu pomoge,jestem z toba wroon biedny bubcio

Ostatnio edytowany przez Mad'khorn - 27-11-2005 o 20:31.
Mad'khorn jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania