![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() Cytuj:
wez bejzbola |
|
![]() |
|
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
|
![]() sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.Pewnie jakby byl z poznania to tez razem z corsem biegalby za adim z sd w reku. sytuacja w pewnym momencie przypominala juz lawine , ktorej juz nie dalo sie zatrzymac albo juz nikt zatrzymac nie chcial .
wiem tez ,ze sporo graczy na azurze cos drazowi i reszcie ekipy zawdziecza bo pewnie teraz bysmy gadali o jakims przekrecie na arcani. ale prawda jest takze to ,ze ta wojna nie wziela sie z kosmosu i pewnie jakby draz mogl cofnac czas , pare rzeczy zrobilby inaczej(zrookowal by mnie ![]() Co do wojny to moim zdaniem Draz nie chcial jej ,jeszcze w dwa dni przed deadem corsa(pierwszym) powiedzial mi ,ze planuje wziac pare osob do wanted(polli ,ice i zordan byli na tej liscie i jeszcze paru innych ,ktorzy w tej chwili sa neutralni) Zreszta po co walczyc tak dlugo? Zeby znowu kombinowac jak kogos zkapiszonowac? Walczyc ,zeby walczy? A gdzie nagroda? Draz stal se przed domkiem w ab gdzie lansowal swoj outfit i szpanowal lvlem. Zyc nie umierac. ps. draz pozycz sova ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Moim skromnym zdaniem, było by lepiej, jakby obie strony się wreszcie dogadały i skończył by się ten "TEATRZYK". Bez sensu jest też pisać co kto zrobił w przeszłości, a co nie, ponieważ żadna ze stron nie jest czysta i ma coś na sumieniu
![]() Kto jest bez winy niech 1szy rzuci kamień...
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 27-11-2005 o 12:21. |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Zeus
<rzuca kamień> ![]() @Drazharm 00:09 You advanced from Level 72 to Level 73. Drazik i kto powiedział że my expić nie możemy? ![]()
![]() |
#206 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Dziś grajac sobie spokojnie ciesząc sie z nabitego lvl'a nagle dostałem prv msg która zepsuła mi cały humor brzmiała mniej weicej tak:
Drazharm: Musisz placic 20k :/ Jako rizon Draz~ podał to, że byłem w Doom Brigade. Jest to conajmniej dziwne ponieważ jako członek DB nie chciałem walczyc bo i tak nic bym nie zdziałał. Kiedy ta część DB która podjęła walke dolaczyla do Reckless opusciłem szeregi DB, wróciłem dopiero keidy już było SF, a w DB nie było nikogo związanego z wojną. Gildia istniała m.in. dlatego żeby GH które mielismy kilka dni nie poszło sie rypać, co i tak niebawem się stanie. Idąc tą drogą cały aktualny DoF powinien płacić(nic nie sugeruje, ani nie mówie żeby Drazharm nałozyl im paymenty, tylko chcem pokazać brak sprawiedliwosci w swiecie Azury). To wymuszenie jest tymbardziej bezpodstawne, ponieważ w chwili gdy dowiedziałem się o tym że mam płacić nie byłem już członkiem DB. Ale cóż to tylko gra i już pogodziłem się z paymentem i wiem że moja postac jest warta tych 20k. Pozdrawiam Fisz~ |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być.
![]() Przemyśl to.
![]() |
#208 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Satanizm, a nie szatanizm xD |
|
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste. |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jak juz wspomniales wczesniej nie grales nigdy na azurce, nie masz pojecia co sie dzialo, co sie dzieje i co sie dziac bedzie... Nawet jak bys gral na azurze to nie byles wsrod tych ktorzy jak by nie bylo decydowali o jej losach...wiec wytlumacz mi chlopcze co ty mozesz wiedzec o Drazie~, tej wojnie, nas ? Ladny temat zalozyles i to ci trzeba przyznac...ale juz od komentowania i sadow sie powstrzymaj bo bredzisz... Jesli sie dluzej zastanowic...to my praktycznie juz bylismy na nowym serwie...tylko i wylacznie zasluga Hawka i jego "pokoj" zatrzymala nas tam w ostatniej chwili, polowa swe~ wyniosla sie na nowe a my mielismy okazje podgonic z lvlkami...i nie wnikajac kto ile zrobil, kogo lepsza taktyka i terefere...to tylko i wylacznie to byl moment dzieki ktoremu jestesmy na Azurce... Czy sie to komus podoba czy nie ... Cheers~ Polli~ |
|
![]() |
![]() |
#213 |
Guest
|
![]() 14:24 Drazharm: masz ostatnia szanse zeby byc wolnym (100k na Edron)
El Drazito pozdro 4u xD heheheh ![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
![]() |
![]() hehehe ale komedia
@do wszytkich krytykantów czytam te wasze posty i czesc chyba nie rozumie co sama pisze- ogolny sens wypowiedzi bywa takli " nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie , ale cors jest brzydki bo to skasował" dziwia mnie ludzie ocejniajacy "bezsensowosc" tej wojny ludzie którzy albo od dawna nie graja na azurze albo nigdy sie w rzadne wojny nie mieszali. Nie znaja dobrze powodów wojny SF vs Divinitus i pózniejszych, teraz nie znaja powodow wojny Wanted vs SF i oceniaja... pisza jacy jestesmy niedobrzy i wogle ze nam sie w głowach poprzewracało itp... dlaczego wy którzy nie macie bladego pojecia co sie działo w Wanted przez ostatnie pare miechów i o co wogle sie wojna zaczeła wypowiadacie swoje wydumane teorie? to takie pisanie kogos kto nie ma co napisac a chce swoje zdanie na siłe wyrazic- skutkiem czego wychodza lekko bzdety
#215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
"nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie" Podejrzewać mogłem, mogłem się i mylić ![]() @Nosso Mc'Furry Pewno, ale na to trzeba czasu. Wątpisz? |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra.. Pozdrawiam Fisz~ |
|
![]() |
![]() |
#217 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Cytuj:
No i prosze ... godzina 20:00 + Jest niedziela 27 listopada obiło mi sie o uszy jakiś czas temu że SF siedzi w pz jak jest wanted online za to wanted sie nie boi niczego i wszyscy robią co chcą no i stało sie... Wlaśnie tego dnia wszyscy członkowie wanted którzy byli online nie wyszli z pz (mam na mysli statek na edron) bądź co bądź Drazharm był nastawiony na jakąś bitwe bo nawet próbowal zadzwonić po reszte co się poxniej okazalo wbil Bekas i jego Gammblerek a postali dalej na statku (w czasie gdy szwedzi robili demon helmet quest) szwedzi wrocili na statek na edron gdzie w starchu i zwątpienu siedzial Drazharm z jego ekipką.Nagle wbił mina i falzer posiedzieli 5/10 minutek i olali Draza i sobie poszli i nawet nie bylo ich widac ![]() ![]() Wiec Drazik ani nikt inny z wanted , nei mowcie ze my sie boimy a wy jestescie najlepsi bo widac kto sie bal teraz :/
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Name: Sir Hary Portier
Nov 24 2005, 01:57:58 CET Killed at Level 82 by Ana Darkwood and by Meldon Rourqe Powiedz mi dlaczego zabijacie osoby neutralne? Chcecie więcej wrogów sobie narobić? Hary zdobył przypadkowo RS, i po chwili padł, stracił cały swój eq, teraz nie ma nic. @Fiszbin W takich sprawach pisz do mnie ![]() Pewnie zaraz ktoś napisze, że Draz/Adi/ etc. też zabijają za nic, ale czy w tym właśnie chcecie im dorównać? Zastanówcie się nad tym.
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje
|
![]() |
![]() |
#220 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mad'khorn - 27-11-2005 o 20:31. |
|
![]() |