Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-05-2006, 13:20   #201
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jahakka
Twoj provider zabil mojego kolege bez powodu, mozliwe ze zlootowal jego eq + ty powiedziales do smoczq ze padnie jeszcze raz.

Aaa, i tez ja chcialem pomoc im zabic tego młotka co zdrazil Corent (gildia ktora mu pomagala) wiec nie tylko szczotas mial zamiar go zabic lecz cala gildia. Teraz dalismy mu spokoj bo zaczoles nam grozic, zaczynam tracic szacunek do ciebie...
Nie, powiedzialem zeby przestal meczyc mojeg providera, a jezeli nie to padnie. Moj provider atkowal go raz DSami. I za to Smoczq chcial BoH. Wiec mu powiedzialem zeby sie odpierd****.
LarosFeleon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-05-2006, 13:23   #202
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Storiel
hum humm niechce mi sie cytowac fragmentow ale mowiles cos o tym "zabil cie slash'qu a ty idziesz do jego gildi" Healek zabil swapzora i jest u niego w gildi :> poprostu selena jest popie.rdolonym serverem, 3/4 rederiet z tego co wiem nie nawidzi(dzilo, niewiem jak teraz jest) alfisa i co, sa razem w gildi :> ktos pisal o tym na Tibia.com juz tez wiec hmm pozostawcie takie kwestie w spokoju
Swapzor zacza wojne przeciwko Garm. Healek poszedl przeciwko Swapzor sam niewiem dlaczego. Healek jest ostrym typem, co poprostu ladwo sie w*****a. Swap i Healek tez sie znaja w rl tak poza tym.

Ugorszyla sie sytuacja z Garmem, wiec zaczela sie wojna. Swapzor co nieznosi Garma i jego przyjaciol dolaczyl sie do nas.
stary 14-05-2006, 13:26   #203
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taka Tuca
Macie moze jakis filmik z tej akcji? Na tibia.com jakis link widzialem ale nie dziala ;/
http://rapidshare.de/files/20396760/fightloel.rec.html
stary 14-05-2006, 13:43   #204
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Początkujący
Imię: Gioachino
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarosFeleon
Nie, powiedzialem zeby przestal meczyc mojeg providera, a jezeli nie to padnie. Moj provider atkowal go raz DSami. I za to Smoczq chcial BoH. Wiec mu powiedzialem zeby sie odpierd****.
Twoj provider zachwowal sie jak dziecko, widzial ze kogos bija to dlaczego on ma byc gorszy? I zaczol bic... Bo moj protektor to "Laros Feleon" !!!!!

A odnosnie tego Pana, byl w Corent, znal nas dobrze, znal dobrze keniena a nagle zabija smoczq, i broni sie swoim protkiem. Oj panie, my tak bawic sie nie bedziemy...

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 14-05-2006 o 13:46.
Jahakka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 13:54   #205
Storiel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Domyślny

Frewyth Laras,Felianther i inne dziwki co zabily smoczq mieli oddac eq, Felianther sie przyznal ze to wziol powiedzial tak "Zuzylem na Ciebie kolo 1k bolcow i akurat mialem capa na backpack" czyli ma eq bo backpack wazyl mniej wiecej tyle ile Bolty ... Zaluje ze zrookowalem sobie druida to bym codziennie polowal na Frewytha... : )
Edit:
zapomnialem dodac ze Dark Sidar powiedzial zeby go zostawili chociaz byl z tej samej gildi... a Frewyth jak powiedzialem po jaki H*j go bijesz powiedzial "Mam obowiazki wkoncu jestem w gildi nie?"
14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela
14:01 Smoczq: nie watpie
14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty
14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla>
-----------------------------------------------------------
00:12 Shay Utini: just bapupa
00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto

Ostatnio edytowany przez Storiel - 14-05-2006 o 13:56.
Storiel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 14:13   #206
Bhaal24
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy

Profesja: Knight
Gildia: Brak
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
Domyślny

Laros odpowiedz mi na pytanie :>
"Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what?
Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?"
stary 14-05-2006, 14:23   #207
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bhaal24
Laros odpowiedz mi na pytanie :>
"Laros ty jestes z pochodzenia Polakiem i wyjechales do Norwego or what?
Pozatym chcialem jeszzce zapytac czy ktos wiedzial o tym sekrecienp.Kocurek?"
50/50 mieszkajacy w Norwegii
stary 14-05-2006, 16:47   #208
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Domyślny

Jak mi sie uda to moze w tym roku albo przyszlym (zalezy od finasow i kola wedkarskiego) wpadne do norwegi hhuauhauahuau
stary 14-05-2006, 17:24   #209
Scroopy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 09 2004

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
Scroopy ma numer GG 4008792
Domyślny

Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...
Prawde mowiac Frewyth okazal sie zwyklym smieciem...

Laros na Ciebie tez przyjdzie czas na kazdego przyjdzie ;]
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi
Scroopy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 17:26   #210
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez UndeadSobi
ojjj juz bardzo dlugo sie nie udzielalem na tym forum....
i sam sie nie udzielaj skoro nie znasz anglika (dla twojej wiadomosci retarded - opozniony w rozwoju kretynie...)

@Laros~
tez prawda... bez dowodow mozna sie zamknac i nikogo nie oskarzac bezpodstawnie ;]

Dzieki Sobi
Nie wpadam tu za czesto wiec nie moge odpisywac na kazdy post jakiegos ****a . Szkoda tylko ze ktos majac 24 lata albo jest tak jak napisalem opozniony w rozwoju albo nie zna nawet podstaw angielskiego, ktory jest tak waznym jezykiem nawet w tibii. No ale mam nadzieje ze nie zalapal po prostu mojego dowcipu wiec prawdziwa jest pierwsza mozliwosc
A co do Larosa to wiedzialem ze mowi po Polsku odkad mielismy po 40 levelach xD
KotiConqueror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 17:33   #211
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scroopy
Dawno tu nie zagladalem i widze ze Mr. Bam Bam Uber Tank dolaczyl do dyskusji.
Wiec Big Mamo (?) Powiem Ci tak. Nie ja z Toba gadalem tylko Dark Elderosso (kumpel z rl) bo chcial zebym sie wykupil. To powiedzialem zeby pogadal z Toba bo bylem ciekawy ile to sobie zarzyczysz. Jak mi wkleil rozmowe to myslalem ze spadne z krzesla xD Selena to juz od dawna stracony serwer ale przynajmniej smiesznie tu jest. Milo tak patrze na tych co wlaza do dupy Larosowi. (PZDR LIZARD !!) Jedyna osoba ktora szanuje z Feleonów to jest Magda bo tylko z nia da sie normalnie pogadac .

@ Koti

A pamietasz jak mowiles nam w u Tiasesa na 18stce o Larosie? Zaraz zaraz jak to szlo? No mniej wiecej tak :

"Jak gadalem z Larosem na ventrilo to mi powiedzial ze jest meska dzi*wka ale przyjmuje Panie do lat 35"
I nie udzielaj sie juz lepiej bo nie mam ochoty patrzec na to co piszesz. Zaraz pewnie bedzie "JA TAK NIE MOWILEM !! LAROS PIESECZKU NIE POWIEDZIALBYM TAK O TOBIE!!" etc etc.

HAHAHAHA Laros poprostu mnie chlopie rozbrajasz xD Mr. Meska Dzi*wka aka Bam Bam Uber Tank aka Big Mama xDDD

@ Laros

Wiesz Szarancz ma racje. Dam tu przyklad. Ostatnia Twoja rozmowa z Mastahem. Gadal z Toba o tym ze go Gady etc. ubili a zaplacil za free. Twoje zdanie bylo "Bo zabil osobe protected by s8"
Powrot do tej samej rozmowy za jakies 2-3 dni. Nie pamietales nic o tym a mowiles ze padl za to ze bil Frewyth Laras. Hmm.... A moze Ty masz poprostu skleroze? Chlopie skoncz wachac ten klej To zdrowie niszczy ;]

Eot.

Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.
stary 14-05-2006, 17:46   #212
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Bo pierwszego dnia pytal sie dlaczego padl. Padl Mastah bo zabil drugiego chara Xan Karde. Dwa dni puzniej mnie MSGna i sie zapytal czy ma hunta, wtedy mu powiedzialem zeby przestal PKowac bo w popszednim weekendzie gdy mnie niebylo w domu atkowal Frewytha z szczoteczq.

Poza tym

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Alphon. He was killed by Mortech Nocturna.

01:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Holy Schnakerz. She was killed by Datte Nocturna.

Padl tez Pirreus, ale jego cialo pod fire lezy.

Warning!The murder of Pirreus was not justified.
:*
stary 14-05-2006, 17:57   #213
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Laros Ty chyba nie rozumiesz paru rzeczy. Myslisz ze masz ten 130+ lvl i jestes kims? Dla Ciebie powodem zabicia moze byc nawet to ze ktos ma rozowe skarpetki (nie pytajcie dlaczego rozowe ale tak mi sie napisalo), a jak jakis Twoj "provider" sobie cos przeskrobie to zaraz jest "a mam was w dupie bo mam protekta od Larosa!!"

I Ja Ci obiecuje, mimo ze nie gram zawsze moge sie lognac i z kims zabic Twojego mega ultra providera... Ktory zawsze jest niewinny bo robi Ci runy...

A Ty myslisz ze jestes kims, bo masz yyyyyy co Ty wogole masz....-.-
Ojej zabijesz mu providera straszne w ogole.
Tak na kazdego przyjdzie czas dobrze ze na Ciebie juz przyszedl
stary 14-05-2006, 18:13   #214
Magda_84_
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Wrocław

Poziom: 77
Skille: 85/83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
No trudno zeby banow za to nie bylo jak sa za glupsze rzeczy (np jak ja 2x dostalem). To ze Koti sharuje to wie duzo osob i to nie z Puge tylko np z panna "krolewna" Magda Feleon. Taka niewinna za plecami Larosa.
Btw. Laros tez sharuje i na to sa dowody
No prosze, prosze nawet o mnie jest mowa, szkoda tylko, ze wypowiadasz sie na temat, na ktory nie masz zielonego pojecia...
Nastepnym razem unikaj takich komentarzy, bo tylko pokazujesz swoja glupote
Magda_84_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 19:00   #215
Bhaal24
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy

Profesja: Knight
Gildia: Brak
Poziom: 65
Skille: 78/75
Domyślny

Dziex Kocur za odpowiedz :>
Co do Larosa nie mialem z nim wiele do czynienia jak gralem Fexem i Bhaalem.Raz tam cos z nim mosialem wyjasniac :>Ale jak tak sobie pomysle to mosiales miec OSTRĄ beke z polaków :>("Ale z tego Larosa .....,.......,...... i wogole .....")

Cya.
stary 14-05-2006, 19:03   #216
Scroopy
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
Wiesz co ****u .. jak cie poznalem w rl nei myslalem ze jestes taka szmata zapi*rdolilbym cie tam u tiasesa jakbym wiedzial. Grales w jakas poj*bana gre ktora sie nazywa tibia i nic w niej nie osiagnales. Moze czas sie do jakiejs szkoly zalapac i cos skonczyc bo zostaniesz na ulicy kiedys. Powiedzial bym ci powodzenia na nowym serwie ale lepiej dla ciebie jak sie za nauke wezmiesz.
Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tyle mam Ci do powiedzenia. A tutaj juz nie powiesz tego co mowiles na rl o Larosie? W tibi i na forum jestes jego takim wielkim przyjacielem a w rl mowiles o nim rozne rzeczy ale nvm. Ale nie boj i tak wiekszosc rzeczy co mowiles zostawilem tylko dla siebie ;] Osobiscie do Ciebie nic nie mam ale wiesz... to nie ja sie zachowuje jak dzieciak. Ja nie obgaduje osob za plecami. I wyzywaj sobie na mnie to nie robi zadnego wrazenia ;] ulzyj sobie ;]

Have Fun
stary 14-05-2006, 19:13   #217
Jahakka
Użytkownik Forum

Jahakka's Avatar

Domyślny

Temat sie rozkreca o.0 i to ostro.

@Koti, nie mozna robic 4 postow pod rzad ;p

Hmmm, ja tez ufam bardziej ludzia z Tibi niz niektorym z rl ;p

Ostatnio edytowany przez Jahakka - 14-05-2006 o 19:15.
stary 14-05-2006, 19:31   #218
UndeadSobi
Użytkownik Forum

UndeadSobi's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]

Poziom: 47
Skille: maUe
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KotiConqueror
Dzieki Sobi
nie bój doopy Kocurku ;] chociaż że nie gram już w Tibię to forum czytam

@Jahakka

też tak myślę ale chyba kocurek miał doożo do powiedzenia

@Magda

przypomnij sobie reportaż TVNu o Tibii... czyż to nie jest zaskakujące podobieństwo?

@Scroopy

no wiesz.. jak to ma mók kumpel z klasy opis "przy tobie przyjaciele, za twoimi plecami już wrogowie" ale ja nie komentuję twoich wypowiedzi dogłębniej
ponieważ zawsze może coś "wyskoczyć" z takiej wypowiedzi..
98% nastolatków słucha rapu , jeśli należysz do pozostałych 2% i słuchasz PRAWDZIWEJ muzyki to wklej to do swojego podpisu.

Cytuj:
Pieniądz groszem nie śmierdzi
UndeadSobi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-05-2006, 19:55   #219
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.

Ostatnio edytowany przez LarosFeleon - 14-05-2006 o 19:56.
stary 14-05-2006, 20:15   #220
Scroopy
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jakis poje*any jestes. Zaczne od tego ze placzesz o to ze ja bije ludzi bez reason? Chyba Ci oczy ci*a zarosly ... zobacz na swoja guildie. Jezeli niewiedziales to ja Twoimi nowymi kumplomi caly czas zwracalem uwage zeby nie PKowali. A jezeli komus masz dziekowac ze chodziaz Ci dali c-set etc to ja tez Ci to zalatwilem

I takie komentarze "masz lvl 130+ i myslisz ze kims jestes" mozesz zostawic az jakis 14olatek bedzie najlepszy na serwie. Mam lvl 135, robie swoje "obowiazki" w guildi i gram ile i jak chce

I wiem, "moj czas tez przyjdzie". Ale napewno niebedzie zanim serwer bedzie oczyszczony z takich smieci jak Ty.
HAHAHAAHHHA Ty cos zalatwiles? Z tego co wiem to mam dziekowac tylko Healkowi ktorego bardzo szanuje za to. Hmm... a jak to napisales Xariemu "Ja moge robic PA, a Ty nie" czy cos w ta strone. A smieci nazywaj sobie kolegow z rl...

Eot.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania