|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Unholy Templars
Świat: Secura
Poziom: 111
![]() |
![]() Elegancka koszuleczka a wszyscy Ci, ktorzy nie maja poczucia humoru i przejmuja sie czyms takim to lepiej obejzyjcie sie dookola jaki smrod brud i ubostwo na calym swiecie...
Btw. SSIJCIE!
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol. dzieciak. @all czy 50 zł w tę czy we w tę was zbawi ? chyba nie, a tibia.pl będzie mogła zrobić wam kolejny konkurs, uwazacie ze to głupie to potem nie proscie o konkursy i tyle nic nie dajecie... nic nie dostajecie proste
You wanted everything the easy way You wanted gain without pain Now your bill is in the mail You got stronger but your mind got weak You made a promise you couldn't keep You had it all - You lost more It's all there in the fee |
|
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Buehehehe, żarcik świetny, na początku nie wiedziałem, o co chodzi, ale jak zobaczyłem koszulkę... nie no, udał wam się
![]() ![]() btw. Ludzie, to był żart, tu się liczy humor a nie etyka, a takich sprawach etyka się mozę schować ![]() ![]() ![]() ![]() Co robi mały Żydek na huśtawce? wk..denerwuje snajpera ![]() Dlaczego Żydzi nie brali udziału w II WW? bo wyjechali na obóz a dlaczego jeden z nich uciekł? bo on pie.. takie wakacje ![]() ludzie, to są tylko żarty, rozumiem nie pić alkoholu, nie robić transfuzji krwi, ale nie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia? Tylko to nam zostało w tym kraju ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#206 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#207 |
Fallen Angel
|
![]() Nie jestem w stanie przeczytać wypowiedzi wszystkich, bo po jednej stronie i paru warnach niechęć do wielu użytkowników odzywa się we mnie głosem nieposkromionym.
Dla wszystkich którzy uważają że ta koszulka może poszerzać granice zjawiska jakim jest brutalność spowodu gry komputerowej pragnę zauważyć że aby zapobiegać takim zjawiskom powinniśmy działać przeciwko tibii wygłaszając wszem i wobec że ta gra jest beznadziejna, dzięki czemu dzieci podatne na sugestie zrezygnują z ściągania i w ten sposób ochronią swoje matki i meble. Dla tych którzy sądzą że chcemy niewiadomo jak się wzbogacić pragnę wskazać, jak to powiedział wcześniej drom, że z koszulek otrzymujemy marny procent, a wszysto idzie na utrzymanie servera i konkursy. Żaden znas nie otrzymuje korzyści majątkowych z tytułu pełnionej funkcji. Poza tym odczuwam że znakomita większość spośród was jest hipokrytami, ponieważ znając życie z chęcią wystartujecie w konkursie w którym do wygrania będą atrakcyjne nagrody i żadnemu z was nie przejdzie że ta właśnie nagroda jest sfinansowana z promocji bicia swoich rodzicieli rozmaitymi meblami. EDIT: Przebrnołem przez cały temat mimo nudności które mnie czasem ogarniały w trakcie czytania. @Taube W którym miejscu pokazaliśmy subiektywność? Żaden z nas nie napisał że nie wolno mieć innego poczucia humoru, czy też że każdemu musi się to podobać. Drom zasugerował tylko, że na spacer wyjść powinni ci, którzy uważają to za kpine z biednej matki i jej jeszcze biedniejszego synusia bądź promowanie przemocy w rodzinie.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 30-05-2006 o 20:57. |
![]() |