|
|
#2321 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
Ell Demono
Apr 28 2007, 00:00:37 CEST Killed at Level 64 by Thanzul and by Dark Dasol Apr 14 2007, 22:15:45 CEST Killed at Level 63 by Fureyka może to nie jest nowość ale Ell podobno jest szanowany...patrzę sobie na listę dedów Mouse, klikam w Ella a tu zonk o.O ktoś wie za co padł?
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
Od Fureyki przez przypadek, od Thanzula nie wiem czemu..
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
Pkowali poprostu, wiem ze ten dead ich kosztowal 100k
![]() |
|
|
|
|
#2324 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Guest
|
Widzeze jest tu mowa o roznego rodzaju huntach ja zapraszam do tematu "Dizt Cold hunded" tam jest wiele ciekawych zeczy i on juz niedlugo dedniety zostanie i nie bedzie juz nic nie bedzie wtedy niczego bo bedzie war zadnych bujek i zadnego pkowania bo beda liczyly sie fragi a jak ktos nie wie jak sie fragi lapie to robi sie to tak
http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU po fragach piszcie w tamtym temacie a zdrajcy w warze beda siedziec w pz pozdro od Urizy |
|
|
#2326 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
HAHA XD Jaki filmik
![]()
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
|
|
|
|
#2327 |
|
Guest
|
a teraz napisze o mich friendach chgcacych pomoc
kazdy noob sork i noob druid i noob knajt i noob palek jest mile widziani ale knajt i palek troche mniej . Chcem oficjalnie napisac ze swoja pomoc oferuja: Asco Gall (ma czerwonego skula wiec jest doswiadczonym wojownikiem ale troche mnie teraz expi), Viltheriuska (zobaczcie jakie pa odwala niedlugo bedzie dobry lvl)< Dlaczego akurat ja ( bo powiedzial a "dlaczego akurat ja" miałbym nie pomoc kumplom wiec jest z nami Zidix Shia ( bo on kazda czaszke rusza i padfl od Ditz Colda wiec on ma czaszke i go ruszy) Edlas Dari 9 nasz najlepszy lvl tez ma czaszke ale to swiadczy o jego umiejetnosciach pvp <<is good) jescze ja Uriza ( przsywodca naszej rebeli tez czszka jest ale mam wolne fragi do bana ) szukamy liderow do glidi bo nie mam paca i jak juz zalozymy i wygramy wara to bedzemy friendai i nam juz nikt nie podskoczy to tyle na razie pozdro od naszego składu aha tu sa nasze wyczyny jak trenujemy do wara http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU |
|
|
#2328 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 1
|
@Uriza
Mam płakać czy się śmiać ? ![]() Wiedz że wbicie rs'a na 8lvl'ach to naprawdę jest pvp mastah. |
|
|
|
|
#2329 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
Cytuj:
Reszty mi się nie chce komentować xD |
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Guest
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
Z tej zgraji napalonych Pekejów znam Tylko Edlasa
I on jest spoko ;]Ale do tego pa 13 lvl ;d to n/c
||
|
|
|
|
#2332 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2007
|
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 1
|
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
Nie pkowali -.-'........ Btw. komu dali to 100k wg. ciebie ? ^_^
Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 02-05-2007 o 01:40. |
|
|
|
|
#2336 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
|
@Up
Gratki ![]() @Uriza I co tak kozaczysz? xD |
|
|
|
|
#2337 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 7
|
Lavio bój się Boga ;/ A raczej Urizy
![]() @Valyrr Gratki |
|
|
|
|
#2338 |
|
Guest
|
...i tak właśnie zapadła anarchia na Morganie. Może nie do końca, ale to są jej właśnie początki. Nie ma wyraznie dominującej gildii!!! Coś tam probują h-lvle działać, ale wg mnie to tylko na pozór. Trwa wyścig w biciu lvl-a, by móc pózniej rządzić...ale czy nie będzie za pózno? Gdzie ta przysłowiowa polska solidarność? Więc mam apel
do h-lvli: Zróbcie raz, a dobrze porządek na serwie i pozniej zajmijcie sie swoimi sprawami, bo kto jak nie Wy Jestescie do tego jak najbardziej zobowiązani. No chyba, ze liczy sie tylko lvl, by moc pozniej wyrwac pare groszy na allegro![]() |
|
|
#2339 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: UK
Świat: Aurea
|
@ Valyrr
Gratz @Tensz-in No chyba nie mi i nie Tobie... Ell napisal do Russela i ten drugi powiedzial ze jak nie zaplaca to wyjazd z Corruption i zaplacili Ellowi za aola i blessy. Jak wiesz lepiej to podziel sie wiedza, a nie mowisz ze ktos cos zle napisal... Jak rozmawialem z Ellem to wlasnie to mi powiedzial. |
|
|
|
|
#2340 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
@up
Mowie ze zle, wiec to znaczy ze nic mu nie dali - simply. Jezeli ell demono ci to powiedzial to (nie lubie tego uzywac, ale ) Z@L. Jezeli juz ktos mialby mu kase oddawac to tylko dalolo i bobinaitor a nie dasol i thanzul rotfl. Z tym wyjazdem z corruption to mnie troche rozbawiles ^^', ale ok. Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 02-05-2007 o 11:22. |
|
|