![]() |
#221 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Fake'i Dejva były bez błędów ^^ Możesz sobie sprawdzić ![]()
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Glaves zlitój sie bo jak będziesz tak dominował to inne fake'i nie będą miały komentarzy... @up Dawaj link musze zobaczyć! ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 18-01-2007 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
|
![]() AHH 7 part plax ...
Ostatnio edytowany przez wojcio14 - 18-01-2007 o 18:57. Powód: 6 =7 |
|
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]() Zawaliste, po prostu wyśmienite. Daje 10/10
![]() Kontynuuj. |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @Glaves:
Kiedy next part? :/ StraSZNIE CIEKAw jestem fabuły... Pozdroo..
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() @eerion:
Faktycznie nie widziałem fake bez wad (nie widziałem fake tego Dejav czy jakoś tak) i wiem że zawsze się czepiasz ;] no ale co wg ciebie jest w moim fake'u nierealne? To że zdesperowany kapitan statku wzioł obcego pomocnika? Przecerz głupota ludzka nie zna granic ;P A gdybyśmy robili fake'i tak żeby nie było cienia wątpliwości że cośtakiego może się zdarzyć no to... ![]() @drakon: Ten samochód z którego zrobiłem radiowóz jest w miare nowy ;P A to że styl samochodów amerykańskich jest inny niż nasz bo są bardziej "kwadratowe" to już nie moja wina. A chciałem głównie użyć samochodów odzwierciedlających Amerykański styl aut ;] Next part chyba w ten weekend jak sie wyrobie ;P Ostatnio edytowany przez Glaves - 19-01-2007 o 17:44. |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No to czekamy na next part ;]
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Chyba częściowo pomysły wziąłeś z filmu "Osada", te potwory
![]() Stawiam 10\10, bo lubię coś co jest trochę horroro podobne. |
![]() |
![]() |
#231 |
Guest
|
![]() Aż się niecierpliwie kiedy będę mógł zobaczyć next part.
|
![]() |
#232 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2006
![]() |
![]() Koleś robisz najlepszego fake jaki widzialem te helikoptery auta omg poprostu bosko
|
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() @eerion:
Oglądałem te fake'i tego Dejvo. I powiem ci że faktycznie starał sie pod względem technicznym. Fake przedstawiający wykonywanie questu nie zachwyciłby mnie jak myśle. Jednak te faktycznie są fajne. Nawet mnie zaciekawiło. Być może dlatego że tak go zachwalałeś ;] Jednak czas jego fake'ów przeminoł. Nie można ciągle żyć przeszłością. Zamiast ciągle przypominać że tylko Dejvo robił bezbłędne fake'i pomóż innym wspiąć sie na wyżyny ;D @tipic: Kurde nie wiem czy sie wyrobie do jutra z next partem, bo straciłem sporo czasu na robienie dodatkowych samochodów bo niejaki D. sie ciepał że tylko z lat 80 i 90 ;] |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jesli ma byc jeszcze lepsza to poczekamy ;]
#235 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Do tego były bezbłędne czyli gdyby to przenieść na dzisiaj - nikt mu nie dorównuje ![]()
![]() |
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Suwałki\Poland
Imię: Kaldelias Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 19\25
Poziom mag.: 43
|
![]() Eh brak mi słów... Zazwyczaj nie oglądałem fake'ów... Ale wkońcu natknąłem się na link w opisie Glaves'a do "Piątego Żywiołu", który, jak niewiele fake'ów na tym forum, został ukończony. Obejrzałem, spodobał się, a teraz śledzę tego. Poprostu wymiatasz! Z niecierpliwością czekam na następne części
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2007
|
![]() Boskie ofkors xD 10/10
|
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Eerion:
Zgodze się że w tamtych czasach Dejvo robił bardzo dobre fake'i. Jednak jakby teraz robił dalej... hmm... no nie wiem czy mógłby być tak dobry jak stosunkowo w tamtych czasach. Zrobienie takiego fake'a jak on robił wtedy (robił wtedy prawdziwe fake, teraz technika sie trochę zmieniła doszły efekty i nie jest to już ten sam prawdziwy fotomontaż) nie jest ażtak trudne dla przeciętnego. Wystarczyło się trochę pomęczyć ze sklejaniem spritek i troche poszperać w celu uzyskania paru wiadomości (m.in. hp potworów). Dzisiaj trzeba się nieźle namęczyć żeby zrobić coś fajnego bo standar został zawyżony. ![]() PS: Nie żebym sie opieprzał pisząc posty xD Robie, robie xD Tylko tak wpadłem zlukać co słychać ;] Ostatnio edytowany przez Glaves - 21-01-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
#239 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() @Glaves
Jak zobaczyłem, że posta napisałeś to od razu wchodzę w temat i powtarzam w myślach "dał nową część", patrzę, a tu kuka ![]() Zgadzam się z Glavesem, teraz o wiele trudniej zrobić fake, który podoba się ludziom, musi być coś strasznie oryginalnego, lepsze efekty, nie tak jak kiedyś. |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok juz all ok:
Specjalnie dla Drakona: Ford Mustang (2005) Chevrolet Malibu (2007) Chevrolet Colorado (2005) ;] Część 7: 123) ![]() 124) ![]() 125) ![]() 126) ![]() 127) ![]() 128) ![]() 129) ![]() 130) ![]() 131) ![]() 132) ![]() 133) ![]() 134) ![]() 135) ![]() 136) ![]() 137) ![]() 138) ![]() 139) ![]() 140) ![]() 141) ![]() 142) ![]() KOMMENT PLZ ;] Ostatnio edytowany przez Glaves - 24-01-2007 o 20:49. |
![]() |