![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Satan
Profesja: Elite Knight
Świat: Hell
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 99
|
![]() * Michal wladca miecza
* 18 * angielski na wysokim poziomie * brak nawet malej znajomości innych języków obcych * html/php podstawy * gram od października 2003 roku, średnio dziennie po 4-5h * 126 Michal wladca miecza * Pomagałem w administracji strony fundacji wiedzy i przedsiębiorczości (WIP) * Właściwie z tibia.pl uczyłem sie grac jak zaczynalem * potwory/taktyki * Doświadczenie mam w tej grze wystarczająco duże, a z pewnością tacy ludzie w supporcie się przydadzą
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() 1.Freddd
2.18 3.Angielski znam na poziomie dobrym. Nie mam wiekszych problemów aby sie z kims dogadac 4.Od 4 klasy podstawówki do tej pory ucze sie w szkole jezyka niemieckiego 5. Jezyków programowania nie znam ale moge sie nauczyc jezeli bedzie taka koniecznosc 6.W Tibie gram okolo 3 lata srednio tibi poswiecam 2h dziennie 7.Posiadam 107 knighta nick Kazuru 8.Nie mam zadnego doswiadczenia w tworzeniu stron internetowych lecz gdzy bedzie taka potrzeba to moge sie nauczyc 9. okolo 3 lata od kiedy zaczalem grac w tibie to ciagle korzystam z serwisu tibia.pl 10.Najbardziej chciablym pracowac w dziale potwory i taktyki 11.Duzo sie wypowiadam na forum tibia.pl i zawsze staram sie pomóc w jakis sposób ludziom którzy maja male doswiadczenie w tibi. Dziekuje Pozdrawiam
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
![]() * Osks
* ur. 18.04.1980, czyt. niedlugo 18stka * Operuje w jezyku dosc dobrze, dogadac sie ze mna idzie. Nie wiem jak inaczej okreslic swoj poziom, poniewaz nie ma jakis wymogow na ten temat. * Jez. niemiecki, lecz tylko podstawy. * Podstawy C++ * W Tibie gram od updatu z Tiquanda (2004 r.). Na tym forum zarejestrowalem sie rok pozniej. Co do czasu to mam go dosc sporo. Zazwyczaj od 16-24. W weekendy roznie. * Moja najlepsza postac - Brus Chricon (64 lv). Niestety zgubilem passy przed Summer Update 2007. Po stracie postaci nie gralem przez dlugi czas. Ostatnio gram na Titani, gdzie mam narazie 45 ED. * Jedynie pomagalem w OTSach robiac grafiki. Oprocz tego raczej nic godnego wiekszej uwagi. * Od 2005 roku. * Jestem wszechstronny. Bylbym bardzo szczesliwy, gdyby moje podanie zostalo przyjete. Chcialbym pomoc w itemach, poniewaz z moich obserwacji wlasnie ten dzial najdluzej czeka na aktualizacje po Update'ach. * Lubie pomagac, jestem sumienny, bezstronny i czerpie z tej gry przyjemnosc. Chcialbym, aby ludzie, ktorzy dopiera zaczynaja przygode z Tibia mieli na czym sie oprzec (tibia.pl). Strona jest juz bardzo bogata w wiadomosci, lecz moze byc jeszcze lepsza, mam nadzieje, ze i ja przyczynie sie do rozwoju tego Supported Tibia Fansite'u. Pozdrawiam, Osks. |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Jancia, Fiel Zulan.
2. 16. 3. Średnio zaawansowany. 4. Niemiecki - Średnio zaawansowany. 5. Nie będę was okłamywał, nie znam się. 6. W tibie gram ok. od 4 lat, poświęcam na nią ok. 5h dziennie. 7. 137 MS - nick " Jancia ", 105 EK - nick " Fiel Zulan ". 8. Tak jak w punkcie 5. 9. Około 3 lata. 10. Potwory, taktyki. 11. Mógłbym poświęcać sporo czasu tej stronie, bo znam sie na tibii (?) Także jestem senior tutorem od 6~ miesięcy ![]() Dziękuje za rozpatrzenie mojego podania.
![]() Ostatnio edytowany przez Jancia - 08-03-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
![]() * Twój nick.
Slupek20 * Twój wiek. 17 * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Średnio, jednak po tym co widzę to dużo lepiej od innych ![]() * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemeicki w stopniu podstawowym. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Wcześniej bawiłem się trochę w html i php, znam je w stopniu podstawowym. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W Tibię gram około 4 miesięcy, średnio po 15-17 godzin tygodniowo. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Najlepsza postać miała 30 lvl (drut) Keemes, jednak obecnie po haku gram 15 knightem (Slupman) , jednak moge szybko nabić lvl jeśli zajdzie taka potrzeba bo na razie skilluje ![]() * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Wcześniej miałem swoje forum i dość dobrze sobie z nim radziłem, jednak z niego zrezygnowałem, gdyż nie miałem ochoty dalej się z tym bawić (zacząłem grać w Tibie i obserwować rózne strony). Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Jeśli chodzi o projekty, to raczej nie ale brałem udział w różnych mniejszych ideach z powodzeniem. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Tibia.pl obserwuję już od około 4 miesięcy, czyli odkąd gram. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Jeśli chodzi o dziedziny w których mógłbym pomagać to: przede wszystkim Bronie, Pancerze, Eq(ogólnie all), i jeśli trzeba będzie to Potwory. * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Hmmm... dobre pytanie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Slupek20 - 29-02-2008 o 17:17. |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 127
Skille: 97/80
Poziom mag.: 20
|
![]() *Xiv Dragonheart
*18 *Zdałem próbna mature rozszerzoną z Angielskiego na 86%, w gildii której jestem jestem translatorem. Angielski znam na poziomie Advanced. *Niemiecki, uczyłem się 6 lat. *Znam program C++ i HTML, lecz potrafie tylko obsłuwigwac się HTML'em w stopniu podstawowym. *Moja gra w tibie zaczeła się w 2004, dobiłęm na Harmoni 63 poziom MS'em, teraz mój Paladyn ma 109 poziom i jestem aktywnym graczem. PRzez najbliższe 2 miesiące mniej gram gdyż Matura tuż tuż ![]() *Xiv Dragonheart 109 Paladin *Tworzyłem Strone mojej szkoły, a dokłądniej pomagałem robiąc zdięcia etc. *OD 2004 roku, lecz na forum różnie, bo czasem zapominałem loginów.W momęcie gdy miałem przerwe w grze często oglądałem screenshoty na forum oraz patrzyłęm czy był jakiś update. *Myśle że mógłbym przydać się w dziedzinie potworów i taktyk. *Wiele opisów tutaj jest takich samych, że każdy w czymś jest super, że właśnie jego państwo powiniście przyjąć gdyż nie ma żadnych wad. Powiem wprost, że nie umiem zbytnio pracować w htmlu i C++ lecz w tibii, bardzo lubie wymyślać różne taktyki na potwory, tak żeby jak najmniej schodziło mana fluidów a najwięcej kasy przychodziło, po każdym Uleprzeniu gry jestem pozytywnie nastawiony gdyż lubie patrzeć jak gra się rozwija, nawet jeśli profesja mojej postaci jest pogorszona.Oprócz tego po każdym updacie staram się jaknajszybciej sprawdzać nowe potwory tak żeby wiedzieć do czego są podobne, jak je zabijać i jaki jest z nich loot.Lubie odkrywać nieznane miejsca w grze, a najczęściej staram się je odkryć.
![]() Soul and body is to less for her life... ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139265 - Comment Plx[Gildia Dragonhearts] Ostatnio edytowany przez Xiv - 29-02-2008 o 17:34. |
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Twój nick.
Voon Twój wiek. 17, 6 sierpnia 18 Na jakim poziomie znasz j. angielski? Dobry, trunda jest samoocena. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki- Podstawy Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? html- poz sredni, php tylko proste skrypty. Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? od 2003 roku, dosyc sporo. Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 108 EK "Guram" Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Strone szkoly niechce jej podawac publicznie w razie czego pw. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od 2003 roku W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Moja mocna strona jest znajomosc map, questow etc. Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Poniewarz znam jezyk angielski dosyc dobrze. (najlepiej sprawdzcie sami) Podstawy niemieckiego i podstawowe zwroty w jezykach: portugalskim, hiszpanskim, szwedzkim. Gram wydajnie (osiagniecia/czas) W razie pytan prosze o PW wtedy moge podac ew. GG, kome Ostatnio edytowany przez Nerud - 29-02-2008 o 18:40. |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Monesiur le Lincoln
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 105
|
![]() LINCOLN THE SORCERER
17 Lat Angielski na poziomie średnim Angielski-średni, Rosyjski-pdst,Niemiecki-pdst HTML-średni 3 Lata gram z przerwami, 5-10 h tygodniowo Lincoln the Sorcerer 89 Ms Fortera Nie mam doświadczenia w tworzeniu stron lecz chętnie się tym zajmę. Od poczatku mojej gry w Tibię. Chętnie bym się zajął Taktykami Gry MS i ED- hunty, sposoby walki, zarobki, mapy etc Ponieważ jestem ms na Wysokim lvl-u i znam się na tej profesji bardzo drobrze i Chętnie podziele się swoją wiedzą z innymi. ![]()
Lincoln ![]() Ostatnio edytowany przez Lincoln The Sorcerer - 29-02-2008 o 18:59. |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
|
![]() 1. tim26
2. 19 3. dobry w mowie i pismie 4. niemiecki slabo 5. Html(bardzo dobrze) php(srednio) 6. gram od 4 lat dziennie poswiecam okolo 15h od 8 zawsze do 00:00 bo aktualnie niepracuje, w innym przypadku po pracy gram 7. lvl 68 Knight Macmannus 8. tworzylem wiele stron, od doslownie kilku dni projektuje je na zamowienie, moja testowac strona jest pod adresem www.kosmiczna-gra.pl/test 9 trudno powiedziec na forum zagladam od czasu do czasu jak potrzebuje informacji, a a strone prawie codziennie 10. mysle ze najbardziej odpowiadalo by mi potwory loot taktyki gdyz mimo ze nieposiadam wysokiego lvlu to mam kumpli ktorzy chetnie pomoga 11. Jestem odpowiedzialny niezawalam roboty, lubie robic cos dla kogos szczegolnie jesli jest to wiekszy projekt, interesuje mnie tibia, oraz programowanie wiec chcialbym sie tym wykazac publicznie |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Xaukas
- 15 lat (w czerwcu b.r.) - podstawowy (czyli 2 gim + to co umiem dodatkowo(niewiele)) - słabo niemiecki - Podstawowy html za niedługo zaczynam naukę C++ - ok. 4 lat, a gram rzadko bo szkoła (oczywiście czerwiec-wrzesień to hardcore po 10h+ dziennie) - Maciek Harselaar 33lvl + pall 20 lvl mój max lvl to 82 ale dawno temu już nawet nicku nie pamiętam - Doświadczenie jakieś mam ale nie brałem udziału w jakimś większym projekcie - maj 2007 - mógłbym napisać poradnik do knight/paladin/druid (nie lubię za bardzo sorcerer'a), taktyki na potwory. - Dlaczego mielibyście mnie przyjąć hmm... pewnie każdy pomyśli że ja to nie za bardzo z angielskim itp. ale dla tej strony dałbym z siebie 100% ażeby ją rozwinąć więc proszę tylko o 1 szanse a przekonacie się na co mnie stać. |
![]() |
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Kalinówka
Imię: Widmo Rookgaardu
Profesja: Rookstayer
Gildia: Może kiedyś
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 15,15
|
![]() Dzien Dobry
Nick w tibi : Serek Serdelek Wiek : 11,5 Znam Języki : j ang - średniozaawansowany - , j niemiecki - podstawowy - Poziom Postaći : 8 Jakie znam języki komp : nieznam żadnych języków , ale mój tata jest informatykiem Na forum : 2 - 3 Mieśiące Gram w tibie : 2 lata Poswięcam na tibie : 2/3 tygodnia Dlaczego ja : niewiem ale nie robie tego dla Pacc`a , chce być cząstką tej strony Do Widzenia
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Świat: Refugia
Poziom: 160
|
![]() * thario
* 15 (prawie 16) * angielskiego ucze sie 6 lat (mozna powiedziec ze znam go dobrze) * 3 lata ucze sie niemieckiego ale najlepiej mi to nie idzie ![]() * podstawy html * 5 lat , minimalnie 1h , max 10h * Thario Stwola - 138lvl * w szkole jako zadanie domowe projektowalem strone , bylem tez moderatorem wielu for otsow * 2~ lata * potwory i taktyki * czesto odwiedzam ta strone i chcialbym jakos pomoc w jej udoskonaleniu ![]() ![]()
Old ChoCh member. Old Refugia Player. Old times never come back. Chcesz zarobić nawet 200-300 zł miesięcznie nie wychodząc z domu? Masz długo włączony komputer i dużo znajomych? Wejdź i zarabiaj! ![]() Ostatnio edytowany przez thario - 29-02-2008 o 20:08. Powód: Zmiana tekstu |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2007
|
![]() Witam.
*Nick : Druidroon ,Hitoligon *Wiek :16 *J. angielski: poziom średni *Inne języki: niemiecki poziom podstawowy *Nie znam języka programowania ale dla większego dobra jestem w stanie się nauczyć. *W tibię gram od 3 lat ,dziennie gram około 6-7 godzin + ,tygodniowo dużo. *Mój największy lvl w grze to 117 nick: Druidroon *Zakładałem tylko amatorskie blogi i opiekowałem się forami. *Urzytkownikiem tibi.pl jestem około 1,5 roku + *Chciałbym pomagac w dziedzinach ![]() *Uważam że powinniście wybrać mnie dlatego że jestem zaawansowanym graczem ,miałem dużo postaci i wiem bardzo dużo o tibi .Dwukrotnie byłem tutorem. Pozdrawiam całą załogę tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Cheretyk
Świat: Harmonia
Poziom: 80
Skille: 84
|
![]() * Esther
* 17 * Można powiedzieć, że dobrze * Znam język niemiecki - słabo * Znam Podstawy Html ale dalej sie uczę ![]() * Hmm Gram od około 4 lat, po 1-2 godziny dziennie * Aktualnie 75 Cheretyk * Dopiero zaczynam się uczyć robić strony internetowe na informatyce * Ogólnie to odkąd zacząłem moją przygodę z tibią * Najbardziej pasowałby mi potwory tzn. co z nich wypada i jakie taktyki sie na nich stosuje oraz dział dotyczący uzbrojenia ile dana tarcza, zbroja czy też broń ma obrony, ataku itp ![]() * Tak jak już wspomniałem przeglądam tibie.pl oraz forum od 4 lat, więc fajnie byłoby stać sie kimś więcej niż tylko obserwatorem, chciałbym pomóc w tworzeniu tej strony
#235 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Imię: Eseph
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 48
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() * Twój nick - Exerous.
* Twój wiek - 16 lat. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? - Język angielski znam na poziomie średnim , bardzo dobrze dogaduję się z obcokrajowcami. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? - Owszem, znam język niemiecki, nie tak świetnie jak angielski ale również dobrze, "średnio średni". * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? - Znam podstawy języka html, kiedyś w tym siedziałem i umiałem dosyć sporo, ale gdy zaprzestałem używać tego języka trochę mi z głowy wyleciało. Uczę się bardzo szybko, więc gdyby zaszła taka potrzeba abym miał poszerzyć informacje z języka html, lub innego z chęcią to zrobie. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? - W tibię gram od początku 2004 roku. Dziennie gram dosyć sporo, według osób bliskich mi za nadto, ok. 2-5 godzin dziennie, jednak gdy trzeba znajduję czas na naukę i inne rzeczy. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) - Moja postać ma 67 lvl, jest to elite knight o nicku Exerous. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Stworzyłem kiedyś stronę dla schroniska dla zwierząt w Choszcznie, funkcjonowała ona 2 lata, jednak schronisko zostało zamknięte, a na jego miejsce zostało wybudowane nowe schronisko, które samo sobie zapewniło stronę www, pomagałem również tworzyć stronę mojego gimnazjum. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? - Korzystam z Waszego portalu od 2005 roku, często zaglądałem na forum, lecz dopiero dzisiaj podjąłem decyzję o tym aby się zarejestrować na forum. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) - Chciałbym pomagać w dziedzinach o nazwach ![]() ![]() * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? - Wydaje mnie się, że pomimo tego iż nie mam zaawansowanych wiadomości na temat dziedziny informatycznej, powinniście mnie przyjąć ponieważ człowiek się bardzo szybko uczy i im szybciej dacie mi szansę rozwijania się tym szybciej nie pożałujecie z wyboru mnie na Waszego współpracownika. Zamierzam być bardzo aktywny i rzetelny. Nie zgłaszam się po to aby wygrać darmowego pacc'a tak jak przeczytałem w czyimś opisie, zgłaszam sie po to aby pomagać zespołowi Tibia.pl i użytkownikom tego portalu. Serdecznie pozdrawiam i czekam na decyzję. Ostatnio edytowany przez Exerous - 29-02-2008 o 21:01. Powód: błąd ortograficzny;] |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]() 1.dailes.
2.16. 3.Oceniam na bardzo dobry 4.Niemiecki i Angielski w stopniu zaawansowanym 5.Znam PHP, HTML, JavaScript - Perfect i Delphi - bardzo dobrze 6.Gram od 2 lata z duzymi przerwami 7.40 lvl Destro'Gronis 8.Tak mam bardzo duze doswiadczenie tworzylem wiele projektow ale najbadzej zadowolony jestem z www.mp3life.pl - mojej wyszukiwarki mp3 9.Dosc dlugo z tibia.pl korzystam od poczatku swojej przygody z tibia 10.Mapy, potwory i ewentualnie praca przy stronie jezeli bylo by to mozliwe 11.Poniewaz moge wniesc duzo do grupy supportu. Przez dlugi czas bylem tutorem. Jestem mlodym programista i napewno moge pomoc w rozwoju strony tibia.pl. Ostatnio edytowany przez dailes - 29-02-2008 o 20:39. |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Daleko od waszych siedzib....
Imię: Lordek of Wizard
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 118
Skille: ...
Poziom mag.: 66
|
![]() Mój nick to Lordek of Wizard. Mam lat 15. Język angielski znam w stopniu wysoce zaawansowanym.
Inne języki którymi umię się posługiwać to: Rosyjski (Potrafie się przedstawić i zapytać czy rozmówca mogłby porozmawiać w innym języku), Francuski (Tylko troszke bardziej zaawansowany od j. rosyjskiego) Znam sie trochę na C++ i Html. Gram od około 3 lat, lecz teraz przy natłoku zajęć obecnie, poświęcam na grę około 5 godzin lecz tylko w sobotę i niedzielę. Lordek of Wizard. 70 level. Tworzyłem strony tylko na ocenę na zajęcia z informatyki. Forum Tibia.pl użytkuję od około półtora roku. Bardzo chciałbym pomóc przy dziale "potwory". Jako senio tutor mógłbym opisywać potwory już w czasie "test-serverów". Bardzo mi zależy aby mieć swój wkład w tą strone internetową. Gdybym został wybrany starałbym się ze wszystkich moich sił by sprostać postawionym przez was wymaganiom. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Ostatnio edytowany przez Lordeczek - 29-02-2008 o 20:43. |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Twój nick.
aripck Twój wiek. 17 Na jakim poziomie znasz j. angielski? satysfakcjonujący mnie, nie stanowi dla mnie problemu tłumaczenie dłuższych tekstów. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? portugalski- podstawowe zwroty japoński- kilka wyrazów + kilka sylabek Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? c++ - bardzo podstawowy html - myślę ze dobry php - sam nic nie umiem napisać jednak przerabiałem nieraz style graficzne pisane w php dodatkowo chodze do technikum o profilu informatycznym więc nauka dodatkowych języków programowania nie stanowi problemu. Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? od 3 lat, gram około 20 h w tygodniu Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) to pytanie nie ma najmniejszego sensu, ale co poradzić 39lvl mistic mandy. Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? tak prowadzę strone o anime od ponad pół roku, pisałem wiele artykułów. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? jestem od 19.01.2007r. W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory, mapy, questy Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Ponieważ jestem człowiekiem pracowitym i jako gracz widzę że w niektórych działach jest mniej napisane niż początkujący gracz chciałby wiedzieć, a jako oficjalna strona fanowska, tibia.pl nie powinna ustępować pod ilością i jakością informacji innym stroną o tematyce tbijskiej.
Ippe Shindemiru? ![]() Ostatnio edytowany przez aripck - 29-02-2008 o 21:47. |
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Swinoujscie
Świat: Kyra
Poziom: 63
Skille: 83/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() * Twój nick.
Niuska * Twój wiek. 15, we Wrześniu 16. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Dobrym, potrafię się dogadać z Anglikami. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki - Podstawowy. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Nie, lecz mam zamiar w przyszłości iść na informatykę. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? 5 lat, dziennie około 2-3h, resztę czasu szperam w Internecie, ponieważ nudzi mnie samo granie. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Niuska - 80 Royal. Beryla. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Próbowałam kiedyś zrobić stronę, ale nie doszło to do happy end'u. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od 2004/05 roku, miałam inne konto, ale zapomniałam hasła. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory były by idealne, przez te 5 lat grane, raczej coś wiem. * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Myślę,że mogę pomóc w różnych rzeczach. Komputery zawsze mnie interesowały.
#240 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Świat: Aldora
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() * Didek Boys
* 16, rocznikowo 17 ![]() * bdb * Niemiecki jeszcze lepiej niż anglelski ![]() * Html, ale mam zamiar sie uczyc php dla własnych potrzeb * Od Tibii 7.2 zatem dość długo * Mój level postaci która teraz gram to 82 EK ale najwyższy jaki posiadałem to 89 ED Nick wysłany na pw ![]() * Tak robiłem strony dla własnego użytku m.in. klanowe itp. * Dłuugoo bardzo długo to jest moje 2 konto ![]() * Potwory, eq, ceny w sklepach jak i również dział dla początkujących * Jestem doświadczonym graczem bo w Tibię gram już dobrych pare lat, miałem wiele postaci 80 lvl+. Jestem typem który jak sobie postanowi to się stara do końca!
Koks Rox ![]() Ostatnio edytowany przez Didek Boys - 02-03-2008 o 22:09. |
![]() |