![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Lechista będzie waszym przyFutcom Ole !
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Nikim nie będe
Ty to już na pewno się do niej nie zaliczasz
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 20-01-2009 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
|
![]() a że tak zapytam kto sie do tej starej elity zaliczał?
![]()
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Żadnej elity nigdy nie było, to są urojenia ludzi którzy są tu najdłużej i mają już wżarty mózg przez to forum(stąd te urojenia)
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Tak, forum wyżarło nam mózgi.
Zjeem twój muusk! Muuusk! I wyssam Twoją kreeeew! EDIT: Elite wymyślili Knajci, którzy kupili premium ![]()
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 20-01-2009 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Zbanowany
|
![]() @Lechista
Myślisz, że komukolwiek z tzw. "elyty" na tym zależy, będzie zależeć? Dorośnij. I nie rób sobie więcej wstydu, niż możesz, ludzie na pewno Cię zapamiętają Panie "40 min" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() ...bo kazdy ma swoje 40 minut slawy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() To jest śmieszne jak "Kevina samego w domu" oglądany co roku. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia - nie śmieć (nie tyczy się wyłącznie ciebie)
~pół strony offtopu o jakiejś nieważnej "elycie" - moje gratulacje Nie wygodniej by było założyć nowy temat? Cytuj:
Cytuj:
@topic Śmierć chomika, którego nie miałem. Tak serio - rybek, mając kilka lat, które się ugotowały. Ale wtedy był płacz xcF Ostatnio edytowany przez Rocket Slayer - 20-01-2009 o 22:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Ja kiedys, jak bylem jeszcze maly, poszedlem z tata na ryby. Pamietam, ze zlapalem taka mala rybke i zrobilo mi sie jej zal i chcialem ja wpuscic z powrotem do wody. Tez sie rozplakalem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL :>
A kiedyś nałapałem całyyyyyyyyy koszyk rybek malutkich i dziadek je zostawił na dworzu. Po godzinie obleciały je muchy i wszystko śmierdziało. :> Dziecięce tragedie xD @boBovita O co ci człowieku chodzi? O.o
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
|
![]() A wlasnie. Mozecie nieuwierzyc ale najgorsze to bylo jeszcze to jak moi rodzice wyjechali z bratem do babci ja zostalam sama w domu. Niby nic strasznego. aleeeee....budze sie w nocy i slysze jakies wycie. Patrze na godzine jakos 2 w nocy. Po chwili slysze brzeczenie talezy, nozy itp. Ja zleknieta ale dalej leze. Pozniej juz bylo cicho i usnelam. Gdy rano weszlam do kuchni wszystko bylo porozwalane do dzis niewiem co to bylo.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Pewnie przeciąg :> Ja tak samo kiedyś miałem, rodzice poszli gdzieś(kino?) i zostałem sam z bratem, lezymy i gadamy sobie a nagle na piętrze zaczynają drzwi walić. My przerażenie, ja wskoczyłem pod łóżko a brat wstał i wybiegł na klatke schodową po czym zaczął krzyczeć "mama" xDDD Po chwili postanowiliśmy, że zobaczymy co to. Mój brat z bejsbolem zaczął wchodzić po schodach a ja za nim z nożem kuchennym i pistoletem na kulki. Okazało się, że zrobił się przeciąg i drzwi waliły o framugę :>
![]() |
![]() |
#236 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#237 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 01 2009
Świat: Antica
|
![]() Może nie najgorsze ale innych rzeczy nie mogę sobie przypomnieć.
Jak byłem mały ![]() 1st. byłem w kuchni z mamą i matka chrzestną poszły na balkon zapalić papieroska, a ja sie przestraszylem bo "się kuchenka paliła" ( kotlety się smażyły ![]() ![]() 2nd. Kiedy byłem mały, zawsze fascynowały mnie dziury, na które mówiłem "dzija" pewnego dnia pojechałem z rodzicami na piknik na taką górę, gdzie niedaleko są kamieniołomy, moja mama z tatą coś robili, a ja pobiegłem do tych kamieniołomów i krzycze "dzijaaaa" rodzice się przestraszyli, krzyczą "stóóój" a mój ojciec złapał mnie z 5m przed jakimś 50~ metrowym spadem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
|
![]() najbardziej elytarny na tym forum jest etoric.
wrooooocileeeem!
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() -------------------------
Ostatnio edytowany przez laxiu - 10-04-2014 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Guest
|
![]() @up
Rodzice poszliby na psy, naopowiadali jak to biedne zwierze się śliniło i Cię zagryzło, po czym niewinnie piesek zostałby uśpiony. Co za naród. |
![]() |