![]() |
#221 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Hestia
Profesja: Knight
Gildia: Anthraxa
Świat: Danubia
Poziom: 54
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ..tylko tak dalej.
__________________________________________________ _______________ Nie nienawidz mnie tylko dlatego że jestem Wspaniały. By Ganci \../ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: House of Son Goku and Chi-Chi
Imię: Shadow of Sayian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thunder Boys
Świat: Pythera
Poziom: 26
Skille: 54/49xD
Poziom mag.: 4
|
![]() Big Gratz dla tego pana ^^
Takich Fake'ow to po calym kraju nie znajdzie nikt ![]() Oby tak dalej ^^ Moja ocena: 9/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() fake jest swietny tylko zauwazylem jeden blad, wszedzie ukrywales nicki playerow a w ostatnim obrazku jest jeden player nie zakryty napisem niecenzuralne
|
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() W tym tygodniu akurat nie dałem nowej części bo zrobiłem fake Przygody Lorda Pypka, ale za 2 tygodnie już dam nową część.
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() More, more.
|
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik Forum
|
![]() Helo! Zapraszam was na opóźnioną Część 14/4 zatytuowaną "Pijani na bitwie"
No więc wyszliśmy pijani od Toma, a tu nagle... ![]() Szło nam beznadziejnie, ciągle nie trafialiśmy, bo byliśmy pijani[po 5 browców, a mamy słabą głowę] tylko Iryn Dareon dobrze się trzymał bo był starym nałogowcem, Lord Orzech, gdyby nie ty pewnie bylibyśmy nie żyli... ![]() Oczywista decyzja... ![]() Orci szły dalej bo ciągle się rozdzielały i nie musiały wszyscy iść na nas! War Orci ruszyły na centrum. Ach ta Norma, taka wygadana... Być może to ją zgubiło... ![]() Norma nie żyje, o kurde... Morgan nie zdążył się wdrapać! ![]() Sorry że brzydko to wygląda, ale ładniej się nie dało ![]() ![]() Aaaach! Na liście Vip'ów Morgan jest niedostępny!!! ![]() Kurde, alkochol, nerwy, stres, walka... No i Błech! ![]() Czy nastąpi ciąg dalszy? ![]() Komentujcie, spiszcie wyrok na Iryn Dareon'a i Lord'a Pypka, oraz oczywiście resztę rookgardu, to już zależy od was... P.S. Ciekawe jak zagłosuje Lord Orzech! ![]()
#228 |
Guest
|
![]() na kilku screenach z fake sa 2 irydy a nie morgan ;/
|
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() A ja mam taki pomysl by pojawil sie jakis nowy bohater ktory uratuje pypka i cala reszte. Albo by minosy zaczely pomagac i zabily orci
![]() ![]() ![]() Down@ !CYTAT!"Historia wciąż przynudza - leją się, leją i leją..."!KONIEC CYTATU! Moim zdaniem powinno sie cos dziac w fake. ![]() ![]() ![]() ![]() Z powazaniem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zamiela Jr. - 31-07-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
#232 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do Zamiela Jr. fajne zakończenia, zwłaszcza to ostatnie, ale trochę naciągnięte, chociaż te pierwsze mogłyby być... kto wie....
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() Swietne, a te teksty...... ale najlepsze bylo "noob from Roook....Gratz
![]() |
![]() |
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Rozumiem GIF, ale PNG? Obrona też mogłaby być troszkę ciekawsza - zawsze na początku sobie nie radzisz, później przybiega ktoś inny i cię ratuje. Takie błędne koło powstaje: Przyłażą Orkowie, ty zabijasz. Przyda się parę udziwnień, jakichś zwrotów akcji, by trochę rozruszać fake.
![]() |
#235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
Imię: Lady Hestia
Profesja: Knight
Gildia: Anthraxa
Świat: Danubia
Poziom: 54
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jak ci się nie podoba to nie oglądaj, jedynie ty krytykujesz ten świetny fake.
![]() a to jak zrobiony to jego sprawa. Poczekam aż zrobisz własny to se opatrze na komentarze. ..... __________________________________________________ _______________ Life is Pain. |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]() Super
100/50 |
![]() |
#238 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() No ogólnie fabuła niezła w tym 14 odc. ale wykonaniem nie grzeszy.
Szczególnie podobało mi się to jak w ostatnim screnie(czy jak się to pisze) padłeś. |
![]() |
![]() |
#239 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Dobry... "artysta" ( ![]() Pomyślmy nad pewną sytuacją: Przychodzi sobie krytyk do Tolkiena i mówi: - "Twoja książka jest słaba, ponieważ <daje argumenty>". A Tolkien mu na to: - "Jak jesteś taki mądry to sam napisz lepszą". BTW: Gdzie tu widzisz posty jednej osoby pod sobą o jakiejś nielogicznej treści?"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Cytuj:
Świetnym bym go nie nazwał, ale nie mówimy tu o tym. Powiedz mi i wszyscy inni "łał super 10/10" - co wam daje ten głęboko ukryty licznik postów? Czujecie się dowartościowani? Przecież nikt i tak nie przeczyta waszych postów w tym temacie, chociażby w celu poszukiwania rzeczowej krytyki.
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: