Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-06-2006, 11:28   #221
Nebeu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2006

Domyślny

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnio edytowany przez Nebeu - 18-12-2008 o 18:21.
Nebeu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-06-2006, 11:34   #222
DaniaStone
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 07 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
Domyślny

Chce powiedziec, ze TBI nie ma auto expa wiec o co Wam chodzi
TBI najczesciej ludziom sie przydaje do swiata, obliczania expa oraz samego zjadania fooda.
DaniaStone jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2006, 00:16   #223
Raket
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny Hmm ?

Jak już ktoś tam odświeżył temat to dożuce swoje zdanko do tych wszystkich którzy popierają boty lub lubią boty lub mają boty lub używają botów. Rozumiem że dzieci (bynajmniej dziecko jest do 15 roku życia) grają i używają botów(nie pytaj dlaczego). Ale zwracam się do młodzieży i starszych ludzi tylko jedno pytanko:

Zastanawiałeś/aś się nad tym czy to ma jakiś większy sens ?

Prosił bym aby każdy sobie po cichutku odpowiedział i nie komentował tego co napisałem.
Raket jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2006, 00:29   #224
Angel of Death
Użytkownik Forum

Angel of Death's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
Domyślny

Tak ma, ja też sie przyznaje do używania TBI, np. światło, podnoszenie spear, łowienie, jedzenie, uzupełniane amunicji, vita/uh poniżej ileśtam hp jak np. stoje pod dp i odchodze na chwile ; - ) Wiem wiem jest to zakazane ale jeśli mogę bez problemu choć trochę ułatwić sobie grę to to robie. Cave bota nie mam <mam palla> więc raczej odpada i tu się zgodzę z wiekszością - cavebotterów trzeba tępić !
stary 28-06-2006, 01:05   #225
Kafes
Użytkownik Forum

Kafes's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2005

Domyślny

tibja blak ajc roks mens
stary 28-06-2006, 14:56   #226
Keel
Użytkownik Forum

Keel's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Tak ma, ja też sie przyznaje do używania TBI, np. światło, podnoszenie spear, łowienie, jedzenie, uzupełniane amunicji, vita/uh poniżej ileśtam hp jak np. stoje pod dp i odchodze na chwile ; - ) Wiem wiem jest to zakazane ale jeśli mogę bez problemu choć trochę ułatwić sobie grę to to robie. Cave bota nie mam <mam palla> więc raczej odpada i tu się zgodzę z wiekszością - cavebotterów trzeba tępić !
Nie. TBI trzeba tepic.Cevebotterow zostawic w spokojuxD!
Keel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-06-2006, 15:26   #227
King Mati
Użytkownik Forum

King Mati's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Ofca
Ja uzywam TBI. Tak jestem cheaterem. I teraz mozesz sobie mowic ze jestem noob, ze nie umiem grac itd. Zapewne masz racje. Nie umiem grac normalnie. Dlatego uzywam tbi do podnoszenia spear oraz spalania many i lighthacka.
No ale przykro mi, niestety nie mozesz powiedziec ze nie mam satysfakcji z gry. Gdybym nie mial to zapewne bym nie gral. Na pewno satysfakcji nie daje mi gra samodzielna (wiadomo dlaczego) jak rowniesz bycie najlepszym z najlepszych. Po co wiec uzywam tego "syfu"? Zeby grac bez niepotrzebnych utrudnien.
Cipsoft wprowadzil soul points zeby utrudnic zycie uhmakerom.... To ze oni tak mowia to nie oznacza ze jest to prawda. Oni wprowadzili to zeby zwiekszyc sprzedaz PACC (8 razy szybsza regeneracja SP to duuuza roznica) i nie mam do nich zalu. Tibia jest zwyklym zrodlem dochodu kilkunastu rodzin.
Ktos tam wspominal ze Boty zabijaja klimat RPG. Nie wiem co Tibia ma z gry RPG bo jakos tego magicznego czegos jej brak...
I nie ma czegos takiego jak niewykrywalny keylogger. Moze kogos tam kolega jest na studiach informatycznych ale jezeli twierdzi ze moze taki cos obejsc to niech proboje... Wystarczy ze antywir wykryje probe wyslania pakietow do innego IP niz to tibijskie i juz block. No ale ile to kazdy ma tych super kolegow....
I zle mi sie robi jak widze wypowiedzi ludzie ze po kilku dniach uzywania tbi przychodzi list, eq zabrane, 20 deadow itd. www.tibia.org.pl jest stronka taka jak tibia.pl z tym ze zawiera tresci zabronione przez tibia rules. Jest to wielki projekt a raczej nie ma zamiaru konczyc na zebraniu kilku acc itd. Ach i nie wiem czy wiecie ale Spleen nie gra w tibie. Szczegol ale istotny.
I ktos wspominal ze po co ktos ma robic program skoro nie pobiera za niego pieniedzy, ze to czysty keylog itd. Po co wiec Linus Torvalds stwozyl cos pieknego?? Moze wlasnie to jest satysfakcja? Przynajmniej dla mnie byla by to wieksza uciecha niz nabicie 150 lvl bez tbi...

I tak na koniec. Zapewne wszyscy teraz zaczna wyzywac mnie od noobow, ciot i czegos tam jeszcze. Nie musicie smiecic na forum takimi textami. Zawsze mozecie wstawic mi notke nazywajac mnie smieciem...

Pozdrawiam. Mr.Ofca.
Ja ostatnio tbi nie uzywam bo jak uzywam to pochwili mi sie tibia wylancza ;/ ale tak to uzywalem zwlaszcza light palkiem

Nie zaznaczaj tego tekstu !!
King Mati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 00:35   #228
Golempol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2005

Domyślny

Zacznijmy od tego że cipy wprowadzily soul pointy bo ludzi zostawiali chary na macro na noc. I w tej chwili mielismy przyrost programów do auto expienia i robienia run w tym czasie postac expila w zaprogramowanym miejscu i robila runy przez calol noc. Przez dodanie soul pointow i dodanie mozliwosci kupienia run w sklepie za astronomiczna cene runą cały rynek w tibi. Kiedyś stales se przed depo i robiles runy nawet bez bota to bylo latwe ale teraz ci co nieuzywaja bota zostali ukarani soul pointami wiec skoro i tak są karani za cos czego nierobia czemu by tego nierobbic. I tak coraz wiecej osob uzywa botow i to jest wina szczegulnie cipow. No bo po huja trzeba miec pochodnie przeciez to tylko utrudnia niepotrzebnie gre, wiec kazdy woli sobie sciognonc te tbi gg i miec swiety spokoj. Teraz sprawa tego protestu anty tbi Przestancie bo i tak do nieczego niedojdziecie ci co uzywaja mają gdzies takie zeczy a jak sie do nich gada ze to nielegalne to maja was w dupie. Niepodoba sie ze inni graja nie fair? To tez grajcie nie fair bo oni nieprzestana. Jest takie przyslowie jesli niemozesz kogos pokonac przylocz sie do niego
Golempol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-06-2006, 14:41   #229
Keel
Użytkownik Forum

Keel's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golempol
Zacznijmy od tego że cipy wprowadzily soul pointy bo ludzi zostawiali chary na macro na noc. I w tej chwili mielismy przyrost programów do auto expienia i robienia run w tym czasie postac expila w zaprogramowanym miejscu i robila runy przez calol noc. Przez dodanie soul pointow i dodanie mozliwosci kupienia run w sklepie za astronomiczna cene runą cały rynek w tibi. Kiedyś stales se przed depo i robiles runy nawet bez bota to bylo latwe ale teraz ci co nieuzywaja bota zostali ukarani soul pointami wiec skoro i tak są karani za cos czego nierobia czemu by tego nierobbic. I tak coraz wiecej osob uzywa botow i to jest wina szczegulnie cipow. No bo po męski narząd płciowya trzeba miec pochodnie przeciez to tylko utrudnia niepotrzebnie gre, wiec kazdy woli sobie sciognonc te tbi gg i miec swiety spokoj. Teraz sprawa tego protestu anty tbi Przestancie bo i tak do nieczego niedojdziecie ci co uzywaja mają gdzies takie zeczy a jak sie do nich gada ze to nielegalne to maja was w dupie. Niepodoba sie ze inni graja nie fair? To tez grajcie nie fair bo oni nieprzestana. Jest takie przyslowie jesli niemozesz kogos pokonac przylocz sie do niego

Nie przylaczaj sie. Ci co uzywaja tego typa gó.wna maja wieksze ryzyko, ze zostana haknieci.
Keel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2006, 20:37   #230
Cashtan
Użytkownik Forum

Cashtan's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sazgih
Gildia: Jakas
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: Jakies
Poziom mag.: ?
Cashtan ma numer GG 3857546
Domyślny

W TBI nie ma zadnego keyloggera omg

Ostatnio edytowany przez Cashtan - 18-08-2006 o 13:30.
Cashtan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2006, 02:37   #231
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cashtan
TBI to syf, raz mnie juz przez to hackneli kiedy robilem runki (juz mialem 2 bp gfb )
I odnoszac sie do tibia.org.pl
Ostatnio kolege hackneli (bylem online wiec wylapalem wyrzucone przez hackera eq i blokowalem mu droge na poh )
Kolega potem skan dobra dobra usun
"Wirus mapy***** zostal usuniety"
Czyste mapy pobrane z tibia.org.pl
Ta strona jest cala zasyfiona
ty wez mnie nie strasz!!! ja mam sciagniete mapy z tamtad !! ;///
stary 03-07-2006, 02:55   #232
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
no ba! Ale zawsze ściągając z downloadu tibia.pl wiesz, że nie dymasz nikogo w dupę (mam na myśli twórców Tibii, jakby ktoś pytał).

Przepraszam bardzo. Nie wszyscy. Uczciwi ludzie powyżej poziomu godności psa jeszcze w Polsce istnieją.
wez sobie jaj nie rob, przecietny koles w wieku 15-18 lat ma ponad 3/4 gire pirackich a to dlatego ludzie nie maja pieniędzy a nie godnosci -.-
stary 05-11-2006, 16:11
Spec_Haker
Ta wiadomość została usunięta przez Wald_Kerius. Powód: Nie potrzebujemy tu takich ekspertów
stary 05-11-2006, 16:19   #233
Zotemut
Zbanowany

Zotemut's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2006

Domyślny

@UP
Zanim napiszesz post spojrz na date ostatniego -,-

@EDIT
JA ZREPORTOWALEM EHEUHEUHEUEHUEUEHUEh

Ostatnio edytowany przez Zotemut - 05-11-2006 o 16:49.
Zotemut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 14:22   #234
kajteq
Użytkownik Forum

kajteq's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2004
Lokacja: Wroclaw/OLOR3MIASTO HEHE

Świat: Iridia/Iridia
Poziom: 9x
Domyślny

Po co uzywac TBi, jak mozna miec blackd, albo NG ?
kajteq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 14:53   #235
Peter of Refugia
Użytkownik Forum

Peter of Refugia's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...

Świat: Morgana
Peter of Refugia ma numer GG 7613577
Domyślny

Też prawda, ale NG jest płatne a tbi ma wszystkie/większość najbardziej popularnych funkcji Myśle, że najbardziej przydatna to robienie runek, trenowanie mlvl'a, skillowanie na monku(?) oraz łowienie rybek. W NG jest skillowanie, cavebotowanie ogólnie praktycznie wszystko, z resztą tak samo jak w tibia-auto(?).
Pozdrawiam
stary 06-11-2006, 17:18   #236
skejt34
Użytkownik Forum

skejt34's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: SILVERA
Poziom: 32
skejt34 ma numer GG 9301036
Domyślny

TBI jest czyste i nie mam zamiaru go zwalczać i nikomu wmawiać że tam są wirusy itp. Jak nie chcesz to nie używaj a jak ktoś używa to tym zajmie się gm czy tam tutor.
skejt34 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 19:06   #237
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kajteq Pokaż post
Po co uzywac TBi, jak mozna miec blackd, albo NG ?
noooooo dobrze mowi
Olorion. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 19:23   #238
Alcor Sake
Zbanowany

Alcor Sake's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka

Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
Alcor Sake ma numer GG 6871006
Domyślny

Tibia Ng to 1 zl na tydzien >.<
ale tego typu syfy są do pupy poniewarz jak widze kogos kto uzywa to tylko wziasc mu zajebac klawiatura :/
srednio 9 na 10 polakow tego programu uzywa porownojac do graczy z innych krajow to te liczby mogą przyprawić o bol glowy >.<
Alcor Sake jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 19:28   #239
plebaN1
Użytkownik Forum

plebaN1's Avatar

Data dołączenia: 08 09 2006

Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
Domyślny

ja uzywam tibi gg taki program potrebuje go tylko po to aby dawal mi swiatlo w grze (light hack) xD i jeszcze nikt mnie nie haknol a gram jzu w tibie razem z tym programem czyli jakis rok moze wiecej a odrazu zaczynalem z tym programam swoja karjere
plebaN1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2006, 19:29   #240
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Świat: RL
Domyślny

@up
Czyli hacka mozna zalapac tylko:
-jak logujemy sie na www.freepacc.prv.pl,
-jak sciagamy pliki z niewiadomych zrodel i uruchamiamy je bez przeskanowania.
Tbi i inne pliki z tamtejszego downloadu sa czyste.

@2up
NG i BlackD jest platne. ( chyba ze masz cracka -wiem, ze do ng jest ).
@temat
Kazdy pisze, ze nikt nie uzywa bota, a polowa z was zna prawie wszystkie funkcje tbi, jest doskonale obeznana w ich nazwach i skad mozna je pobrac...Dzisiaj dostalem priv od osoby, ktora tu pisala (twierdzila, ze boty sa fuj, a tbi ma 300keylogow ) z zapytaniem: ,,skad crack do ng wziales, ej opdpowiedz, plx, bo potrzebuje do cavebota".

Ostatnio edytowany przez XIII - 06-11-2006 o 19:31.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania