![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() HAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHU AHAU
HAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHU AHAU HAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHU AHAU KUPA ŚMIECHU, CO DO FOTKI. TETRO, CZY TO TY ???/ MYŚAŁEM, ŻE NIE JESTEŚ AŻ BRZYDKI. CZŁOWIEKU MARNUJESZ SIĘ PRZY TEJ GRZE, ZAINWESTÓJ W NOWY DRESIQ ![]() POZDRO TETRO 900, WIECEJ EXPIJ, A NAPEWNO OTRZYMASZ NOBLA, CHYBA ZA DRES "HAHAHAHAHAHHAHAA" NIE MOWIE ZE NEI BIEGAM W DRESIE I JESTEM IDEALNY ALE CI SIE NALEZY A PO CO SIE WYPINASZ CHCESZ POKAZAC JAKI JESTES LSINY Z TYM PVP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
HAIL PL ![]() Ostatnio edytowany przez Mr. M - 06-03-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...
A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka . |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zgadzam się, sorry tetro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tetro ma moc w tym dresie daje ona mu siłe na gre 23, 40 min na dobre pozdro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Cytuj:
Ps. Tetro ciekawe skoro to jest twoje stare zdjecie jak gruby(sry jak pulchny) jestes teraz po 2 miesiacach grania prawie non-stop ^^ (chyba ze miales jeszcze czas robic co innego w swoim maratonie do 100lev) Ps2. Ten twój dresik wymiata <chyba sam sobie taki kupie> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tetro: gjuby wieśniak, co prawda w danych ma napisane Braniewo, ale mowi ze jest ze wsi-poierdzil mi jego lojajny kumpel Xezbeth
![]() kolega obok tetra: buuu n/c, wyjdz na dwot i zobacz słonce ![]() ![]() fotograf: wielki cwaniak, schowal sie za obiektywem anaratu, aby moc podziwiac tera w sieci nie ponaszac negatywnych skutkow. ![]() rozklad dznia tetra(tetrow ![]() 1.tibia 2.tibia 3.tibia 4.tibia 5.jesc 6.jesc 7.jesc 8.tibia 9.tibia 10.tibia o to 10h z dnia tetra, widac urozmajcony w rozrywki. pozdro ![]() ![]() ![]() ![]()
HAIL PL ![]() Ostatnio edytowany przez Mr. M - 07-03-2006 o 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki
Imię: Silkov
Gildia: Polish Syndicate
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
|
![]() ale lol...
Nigdy nie wyobrażałem se że tetro tak wygląda w Rl... Nie wiem czy śmiać się czy płakać... poprostu jest mi źle ![]() Fotke se zrobił jak w morde strzelił ![]() Ale.. nie wiadamo który to owner.. może ten na dole to ten właściwy który tak dzielnie "walczył" ... btw.. niech se skoczy na radia w samochodach lub na faje na podwórku ![]()
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
|
![]() Pokarzcie swoje foty cwaniaki! Pff...
Z kogoś to się śmiać mogą... |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() kiroy, ja sobie laski nie musze znajdywać, bo mam żonę, a post pisalem do twojego brata - drugiego, a raczej pierwszego ownera kiroy winda, bo jak sam mi kiedys na priv napisal, "starszy braciszek" zrobił góra 500k expa. Oczywiście stwierdzisz że kłamię... innego wyjścia nie masz... Trzymaj tego gówniarza zdala od forum bo cie kompromituje co i tak sie wydaje arcytrudna sprawą.
Obyś ty i twój brat kiedyś zdechli przez tą grę, cya leszczu.. obym już nigdy nie musiał wchodził z tobą w dyskusję.
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...</qu
Trzymamy cię za słowo ![]() takich wieprzow to ja ****a bije z poł obortu (jak czak, tzn podobnie, jeden dostal- wiesmak taki jak ty, nie obrazam ludzi z wiiosek, ale ci sie nzalezy wieprzu !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() żal mi ciebie itd; itp. a ty nadal grasz ![]() pozdro 460 i wiecej foto z terto, np jak gra, pewnie się poci z paniki, po zgonie ^^ za ten sharing to jeszcze zobaczysz BLeBLEBLE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() @up
Bylem w germanos, i kabel do mojego telefonu kosztuje okolo 50 PLN... no wybaczcie ale szkoda mi troche sianka na takie zeczy... Wole wydac na broffki, albo na repetytorium z historii (matura sux) Ale namierzylem ze na allegro mozna kupic za 10 PLN jak tylko bede mial to umieszcze fotke, a jak temat bedzie zamkniety to otworze nowy, albo wysle Tetro na Pw ![]() Jak ktos jeszcze chce moje fotki, to prosze bardzo ![]() ![]() Tak na marginesie, chyba zesmy troche speszyli biednego tetra, poniewaz chlopak juz nam nic nie odpisuje... pewnie przez nas spalil swoje dresiki ![]() TETRO MY I TAK CIE KOCHAMY!!!!! ![]() Pamietaj kto sie czubi ten sie lubi, to ze jestes troche zlame... troche nas denerwujesz to jeszcze nic nie zmienia. Przyszla mi jeszcze taka refleksja na mysle, ze tibia.pl ,ma nowego idola ![]() Znowu zobaczylem to zdjecie ![]()
![]() |
#232 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja powiem jedno: za Tetrem nigdy nie byłem, jakoś przez swoje wypowiedzi nie przypadł mi do gustu, ale żeby bluzgać kogoś za to jak wygląda to jest już szczyt bezczelności. Nie jestem w stanie pojąć, co Was to obchodzi jak kto wygląda. Ech, moja mentalność jest taka, że zwykle jak ktoś na kogoś najeżdża to staje po stronie tego drugiego. Gadacie o głupotach, być może Tetro nie zaslużył by rządzić Kyrą, być może ma słabe pvp - ale fakty są jakie są i nie ma co wyżywać się na nim za, przykładowo, jego wygląd. Tetro, dla Ciebie mam dwa przewodnie zdania: 1) "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" - kiedyś mówiłeś o kimś, że jest bezzębny. Teraz ludzie gadają o Twoim wyglądzie. Chcą Ci pokazać, że nie jesteś wcale taki "wymiatacz". Choćby nie wiem jak by Ciebie nienawidzili, wyzywając Ciebie w ten sposob nieświadomie stają sie tacy jak Ty. 2) "Grunt to umieć śmiać sie z siebie" i tym optymistycznym sformułowaniem zakończe pewnie dla wiekszosci nudny i zbedny post ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() kiroy z ta laska to mnie niezle rozbawiles
![]() Borgo pamietaj ze nawet na morgane poleziemy z toba ;] Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski ![]()
![]() |
#234 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
|
![]() ~~wyedytowaaaaaaaaaaaaaannnnnnyyyyyyy
Ostatnio edytowany przez pieroog - 08-03-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Użytkownik forum
|
![]() @ Sifu M.S. feat. Mr.M
Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos . p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x Ostatnio edytowany przez NiQu - 07-03-2006 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie). (jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Jak zapewne niektorzy z was pamietaja Tetro wspominal ze kiedys wytrzymal przed kompem 4 doby non stop. A teraz wyobrazcie sobie ten zapach.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: ankh:)
Imię: Falrir
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() @Mr.M i ty jesteś tutorem?Radzę zmień podpis bo ośmieszasz nie tylko siebie, ale i Cipsoft.
Ekhm.. czyży temat powstał do komentowania figury Tetra.Każdy wygląda jak wygląda dajcie spokój. Ostatnio edytowany przez Falrir - 07-03-2006 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up ja tego nie neguje ale Laski leca głownie na charakter (te normalne) a taki Tetro co dzien w dzien siedzi przy kompie ^^. Wiec jakos nie wydaje mi sie zeby jakakolwiek dziewczyna zechciala z nim "chodzic" ale szanuje twoja opinie i na tym poprzestanmy(to w koncu temat o wojnie ;p a nie o Tetro). Mi chodzi poprostu o to ze ktos tak zapracowany jak Tetro nie ma czasu na dziewczyne
![]() |
![]() |
![]() |