Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-03-2006, 23:06   #221
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Oczko

HAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHUAHAUHAHUAUHAUHUAHU AHAU

KUPA ŚMIECHU, CO DO FOTKI.

TETRO, CZY TO TY ???/ MYŚAŁEM, ŻE NIE JESTEŚ AŻ BRZYDKI.

CZŁOWIEKU MARNUJESZ SIĘ PRZY TEJ GRZE, ZAINWESTÓJ W NOWY DRESIQ , OPERACJĘ PLASTYCZNĄ, W "AEROBIK" etc. BO NI C***A, Z TYM RTJEM NIE DO UNII, TEN TWÓJ KUMPEL MA OCZY JAK ĆPUN, ŚMIAŁES SIE Z FILIPA, ŻE NIE MA ZĘBÓW A TY JESTES TAK SMIESZNY ZE SIE PLAKAC CHCE. NIE MOGE PRZESTAC SIE SMIAC NAPRAWDE IDZ NA DWOR POBIEGAJ ITD. BO ****A ZA ROK GRY Z KRZESZLA NEI WSTANIESZ. JESTES ZALOSNY I CWANY. POTRAFISZ NAGADAC NA INNYCH A SIEBIE CHYBA W LUSTRZE NEI WIDZIALES, NAPRAWDE, POGRATULUJ KOLEDZE ZE FOTO W NECIE UJAWNIL JA BYM SIE ZAPADL POD ZIEMIE Z TAKIM RYJEM

POZDRO TETRO 900, WIECEJ EXPIJ, A NAPEWNO OTRZYMASZ NOBLA, CHYBA ZA DRES "HAHAHAHAHAHHAHAA"

NIE MOWIE ZE NEI BIEGAM W DRESIE I JESTEM IDEALNY ALE CI SIE NALEZY

A PO CO SIE WYPINASZ CHCESZ POKAZAC JAKI JESTES LSINY Z TYM PVP NAWET CI SADLO NEI POMOZE

Ostatnio edytowany przez Mr. M - 06-03-2006 o 23:17.
Mr. M jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-03-2006, 23:23   #222
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...

A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka .
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-03-2006, 23:28   #223
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
On na zdjeciu chcial po prostu pokazac jakim to jest bossem . I ze w RL ma za***iste 'PVP' ...

A tak na serio to moze i to zdjecie jest 'nieco' smieszne ale jakos nie bede sie smial bo w tym nie ma nic smiesznego. Po prostu zal ze gra moze tak zmienic (Z***ac) rl zycie czlowieka .

zgadzam się, sorry tetro , jestes taki pulchnitki i fajniusi, nie wiem jak moza sie fotografowac w tak upokarzajacy sposob, ale cos bywa

tetro ma moc w tym dresie daje ona mu siłe na gre 23, 40 min na dobre

pozdro
stary 06-03-2006, 23:57   #224
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
Send a message via Skype™ to Edek Rozprowacz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.

No co ty, Tetro ma przeciez kobiete, sam tak mowil, Tetro nie gra non-stop w Tibie, tylko 23h 45' wg erig, Tetro mowil ze to strae zdjecie,Tetro pokazal ze ma pazurki

A tak na serio, nie smiejcie sie z niego ( i kto to mowi co? ) Wkonco to niewypada, wystarczy ze Tetra gnebia w realu, w szkole, pewnie go od grubasow wyzywaja, od nieudacznikow, lamucow, itp. dlatego sie w tibii wyzyzwa A teraz my mu dajemy jeszcze taki przyklad... a niech to, pal to licho, nie moge, tesh sie ciagle z tego smieje W sumie to nie powinienem, no ale nie moge, jak mi sie przypominaja wywiady ze slynnym Tetro, qwa...
Normalnie nie moge sie powstrzymac ten comment to hit miesiaca ;p
Ps. Tetro ciekawe skoro to jest twoje stare zdjecie jak gruby(sry jak pulchny) jestes teraz po 2 miesiacach grania prawie non-stop ^^ (chyba ze miales jeszcze czas robic co innego w swoim maratonie do 100lev)
Ps2. Ten twój dresik wymiata <chyba sam sobie taki kupie>
Nic dodać nic ująć N/C
Edek Rozprowacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 00:08   #225
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny

Tetro: gjuby wieśniak, co prawda w danych ma napisane Braniewo, ale mowi ze jest ze wsi-poierdzil mi jego lojajny kumpel Xezbeth

kolega obok tetra: buuu n/c, wyjdz na dwot i zobacz słonce

fotograf: wielki cwaniak, schowal sie za obiektywem anaratu, aby moc podziwiac tera w sieci nie ponaszac negatywnych skutkow.

rozklad dznia tetra(tetrow):
1.tibia
2.tibia
3.tibia
4.tibia
5.jesc
6.jesc
7.jesc
8.tibia
9.tibia
10.tibia

o to 10h z dnia tetra, widac urozmajcony w rozrywki.

pozdro

Ostatnio edytowany przez Mr. M - 07-03-2006 o 00:31.
Mr. M jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 01:05   #226
Silkov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Suwałki

Imię: Silkov
Świat: Luminera
Poziom: 80
Skille: dobre
Poziom mag.: 65
Domyślny

ale lol...
Nigdy nie wyobrażałem se że tetro tak wygląda w Rl...
Nie wiem czy śmiać się czy płakać... poprostu jest mi źle
Fotke se zrobił jak w morde strzelił
Ale.. nie wiadamo który to owner.. może ten na dole to ten właściwy który tak dzielnie "walczył" ...
btw.. niech se skoczy na radia w samochodach lub na faje na podwórku
stary 07-03-2006, 02:09   #227
Kazurov
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 02 2006

Domyślny

Pokarzcie swoje foty cwaniaki! Pff...
Z kogoś to się śmiać mogą...
Kazurov jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 06:56   #228
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

kiroy, ja sobie laski nie musze znajdywać, bo mam żonę, a post pisalem do twojego brata - drugiego, a raczej pierwszego ownera kiroy winda, bo jak sam mi kiedys na priv napisal, "starszy braciszek" zrobił góra 500k expa. Oczywiście stwierdzisz że kłamię... innego wyjścia nie masz... Trzymaj tego gówniarza zdala od forum bo cie kompromituje co i tak sie wydaje arcytrudna sprawą.
Obyś ty i twój brat kiedyś zdechli przez tą grę, cya leszczu.. obym już nigdy nie musiał wchodził z tobą w dyskusję.
stary 07-03-2006, 07:30   #229
kurcz
Użytkownik Forum

kurcz's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp
Valais widze że troche sadła się nabrało może czas odejść od Tibi. Widze że po wojnie na Arcani nadal się nie zmieniłeś. Dziwie się ludzią że jeszcze z tobą gadają i zadawają. Ale to do czasu
stary 07-03-2006, 17:58   #230
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny @upupup

Ech sam nie wiem co mam mysle, jeszcze odnosnie moich fotek, az skocze jutro do germanos i kupie sobie kabel do SAGEM'a myX6-2 i zamieszcze tutaj moje fotki, tak dla podlamania Tetro...</qu

Trzymamy cię za słowo . Ja nie dam mojej fotki bo nie mam jak na kompa wrzucic, ale to inna historia, może zrobimy tak, że kto może pokazac foto to niech ze wkleji, zrobimy temat jak wygladacie w rl, jesli tetero mnie skomentujesz to ci pokaze co umiem.

takich wieprzow to ja ****a bije z poł obortu (jak czak, tzn podobnie, jeden dostal- wiesmak taki jak ty, nie obrazam ludzi z wiiosek, ale ci sie nzalezy wieprzu !!! :

żal mi ciebie itd; itp. a ty nadal grasz !!

pozdro 460 i wiecej foto z terto, np jak gra, pewnie się poci z paniki, po zgonie ^^

za ten sharing to jeszcze zobaczysz

BLeBLEBLE
stary 07-03-2006, 18:45   #231
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@up

Bylem w germanos, i kabel do mojego telefonu kosztuje okolo 50 PLN... no wybaczcie ale szkoda mi troche sianka na takie zeczy... Wole wydac na broffki, albo na repetytorium z historii (matura sux)

Ale namierzylem ze na allegro mozna kupic za 10 PLN jak tylko bede mial to umieszcze fotke, a jak temat bedzie zamkniety to otworze nowy, albo wysle Tetro na Pw

Jak ktos jeszcze chce moje fotki, to prosze bardzo przedstawicielki plci przeciwnej mile widziane

Tak na marginesie, chyba zesmy troche speszyli biednego tetra, poniewaz chlopak juz nam nic nie odpisuje... pewnie przez nas spalil swoje dresiki

TETRO MY I TAK CIE KOCHAMY!!!!!
Pamietaj kto sie czubi ten sie lubi, to ze jestes troche zlame... troche nas denerwujesz to jeszcze nic nie zmienia. Przyszla mi jeszcze taka refleksja na mysle, ze tibia.pl ,ma nowego idola

Znowu zobaczylem to zdjecie

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 18:58   #232
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Domyślny

Cytuj:
heh ja to ten gruby a ten w rogu to kolega a nie zaden owner. to fotka stara w *** i wy***ane mam co o mnie myslicie pokazcie lepiej swoje fotki pff
a co do pvp mysl se co chcesz mam na to wy***ane wazne ze wojne wygralem z swoinm pvp na kyrze i najwiecej ludzi sfragowalem i raczej na war nikt nie mowil ze mam ***owe pvp
Plus dla Ciebie, że nie zaczales znow klamac, ze to nie Ty etc. I naprawdę - nie musisz tak bluzgać, bo ani to Ci nic nie daje, ani nie wygląda to ładnie.

Cytuj:
heh wieksze umiejetnosci to smieszne jak by mieli wieksze to by nie dali sie tak strapowac na ankrahmun
Uprzejmie przypominam, że Ty też dałes się strapować dość głupio na ankrahmun, więc można porównywać Wasze pvp.

Ja powiem jedno: za Tetrem nigdy nie byłem, jakoś przez swoje wypowiedzi nie przypadł mi do gustu, ale żeby bluzgać kogoś za to jak wygląda to jest już szczyt bezczelności. Nie jestem w stanie pojąć, co Was to obchodzi jak kto wygląda. Ech, moja mentalność jest taka, że zwykle jak ktoś na kogoś najeżdża to staje po stronie tego drugiego. Gadacie o głupotach, być może Tetro nie zaslużył by rządzić Kyrą, być może ma słabe pvp - ale fakty są jakie są i nie ma co wyżywać się na nim za, przykładowo, jego wygląd.

Tetro, dla Ciebie mam dwa przewodnie zdania:
1) "Kto mieczem wojuje od miecza ginie" - kiedyś mówiłeś o kimś, że jest bezzębny. Teraz ludzie gadają o Twoim wyglądzie. Chcą Ci pokazać, że nie jesteś wcale taki "wymiatacz". Choćby nie wiem jak by Ciebie nienawidzili, wyzywając Ciebie w ten sposob nieświadomie stają sie tacy jak Ty.
2) "Grunt to umieć śmiać sie z siebie" i tym optymistycznym sformułowaniem zakończe pewnie dla wiekszosci nudny i zbedny post )
stary 07-03-2006, 19:00   #233
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

kiroy z ta laska to mnie niezle rozbawiles Serio ;] Temat jest co prawda zamkniety ale tak btw: to ja z wami nie przegralem ,bo mnie hakneli jakies 2 tyg przed wojna.Haker ze mna wygral ;]

Borgo pamietaj ze nawet na morgane poleziemy z toba ;]

Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.
stary 07-03-2006, 20:06   #234
pieroog
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 01 2006

Domyślny

~~wyedytowaaaaaaaaaaaaaannnnnnyyyyyyy

Ostatnio edytowany przez pieroog - 08-03-2006 o 15:36.
pieroog jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 20:41   #235
NiQu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Nie
Gildia: Gram
Świat: Juz
Poziom: W
Skille: Tibie
Poziom mag.: :)
Domyślny

@ Sifu M.S. feat. Mr.M

Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .

p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x

Ostatnio edytowany przez NiQu - 07-03-2006 o 20:45.
NiQu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 21:04   #236
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NiQu
@ Sifu M.S. feat. Mr.M

Pokazcie swoje fotki cwaniaki potem oceniajcie kogos .

p.s nie zebym bronil TA bo jego gildia to kawal sku***synstwa , stracilem przez nich w ****u kasy i w ogóle , ale smianie sie z czyjegos wygladu , nie przezentujac swojego to juz przegiecie :x
Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Co do ludzi smiejacych sie z tetro to zal mi was, jak dla mnie moglby on wygladac jak ufoludek i nie ma to znaczenia. To czy ktos jest gruby , chudy , przypakowany czy zielony w rozowe kropki nie ma znaczenia w zyciu. Laski tez wcale nie leca na bogwie jakich don zulero tylko na gosci z bajerem i klasa (no pomijajac blachy ale co to za laski ) Nie patrzcie na wyglad goscia , oceniajcie go po tym co pisze i robi.
Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)
Nic dodać nic ująć N/C
stary 07-03-2006, 21:16   #237
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Jak zapewne niektorzy z was pamietaja Tetro wspominal ze kiedys wytrzymal przed kompem 4 doby non stop. A teraz wyobrazcie sobie ten zapach..... Watpie czy na taki bajer poleci jakas laska
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 21:19   #238
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Edek Rozprowacz
Przeginaja no moze ale jeśli dzieki temu Tetro zrozumie ze tibia nie jest wazniejsza od rl to wielkie GRATZ dla nich. Widząc ile on siedzi przed gra az mi sie go zal robi. Sorry Tetro ale taka jest prawda

Taa masz racje. Ale co ma taki Tetro zeby jakaś dziewczyna go zechciała ??
Podkrąrzone oczy po 4 dobach bez snu ^^ + wiele interesujacych tematów "wiesz dzis wbilem kolejny lev w tibii" sorry ale twój post ma sie nijak do Tetra (zakładam ze jego dziewczyna nie gra w tibie).
(jeśli zle zinterpretowalem twojego posta to sry)
Oj stary ja mialem laski jak pakowalem na silce i wazylem 90kg z zerem tluszczu ale tez mam laski jak waze 82 i mam piwny bamperek ;] wiec sorki ale wyglad ma gowniane znaczenie , ja bylem juz nawet zareczony z poprzednia laska wiec cos na ten temat wiem. Laski zakoc***a sie uszami= czyta prawda.
stary 07-03-2006, 21:25   #239
Falrir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: ankh:)

Imię: Falrir
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Mr.M i ty jesteś tutorem?Radzę zmień podpis bo ośmieszasz nie tylko siebie, ale i Cipsoft.
Ekhm.. czyży temat powstał do komentowania figury Tetra.Każdy wygląda jak wygląda dajcie spokój.

Ostatnio edytowany przez Falrir - 07-03-2006 o 21:29.
Falrir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 21:31   #240
Edek Rozprowacz
Użytkownik Forum

Edek Rozprowacz's Avatar

Domyślny

@up ja tego nie neguje ale Laski leca głownie na charakter (te normalne) a taki Tetro co dzien w dzien siedzi przy kompie ^^. Wiec jakos nie wydaje mi sie zeby jakakolwiek dziewczyna zechciala z nim "chodzic" ale szanuje twoja opinie i na tym poprzestanmy(to w koncu temat o wojnie ;p a nie o Tetro). Mi chodzi poprostu o to ze ktos tak zapracowany jak Tetro nie ma czasu na dziewczyne .
Nic dodać nic ująć N/C
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania