![]() |
#221 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: ŚWIAT->EUROPA->POLSKA-> ZGORZELEC
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Mam pytanie do osób które grają jakiś czas na morganie - Która strona )Avis czy Overl) lepiej zachowywała się jako najsilniesza gildia na serv ( bo ponoć Over byli taką przez jakiś czas)
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew
Imię: Vaikor Morales
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
@Vandoz, Overshadows ma teraz wojne na Xerenie, tam gdzie grają. Oni tutaj nie wrócą. Ich zadaniem na Morganie jest pkowanie przed ss hehe, czasem może jakiś snake attack żeby Fire dokuczyć. 08:09 Trepik: ratuj 08:09 Trepik: edron fast 08:09 Trepik: leja mnie 08:09 Trepik: tengu 08:09 Trepik: fast ![]() |
|
![]() |
![]() |
#224 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Chociaz z avis odeszlo pare osob ciagle jestesmy kumplami i nikt nie zamierza wszczynac zadnej nowej wojny na serwerze.
#226 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
I ty wierzysz w to co mówisz? Demoholikus May 02 2006, 12:30:06 CET Killed at Level 71 by Radoga and by Xavrass Może odpowiesz dlaczego Mr Nizahe pisze o tym na forum po 2 tyg? Chce wywołać wojnę z Hurricane bo mu się w WoW nudzi? LóL... Vaikor May 19 2006, 18:45:05 CET Killed at Level 90 by Nizahe Inferno A może powiesz dlaczego Mr Nizahe zabił go? Pytanie retoryczne... (jak nie wiesz co to znaczy to CLICK) Ostatnio edytowany przez Colm - 20-05-2006 o 14:31. |
|
![]() |
#227 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#228 |
eX Moderator
|
![]() @Colm
Widzę, że zagadnienia ironii i pytań retorycznych masz opanowane do perfekcji. ;] @Vaikor Wstaw sobie to moje "wołanie o pomoc" do podpisu zamiast się męczyć i wszędzie dopisywać. I spróbuj się wypowiadać bez obrażania innych ludzi.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 20-05-2006 o 14:46. |
![]() |
![]() |
#229 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#230 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@Deer Raul Ja? Owszem, a ty? ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colm - 20-05-2006 o 15:12. |
|
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Stary vaikor powrocil. Teraz bedzie na wszystkich bluzgal
![]()
#232 |
eX Moderator
|
![]() @Colm
Typowe lanie wody. Potrafisz się wypowiedzieć bez ironii? @Vaikor Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze. Nie liczę nawet na normalną odpowiedź, gdyż z Vaikorem i Colmem nie da sie nawiązać rozmowy. Banda dzieciaków gotowa zbluzgać i wyśmiać innych za jakąś gierkę. Płytkie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 20-05-2006 o 15:42. |
![]() |
![]() |
#233 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EDIT: Ja zawsze byłem twardy a ty sie taki stałeś od kąd dołączyłeś do Avis ;d, pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci ![]() Ostatnio edytowany przez Vaikor - 20-05-2006 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
#235 |
Guest
|
![]() @Raul
Jeszcze odnośnie Tibii ![]() Pozwól, że przytoczę pewną historię o człowieku z RS i w dobrym eq... Nie tak dawno temu był sobie elite knight, nazwany Trepik. Miał on około 85lvl i red skulla. Expił sobie gdy wpadła gildia Overshadows. Zabili oni tego ek i... Otworzyli ciało... Ich oczom ukazała się piękna zbroja zwana DSM, lśniące g legs, tajemnicze MMS, starożytny GS, BoH, Steel Boots, runy i Bóg wie co jeszcze. I to koniec historii... ![]() Nawet to noobowskie zachowanie świadczy o tym kto tu dzieciak ... ![]() Ostatnio edytowany przez Colm - 20-05-2006 o 16:54. |
![]() |
#236 | |||||
eX Moderator
|
![]() @Colm
To nie ja mieszam prawdziwe życie z Tibią. Czy naprawdę uważasz, że to jak się ktoś zachowuje w grze świadczy o tym jaki jest naprawdę? Tak straciłem całe eq (było trochę inne ale mniejsza z tym) i uważasz mnie przez to za "dzieciaka"? Dziwna teoria Ci powiem. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|||||
![]() |
![]() |
#237 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Jak juz kiedyś ci powiedziałem , zawsze wykonuje rozkazy~
Co do twojej PRAWDOMÓWNOŚCIzostawie bez komentarza, Gl inrl~ |
![]() |
![]() |
#238 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#239 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#240 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() @Colm
Cytuj:
Cytuj:
Ale prosze was (Raul, Mr Torax, Vaikor, Colm)przestancie mowic kto jest dzieciak a kto nie, bo to do niczego nie prowadzi. @Raul Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vandoz - 21-05-2006 o 11:21. |
|||||
![]() |