Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-05-2006, 11:06   #221
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
Raul (Trepik) bana mi dasz za to co pisze o twoim koledze z gildi?
Nie.........

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-05-2006, 11:12   #222
fire megidox
Użytkownik Forum

fire megidox's Avatar

Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: ŚWIAT->EUROPA->POLSKA-> ZGORZELEC

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Domyślny

Mam pytanie do osób które grają jakiś czas na morganie - Która strona )Avis czy Overl) lepiej zachowywała się jako najsilniesza gildia na serv ( bo ponoć Over byli taką przez jakiś czas)
stary 20-05-2006, 13:50   #223
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez fire megidox
Mam pytanie do osób które grają jakiś czas na morganie - Która strona )Avis czy Overl) lepiej zachowywała się jako najsilniesza gildia na serv ( bo ponoć Over byli taką przez jakiś czas)
Tengu.

@Vandoz, Overshadows ma teraz wojne na Xerenie, tam gdzie grają. Oni tutaj nie wrócą. Ich zadaniem na Morganie jest pkowanie przed ss hehe, czasem może jakiś snake attack żeby Fire dokuczyć.

08:09 Trepik: ratuj
08:09 Trepik: edron fast
08:09 Trepik: leja mnie
08:09 Trepik: tengu
08:09 Trepik: fast

Vaikor jest offline  
stary 20-05-2006, 14:19   #224
Colm
Guest

Evul hrhr :P

Cytuj:
08:09 Trepik: ratuj
08:09 Trepik: edron fast
08:09 Trepik: leja mnie
08:09 Trepik: tengu
08:09 Trepik: fast

Weź nie ośmieszaj tego Pana! To 98ek Jak możesz... Jak chcesz to robić to proszę, masz forum.tibia.com! Tutaj Pan Trepik jest moderatorem i może dać Ci bana... No weź... PLZZZZ?

stary 20-05-2006, 14:20   #225
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Chociaz z avis odeszlo pare osob ciagle jestesmy kumplami i nikt nie zamierza wszczynac zadnej nowej wojny na serwerze.

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline  
stary 20-05-2006, 14:30   #226
Colm
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torpedo
Chociaz z avis odeszlo pare osob ciagle jestesmy kumplami i nikt nie zamierza wszczynac zadnej nowej wojny na serwerze.

I ty wierzysz w to co mówisz?
Demoholikus
May 02 2006, 12:30:06 CET Killed at Level 71 by Radoga and by Xavrass

Może odpowiesz dlaczego Mr Nizahe pisze o tym na forum po 2 tyg? Chce wywołać wojnę z Hurricane bo mu się w WoW nudzi? LóL...

Vaikor
May 19 2006, 18:45:05 CET Killed at Level 90 by Nizahe Inferno

A może powiesz dlaczego Mr Nizahe zabił go? Pytanie retoryczne... (jak nie wiesz co to znaczy to CLICK)

Ostatnio edytowany przez Colm - 20-05-2006 o 14:31.

stary 20-05-2006, 14:43   #227
Vaikor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Torpedo
A odeszli bo twój kolega to szmata bez honoru, jak również i ty
Vaikor jest offline  
stary 20-05-2006, 14:45   #228
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Domyślny

@Colm
Widzę, że zagadnienia ironii i pytań retorycznych masz opanowane do perfekcji. ;]

@Vaikor
Wstaw sobie to moje "wołanie o pomoc" do podpisu zamiast się męczyć i wszędzie dopisywać. I spróbuj się wypowiadać bez obrażania innych ludzi.

ñ
a,
ñ
a.
¡

Ostatnio edytowany przez Raul - 20-05-2006 o 14:46.
Raul jest offline  
stary 20-05-2006, 14:46   #229
Vaikor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
@Vaikor
Wstaw sobie to moje "wołanie o pomoc" do podpisu zamiast się męczyć i wszędzie dopisywać.
Ale ja to lubie wcale sie nie męcze
Vaikor jest offline  
stary 20-05-2006, 14:52   #230
Colm
Guest

Domyślny

Cytuj:
A odeszli bo twój kolega to szmata bez honoru, jak również i ty
Agree :d

@Deer Raul
Ja? Owszem, a ty? Wątpie Jeżeli nie wiesz co to pytanie retoryczne to tam jest taki wytłuszczony, większy napis 'CLICK'. Teraz przeciągnij wskaźnik myszy na niego i naciśnij lewym przyciskiem. O! Patrz jakie proste...

Ostatnio edytowany przez Colm - 20-05-2006 o 15:12.

stary 20-05-2006, 15:23   #231
Torpedo
Użytkownik Forum

Torpedo's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Domyślny

Stary vaikor powrocil. Teraz bedzie na wszystkich bluzgal

In Memory of Morita De'Vrie
Torpedo jest offline  
stary 20-05-2006, 15:41   #232
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Domyślny

@Colm
Typowe lanie wody. Potrafisz się wypowiedzieć bez ironii?

@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze.

Nie liczę nawet na normalną odpowiedź, gdyż z Vaikorem i Colmem nie da sie nawiązać rozmowy. Banda dzieciaków gotowa zbluzgać i wyśmiać innych za jakąś gierkę. Płytkie.

ñ
a,
ñ
a.
¡

Ostatnio edytowany przez Raul - 20-05-2006 o 15:42.
Raul jest offline  
stary 20-05-2006, 16:29   #233
Colm
Guest

Domyślny

Cytuj:
@Colm

@Vaikor
Wyśmiewasz mnie z jakiegoś tekstu. Ja tam Ciebie nie wyzywam ani nie naśmiewam się, że najpierw byłeś w Tengu i zapowiadałeś, że nigdy nie zapłacisz, że Fire to najgorsze śmiecie. Za kilka dni jako pierwszy płacisz za wolność i wypowiadasz się w samych superlatywach o nowych kolegach, którzy Cię za kilka miesięcy zabijają i po krótkiej rozmowie udajesz, że nic się nie stało i bronisz Avis na tibia.com przed Overshadows. Teraz znów przeciwko Avis. Człowieku postanów coś raz na zawsze.

Nie liczę nawet na normalną odpowiedź, gdyż z Vaikorem i Colmem nie da sie nawiązać rozmowy. Banda dzieciaków gotowa zbluzgać i wyśmiać innych za jakąś gierkę. Płytkie.
Potrafię wypowiedzieć się bez ironii do ludzi którzy są warci prowadzenia jakiegokolwiek dialogu (czyt. rozmowy). Poza tym nie wiem o jakiej ironii mówisz. Czy jakaś moja wypowiedź zawiera to? Nie bluzgam Cię za 'gierkę' tylko za to jaki jesteś i co przejawiasz w tej 'gierce'. Twoje zachowanie w Tibii mówi jaki jesteś na RL. I sorry, ale nie będę mówił kto tu jest dzieciak.

stary 20-05-2006, 16:30   #234
Vaikor
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@Colm

@Vaikor

Hoho pan dorosły sie znalazł, grający w tibie jak inne dzieci, ciekawe kiedy to skończysz? Ja za trzy miesiące wyjeżdżam do niemiec do pracy, zajme sie prawdziwym życiem, a nie jak ty myślisz że jesteś niewiadomo co w grze, a w rlu? Taki cwaniak w grze to każdy być potrafi "**:** Falcon Eter: **:** Trepik: nie wchodz to gildi Vaikora, i tyle, bye" haha lol. A co do tego robienia nowo poznanych kolegów, to was nigdy nie uznawałem za kolegów, tak Russel i Trixtara są i będą moimi kolegami a nie dziećmi bez honoru jak Torpedo i Torax. Po tym jak Overshadows opuścili Morgane musiałem zakolegować sie z Avis albo mógłbym zapomnieć o grze na Morganie to jest chyba proste i logiczne, znajdź i przeczytaj moje posty na forum tibia.com jeszcze raz i pomyśl czy tak naprawde broniłem Avis przed OS czy może jednak broniłem tam siebie. I ja nie udaje że wszystko jest ok, tylko raczej wy, tak? To Torax mi powiedział że wszystko będzie już ok, aż tu nagle wczoraj przybiega i sduje. Ci ludzie są dziećmi, nie ja i Colmes. I Trepik, to że jesteś moderatorem tutaj na tym forum o niczym nie świadczy, chcesz to mnie zbanuj jeśli nie będziesz miał ochoty odpowiadać na moje posty. Ale przestań bronic tych nisko położonych śmieci.

EDIT: Ja zawsze byłem twardy a ty sie taki stałeś od kąd dołączyłeś do Avis ;d, pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci

Ostatnio edytowany przez Vaikor - 20-05-2006 o 16:36.
Vaikor jest offline  
stary 20-05-2006, 16:48   #235
Colm
Guest

Domyślny

@Raul
Jeszcze odnośnie Tibii
Pozwól, że przytoczę pewną historię o człowieku z RS i w dobrym eq...

Nie tak dawno temu był sobie elite knight, nazwany Trepik. Miał on około 85lvl i red skulla. Expił sobie gdy wpadła gildia Overshadows. Zabili oni tego ek i... Otworzyli ciało... Ich oczom ukazała się piękna zbroja zwana DSM, lśniące g legs, tajemnicze MMS, starożytny GS, BoH, Steel Boots, runy i Bóg wie co jeszcze. I to koniec historii...

Nawet to noobowskie zachowanie świadczy o tym kto tu dzieciak ...

Ostatnio edytowany przez Colm - 20-05-2006 o 16:54.

stary 20-05-2006, 17:21   #236
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Domyślny

@Colm
To nie ja mieszam prawdziwe życie z Tibią. Czy naprawdę uważasz, że to jak się ktoś zachowuje w grze świadczy o tym jaki jest naprawdę? Tak straciłem całe eq (było trochę inne ale mniejsza z tym) i uważasz mnie przez to za "dzieciaka"? Dziwna teoria Ci powiem.
Cytuj:
Hoho pan dorosły sie znalazł, grający w tibie jak inne dzieci, ciekawe kiedy to skończysz?
Nie mówiłem, że jestem dorosły. Skończę grać jak mi się znudzi, proste.
Cytuj:
Ja za trzy miesiące wyjeżdżam do niemiec do pracy, zajme sie prawdziwym życiem, a nie jak ty myślisz że jesteś niewiadomo co w grze, a w rlu?
Czy to oznacza, że do tej pory nie zajmowałeś się prawdziwym życiem? Nie moja sprawa, że niektórzy nie potrafią podzielić życia na to wirtualne i prawdziwe. I nie uważam się za niewiadomo kogo ani w grze ani w rlu.
Cytuj:
Po tym jak Overshadows opuścili Morgane musiałem zakolegować sie z Avis albo mógłbym zapomnieć o grze na Morganie (...)
Chodzi mi o to, że byłeś pierwszym, który mówił, że nigdy nie zapłaci i jednocześnie byłeś pierwszym, który zapłacił, a wtedy wojna się jeszcze nie kończyła i niewiadomo było kto wygra.
Cytuj:
I Trepik, to że jesteś moderatorem tutaj na tym forum o niczym nie świadczy, chcesz to mnie zbanuj jeśli nie będziesz miał ochoty odpowiadać na moje posty.
Skończ z tym banowaniem. Gdzie ja Ci powiedziałem, że Cię zbanuję? Na siłę chcesz z siebie robić cierpiętnika.
Cytuj:
pamiętasz Sher Shan'a? To ja jak cie nie chciałem w gildi bo noobowałeś jak dzieci
I kto tu robi z siebie niewiadomo kogo? ;]

ñ
a,
ñ
a.
¡
Raul jest offline  
stary 20-05-2006, 17:33   #237
Mr Torax
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 04 2006

Domyślny

Jak juz kiedyś ci powiedziałem , zawsze wykonuje rozkazy~
Co do twojej PRAWDOMÓWNOŚCIzostawie bez komentarza, Gl inrl~
Mr Torax jest offline  
stary 20-05-2006, 17:49   #238
Colm
Guest

Domyślny

Cytuj:
@Colm
To nie ja mieszam prawdziwe życie z Tibią. Czy naprawdę uważasz, że to jak się ktoś zachowuje w grze świadczy o tym jaki jest naprawdę? Tak straciłem całe eq (było trochę inne ale mniejsza z tym) i uważasz mnie przez to za "dzieciaka"? Dziwna teoria Ci powiem.
eh... Owszem, tak uważam. Chyba nie powiesz, że zachowujesz się sztucznie w tibii, przed innymi ludźmi Charakteru tak łatwo nie zmienisz, mój drogi Trepiq...

stary 20-05-2006, 17:52   #239
Colm
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr Torax
Jak juz kiedyś ci powiedziałem , zawsze wykonuje rozkazy
Przecież to ty jesteś liderem Avis i to ty powinieneś wydawać rozkazy. Dajesz sobą tak pomiatać?

stary 20-05-2006, 21:11   #240
Vandoz
Zbanowany

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

@Colm
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colm
Nie tak dawno temu był sobie elite knight, nazwany Trepik. Miał on około 85lvl i red skulla. Expił sobie gdy wpadła gildia Overshadows. Zabili oni tego ek i... Otworzyli ciało... Ich oczom ukazała się piękna zbroja zwana DSM, lśniące g legs, tajemnicze MMS, starożytny GS, BoH, Steel Boots, runy i Bóg wie co jeszcze. I to koniec historii...

Nawet to noobowskie zachowanie świadczy o tym kto tu dzieciak ...
Czemu to bylo noobowskie zachowanie??? Jesli chodzi o eq, to mial nosic leather set???
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colm
Przecież to ty jesteś liderem Avis i to ty powinieneś wydawać rozkazy. Dajesz sobą tak pomiatać?
Masz zupelna racje.

Ale prosze was (Raul, Mr Torax, Vaikor, Colm)przestancie mowic kto jest dzieciak a kto nie, bo to do niczego nie prowadzi.

@Raul
Cytuj:
Po jego postach widac, ze potrafi.

Cytuj:
Czy to oznacza, że do tej pory nie zajmowałeś się prawdziwym życiem? Nie moja sprawa, że niektórzy nie potrafią podzielić życia na to wirtualne i prawdziwe. I nie uważam się za niewiadomo kogo ani w grze ani w rlu.
Uwazam ze Vaikorowi chodzilo o samodzilne zycie.

Cytuj:
Skończ z tym banowaniem. Gdzie ja Ci powiedziałem, że Cię zbanuję?
Nie zazdroszcze Ci pracy modka. Nie maja sie do czego chyba czepiac.

Ostatnio edytowany przez Vandoz - 21-05-2006 o 11:21.
Vandoz jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania