![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Świat: Selena
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Ach i Laros slusznie zauwazyl: jestes smieciem ![]() Edit: Aha i nie obgadujesz osob za plecami? Powinno byc tak, ze to o czym rozmawiamy w rl powinno zostac miedzy nami ale skoro zaczales... caly czas na*******alaaliscie na voyanta larosa itd ogolnie na kazdego kogo tam nie bylo wiec nie pieerdol mi tutaj ze nei obgadujesz osob za plecami. A pamietam ze bylo cos takiego..."Powiedz mi Koti, czemu Ty caly czas trzymasz z tym pojeebanym larosem" i pozniej lecialy tylko epitety z waszej strony, wiec jestem ciekawy co niby powiedzialem. Chociaz pewnie napiszesz jakies bzdury ktorych nawet 14 letnie dziecko by nie wymyslilo i chocby dlatego jestes smieciem. Oskarzasz ludzi o cos co sam robisz to tak jak z tym sharowaniem, bo sam sharujesz ![]() Ostatnio edytowany przez KotiConqueror - 14-05-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Aff and sorki za kilka postow pod rzad ale nie chce mi sie laczyc wszystkiego w jeden post i bawic sie we wklejanie cytatow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Koti... Nie badz smieszny mi i Avenowi i Xariemu mowiles ze Laros Ci na ventrilo powiedzial ze jest meska dziw*ka ale przyjmuje panie do lat 35... Teraz sie nie wykrecaj ;] Teraz to juz to udajesz ze tak nie mowiles.. ehh.. wiedzialem ze jak porusze ten temat to bedziesz sie wykrecac bo gloopio tak wypasc przed Larosem...
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHHAHAH Ja sharuje? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po 1. Voyant wie ze non stop na niego wrzucamy i mamy do tego powody ;] Po 2. No bo sie pytalismy czemu 3masz z Larosem a to ze jest poj.ebany to niczego nie zmienia ;]
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magda Feleon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 77
Skille: 85/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja piernicze, czy te rozmowy do czegos daza??? Kazdy ma swoje zdanie i bedzie sie tego trzymac, zaden z Was nie przyzna drugiemu racji, a bez sensu jest sie tylko denerwowac i wyzywac -.-
Przeczytajcie to jeszcze raz i wyluzujcie, bo to naprawde nie ma sensu.... Popatrzcie na to z innej strony, albo chociaz sprobujcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ojej jej , jak Ci tak bardzo ulzy to patrz: LAROS JEST MESKA DZI*KA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale nie wiem jakie tam panie przyjmuje ![]() A teraz nara bo mam kolokwium jutro (Niektorzy chodza do szkoly i sie ucza) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() @Scroop
Nie poj*bany sie znalazl. Kur.wa koles czy ty nie widzisz ze robisz z siebie kretyna? @down I Agree Ostatnio edytowany przez Schnap - 14-05-2006 o 21:12. |
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Poziom: 102
![]() |
![]() Cytuj:
Ja już o tym wiedziałem rok przed powstaniem Seleny. Co do tej klutni waszej, to jest tak jak powiedziała Magda.
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Skonczcie przeklinac, wpadnie Modek i zamknie temat. Jak sie klocicie to robcie to przynajmniej z klasa, z kultura.
Uzupelnione fragi, Laros, dzieki za film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@ Scroop i koti, no jedziecie ostro tylko po co, przerzucanie sie smieciami niczego nie zalatwi i tak zaden z was zdania nie zmieni ja swoje stanowisko znam i go nie zmienie nie zamierzam tutaj dolaczac sie do tego steku wyzwisk
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]
Stan: Początkujący
Poziom: 47
Skille: maUe
|
![]() @Marczio
no wiesz.. nie każdy umie utrzymać "minimum" kultury niestety tak już jest i będzie ;/ wiec nie ma sensu sie wyzywać... jak już to spamować sobie PM a nie temat żeby potem był do zamknięcia...
||
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak macie racje, wiem ze to nei ma sensu itd, ale mam strasznie goracy temperament. Naprawde moglem nie uzywac tych wyzwisk ale nie chce mi sie juz tych wszystkich postow edytowac
![]() Wracam do ksiazek. CU |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...ch=1&x=45&y=11 http://portalwiedzy.onet.pl/polszczy...l&ch=1&x=0&y=0 Edit: Wogóle cała ta dyskusja jest zdeka dziecinna, jak macie sobie coś do wyjaśnienia zróbcie to w grze. Ostatnio edytowany przez szelbisz - 14-05-2006 o 22:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dyskusje sa jak najbardziej widziane ale moze zaczniemy wkoncu rozmawiac o wojnie...trzeba sie spieszyc cos mi swita ze juz dlugo nie potrwa...
@ Sobi W czerwcu wracasz na Selene twoj bloker Ci to mowi ![]()
![]() |
#235 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magda Feleon
Profesja: Elite Knight
Poziom: 77
Skille: 85/83
Poziom mag.: 6
|
![]() Oj Marczio, Marczio cos nie popisales sie, no ale bez komentarza, kazdy ma prawo do bledu... do tego Szelbisz dal wyczerpujaca odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() Jedyną moją chęcią jest to, żeby ludzie zaczęli korzystać ze słowników. W końcu po coś ktoś je wypełnił milionami słówek.
A wracając do tematu: Kiedy wreszcie zobaczymy jakieś fragi ze strony Redieriet ? Bo jak na razie to fraguje tylko S8. I jakim cudem Alphon, Pirreus i Snakers znaleźli się tam gdzie się znaleźli ? <- to o ostatnim starciu |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#240 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbys ogladal filmik z mojego widoku to bys wiedzial bo ja gady i nortec ich tam zlurowalismy. Tylko ze nie moge go umiescic na rapidzie bo mi wyskakuje "dokument nie zawiera zadnych danych" nie wiem czemu tak jest ( jestem noob ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |