|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szymon Xlilosient
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() W moim tornistrze jest pełno połamanych linijek ( nie chce mi się wyjmować
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]() Fajny temat
![]() Hmm.. co kryje się w moim plecaku? 0-2 splaszczone bułki, jakieś poobijane jabłko, połamane linijki itp., kartki ze ściągami, wypracowaniami i komiksami mojego wykonania ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Jeden Wielki SYF! xD a po zatym : wódke,szlugi oraz (c?)holenderski towar ;SS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() I teraz panu (a raczej dzieciaczkowi) Xedramowi wydało się, że jest zaj*bisty i w ogóle fajny, bo pije i pali. Otóż, dziecko, informuję Cię, że picie tudzież palenie to żaden szpan. Przynajmniej w kręgach ludzi inteligentnych. Bo oczywiście wśród nastolatków, którzy za punkt honoru przyjęli sobie schlanie się na umór co najmniej 3 razy w tygodniu (i ofc wypalanie 3 paczek dziennie), sprawa przedstawia się inaczej.
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurora
Poziom: 47
|
![]() Ja tam nosze sobie:
-SE K300i (czasami Nokie 3310 ale żadko) -portwel -klucze -legitke -i czasem jakieś śmieci (skruszone okładki) |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]() Ja w moim znalazłem :
-Puste paczki po czipsch ![]() -Płyte z Wormsami <lol> -skarpetkę <lol> -i stare kanapki <ROTFL> |
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Miłego pobytu w więzieniu.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Kolonia na opodal magicznej bariery
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() ksiazki, zeszyty, snidanie, piórnik, czyli wile niepotrzebny rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Bosz, jak tak sobie czytam to co druga osoba twierdzi, że ma półroczne/roczne/dwuletnie/prehistoryczne kanapki. Wiecie, to nie jest tak zabawne, jak myślicie
![]() A w moim plecaku oprócz książek i zeszytów nie ma nic <auhuahuhaa> Po co mi zbędny balast? |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dokladnie po co zbedny balast, gdyby nie to, ze codzinnie biore wode i stroj na wf to bym wkladal jeden zeszyt olowek i dlugopis do kieszeni i szedl do szkoly
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Guest
|
![]() Zapomniałem dodać że nosze również wode i mari... eee.. to znaczy sałat..kkę...
@up, 2up Moja wina że macie mało capa ? ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() To akurat nosił kiedyś moj kolega ktoremu pomagalem... no ale:
splesniale kanapki z twarogiem, splesniale kanapki z przynajmniej miesiaca (juz nie wiadomo z czym), mnostwo papierkow... A tak wygladal plecak mojego wojka (tak mi opowiadal): bez ksiazek, zeszytow i wogole bez niczego, tylko caly plecak wypchany mini petardami produkcji wlasnej |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3 zeszyty(zawsze 3, nigdy mniej, nigdy wiecej), 'sprzet na wf' mam w szafce, iPod, dezodorant, 2 długopisy, dokumenty, kombinerki(musze sie pochwalic ; ). Jestem 1 w andergrandowym rankingu rozkrecania lawek : P ), obowiązkowo CDA. Kom, klucze i portfel nosze przy sobie.
![]() |
#235 |
Użytkownik Forum
|
![]() -zarcie
-piornik -kartki z karykaturami ludzi(głownie nauczycieli) -ksiazki,zeszyty -jakies sciagi -stroj na wf -czasem jakies shity potrzebne na plastyke & technike -.- mp3,koma,klucz od szafki i kase w kieszeni thiefy w szkole ;d
![]() |
#236 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 80
|
![]() papier toaletowy... ten sam od 5 lat