![]() |
#2462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: morgana
Poziom: 30
|
![]() ![]() ![]() * Avis vs Successful * Uriza squad vs Dizt Cold * Nev pk squad ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2465 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2466 |
Guest
|
![]() Hahahha widze ze ziomki ze Stalowej ostro szaleja ale to dopiero poczatek
![]() |
![]() |
#2467 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#2468 |
Guest
|
![]() Aphydion odezwij się na Tibii. Raków&Stalówka I All Jasne Chyba xD
|
![]() |
#2469 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Cytuj:
@Xanroar Cytuję : Cytuj:
@MarcinStw No gratuluję! W końcu wielki Pan Szeryf padł. Btw. Co poleciało z Ell'a oprócz ekwipunku? Runy jakieś? ;p Ostatnio edytowany przez Crealnex - 05-05-2007 o 13:37. |
||
![]() |
![]() |
#2470 |
Guest
|
![]() heh.. widze ze tu o mnie mowi sie rozne rzeczy wiec postanowilem cos wyjasnic zeby nie bylo plotek >.<
1# Jak dostalem combo to zobaczylem ze bijecie mnie z wandow i rodow, wiec postanowilem napisac help na guild chacie ![]() 2# Bylem w good eq poniewaz wracalem z hunta i kolega do mnie napisal zebym przyszedl do venore bo mial rzeczy dla mnie do addonow na sell ![]() Potem pokrecilem sie pod dp i stanolem na chwile zeby pogadac na gg.. i zobaczylem ze mi zjerzdza hp i wiecie co sie stalo dalej.. 3# Gratuluje loota ale to nie jest koniec ![]() ![]() 4# Przyznaje ze wczoraj sie poplakalem bo to normalne jak straci cos wartosciowego.. w moim przypadku z 400zl ;p 5# Zadne jebane noobki nie doprowadza do tego zebym przestal grac w tibie.. wczoraj mialem taki zamiar ale jednak bede gral dalej.. Signed. Ell~ Ostatnio edytowany przez Ell_Demono - 05-05-2007 o 13:38. |
![]() |
#2471 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
#1 WIELKI PAN SZERYF MUSIAŁ PISAĆ HELP!? Nie radziłeś sobie z 30lvl'ami? ;D Jak chcesz ich ubić, to włącz wybij ich lepiej pojedynczo (Jeśli zdołasz). |
|
![]() |
![]() |
#2472 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Jak cos to ja jestem Vice Sheryfem Thais.. Sheryfem jest Senoth ![]() A ubije ich jak bede chcial.. to juz nie twoja sprawa ![]() Signed. Ell~ |
|
![]() |
#2473 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak, poradził bym sobie. A wiesz czemu? Bo nie jestem na tyle głupi by afkować poza Depo, Temple etc. ;] No i oczywiście nie stoję przed depo, i nie szukam SD COMBO -.- I bym na Twoim miejscu w takim ekwipunku nie biegał |
|
![]() |
![]() |
#2474 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a nie kozaczysz.. pewnie jestes noobem tak jak tamci ludzie i masz max 30 sorc krotym cfaniakujesz i sie wozisz.. eq w ktorym sie bujam to tez nie jest twoja sprawa.. i dla twojej wiadomosci nie bylem afk.. jak bys sie nauczyl czytac to bys wiedzial bo wszesniej to napisalem.. |
|
![]() |
#2475 | |
Guest
|
![]() Ekhm.. Ell~ i znowu kozaka zgrywasz
![]() Po 2 nie moge sobie Ciebei wyobrazić jak nas ganiasz "solo" ? albo z twoja gildia pajacyków ![]() ![]() PO 3 PRIMO NIE BYłES AFK ![]() ![]() TO TYLKO GRA Pamietaj Edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez MarcinStw - 05-05-2007 o 14:02. |
|
![]() |
#2476 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie nazywaj innych noobami, bo sądzę, że przez właśnie takie KOZACZENIE padłeś. (To wynika z postów 1 człowieka z tamtego PK Teamu) @UP Ale nie którzy nie rozumieją, że to gra. I weź już nie jeździj po Panu Szeryfie, bo on może się zemścić. P.S CZESIO ROXANDO To była Ironia (dla wolniej myślących ;p) Btw. Dla mnie nie liczy się poziom, i postać, tylko osobą, która tą postacią gra. Ale dla Ciebie liczy się chyba tylko poziom i postać w grze ;/ P.S 2 Ell, rozmawiamy o Tobie! Czujesz się doceniony? ;D (To do Twojego postu kilka stron wcześniej) Ostatnio edytowany przez Crealnex - 05-05-2007 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
#2477 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Przyznaje ladna akcja ale z uhaniem to przesadziles.. nie uhnolem sie ani raz. |
|
![]() |
#2478 |
Guest
|
![]() ~koniec tematu~
Padlem, trudno, nie popelnie tego wiecej bledu.. papa |
![]() |
#2479 |
Guest
|
![]() Będzie filmik zobaczysz na własne oczy, może Cie bot sam uhał potem już nie dał rady i ze swirował ?
|
![]() |
#2480 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Imię: Fransua De'laviva
Profesja: Sorcerer
Świat: MORGANA
Poziom: 20+
Poziom mag.: 18
|
![]() To fajnie graj dalej otrząśniesz się z tego powoli ;]
Myślę że ten died dał Ci dużo do myślenia ![]() Nie wiem czy się zmienisz ale bym chciał. I jeszcze jedno lepiej nie zadzieraj z nami ![]() Do zobaczenia ![]() |
![]() |