Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-11-2006, 07:18   #2461
Tron
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 63
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xairax_pl Pokaż post
Lithium chce open battle dzisiaj. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale jak tak bardzo chcieliscie walczyc i nam pomagac, to sie szykujcie ;p
Edit: godzina jeszcze nie ustalona.
Jeżeli będzie bitwa to postaram się w niej uczestniczyć, a i może jeszcze kogoś wyciągne z gildi.

@Wap
Za słaby? Jesteś lol'em siedzisz na 40lvl od pół roq ;] Byś podskillował do 80 dista wbił 50lvl i już będziesz coś robił...
Tron jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2006, 12:22   #2462
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

panowie latwo jest krytykowac, byl z was ktos na naszym vent? nie sadze, jakby chociarz z 1/3 nas sluchala prostych polecen wlasnie w stylu idz tu i tu to by to wygladalo na pewno inaczej, no ale wychodzi na to ze nikt nie optrafi sluchac a 90% z "nas" jak tylko widzi HWL to juz ma klapki na oczach i spierdziela gdzie tylko moze...

w thais bylo jasno powiedziane, ze ide sam zobaczyc czy lodka wolna... bo mowilem ze nas zaskocza w miescie.. ktos sie zatrzymal i poczekal az powiem ze droga wolna? nikt, potem zauwazylem HWL - jasno i spokojnie bylo powiedziane z 5x opuszzamy thais i sie ustawiamy: ktos wyszedl z miasta? nie, dopiero jak HWL wpadlo to zaczeli wzssycy w panice uciekac, z miasta nikt nie wyszedl przez to grudging miala trapa, bo nie mogla sie wycofac. nikt w ogole nie walczyl, jedynie ja drav i neoneq strzelilismy pare runek, jakby ktos strzelal ze mna to shillen wizard by nie zyl, moj 1 sd to pol jego hp prawie i jak widac na filmie nie mial mana shielda, no ale reszta byla za abrdzo zajeta uciekaniem zeby go dobic... potem jasno bylo powiedziane ze zbieramy sie na mostku am gdzie padlem, i tam sie ustawiamy, oczywiscie dochodze na mostek a tam moze z 6 osob, gdzie byla reszta to do tej pory nie wiem(pewnie juz w venore albo off line). mielismy bys ustawieni all an gorze na mostku, tylko airax i marduc wlezli.. zreszta zlezli od razu jak sie pojawilo HWL w wiekszej liczbie, co zreszta spowodowalo laga, no i dlatego zostalem wypchniety. no a potem to juz nie mialem szans, drav i tkos tam usilowal pomoc dfami, ale nikt mnie nie uhal, dostalem combo i nie bylo szans z tego wyjsc, nie mowiac o tym ze nasi powinni wejsc an gore i zaczac ich grzac, przecierz oni byly tak saomo strapowani jak ja, nie mogli sie cofnac, zytene czy shillen wizard by padli jak nic.. no ale sie bali robic pz locka. ja sam z trapa wyjsc nie moglem bo nie mam 3ciej reki jakbym na poczatku zdjal tego noba z rsem z sd, co zreszta chcialem zrobic mialbym jakeis szanse, sek w tym ze battle lista tak skakala ze nie mgolem go ucelowac, a zeby zrobic to na ekranie czy inaczej to po prostu nie mialem wolnej reki juz

co do open battle, wszsytko bylo mowieone, jakby ktos tylko sluchal... mnie na open batllew tym skladzie jzu nikt nie doswiadczy chyba ze sie naucza nie spieprzac na widok hwl i sluchac polecen, co nie zmienia fakty ze snake attacki ciagle lubie ;D
stary 13-11-2006, 13:41   #2463
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Właśnie otrzymałem info od Sinid'a że Catrishia groziła że nasza gildia (Project Nemezis) jest polowana , powód , bo Sinid jest w niej , mimo że nie jest częścią wojny , ale naszczęście potężna Cati wytłumaczyła nam o co chodzi , "za głópie komentarze" , no więc Cati za które? boli Cie to że otwarcie na tibia.com pisał o tym że dzielisz konto ? no przykro mi bardzo ale jakbyś grał uczciewie teras byś sie nie musiał wstydzić , Sinid z gildi kicka nie dostanie bo nie jest częścią tej wojny , aco do twojego "już możecie wracać na Dolera" , to zrpostuje "idż na swoją Lunare" bo przecierz sam powiedziałeś ze na Galanie nie grasz, bo Galana to syf , i to nie zwiny HWL <lol>.

Miłego dnia , bo mój pewnie taki będzie.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 13-11-2006, 14:34   #2464
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Najgorsze cioty na galanie to gildia united souls hwl plz kill them
btw: szykujemy sie na Cuddle~
Catrishia, Rumcio itd.. radze wam go ostrzec bo cierpliwosc niektorych sie juz skaczyla, teraz polscy mid lv wkraczaja do akcji
FajerWarjor jest offline  
stary 13-11-2006, 14:43   #2465
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
panowie latwo jest krytykowac, byl z was ktos na naszym vent? nie sadze, jakby chociarz z 1/3 nas sluchala prostych polecen wlasnie w stylu idz tu i tu to by to wygladalo na pewno inaczej, no ale wychodzi na to ze nikt nie optrafi sluchac a 90% z "nas" jak tylko widzi HWL to juz ma klapki na oczach i spierdziela gdzie tylko moze...

w thais bylo jasno powiedziane, ze ide sam zobaczyc czy lodka wolna... bo mowilem ze nas zaskocza w miescie.. ktos sie zatrzymal i poczekal az powiem ze droga wolna? nikt, potem zauwazylem HWL - jasno i spokojnie bylo powiedziane z 5x opuszzamy thais i sie ustawiamy: ktos wyszedl z miasta? nie, dopiero jak HWL wpadlo to zaczeli wzssycy w panice uciekac, z miasta nikt nie wyszedl przez to grudging miala trapa, bo nie mogla sie wycofac. nikt w ogole nie walczyl, jedynie ja drav i neoneq strzelilismy pare runek, jakby ktos strzelal ze mna to shillen wizard by nie zyl, moj 1 sd to pol jego hp prawie i jak widac na filmie nie mial mana shielda, no ale reszta byla za abrdzo zajeta uciekaniem zeby go dobic... potem jasno bylo powiedziane ze zbieramy sie na mostku am gdzie padlem, i tam sie ustawiamy, oczywiscie dochodze na mostek a tam moze z 6 osob, gdzie byla reszta to do tej pory nie wiem(pewnie juz w venore albo off line). mielismy bys ustawieni all an gorze na mostku, tylko airax i marduc wlezli.. zreszta zlezli od razu jak sie pojawilo HWL w wiekszej liczbie, co zreszta spowodowalo laga, no i dlatego zostalem wypchniety. no a potem to juz nie mialem szans, drav i tkos tam usilowal pomoc dfami, ale nikt mnie nie uhal, dostalem combo i nie bylo szans z tego wyjsc, nie mowiac o tym ze nasi powinni wejsc an gore i zaczac ich grzac, przecierz oni byly tak saomo strapowani jak ja, nie mogli sie cofnac, zytene czy shillen wizard by padli jak nic.. no ale sie bali robic pz locka. ja sam z trapa wyjsc nie moglem bo nie mam 3ciej reki jakbym na poczatku zdjal tego noba z rsem z sd, co zreszta chcialem zrobic mialbym jakeis szanse, sek w tym ze battle lista tak skakala ze nie mgolem go ucelowac, a zeby zrobic to na ekranie czy inaczej to po prostu nie mialem wolnej reki juz

co do open battle, wszsytko bylo mowieone, jakby ktos tylko sluchal... mnie na open batllew tym skladzie jzu nikt nie doswiadczy chyba ze sie naucza nie spieprzac na widok hwl i sluchac polecen, co nie zmienia fakty ze snake attacki ciagle lubie ;D

Bład zrobilismy w tym ze weszlismy do miasta...bylo to dla nas nie korzyste miejsce poniewaz nie mielismy jak ise przegropowac. I wiekszosc sorcow szlo z przodu. Rozumie to ze jestes w*****ony troche tez bym byl, ale spokojnie nastepny razem bedzie lepeiej. No i jak zawsze hwl nie gralo czysto poniewaz keekz z konda umawail sie na open battle na ank
Adelao jest offline  
stary 13-11-2006, 14:49   #2466
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Właśnie otrzymałem info od Sinid'a że Catrishia groziła że nasza gildia (Project Nemezis) jest polowana , powód , bo Sinid jest w niej , mimo że nie jest częścią wojny , ale naszczęście potężna Cati wytłumaczyła nam o co chodzi , "za głópie komentarze" , no więc Cati za które? boli Cie to że otwarcie na tibia.com pisał o tym że dzielisz konto ? no przykro mi bardzo ale jakbyś grał uczciewie teras byś sie nie musiał wstydzić , Sinid z gildi kicka nie dostanie bo nie jest częścią tej wojny , aco do twojego "już możecie wracać na Dolera" , to zrpostuje "idż na swoją Lunare" bo przecierz sam powiedziałeś ze na Galanie nie grasz, bo Galana to syf , i to nie zwiny HWL <lol>.

Catrishia dzielil konto to prawda ale Kuba, jej głowny właściciel juz na Lunarze jest. A gra osoba z dawnym Catki niemajac nic wspolnego.

@Tharrin
To, ze nikt cie nie uhał to jest paranoja jak mozna zostawic swojego członka gildi i do tego nawet nie starac sie go uhac... Na prawde kompromitacja:/

Ostatnio edytowany przez Ceapoznan - 13-11-2006 o 14:51.
Ceapoznan jest offline  
stary 13-11-2006, 15:12   #2467
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

MA ktos link do filmiku z tej "bitwy"
Lukus jest offline  
stary 13-11-2006, 15:29   #2468
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Catrishia dzielil konto to prawda ale Kuba, jej głowny właściciel juz na Lunarze jest. A gra osoba z dawnym Catki niemajac nic wspolnego.

@Tharrin
To, ze nikt cie nie uhał to jest paranoja jak mozna zostawic swojego członka gildi i do tego nawet nie starac sie go uhac... Na prawde kompromitacja:/

Sinid nie mowil kto akurat byl wtedy na Catrishi , pewnie zreszta nie widzial , ale zastanawiajacym jest to ze "Catrishia" powiedziala "gram na Lunarze" , a ztego co wiadomo to Kuba tam gra a ten drugi owner nie.

Zreszta malo mnie to obchodzi , smiac mi sie tylko chce z tego co czlonkowie Lithium (vide Catrishia) pieprza , wybieraja sobie ktos jest w wojnie a kto nie i chca cale gildie w to wciagac , a potem taka Catrishia mowi "galana to syf , ja gram na lunarze" a jak ktos jemu/jej wytknie ze to jej gildia stworzyla ten syf to zaczyna sie głópia gadka..
Ajron 88 jest offline  
stary 13-11-2006, 15:44   #2469
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 58
Skille: marne
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post

Jak macie hunta to ja poprosze inva xD bo gdzie hunt to i walka, a Cons~ nie chcialo mi dac szansy powalczyc nawet jkaby to grozilo ciaglymi deadmi i zniszczeniem mojej postaci, a na ta chwile nie mam nic do stracenia, mam inna slabsza postac na galanie wiec moge nia grac w najgorszym wypadku...
stary 13-11-2006, 16:14   #2470
Mia~
Użytkownik Forum

Mia~'s Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
Najgorsze cioty na galanie to gildia united souls hwl plz kill them
btw: szykujemy sie na Cuddle~
Catrishia, Rumcio itd.. radze wam go ostrzec bo cierpliwosc niektorych sie juz skaczyla, teraz polscy mid lv wkraczaja do akcji
o takich rzeczach sie nie mowi.. napewno go teraz zabijesz hahahaha
jestes zjaebisty kkoles..

a by the way...
brakuje ci w name literki "r" F(r)ajerWarjor
stary 13-11-2006, 16:43   #2471
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
Bład zrobilismy w tym ze weszlismy do miasta...bylo to dla nas nie korzyste miejsce poniewaz nie mielismy jak ise przegropowac. I wiekszosc sorcow szlo z przodu. Rozumie to ze jestes w*****ony troche tez bym byl, ale spokojnie nastepny razem bedzie lepeiej.
lol smiech na sali... na miejscu tharrina tez bym sie strasznie w*****l jezeli bylo tak jak mowil..

ile razy juz tu pisaliscie ze nastepnym razem bedzie lepiej? pewnie tharrinowi sie to poprostu znudzilo bo tym razem to wygladalo tak ze on za was wystawil tylek i padl a wy go nawet nie mieliscie ochoty uhac ;p

co do innego przykladu barku uhania kolegow mozna zauwazyc jak pada sir zemus kolo statku w ab ;p

Ostatnio edytowany przez sliver - 13-11-2006 o 16:44.
sliver jest offline  
stary 13-11-2006, 16:55   #2472
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
Jak macie hunta to ja poprosze inva xD bo gdzie hunt to i walka, a Cons~ nie chcialo mi dac szansy powalczyc nawet jkaby to grozilo ciaglymi deadmi i zniszczeniem mojej postaci, a na ta chwile nie mam nic do stracenia, mam inna slabsza postac na galanie wiec moge nia grac w najgorszym wypadku...

nie , nie jestesmy polowani , ale ostrzege reszte gildi zeby sie nie wychylala, zreszta juz przedtem HWL atakowalo nas , probowali zabic Gene Fry, i zabili Sinid'a , w tej kwestii dla nas nic sie nie zmienilo , zobaczymy co bedzie dalej.
Ajron 88 jest offline  
stary 13-11-2006, 17:06   #2473
Carl Fry
Użytkownik Forum

Carl Fry's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)

Domyślny

Jako lider gildi oswiadczam ,ze tej sprawy tak nie zostawie...
Bede musial wszystko przedyskutowac na guild chacie, reszta sie okaze.

ps. bodajze wczorajszy komunikat jaki dostalem za stanie w dp

12:45 Grimheim [108]: your hutned
12:45 Grimheim [108]: hunted*
12:45 Carl Fry [78]:
12:45 Grimheim [108]: boh as payment
12:50 Grimheim [108]: if u pay me now
12:50 Grimheim [108]: its ok with 3.6k

Zignorowalem to ... bo nie bede sie znizac do tego poziomu
Carl Fry jest offline  
stary 13-11-2006, 17:38   #2474
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

nie placcie im za nic! w ten sposob dajecie im naprawde DUZO i naprawde LATWEJ kasy, sam widzialem jak podbieglai w dp do ludzi na randomie i kazali lacic bohy albo hutned za nic, i tamci mimo moich msg na priv placili -.- to jest zalosne, jak mi sie zacznie kasa skonzcyc to osoboscie dorwe tych co im zaplacili za nic

nowe blessy juz mam wiec ready for action

a jak zmeus padl to nawet niewiem, na bitwie go nie widzialem, wic ciekawe jak udalo mu sie w ogole pasc, w koncu chlopaki maja taka "wprawe" w walkach
stary 13-11-2006, 17:47   #2475
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Hahaha ostatnio Grim~ napisał do Blooca żeby mu dał eq na Screena ;d
Morbom jest offline  
stary 13-11-2006, 18:09   #2476
VeE
Użytkownik forum

VeE's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70+
Skille: 80+
Domyślny

Czemu niepolaczycie sil i niebedzie wspolnie pracowac, musicie byc zgrani dzialac w podobny sposob jak Hwl dzialalo...
Musicie atakowac z zaskoczenia a nie Open Battle...
Na open battle niepotraficie sie zgrac, popracujcie na zgraniem a oczyscicie galane z noobow ktore licza na latwe zarobienie kasy i wyeliminowanie nas...
W Jednosci Sila!!!!! Pamietajcie!!!!!!!!!
VeE jest offline  
stary 13-11-2006, 18:10   #2477
Carl Fry
Użytkownik Forum

Carl Fry's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)

Domyślny

@Pawlon

a kto powiedzial, ze ja mam zamiar placic?:> Nie porownujcie mnie do Boltiny (nie mam tutaj na celu obrazenie tejze osoby). Ja wiem jak czynic w danej chwili, jednakze czesc decyzji nie moge podejmowac od tak sobie wole sie skonsultowac ze znajomymi. Co do tej akcji z Gene Fry i Sinidem jeszcze sie zobaczy co i jak bedzie (pozdrowienia dla nich), mimo to chcem sie z nimi skonsultowac, juz nie jedno razem przechodzilismy i nie jedno przejdziemy.

@up.

Co tu mowa o zgraniu? za duzo gildi, za duzo osobowosci. Ogolem rzecz biorac chaos. Najlepiej jakby bylo kilka liderow i kazdy od czegos innego i kazdy mial pod soba kilku podwladnych. Liderzy kontatuja sie miedzy soba na jakims priv czacie i kazdy z nich przekazuje komendy druzynie np. na ventrilo. Jest to dosc prosty system i sprawdzony. Najlepiej aby kazdy z liderow mial jakies doswiadczenie w wojnach nie koniecznie z galany. Dobrze by bylo jakby bylo okolo 5 liderow i kazdy mial pod soba 8~ osob wtedy mozna latwo zajsc z kazdej strony, nie mowiac juz o mass logach.

Ostatnio edytowany przez Carl Fry - 13-11-2006 o 18:15.
Carl Fry jest offline  
stary 13-11-2006, 18:19   #2478
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeE Pokaż post
Czemu niepolaczycie sil i niebedzie wspolnie pracowac, musicie byc zgrani dzialac w podobny sposob jak Hwl dzialalo...
Musicie atakowac z zaskoczenia a nie Open Battle...
Na open battle niepotraficie sie zgrac, popracujcie na zgraniem a oczyscicie galane z noobow ktore licza na latwe zarobienie kasy i wyeliminowanie nas...
W Jednosci Sila!!!!! Pamietajcie!!!!!!!!!
haha, latwo powiedziec, jak narzekaliscie ze robimy snake attacki mala grupa znajomych, to kazdy z was plakal ze dzialamy sami, ze nie z innymi itp, no i wlasnie wczoraj bylismy z innymi na open battle, tylko uciekali tak szybko ze nawet ich nie zauwazylem. a w teorii to wszsytko ejst takie proste, wyglada na to ze wuiekszosc z "nas" ciagle sie boi o sowj char i leve mimo ze mowia zupelnie co innego.
stary 13-11-2006, 18:23   #2479
VeE
Użytkownik forum

VeE's Avatar

Domyślny Up

@Up

Zgadzam sie to byl by sensowny pomysl tylko gorzej z realizacja:/
Moze Carl bys byl takim lideremP bo dobrze myslisz
VeE jest offline  
stary 13-11-2006, 18:27   #2480
VeE
Użytkownik forum

VeE's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
haha, latwo powiedziec, jak narzekaliscie ze robimy snake attacki mala grupa znajomych, to kazdy z was plakal ze dzialamy sami, ze nie z innymi itp, no i wlasnie wczoraj bylismy z innymi na open battle, tylko uciekali tak szybko ze nawet ich nie zauwazylem. a w teorii to wszsytko ejst takie proste, wyglada na to ze wuiekszosc z "nas" ciagle sie boi o sowj char i leve mimo ze mowia zupelnie co innego.
To po h*j bierzecie takich ludzi co sie boja o swoje lvl'e predzej czy pozniej i tak straca te lvl'e pod rzadza HwL!!, wiec lepiej dzialac za wczasu zanim bedzie zapozno...
VeE jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania