![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() czego do PW ?
Jak coś napisalem źle to i tak staram się napisać dobrze. Chyba sam widzisz jak nie którzy tutaj piszą ![]() Np.muwilem ,rzeby to troche przesada ![]() btw: chyba trzeba zrobić nowy temat : Zasady Pisowni. Jak komuś nie chce się do podręcznika do polskiego patrzyć może na forum TIBI zobaczy ![]()
|
![]() |
#242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() chodzi mi zebys zajrzal do pywatnych wiadomosci bo ci napisalem cos -.- jejku zajrzyj tam
![]() hehe jak ci sie moze slownik z PW kojazyc? jak juz to PWN ![]() i zajrzyj jeszcze raz ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
Ostatnio edytowany przez bemo - 11-06-2007 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyy... nie szczailem tego PW myslałem ze chodzi ci o słownik ;]
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lindlay
Poziom: 118
|
![]() Czlowieku, jak mozna slownik skojarzyc z PW? Widac skad jestes...
wyluzuj dupe, skrec skreta i zapamietaj .. ;] ! ![]() Ostatnio edytowany przez Arm - 11-06-2007 o 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Silver Flame
Poziom: 70+
|
![]() Hm mr.Orange czy to ze koles jest glupi ma znaczenie skad pochodzi? Czaje ze nie masz gdzie odreagowac po calodziennym tyraniu przy pomaranczach w takim sloncu ale spinaj sie np na pudelek.pl mysle ze tematow ci tam nie zabraknie. Btw slyszales ze B.Spears nie moze sobie poradzic ze swoim nalogiem? Ochlon troche Lindl bo narazie jestes tutaj najwiekszym nethoolsem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i sie broni toba, przyklad ? pewnego dnia bylem sobie w banku wybieralem kaske wpadl twoj kolega z jakims z gildi (spooon) wtedy i jeszcze hakowali Grymlin albo jakos tak przyj***li mnie do sciany trapneli i zaczeli bic. Zawolalem kolege jak padal Grymlin , Crawf krzyknal "Stop or hunted by Lindlay". only to say...ZAL jak h*j... btw:niewiem czy ci dziekowac Mag czynie
~ Rest in The Peace ~ ~ Or Rest in The Peaces ~ Ostatnio edytowany przez Poyeman - 11-06-2007 o 19:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Poyeman - a co ma do tego ze jestem kozakiem ? lael, dorosnij, btw. zajrzyj do "PW" i zobacz jak sie pisze ch*j
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo Silver Flame to gildia ,która nie wypowiada wojny kiedy chce albo kiedy coś się nie podoba i nie kozaczy kiedy im sie ze chce Luki to brat Neth ale co z tego ? kozaczy ? NIEE...
btw; czy na bazarze mozna miec klimatyzacje? ![]() a co do twojego pytania a co ma do tego ze jestes kozakiem? to ma to ze jak by byl ktos kto nie ma dobrych kumpli w dpft albo jakiegos innego hlvl to bys juz darł od niego 50 k...
~ Rest in The Peace ~ ~ Or Rest in The Peaces ~ Ostatnio edytowany przez Poyeman - 11-06-2007 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() open battle, piszcie o fragach kazdy ciekaw ;o
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
|
![]() Lindlay...tacy chetni do open battle... i co ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oprócz Tiusa i Siant Lucy nikogo z ttt... no moze paru spanioli gdzieś tam biega po piramidkach.
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw: Lindlay gdzie jestes?
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() To już rzeczywiście zaczyna byc bynajmniej nużące twoje wielkie słowa na forum tibia.pl i tibia.com, a brak czynów w tibi =/
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Moglbys bardziej sprecyzowac do kogo mowisz? bo postuje tutaj ok. 10 osob i nie bardzo wiem o kogo Ci chodzi.
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie nie bylo w domu. Mam lepsze rzeczy do roboty niz siedzenie na tibi wieczorem, uwierz mi, w WWA jest tyle rzeczy do roboty ze szok... nie to co jaroslaw, odpust i dozynki raz do roku to wtedy macie zabawe, jaki bazar? Mam teraz market pomaranczowy caly... jedyny taki w polsce, only pomarancze.
![]() |
#256 |
Guest
|
![]() po chuj nam open z wami? mamy tanczyc tak jak wy nam zagracie? my wygrywamy w punktach, my expimy, my robimy co chcemy. nie bedziemy stawiali sie na wasze zyczenie na ank dezercie, zeby walczyc z calym dpft + integra + sf od tylu + inni supporterzy bez gildii.. to chyba proste, nie?
|
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
|
![]() No, no, jest się czym chwalić. Fragi TTT są robione na graczach 40-80~leveli niższych od tych, którzy je robią. Duma, chłopcy, duma! (a, zapomniałem dodać - prowadzicie AŻ 3 fragami - wygrywacie w pktach \o/)
Cóż, życzę miłego ownowania słabszych graczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
Co do open, wczesniej czy pozniej bedzie...masslog zje masslog etc kwestia czasu wiec nie ma co sie niezdrowo ekscytowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Krakoff
Imię: Tanie wina drinker
Gildia: Zueniaks
Świat: Hiberna
Poziom: 280
Poziom mag.: 29
|
![]() ezix a jaki loot z millowin po hacku masz ? slyszalem ze nawet domek na sell jak bys chcial do 400k to kupil bym (to serio oferta).
Btw. i jak hiszpanie zareagowali na to ze w gildi juz sie hackujecie nazmiane ?
Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]() |
![]() |