![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Świat: Xerena
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() pff... 20 znakow po polsku napisanych w postaci y = sin x
We're flying to the promised land To the gates of no return We're heading for the future And we'll fight until the end Ostatnio edytowany przez Skramer - 18-09-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#243 |
Guest
|
![]() fajnie się pojeżdżacie
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sir Babolek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku ![]() Byłem na każdej opence, w momencie kiedy wyjechałem na wakacje ( ostatnie dni wojny ) to sie nie udzielałem, co do tego na jakich charach po*******ałem na pixelowej mapie to Ch*** Ci do tego : ) Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 19-09-2007 o 00:21. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Imię: Mattrixo
Poziom: 143
Poziom mag.: 75
|
![]() @Sir-Babolek
HAHAHA Nie no koles roz********sz mnie ! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Mattrixo123 - 19-09-2007 o 08:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Honor;o
Duma;o Z tego co widze to mylisz pojecie "sprzedawczyk" nie mowiac ze to pixelowa gra i te cechy ktore napisalem powyzej raczej nie maja znaczenia no chyba ze inaczej na to patrzysz ![]()
Czuje Że Na*****ć Się To Jedyne Szczęście... Ostatnio edytowany przez Mispex - 19-09-2007 o 09:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku
![]() honoru to ty nie masz od momentu twojego i calej waszej reszty "transferu" do Octal. Sam siedziałeś z nami na vt i gadałeś tak samo na Tengu jak każdy inny, ale nie ma to jak pod głupim pretekstem skorzystać sobie i podlizać sie zeby "rządzić" servem Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 19-09-2007 o 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() Sir-Babolek Buhaha wiesz co żal mi się robi twoich starych, że muszą wychowywać takiego idiote... Może ty masz honor ?? wolałbym sie w 100% spłacić niż być lizoodopem, sprzedawczykiem i byc w dodatku tak zjebanym i się szczycić po forach "oh jaki jestem świetny bo wylizałem doope mitzumowi razem z rodzynami, pozwolą mi może troszeczke poexpic" pff kurwa lvl masz chyba dzieki temu ze dobrze targasz lachy -.- stary tobie tibia zeżarła mózg (o ile go wg. kiedy kolwiek posiadałeś) nie masz nawet odrobiny honoru na tym forum a najwięcej o nim mówisz ... Założę sie, że gdybyś mial 5 min drogi do jakiegoś h lvl swe to byś mu tak wytarmosił lodzika że może by Ci pozwolił poexpic do końca roku -.- a o sprzedawanku polaków już nie wspomnę ... (standard dzienny pewnie..) // Ogólnie chcę przeprosić wszystkich czytających tego posta za tzw. brak kultury... grr aż musiałem konto stworzyć ... czytać sie nie da -.- Ostatnio edytowany przez Eldi - 19-09-2007 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() Cytuj:
3/4 fragow na osobach na expie? Znajdz fragliste i sobie policz( jezeli wiesz jak kto padl). Mysle, ze to nie byla nawet polowa(zanim to skomentujesz dowiedz sie jak kto padal) Nie mow, ze Synergy nie bylo zgrane, bo bylo, przynajmniej lepiej niz Tengu, ktore na wojnie nie pokazalo dobrego pvp, a raczej przewage liczebna i levelowa. Co do odrabiania lvli to Synergy tez wbijalo sporo expa. Mniej niz Tengu, ale to bylo spowodowane tym, ze byli o wiele slabsi i nie mogli na to sobie , bo zeby ktos expil musialo byc wiekszosc ludzi z gildi. Tengu i supporterow bylo o tyle wiecej, ze wystarczalo tyle osob ile bylo zazwyczaj, zeby stawic sie masslogowi Synergy. Nie mozna powiedziec ze pokazaliscie klase na tej wojnie, bo raczej pokazaliscie jacy slabi jestescie i ile mieliscie problemow z o wiele slabsza gildia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zbanowany
|
![]() nie bd nikomu jechal, nikogo bronil gdyz uwazam, ze to nie ma najmniejszego sensu bo wiekszosc osob ktore sie udzielaja w tym temacie pozegnaly sie juz z xerena
![]() co prawda to prawda, maxu najwyzszy czas kupic slownik albo nie uciekac wiecej z lekcji jezyka polskiego ![]() btw. gówno mnie obchodzi ta Twoja galana, jesli tesknisz to wroc.. gdyby nie ja i tak bylbys NIKIM na xerence ;D Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 19-09-2007 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Haha, jakie komentarze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice
Imię: Sir Babolek
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
@Golden'Fanatyk dobrze napisane ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
![]() |
![]() @2up
Coś spokorniałes... o beka xD
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Guest
|
![]() nie gram juz na xerenie ale mam na niej 50k jesli ktos z was ma kase na calmerze to z przyjemnoscia zrobie w.trade
Jesli ktos z was jest zainteresowany prosze o kontaky na calmerze moj nick: Danmitr ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
![]() |
![]() Jest taki fajny dział jak Handel tam umieszczaj takie propozycje.
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|