Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-09-2007, 22:04   #241
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
Skramer ma numer GG 4220894
Domyślny

pff... 20 znakow po polsku napisanych w postaci y = sin x
And we'll fight until the end

Ostatnio edytowany przez Skramer - 18-09-2007 o 22:18.
Skramer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 18-09-2007, 22:37   #242
Nacpany_Wlodek
Użytkownik Forum

Nacpany_Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Wilczyn

Imię: niewazne
Profesja: Paladin
Gildia: ahusuhasd
Świat: Piździjewo
Poziom: ~7
Skille: 40+
Poziom mag.: ~3
Domyślny

@up
Czemu zmieniłeś to zdanie, że grasz teraz w allegro.pl?
Nacpany_Wlodek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-09-2007, 22:52   #243
Meteo
Guest

Domyślny

fajnie się pojeżdżacie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 00:11   #244
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy Pokaż post
Gratuluje. To byl wielki wyczyn. Wywaliliscie ich z serva majac duzo wieksze lvle i duzo wiecej ludzi, a przy tym straciliscie tyle fragow, ze policzyc ciezko.
Do tego ktos dal dla Tengu passy do venta Synergy.

Szczere gratulacje chlopacy. Nawet dzieci z podstawowki tego by nie dokonaly.
Tak trzymac!
LV ? niema znaczenia chłopcze, liczy sie zgranie i zdolność do poświęceń ale tego w WBK nie było. Przykład na Galanie gildia samych top 50 ( na czele z 175ms'em ) Dostała od HWL ( 60lv+ ) dziwne ?. Fragi traciliśmy tylko dlatego że expiliśmy taka prawda , 3/4 fragów była wbijana na osobach expiących ( które to na drugi dzień odrabiały levele ). Co do tych passów było paru frajerów co sie sprzedało! palcami nie będe ich wskazywać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer Pokaż post
Nie wiem czemu ale wciaz mi sie wydaje, ze gdyby nie bylo spy to byscie tak w pizde dostali ze mala glowa! aa i zapomnialem powiedziec

Sir babolek ty jebana cioto [;
Call me Maxu a raczej Pan Maxu dla Ciebie, w pizde to dostawaliście od początku, i szkoda ze war sie skończył bo nudy są a tak to pare DEER'ów było by do ujebania

Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mattrixo123 Pokaż post
Odezwal sie ten co najewiecej walczyl ;o
Byłem na każdej opence, w momencie kiedy wyjechałem na wakacje ( ostatnie dni wojny ) to sie nie udzielałem, co do tego na jakich charach po*******ałem na pixelowej mapie to Ch*** Ci do tego : )

Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 19-09-2007 o 00:21.
Sir-Babolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 08:03   #245
Viltherius
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś
Sir-Babolek ty jebana cioto co sie napisałaś, nie po polski język sie edytuj po sie zygać sie chce
Viltherius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 08:17   #246
Mattrixo123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2007

Imię: Mattrixo
Poziom: 143
Poziom mag.: 75
Domyślny

@Sir-Babolek

HAHAHA Nie no koles roz********sz mnie !

Cytuj:
Byłem na każdej opence, w momencie kiedy wyjechałem na wakacje ( ostatnie dni wojny ) to sie nie udzielałem, co do tego na jakich charach po*******ałem na pixelowej mapie to Ch*** Ci do tego : )
Ty sie wogule nie udzielales.Mimo ze padalismy to ty nawet z pz nie wyszles cioto(2 Marco josef)Wojny chca a walczyc to nie ma kogo.I nie p*****l ze jaki ty nie jestes fajny.Bo ta wojne to tengu wygralo,napewno nie Ty!Padles 2x dostales bana i tyle miales z grania cioto.Moze chcesz kupic cos za rl z pikselowej gry?Dzieciaku!

Ostatnio edytowany przez Mattrixo123 - 19-09-2007 o 08:22.
Mattrixo123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 09:09   #247
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Honor;o
Duma;o
Z tego co widze to mylisz pojecie "sprzedawczyk" nie mowiac ze to pixelowa gra i te cechy ktore napisalem powyzej raczej nie maja znaczenia no chyba ze inaczej na to patrzysz

Ostatnio edytowany przez Mispex - 19-09-2007 o 09:16.
Mispex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 15:59   #248
Waldo1910
Użytkownik Forum

Domyślny

"Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku "

honoru to ty nie masz od momentu twojego i calej waszej reszty "transferu" do Octal. Sam siedziałeś z nami na vt i gadałeś tak samo na Tengu jak każdy inny, ale nie ma to jak pod głupim pretekstem skorzystać sobie i podlizać sie zeby "rządzić" servem

Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 19-09-2007 o 16:02.
Waldo1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 16:47   #249
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Lokacja: Łódź

Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
Skramer ma numer GG 4220894
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek Pokaż post
LV ? niema znaczenia chłopcze, liczy sie zgranie i zdolność do poświęceń ale tego w WBK nie było. Przykład na Galanie gildia samych top 50 ( na czele z 175ms'em ) Dostała od HWL ( 60lv+ ) dziwne ?. Fragi traciliśmy tylko dlatego że expiliśmy taka prawda , 3/4 fragów była wbijana na osobach expiących ( które to na drugi dzień odrabiały levele ). Co do tych passów było paru frajerów co sie sprzedało! palcami nie będe ich wskazywać.

Call me Maxu a raczej Pan Maxu dla Ciebie, w pizde to dostawaliście od początku, i szkoda ze war sie skończył bo nudy są a tak to pare DEER'ów było by do ujebania

Skramer ty jebana cioto co sie zpłaciłaś XD FRAJER OD ZAWSZE NA ZAWSZE, jak ja był wdupe dostał niemiałbym honoru zpłacić sie !! Honor i Duma ponad wszystko, dziwie sie old WBK że jeszcze z Tobą rozmawiaja sprzedawczyku

Przestań grać w tibie i idź na lekcje języka polskiego
And we'll fight until the end
Skramer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 17:08   #250
Eldi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2007

Domyślny

Sir-Babolek

Buhaha wiesz co żal mi się robi twoich starych, że muszą wychowywać takiego idiote...

Może ty masz honor ??
wolałbym sie w 100% spłacić niż być lizoodopem, sprzedawczykiem i byc w dodatku tak zjebanym i się szczycić po forach "oh jaki jestem świetny bo wylizałem doope mitzumowi razem z rodzynami, pozwolą mi może troszeczke poexpic" pff kurwa lvl masz chyba dzieki temu ze dobrze targasz lachy -.- stary tobie tibia zeżarła mózg (o ile go wg. kiedy kolwiek posiadałeś) nie masz nawet odrobiny honoru na tym forum a najwięcej o nim mówisz ...
Założę sie, że gdybyś mial 5 min drogi do jakiegoś h lvl swe to byś mu tak wytarmosił lodzika że może by Ci pozwolił poexpic do końca roku -.- a o sprzedawanku polaków już nie wspomnę ... (standard dzienny pewnie..)

//
Ogólnie chcę przeprosić wszystkich czytających tego posta za tzw. brak kultury... grr aż musiałem konto stworzyć ... czytać sie nie da -.-

Ostatnio edytowany przez Eldi - 19-09-2007 o 17:12.
Eldi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 17:37   #251
candy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Lvl ma duze znaczenie, aczkolwiek zdarzaja sie przypadki, w ktorych to mniejsze lvle wygrywaja wojny. Ale powod tego jest taki, ze te wieksze maja slabe pvp i nie sa zgrani, a ci z mniejszymi lvlami na odwrot.
3/4 fragow na osobach na expie? Znajdz fragliste i sobie policz( jezeli wiesz jak kto padl). Mysle, ze to nie byla nawet polowa(zanim to skomentujesz dowiedz sie jak kto padal)
Nie mow, ze Synergy nie bylo zgrane, bo bylo, przynajmniej lepiej niz Tengu, ktore na wojnie nie pokazalo dobrego pvp, a raczej przewage liczebna i levelowa.
Co do odrabiania lvli to Synergy tez wbijalo sporo expa. Mniej niz Tengu, ale to bylo spowodowane tym, ze byli o wiele slabsi i nie mogli na to sobie , bo zeby ktos expil musialo byc wiekszosc ludzi z gildi. Tengu i supporterow bylo o tyle wiecej, ze wystarczalo tyle osob ile bylo zazwyczaj, zeby stawic sie masslogowi Synergy.

Nie mozna powiedziec ze pokazaliscie klase na tej wojnie, bo raczej pokazaliscie jacy slabi jestescie i ile mieliscie problemow z o wiele slabsza gildia.
candy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 17:41   #252
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: ObeRschlesien

Poziom: 189
Domyślny

nie bd nikomu jechal, nikogo bronil gdyz uwazam, ze to nie ma najmniejszego sensu bo wiekszosc osob ktore sie udzielaja w tym temacie pozegnaly sie juz z xerena

co prawda to prawda, maxu najwyzszy czas kupic slownik albo nie uciekac wiecej z lekcji jezyka polskiego

btw. gówno mnie obchodzi ta Twoja galana, jesli tesknisz to wroc.. gdyby nie ja i tak bylbys NIKIM na xerence ;D

Ostatnio edytowany przez Golden'Fanatyk - 19-09-2007 o 17:42.
Golden'Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 18:40   #253
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Haha, jakie komentarze.
wr00n jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 19:06   #254
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk Pokaż post
nie bd nikomu jechal, nikogo bronil gdyz uwazam, ze to nie ma najmniejszego sensu bo wiekszosc osob ktore sie udzielaja w tym temacie pozegnaly sie juz z xerena

co prawda to prawda, maxu najwyzszy czas kupic slownik albo nie uciekac wiecej z lekcji jezyka polskiego

btw. gówno mnie obchodzi ta Twoja galana, jesli tesknisz to wroc.. gdyby nie ja i tak bylbys NIKIM na xerence ;D
Dobra dobra , to nia ja tutaj odgrywam role czarnucha a za Galana nie testknie XD, co do mojej ortografi to choooy wam w kakao : ) pisze jak mi sie podoba.
Sir-Babolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-09-2007, 22:37   #255
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Dobra dobra , to nia ja tutaj odgrywam role czarnucha a za Galana nie testknie XD, co do mojej ortografi to choooy wam w kakao : ) pisze jak mi sie podoba.
Przepros i wyjdz z tego forum.

@Golden'Fanatyk
dobrze napisane
stary 20-09-2007, 16:42   #256
Blood Angel
Użytkownik Forum

Blood Angel's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława

Blood Angel ma numer GG 7998390
Domyślny

@2up
Coś spokorniałes... o beka xD
stary 23-09-2007, 18:49   #257
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Piszesz jak chcesz bo inaczej nie umiesz uhahahaha WOJOWNIKU
stary 24-09-2007, 13:14   #258
Zeusxx
Guest

Domyślny

nie gram juz na xerenie ale mam na niej 50k jesli ktos z was ma kase na calmerze to z przyjemnoscia zrobie w.trade
Jesli ktos z was jest zainteresowany prosze o kontaky na calmerze moj nick: Danmitr
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 18:41   #259
Blood Angel
Użytkownik Forum

Blood Angel's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława

Blood Angel ma numer GG 7998390
Domyślny

Jest taki fajny dział jak Handel tam umieszczaj takie propozycje.
stary 26-09-2007, 23:50   #260
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Kuuuuuuuuuurde nudno na tej xerenie wojna by sie przydala
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania