![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Slyszales, ze niedoskonalosci przedmiotu i ludzi sie nie wytyka? Gdybym ja coś powiedziala o twoim ryju z avatara i o twoim blogusiu to bys sie do konca zycia z kompleksov nie wyzbieralll i silikon w dupe wsadzil -.- Nas: Tak mowi moja facetka od franca gdy zapominam odmienic "aller" Ontopic: Dwim Ciebie juz ocenialam ;] |
|
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() nick spoko itd itp, jak ktoś nawet nie zna i mu się kojaży z debil- jego sprawa, ogólnie b. oryginalne, 9/10 a to 9 żebyś na laurach nie siadła ![]() |
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Xeltix - ?
Oceńcie bo nie wiem czy sie w mieście pokazywać z takim nickiem ![]()
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() xeltix - taki nowoczesny
![]() dr.unknown - podobne do dr.drom unknown hymmm cool ![]() she devil - do ciebie z lekka nie pasuje ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() gorgi
Eee... 7/10 Badziewne ;p Jakby dla jakiegoś bobaska (avatar?) który jest mocno napakowany. Zły charakterek ;p Ostatnio edytowany przez Thimburd - 01-01-2005 o 00:46. |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Eee... popiszę sobie jeszcze raz.
cFaniak - hmm... trochę mało oryginalne, jednak pisownia jakby odurza ten błąd. Do tego przyjemny, polski akcent. 8/10 she_devil - diablica :> Nick odzwierciedla prawdę - pozornie cicha i skromna, ale gdy przychodzi akcja... 9/10 Dr. Unknown - klimatyczne, kojarzy mi się z jakimiś starymi filmami minus - dziwnie by się to po polsku wymawiało 8/10 Xeltix - jak już ktoś powiedział nowocześnie brzmi bardzo. 8/10 gorgi - zabawne, jednak napisane małą literą i bardzo trudne do wymowy (chyba że masz jakiś specjalny sposób) :/ 6/10 Thimburd - jakoś trudno wymówić, ale kojarzy się z krasnoludami. Hmmmm... 8/10 (dwarves rox) A co do tego picia przeze mnie - nie, nie piję. ![]() Z nudów ocenię sobie jeszcze parę nicków. Dwimenor - takie kojarzące się z fantasy. Do tego łatwa (jak dla mnie) wymowa. 8/10 Makilili - takie śmieszne (ale niestety w negatywnym znaczeniu), kojarzy mi się z wróżkami, które są w fantasy, a ja fantasy ubóstwiam. ![]() 7/10 Drybrych - raczej nie da się wymówić i nieuchronnie kojarzy mi się ze stylem wypowiedzi jegomościa. 5/10 Nas - kojarzy mi się z Ed, Edd & Eddy (tylko że tam jest Naz, nie Nas). Do tego krótkie i bardzo łatwo wymówić i zapamiętać. 9/10 zenonov - kojarzy mi się z komunizmem. Do tego napisane małą literą... kojarzy mi się też z Hitmanem II i Americas Army (z pistoletem Macarov), a ja te gry KOCHAM. 7/10 sesaj - krótki, łatwo zapamiętać i wymówić. Niestety napisane małą literą i nie wiem dlaczego kojarzy mi się ze słowem zez. 8/10 djkuter - kojarzy mi się ze skuterem, który kojarzy mi się z GTA: Vice City. Do tego przydomek DJ ("nie lubię teeechnooo, efektu zaciętej płyty, nie lubię teeeeechnoooo, zbyt skomplikowane biiiityyyy..." ![]() 7/10 Adaras - taki kojarzący się bardzo z elfami itp. 7/10 Haker - mało oryginalny, do tego avatar (hmm... jakby mały wkład pracy w to włożony). Zaraz, zaraz... napisane wielką literą! Gratz dla tego pana! 6/10 Gtyk - fajny avatar, jednak bardzo trudno wymówić 7/10 superman - mało oryginalny, kojarzy się z siłą i czymś mało realnym. Wyróżnia się specyficznym stylem napisania. Hmm... Jak dla mnie: 8/10 Skoro jest takie duże zainteresowanie tym tematem, może wybierzmy najlepiej oceniane nicki (oprócz modków - za dużo wazeliny) i utwórzmy sondę, w której głosowalibyśmy w najlepszy nick Tibia.pl? Dosiego roku!
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 01-01-2005 o 01:24. |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Dr.Unknow - kojarzy mi się z nocą, śmiercią, brzmi trochę jak podszywanie pod droma.
7/10
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() djkuter:
Kuternoga?? TheNatoorat: Jak się czyta to brzmi jak ?? DENATURAT?? |
![]() |
![]() |
#251 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() ALBERT 8/10
Albert - kolega Smierci w Pratchettcie. Do tego nick jest zwyklym imieniem, a jednak przyjemny. Byloby 10, ale nie lubie gdy cos jest pisane duzymi literami ;p
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Tanatess: ciekawy i orginalny( przynajmniej ja takiego wcześniej nie spotkałem) nick-> 9/10
ALBERT: napisany dużymi literami, mało orginalny 2/10 pawelekthedruid: chyba nie muszę komentować -3/10 djkuter: nie lubię DJ, kuter to taki stateczek więc djkuter-> 1/10 @dajkuter: Mój nick nie pochodzi z połączenia słów star i key, lecz prosiłbym o czytanie go po angielsku. Gdy rejestrowałem się na forum nick, który sobie upatrzyłem był zajęty, więc wymyśliłem własny kierując się estetyką brzmienia ![]()
"... chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż... nie uniesie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż..." PROUD MEMBER OF METAL MILITIA !!! Ostatnio edytowany przez Starkey - 01-01-2005 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() rezerwejszyn
Starkey - Dziwne, pochodzi (chyba) z angielskiego: Star - gwiazda, key - klucz, więc koże "klucz gwiazd", 'klucz do gwiazd" Ogólnie 4/10
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 01-01-2005 o 13:22. |
![]() |
![]() |
#254 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Starkey
@djkuter-tłumacząć to będzie gwiezny klucz. 6/10 Tanatess-8/10-nie wiem dlaczego ale podoba mi się(poza tym drugim s na końcu) @Down To już lepiej czytaj razem z następną literą-Dwim. ![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 01-01-2005 o 13:35. |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Dwimenor - ciezkie do zapamietania. Dosc oryginalne. Nigdy nie czytam calego rwojego nicku tylko sam przedrostek Dwi ;].
|
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() ![]() |
![]() Rankor - 8\10
Kojarzy mi się ze Star Warsem (z taką wielką brązową jaszczurką ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Krell - nick dosyc dziiiwny. Nie kojarzy mi sie z niczym, dlatego jest oryginalny dla samego siebie.
No, ale nie jest taki zly ![]() Daje 6/10.
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Ssaj... koajrzy mi sie z zoltym ptakiemz ulicy sezamkowej... 9/10
|
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() she_devil
6/10 (nie zabijaj mnie!!) +krótki +Devil- Diabeł (trafiony nick) -Diabeł... ![]() -Z małej litery nie lubię. -Nie lubię nicków z '_'. |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |