|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Początki były bardzo fajne
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Było to tak: gdy założyłem swojego pierwszego chara (z pomoca kolegi). Kolega zaprosił mnie do siebie, żeby mnie zapoznać z tibią.
Za jego pomocą zrobiłem supe evul 2 level i zdobyłem line. Wracam do domu i sie wbijam wyłożyłem się na trollu bo próbowałem sie ropnąć po schodach. @down To, że dla ciebie jest baznadziejny nie znaczy, że dla wszytkich.
Ostatnio edytowany przez jedrolek - 25-03-2008 o 07:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: venore
Imię: czesiek egzorcysta
Profesja: Knight
Gildia: shadow
Świat: secura
Poziom: 32
Poziom mag.: 4
|
![]() zasmiecasz forum beznadziejnymi tematami
@ja na poczatku nie wiedzialem duuuuuuuuuzo rzeczy ![]() ![]()
best solo giant spider best team dragon lord best hit 216 [CHAR]czesiek egzorcysta[/CHAR] [CHAR]gana ascan[/CHAR] ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ CipSofcie nasz, któryś jest w Niemczech, Święć się Tibia twoja, przyjdź update twoje, Bądź wola twoja, jako w thaisie, tako i w Venore. Expa naszego powszedniego daj nam dzisiaj, I odpuść nam nasze fragi Jako i my odpuszczamy naszym PK'erom I nie wódź nas do OTSów Ale nas zbaw od WoWa. Enter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124
Imię: Jonec
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
|
![]() To nie wypowiadaj się
![]() a ta uwaga jest już spóźniona ponad dwa lata ;p (temat założony 05-01-2006)
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() 1. przez 2 godz probowalem zalozyc postac ale nicki byly zajete a ja niechcialem skorzystac z suggest name
![]() 2.Kumpel zabral mnie na mino hell nawet niewiedzialem co sie dzieje i probowalem mu wcisnac ze w skrzynce z carlin swordem byl axe ![]() 3. pierwszy log chodze sobie po rabbitach i znalazlem studded arma na ziemi zadzwonilem do 3 kolegow sie pochwalic ![]() 4. jak pierwszy raz zobaczylem gma to pisalem no ban plx ![]() 5. dalem sie nabrac na healing - slime i jak poison zaczal bic po 10 to zaczolem uciekac do miasta a bylem kolo wasp tower. niewiedzialem ze dallheim leczy to myslem ze food pomoze wiec bieglem na rabbity za temple ![]() 6. balem sie pojsc na orca 7. na mainie kumpel dal mi troche kasy a ja mialem tez kamienie no i pomylilem je z platynkami i wyrzucilem ae tylko 12 ![]() 8. padlem na 14 lvlu i stracilem plate armora i przestalem grac w tibie na kilka miesiecy
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
|
![]() O rany... Pamiętam moje tragiczne początki (Lord Balx) <- to nie jest mój 1 character.
Pierwszy raz grałem na Vinerze... Nic nie wiedziałem... Zabijałem króliki, kurczaki, a ten exp nie leciał... Nawet nieumiałem zejść na raty... Jak już byłem na dole to nie potrafiłem wejść po drabinie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2007
|
![]() ja pierwszy raz jak wychodziłęm z rooka to wychodzilęm 2 miesiące bo mysłałem ze mozna expic tylko na ratach i myślałem ze te południowe wyjscie z rooka to maina wiec wiecie ja nie wiedzialem co to quest,nie wiedzialem jak atakowac potwory a o eq nawed nie muwie do 8 levela expilem na ratach i jedyny quest jaki zrobilem to rapier quest na 6 poziomie z tego co pamietam a na main jak sie dowiedzialem co to jest musial mi jakis gracz pomuc wyjsc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Pallek Rafaels
Profesja: Paladin
Świat: Pythera
Poziom: 47
Skille: 79/60+
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() ja myslałem że eq to te "cyferki" które sie pojawiajął po zabici potwora xD
![]()
![]() |
#249 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Skillowałem sworda druidem xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Guest
|
![]() wie ktos jak sie schodzi po drabinie??bo dostalem sie do piwnicy i moj koles nie chce wyjsc...jak wchodze na drabine to on przez nia przechodzi jakby byla duchem...pliss pomocy moje gg.284350
|
![]() |
![]() |
#251 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Warszawa takie thias Polski
Imię: Madasaki Zelazny-shinobi
Profesja: Druid
Gildia: BRAK
Świat: Jakis tam
Poziom: 18
Skille: 19/20
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() prowokacja , prowokacja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Dup*a
Imię: Chrouer
Świat: Nebula
Poziom: 28
Skille: 60/55
Poziom mag.: 3
|
![]() 1. Ja przez pierwszy tydzień chodziłem tylko na 2 szczury koło trening rooma, i jak wbiłem 2 lvl to dzwoniłem do kuzyna, kuzynki, kolegi z klasy pochwalić się lvl!
2. Przyszedł do mnie kuzyn i nauczył mnie schodzić do kanału i wychodzić z niego to wbiłem na balance z clubem i jacketem 6 lvl po drodze padając milion pięćset sto dziewięćset razy bo nie wiedziałem że food ulecza, a chciałem mieć ful HP! 3. Nie wiedziałem co to jest QS i przez przypadek zrobiłem mino hell i bear room jak nooby takie jak ja czyściły! 4. Jak zrobiłem dubelt QS to myślałem że nowego QS odkryłem i dzwoniłem do 15 Qumpli! 5. Na meinie eźpiłem tylko na bugach bo nię bałem rotów, dopiero na 15 lvl mi kuzynka powiedziała, że druid może rombać z wanda i co to jest depo! 6. Wyszedłem z Carlin i poszedłem do AB w ogóle o tym nie wiedząc, po drodze padając raz w Elvenbone a drugi raz na Amarontak na południu! Jak już doszedłem do AB to mi powiedzieli że to rook, a ja nie umiałem wrócić więc pisałem kill me! 6.Lał mnie PK, a ja nie wiedziałem kto to i dałem się zabić! Jak już padłem to wróciłem i też go zabiłem, a później jak nie moglem wejść do depo to napisałe Kill me (pół godziny wcześniej ktoś dał na mnie raport że trapuje i dostałem upomnienie, miślałem że za kare nie mogę wchodzić do DP i świątyni)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2008
|
![]() Ja pamiętam jak nie umiałem wejść po drabinie męczyłem się z 1/2 godziny potem poszedłem z teamem na mino hell ja z 2 lvlem to se mogłem tylko patrzeć jak padam dobra nic się nie stało spadło tylko 5 gp i lvl potem na bear room jak sie cieszyłem jak skończyłem chain armor potem na 3 lvlu katana room też sie udało ale spowrotem dead i spadła katana
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Heppi Chinol
Gildia: Arabstcy Hitmani
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja pamietam, ze zaczelo sie tak:
Gralismy z kolega nalogowo w Postal 2 (u mnie na chacie). Pewnego dnia kolega kupil sobie nowego kompa i chcial zebym mu pozyczyl plytke. No wiec ja zapominalem przez caly tydzien tej gry. I w koncu on powiedzial tak: "sluchaj maciek, mozesz mi nie przynosic postala, mam taka fajna gre na necie. Bijesz potwory, lowisz rybki". Zaciekawilem sie troche, lecz dalej cialem w postala. W koncu przyszedlem do niego, a on gral w ... TIBIE! xD szedl swoja postacia na rooku. Zauwazylem cluba i dre morde: MICHAL LAP BRON LEZY! xd. On mi wszystko wyjasnil. Tak 3 dni potem poklocilismy sie, a ja do niego: bede lepszy od ciebie w ta cala tibie! No i wracam do domu i 40 min szukam klienta. Wkoncu sie udalo. Zalozylem postac i wyszedlem z temple. Najbardziej zapamietalem to, ze ktos mowil buy rope do Obiego i zaczalem myslec po co ludziom ropa? xd Nigdy tego nie zapomne.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2008
Lokacja: Thais
Imię: Ziror Everi
Profesja: Paladin
Gildia: Brak
Świat: Candia
Poziom: 11
Poziom mag.: 2
|
![]() HEHE ja myslame ze puste worki co na roku leazy to kasa nich jest i ich zbie-
ralem i myslalem se cap to kasa i nie widzlem jak sie daje trade xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Ja na poczatku gry lazilem na raty do 8 lvl siedzialem na ratach zrobilem se knighta i zaczolem bic z cluba bo mowilem ze fajnie wyglada
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Pamiętam swoje problemy z wychodzeniem po drabinie a w szczególności jedną sytuacje:
Nie wiedziałem jak chodzić po drabinie. Próbuje, męczę się, place bolą... Nagle, podchodzi do mnie jakiś 1 lvl. Pyta: - Jak się wchodzi? - Jak dasz mi kasę (cos w tym stylu xP), to ci powiem - odpowiedziałem Rzucił złote monety pode mnie a mnie zaczęły przechodzić ciarki jakbym widział że z co zabitego demona leci MPA. Chowam je, i diabelski śmiech, spam w okienku rozmów i logout xd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() heh tez nie wiedzialem jak po drabinie sie chodzi xD
jak juz wyszedlem na maina na 9 lvl ![]() pozniej zwiedzialem mape i napotkalem huntera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Planeta Ziemia
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 48
Poziom mag.: 35
|
![]() ja nie miałem problemów z drabinką ale z uzbrojeniem na początku laziłem w tym outficie maga bo msyalem ze do maina nie mozna zmieniać
![]() ![]() ![]() poziej wziolem ksiazke i lece na raty(mialem całe hp) i nabilem tam 5 lvl mialem taka podniete ze.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() To ja grałem na necie tylko w Delta Force 2
![]() ![]() Patrze a on tam w coś gra jakimś ludzikiem. On miał chyba 3 lvl i bił ciągle clubem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Klasyczne pytania po retardzie Witam wszystkich Po długim retardu, postanowiłem trochę wrócić do Tibi. Mam oto dwa pytania (tak szukałem, znalazłem ale trudno jest mi podjąć decyzję)" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=223908 Koks ;D |
![]() |
![]() |