![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124
Imię: Jonec
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
|
![]() Każdy na początku byl początkujący... .co umieliście a czego nie ..?:>
![]() 7,67 KB (bajtów: 7 676) Ostatnio edytowany przez Don Torpedos - 05-01-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Na emeryturze
Imię: Szlachetny rookslayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Rozpadła sie ;(
Świat: Iridia
Poziom: 20
Skille: 19/23
Poziom mag.: ^^
![]() |
![]() ja z poczatku nie wiedzialem co to quest ;/ myslalem ze to zabijanie potworkow xD
![]() Ale to bylo z 2 lata temu ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() |Ja na początku nie wiedzialem jak zejsc na szczury i jak sie wchodzi po drabince i oczywiscie ropie
a szczurki zabijalem .prawy.atac...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja to się teraz z siebie smieję kiedyś po drabinie nie umiałem chodzić. Nie wiedziałem, że trzeba kupować linę. Chodziłem z eq jakie dostaje się na początek. i takie tam, ale warto se takie czasy przypomnieć i pomyśleć, że kiedyś samemu było się noobem
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() To były czasy jak się zaczynało grać w tibie... Jesteś n00bem nie wiesz jak nic robić... Ja pamiętam, że nie umiałem wejść po drabinie i skasowałem postać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Nigdy nie zapomne moich początków
to bylo tak najpierw robienie acc zajelo mi 1/2 h ![]() potem sie 15 min na swiatem zastanawialem ![]() nie umialem ratow zabijac, ropowac sie, wchodzic po drabince ![]() jeszcze nie wiedzialem ze fast hands to oszustwo i ze jak sie przeklada kilka przedmiotow naraz to nie trzeba "OK" tylko mozna "ENTER" ![]() aha i jeszcze jedno: wiem ze to nie jest juz rook ale zawsze mozna wpisac nie wiedzialem jak sie wychodzi na main ![]() a potem kazdy gosc co mnie zdenerwowal to go atakowalem( nie trudo sie domyslic ale kazda proba zabicia wnerwiacza konczyla sie dedem ![]() aha i ciagle lazilem z eq z rooka ![]() P.S. wpisywać sie bo to naprawde fajny temat i mozna w ten sposob porownac z jakim poziomem wiedzy i tibii zaczelismy w nia grac ![]() Ostatnio edytowany przez Tethi - 05-01-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ja padłem 4 razy na ratach bo nie umialem na drabine wejsc. Az kolega do mnie musial przyjsc i mnie nauczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coz, jak tylko pomysle o moich poczatkach to smiac mi sie chce...
![]() pierwszy motyw na rooku polegal na tym jak dostac sie za lade u jakiegos sklepikarza na rooku i wyzbierac wszystkie skarby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 85/-
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Lokacja: Slupsk
Stan: Aktywny gracz
Świat: Furora
Poziom: 40
Skille: 72/50
Poziom mag.: 14
|
![]() No to teraz ja. Tak jak wszyscy nie umialem wchodzic po drabince itp itd , orc spearman byl dla mnie potworem nie do zabicia
![]() ![]() ![]() ![]() Troche sie rozpisalem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Niegrający
Imię: Rafux Defender
Gildia: Green Dragonics
Świat: Xerena
Poziom: 66
Skille: 89/88
|
![]() No to moja kolej. Moj kuzynek kiedys gral sobie kiedys w tibie w cafe , potem jak sobe zalozyl neta caly czas w to gral i namawial mnie zebym tez w to gral.Pewnego razu wyslal mi link tibia.pl zebym sobie poogladal troche jak ta gra wyglada ( bo z jego opowiadan jakos mi nie im ponowala ) no dobra mowie i wchodze na strone i ogladam (znudzenie) <zief> [rozpacz ja mozna w to grac!!!] po jakis kilku tygodniach przyjechal do mnie kuzyn na wakacje(mieszka 400 km ode mnie) i sciagna tibie i zaczol ciarac u mnie na chacie , ja mowie omg co za lipa , a on mnie namawia zebym gral no to ok ! zagram ! ale zobaczysz pogram troche i bede lekszy od ciebei hah !
![]() ![]() ![]() uuu troszke mnie ponioslo z tym pisaniem ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: A co cie to? :P
Profesja: Knight
Gildia: narazie nie ma
Świat: Guardia i Calma
Poziom: 21
Skille: nic
Poziom mag.: 30
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wrocek
Imię: nie wiem :P
Gildia: Daark
Świat: Berylia
Poziom: 31
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Moja historia troche inna. Czesto ludzie sie mnie pytali czy w to gram, ja odpowiadalem ze nie. Bylem w Cafe patrze jaka grafa OMG!!!. Moj super kolega mowi ze tez gra a ja zonk. Ale namowil mnie i mojego innego super kolege. No to ja zaczelem u niego grac. Pokazal mi swojego chara 20 lvl p-set serpent sowrd dark helmet. Ale chcielismy go shackowac. Pozniej jednak popatrzylem na tibia.pl i patrze co za cienias. Tera on jest noobkiem a ja masterem i czesto z niego pecam jak on mowi ze zdobyl knight arm.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() Moja historia byla taka , 1 char biegam sobie po ratach padlem od cave rata mysle sobie trudno trzeba nowe konto zalozyc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2005
Lokacja: Myśliboże
Imię: Jojunifu
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Masters
Poziom: 14
Skille: 40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ja terz nie bylem zachwycony gra (grafika ) ale jak zagralem zrozumialem to potem sam namawiałem (nawet nie czuje kiedy rymuje
![]() pytam sie go co ma w plecaku zeby dal trade patrze : a tam polamane stolki i inne smiecie zygalem z niego niemozliwie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: mielec
Imię: Lex Deonge
Gildia: Infected Souls
Świat: Candia
Poziom: 76
Skille: 86
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() fajne historyjki macie ^^ a oto moja;
na poczatku-rutyna- nie wiedzialem jak wchodzic po drabinie ![]() ![]() offtopic~ moze wy wiecie, czemu niektórzy jak ich sie spyta/zacznie opowiadac o Tibi, od razu ją wyzywają? przewaznie jest tak ze jak sie spytaja czy grasz, ty odpowiesz ze tak, zaczynaja sobie kojarzyc CIEBIE, dobrego playera [zapewne ![]() sie rozpisalem ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Najpierw utknołem na tym racie na przeciwko Toma i prawie padlem bo nie wiedzialem jak wyjsc.Jakis gość mnie ropnął.Na 2 lev w***alem sie na waspa, a że miałem eq takie jak wooden shield (od kumpla), rapier, jacket to oczywiście padłem.Później wszedłem na bugi obok mostu bo nie wiedziałęm co to lina.Później zacząłem expić...na derach.Zabilem ich z 300.Pochwaliłem się bratu a on zaczął do mnie,że jestem noobem xD.Później jechałem na ratach.Na maina wyszedłem palkiem kupiłem eq, padłem i wtopilem all gp (nie wiedziałem, że jest depo).Do 16 lev palkiem chodzilem z longswordem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Lipsk n/d Biebrzą
Imię: Rallashas Reluxus
Gildia: ----
Świat: Refugia