![]() |
#241 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tak w sumie jeśli umiesz grać to umiesz przestać... Tak w sumie to jesteś uzależniony... nie umiesz grać? ![]() Tak w sumie to ja se pogram raz na jakis czas a potem nuuuuda ide w innego mmorpga pograć...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Mnie ogólnie denerwują tylko noobki co loota podkradają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
|
![]() mnie najbardziej wkurzaja idiotyczne niki.. a na pandori to juz fala... typu "luzny stolec" "stoolec"-.- omfg.. az niedobrze sie robi na sam ich widok
![]()
![]() |
#245 |
Guest
|
![]() Njgorsze zabijanie low-lvl i nicki w dup* wsadzic I tacy co zrobią postc na rooku i ni ą niegrają ;/ ile sie takich osob narobi i serv sie zatyka i jeszce nooby " masz tracze na sell D-shield 60gp plx plx plx plz plz plz "<omg
|
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jak myślicie co może wkurzać i to na maxa?? tak , tak-macie racje...
nOOBy! ! ! i to nie byle jakie ale From Poland & Brasil! ! ! Takich sie najwiecej trafia na Harmonii... Może i jestem początkujący-mój Knight ma dopiero 12lvl, ale jak widze że ktoś treni skila to nie podlatuje i nie zabijam jego potworków, tylko zostawiam w spokoju i ide szukać takich które są po prostu wolne i czekają na mnie ![]() Mam póki co Shielding i Sword Fighting na 50 lvl... A gdy trenie i ktoś mi podleci i kilnie potworki-żałuje że gram na non-pvp bo po prostu bym eliminował nOObów... Zresztą te wrażenia są nie tylko moje, bo jako że jestem najsłabszą postacią wśród znajomych moge wzbudzać uśmieszek tym komentem, ale znajomi-Paladyn 114lvl, Druid 75lvl , Sorcerer 112lvl itd... Wszyscy myślimy tak samo wiec coś w tym chyba jest, nie?? To samo tyczy sie lurerów... następna zaraza-wrażenia podobne jak przy nOObach... Pozdrawiam tepiących nOOBy i lurerów Ostatnio edytowany przez Error85 - 16-10-2005 o 02:07. Powód: drobne błędy językowe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 87/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Mnie najbardziej denerwuja nOOby,bo mi zabijaja potworki jak trenie i PK,bo
nie po to trenuje pare godzin zeby jakis PK przyszedl i mnie zabil -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Bralin
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 56
Poziom mag.: 49
|
![]() mnie tez wkurzaja takie nooby jak Mazur zgwalce cie ryba. Ma 41lvl skille 65/65. Takich noobów trzeba tepic.
Dec 19 2005, 15:05:34 CET Killed at Level 38 by a orc warrior. Na 38lvl przez orc warrior. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Szczytno
Profesja: Paladin
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 51
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() 1. Osoby, które zabijają mooby do trenienia [podczas treningu]
2. Osoby, które dołączają się do ataku, jak jest red i zabierają zwłoki -_- 3. Złodzieje kradnący loota... 4. To, że w ciągu jednego dnia, w ciągu 30 minut, na drugim koncie gdzie wyszedłem świeżo z rooka, zabiło mnie 2 ludzi -_- 5 NOOB - "FRI ROPE PLXXX" JA - "Sorry, no have" NOOB - "UR MOTHER IS ****" Przeważnie na starszych najeżdzaja, a potem w depo siedzą -_- @Error85 Wcale nie >_< Ja tak właśnie zabiłem i straszyłem graczy 8 - 13 lvl+ i zaraz jakis high lvl przychodził z tą beksą i mówił PK PK KILL HIM, HE KILL MY! Itp... Bez szans na wytłumaczenie >_< Ostatnio edytowany przez Zizu007 - 30-12-2005 o 06:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wegorzyno
Imię: Kulka Ryzowa
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Hmmmmm mnie wnerwia poprostu jak sobie trenie legalnie respa nie blokuje przyjdzie taki n00bek powie "Block RESP !!!!!!!!!" i zacznie naparzac w potworka lub nawet bez slowa podejdzie i rozrypie... takie newbie ktorzy podbiegaja i free items plx !!!!!!! i spamuja na priv ;/ ... lub tacy ludzie w depo jak "plizzz fri items plx me hack !!!!" ... albo tacy jak na trade pisza
"http://adreshacku.pl/ wejdzie i sie zalogujcie do gildi na wstep daje 10k !!!!!!" masakra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Guest
|
![]() Mnie wkurza 5 rzeczy co mnie najbardziej wkurza na tibi:
1)Nooby 2)Złodzieje i looterzy 3)Lurerzy 4)Drażni mnie to ,że jak giniesz to tracisz itemka(no ale tak już musi być) 5)PK ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Świat: kraina czarów
|
![]() 1) N00by z krwi i kości, ale bez mózgu.
2) Laggggg 3) PK atakują !! ( spoko mam pro ![]() 4) Po zabiciu PK, nie moge włazić do dp przez 15 min...
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Monere
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 20/19
|
![]() Mnie najbardziej wkurza to ze mi zabieraja loot hamy i to ze kilka stworow jest szybszych ode mnie poza tym to ze na przykład nie da sie negocjowac i targowac sie z npc'ami ale tak juz musi byc aa i jeszcze taie lolo-nooby typu:
-(noob)sell katana -buy katana, offer -(noob)u offer -u -(noob) u or bye -ok,ok -for cooper shield, hmm 100gp-200gp? -(noob) buahahahahahahaha (to wnerwia najbardziej) 500gp noob, ,,what a noob" (na msg publicznym i dodaje imie i tak lazi za mnai gada *******y ![]() wtedy mnie trafia i puszczam taka gadke ze kolesiowi gacie spadaja (polakom po ang anglikom po pol) jak ktos chce zapoznac sie z ta gadka to niech poda adres mailowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Noob (newbie moge zniesc)
PA (-.-) PK (:/)
![]() |
#256 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2005
|
![]() Mnie Najbardziej Wkurzaja Tempe Sp ;/ No Jak Sie Nie W**** Jak Mam +500 Many, W Ch*j Fooda I Blankow A Tu Ch*j Nie Moge Tempego Hmma Zrobic...
CZemu?? You Haven't Got Enogh Soulpoints ;/ ;/ ;/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Hexamo
Gildia: Conquerors
Świat: Fortera
Poziom: 20
Skille: 58/58
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() A mnie najbardziej wkurzaja takie głupie posty na www.forum.tibia.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik forum
|
![]() 1-n00by(najbarzdziej nie lubie tych co mi zabijają dwarfy jak skilluje
![]() ![]() ![]() ![]() 2-PK(oczywiście ci którzy leją bez powodu ![]() 3-GM którzy dają bana niesprawiedliwie(miałem raz przypadek kiedy jakiś koleś napisał coś o free paccu.Ja to skopiowałem i napisałem koledze który jest newbie i powiedziałem żeby nie wchodził.Jeszce przed skopiowaniem miałem skopiowane"Buy fire sword"więc wpisałem na trade tą wiadomość o free paccu...Zaraz potem zjawia się GM wszyscy go otaczają(w tym ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fast,Kuzz - 31-12-2005 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Moria
Profesja: Druid
Świat: Jamera
Poziom: 17
Poziom mag.: 20
|
![]() 1. Kiedy pk high-lvl idzie na expowiska gdzie siedzi dużo low-lvl i zabija wszystkich równo, po kolei kogo widzi
2. Złodzieje 3. Oszuści 4. Upierdliwe nooby(w większości brazylijczycy. Najchętniej zrobiłabym im harmagedon z Halconnenem II na ramieniu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Guest
|
![]() 1) PK
2) Thiefy 3) n00by 4)LAGI |
![]() |