Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-03-2006, 21:52   #241
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Król

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falrir
@Mr.M i ty jesteś tutorem?Radzę zmień podpis bo ośmieszasz nie tylko siebie, ale i Cipsoft.
Ekhm.. czyży temat powstał do komentowania figury Tetra.Każdy wygląda jak wygląda dajcie spokój.
hmhmhm, zachowuję się tak, ponieważ on wyśmiewał się z Filipa Merdzi z ELysi, nie jestem za żadnym z nich, tetro to kawal wieprza, który sobiw za dużo pozwala. Widzi innych lecz sibie nie dojrzy.

Śmieje się również z jego wypowiedzi, bo taki powziom go ośmiesza oraz ukazuje nam jaki on jest master itp. itd. etc.

a co ma Cipsoft do tego, że jestem tutorem. Płace za pacca, wiec czegos oczekuje wiec zostalem sobie tutorem. Ciebie to nie powinno inetersowac, w sumie gadamy o tetrze, a nie o mnie.

Wiec shut the fuck up koloes bo nie chce mi sie na ciebie najerzdzac z moimi sucharami.

pozdro 600

Kiedy widze tetra to czuje zapach przepoconego dresu i oznaki pleśni.

Trzymaj sie wieprzyqu.

Polska to wolny kraj i kazdy moze sobie cos mowic na forach publiczym i nie wpiepszaj sie w moje inetersy i comenty bo od tego nie sjestes. tak jak mowielm, mowimy o tetrze.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-03-2006, 21:54   #242
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo

Domyślny Macie Moja Fote Tetro Buahha :D Terazniejsza

http://rapidshare.de/files/14945369/kulak.jpg.html

i myslcie se co chcecie mam wy***ane ;p ale daje wam terazniejsza fotke
stary 07-03-2006, 22:31   #243
Slyth
Użytkownik Forum

Slyth's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Profesja: Knight
Świat: Kyra
Slyth ma numer GG 8339652
Domyślny

a co wy przy*******acie sie i pytacie sie czy m laske czy ma kolegow w rl a kij was to przeciez to jego zycie. Zalozcie sobie temat "na co leca laski".

Czemu wolfy juz nie graja na obsidii ? tylko kilku zostalo, Sol i pare innych ? !
stary 07-03-2006, 22:38   #244
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Ta nowa fotka jest normalna ale masz bardzo male oczka
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 22:53   #245
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

@tetro

Na tej wygladasz na starszego

A tak apropo fotek ktos mi moze wytlumaczyc jak qwa przeslac z sagema myX6-2 fotke na kompa, bo z komba idzie wszystko ladnie, a na kompa juz nie... apropo uzywam bluetooha

Co do naszego wysmiewania, ludzie blagam, dajcie sobie siana, teraz nagle sie wszyscy moralizatorscy zrobili, mam wam przypomniec wywiad z Tetro, jak sie go zapytano w jaki sposob tak dlugo wytrzymuje przed kompem, a on odparl rikitikinarkotiki... smiech na sali, i fotomontaz taki jak z tym ze sam gra... qwa ja bym mu Aids na wynos nie sprzedal, a co dopiero gieta stafu... < no a nawet jesli to sobie chlopie tylko zycie marnujesz

Mam jeszcze przypomniec jak tetro mowil ze ma dziewczyne, rl ziomkow za***istych, z tego wszystkiego wynikalo ze Tetro to chidzacy Oscar, tak z***isty zloty ludek, o ktorego sie wszyscy bija, a tu nagle takie... BUUM!! Zdjecie tetra (obstawiam ze siwtowal 100 lvl ) i na tle tych jego przechwalek wyglada to przekomicznie

A nawet jezeli takie argumenty do was nie trafiaja, to moze trafi do was to: kto mieczem wojuje od miecza ginie, jak czytalem wyzwiska zucane przez Tetra to mnie sciskalo, niech jego tesh sciesni...

No i tak wogole mam pytanie do ciebie samego Tetro (moglbys chociaz swoje imie podac, bo mi tak glupi ciagle Tetro, Tetro, Tetro... )

Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie... chlopie jakby ta gra byla dla ciebie wazniejsza niz rl zycie. I nie mow ze sobie "pomagasz" w jakis sposob podczas gry... nie znam czlowieka ktory nawet na "dopalaczach" moglby tydzien siedziec po 24h przed kapem... a nawet jesli to przez nastepny tydzien spi, bo ma zejsci... Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul.

A jakby sie ktos chcial ze mnie powysmiewac to prosze bardzo, ja sie tak szybko nie obrazam, fotki aktualnie nie mam, ale pracuje na tym moge opis podac: 19 lat , 182cm brunet, krotko obstrzyzony, "kozia" brudka, i chudy, nie szczuply tylko chudy, jak wieszak na ubrania, i piit nie masz co sie chwalic twoimi osiagami na silowni, tak sie sklada ze po sasiedzku mam silke, i pol Wolomina tam chodzi, za swoich "zlotych" czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...

I jak juz jestem przy wywodach, i podsycaniu atmosfery to powiem wam jeszcze zebyscie sie odczepili od Kiroya, czy tak was wkurza ze jest od poczatku do konca lojalny wobec swoich ziomkow, wkurza was to ze stawiacie gre nad normalne zycie, rezygnujac z czyjejs przyjazni bo wam sie w grze przyciwstawil ( Sol ). I raz na zawsze przestancie mowic ze Kiroy bedzie mial hunta od NG, jak ta gildia, na nasze nieszczescie imho, powstala Kiroy juz tam byl, i bedzie do konca, i co z tego ze bronil swoich, kazdy by bronil, jak w realu tak i w grze, nie ma odstepstw. Powiem jeszcze ze z calego NG tylko Kiroy zrobil na mnie pozytywne wrazenia, w sumie duzo ludzi z NG nie znalem, przyznam sie, ale Kiroy byl wporzadku, i nie mowcie ze to zdrajca, bo o swoich to on dba, tylko do was nie moze dotrzec po ktorej on jest stronie...

Koncze zajrze tu jutro, i zobacze co z tego wyniklo, na koniec napisze ze jutro pewnie bede myslal troche inaczej, ale dzisiaj juz nie mam humoru do zartow, zbyt duzo i za jednym zamachem sie stalo...

Pozdro i pamietajcie: Think outside of the box!!

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 22:59   #246
Galtar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

No dobra napisałes neizły wyud ale co z niego wynika ? Powiem ci - nic
piszemy tutaj o grze a nie o towich subiektywnych odcuciach natemat innych i podejzewam ze mało kogo interesuje ze masz silownie za scina gdzie pół wólomina ciwczy tym to mnie rozbawiłes
Galtar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 23:03   #247
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny heh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
@tetro

Na tej wygladasz na starszego

A tak apropo fotek ktos mi moze wytlumaczyc jak qwa przeslac z sagema myX6-2 fotke na kompa, bo z komba idzie wszystko ladnie, a na kompa juz nie... apropo uzywam bluetooha

Co do naszego wysmiewania, ludzie blagam, dajcie sobie siana, teraz nagle sie wszyscy moralizatorscy zrobili, mam wam przypomniec wywiad z Tetro, jak sie go zapytano w jaki sposob tak dlugo wytrzymuje przed kompem, a on odparl rikitikinarkotiki... smiech na sali, i fotomontaz taki jak z tym ze sam gra... qwa ja bym mu Aids na wynos nie sprzedal, a co dopiero gieta stafu... < no a nawet jesli to sobie chlopie tylko zycie marnujesz

Mam jeszcze przypomniec jak tetro mowil ze ma dziewczyne, rl ziomkow za***istych, z tego wszystkiego wynikalo ze Tetro to chidzacy Oscar, tak z***isty zloty ludek, o ktorego sie wszyscy bija, a tu nagle takie... BUUM!! Zdjecie tetra (obstawiam ze siwtowal 100 lvl ) i na tle tych jego przechwalek wyglada to przekomicznie

A nawet jezeli takie argumenty do was nie trafiaja, to moze trafi do was to: kto mieczem wojuje od miecza ginie, jak czytalem wyzwiska zucane przez Tetra to mnie sciskalo, niech jego tesh sciesni...

No i tak wogole mam pytanie do ciebie samego Tetro (moglbys chociaz swoje imie podac, bo mi tak glupi ciagle Tetro, Tetro, Tetro... )

Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie... chlopie jakby ta gra byla dla ciebie wazniejsza niz rl zycie. I nie mow ze sobie "pomagasz" w jakis sposob podczas gry... nie znam czlowieka ktory nawet na "dopalaczach" moglby tydzien siedziec po 24h przed kapem... a nawet jesli to przez nastepny tydzien spi, bo ma zejsci... Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul.

A jakby sie ktos chcial ze mnie powysmiewac to prosze bardzo, ja sie tak szybko nie obrazam, fotki aktualnie nie mam, ale pracuje na tym moge opis podac: 19 lat , 182cm brunet, krotko obstrzyzony, "kozia" brudka, i chudy, nie szczuply tylko chudy, jak wieszak na ubrania, i piit nie masz co sie chwalic twoimi osiagami na silowni, tak sie sklada ze po sasiedzku mam silke, i pol Wolomina tam chodzi, za swoich "zlotych" czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...

I jak juz jestem przy wywodach, i podsycaniu atmosfery to powiem wam jeszcze zebyscie sie odczepili od Kiroya, czy tak was wkurza ze jest od poczatku do konca lojalny wobec swoich ziomkow, wkurza was to ze stawiacie gre nad normalne zycie, rezygnujac z czyjejs przyjazni bo wam sie w grze przyciwstawil ( Sol ). I raz na zawsze przestancie mowic ze Kiroy bedzie mial hunta od NG, jak ta gildia, na nasze nieszczescie imho, powstala Kiroy juz tam byl, i bedzie do konca, i co z tego ze bronil swoich, kazdy by bronil, jak w realu tak i w grze, nie ma odstepstw. Powiem jeszcze ze z calego NG tylko Kiroy zrobil na mnie pozytywne wrazenia, w sumie duzo ludzi z NG nie znalem, przyznam sie, ale Kiroy byl wporzadku, i nie mowcie ze to zdrajca, bo o swoich to on dba, tylko do was nie moze dotrzec po ktorej on jest stronie...

Koncze zajrze tu jutro, i zobacze co z tego wyniklo, na koniec napisze ze jutro pewnie bede myslal troche inaczej, ale dzisiaj juz nie mam humoru do zartow, zbyt duzo i za jednym zamachem sie stalo...

Pozdro i pamietajcie: Think outside of the box!!

heh tomek i mysl se co chcesz i nie gram tyle w weekendy nocki i juz lol

w tygodniu przychodze ze szkoly robie lvl zobacze co tam na jutro do szkoly i ide spac ;] lvl robier z 6-7 godzinek
stary 07-03-2006, 23:04   #248
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny gheh

no wlasnie pogadajcie se o czym innym a nie o mnie lol
stary 07-03-2006, 23:04   #249
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny gheh

no wlasnie pogadajcie se o czym innym a nie o mnie lol
stary 07-03-2006, 23:09   #250
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny

Biegałes Tetrocopie?

Ma takie małe oczka od tibi

Tamto foto to porażka, a te to nawet takie sobie. Nie jestes az tak grubiutki, lecz nie zmienia to faktu, że z filipa sie naśmiewałeś, fajnie to tak ?

pozdro 700 i tak jestes dla mnie wieprzykiem :*
stary 07-03-2006, 23:10   #251
Valais
Użytkownik Forum

Valais's Avatar

Domyślny heh

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr. M
Biegałes Tetrocopie?

Ma takie małe oczka od tibi

Tamto foto to porażka, a te to nawet takie sobie. Nie jestes az tak grubiutki, lecz nie zmienia to faktu, że z filipa sie naśmiewałeś, fajnie to tak ?

pozdro 700 i tak jestes dla mnie wieprzykiem :*

idz se lepiej pogladaj dragon balla

i pochwal sie swoja fotka
stary 07-03-2006, 23:15   #252
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
idz se lepiej pogladaj dragon balla

i pochwal sie swoja fotka
Masz coś do dragon bala, nie moja wina, że ty ogladasz bajki typu Pszczolka maja itd. wiec zamknij ryj bo cie polowa forum jezdzi panie pvpmaster, jezeli umiesz czytac to poczyaj up, ze nie moge wkleic fotki bo nie mam jak.

Ssij i nie kozakój.

pozdro 810.

na tej focie masz glowe jak piesek i oczka jak piec polskich groszy.

Dres spoko jest

Krytykuje cie, bo jestes frajer i klamiesz w publice. WSZYSTKO.

Ostatnio edytowany przez Mr. M - 07-03-2006 o 23:18.
Mr. M jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 23:28   #253
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny

Tetro nie przejmoj sie ***** przyjedzie i Ci obciagnie.

pozdro 1100

Ide spac, tetro tez sie poloz, bedziesz mial sily na jutro

Aha, dlaczego zjechal cie kumpel z Gildi Xezbeth wez go zrookuj ok?

Nara jutro moze wbije ^^.

A tetro, Dragon ball juz nie leci na polskich programach musze ogladac po niemiecku, a pszczolki majii nie ma w innym jezyka, smutno ci???

Mr. M wygrał tę walkę.

Nie denerwoj sie to tylko opinia, a nie osadzanie mialem na religi o tym dzis.
stary 07-03-2006, 23:29   #254
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Masz coś do dragon bala, nie moja wina, że ty ogladasz bajki typu Pszczolka maja itd. wiec zamknij ryj bo cie polowa forum jezdzi panie pvpmaster, jezeli umiesz czytac to poczyaj up, ze nie moge wkleic fotki bo nie mam jak.

Ssij i nie kozakój.

pozdro 810.

na tej focie masz glowe jak piesek i oczka jak piec polskich groszy.

Dres spoko jest

Krytykuje cie, bo jestes frajer i klamiesz w publice. WSZYSTKO.
Z twoich postów wynika ze jestes na poziomie Dragon Balla i masz okolo 10 lat ? prawda .... a jesli jestes tutorem to test chyba stary za ciebie robil .

I wogule w tym poscie pokazales ze sam jestes frajerem ( nie bronie Tetro ale takie mam odczucie po przeczytaniu posta)
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-03-2006, 23:38   #255
friik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2005

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Tetro nie przejmoj sie ***** przyjedzie i Ci obciagnie.

pozdro 1100

Ide spac, tetro tez sie poloz, bedziesz mial sily na jutro

Aha, dlaczego zjechal cie kumpel z Gildi Xezbeth wez go zrookuj ok?

Nara jutro moze wbije ^^.

A tetro, Dragon ball juz nie leci na polskich programach musze ogladac po niemiecku, a pszczolki majii nie ma w innym jezyka, smutno ci???

Mr. M wygrał tę walkę.

Nie denerwoj sie to tylko opinia, a nie osadzanie mialem na religi o tym dzis.
Okej, a słoniki są różowe.

Post za postem równomiernie i efektywnie podkreślasz swoją głupotę. Zachowujesz się dokładnie tak, jak 10 letni znajdor latający po podwórku z kijem większym niż on sam.
stary 07-03-2006, 23:57   #256
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

O ja******** odwalcie sie od niego i tyle. Chlopak ma nadwage, brak rl life i tyle. Wy macie rl life on ma tibie i moze jest z tego dumny. Pewno jakby cie hackneli to bys sobie zyly podcial, wciagnal bys szczura i bys musial all odrobiac Joke xD
stary 08-03-2006, 08:36   #257
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S.
Może już wystarczy? Odpowiedz mi, tylko szczerze, co Ci to da, że go zbluzgasz? Co Ci to da, że będziesz go wysmiewał, nienawidził etc? Go ponosza nerwy, bo wszyscy się na niego rzucili, to jest odpowiedź na Wasze zaczepki, dlatego po Was "jedzie". Swoją drogą zauważyłem, że na tym forum ludzie czesto próbują innych wytrącić z równowagi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sifu M.S
Czy ty naprawde uwazasz ze ktokolwiek wiezy ze sam zrobiles ta postac, no wez sie stuknij w glowe, wiemy ze musisz tak mowic, bo ktos cie sprzeda i po zawodach, ale zebys ty tak sie tym nie obnosil, do tego twoje kometnarz, wyzwiska no i zachowanie
Cóż.. z tymi wyzwiskami się zgadzam, Tomek za bardzo przesadzasz wciskając je w co drugie zdanie (chociaż w ostatnich dwóch postach udało Ci się ich nie zamiescić ) Natomiast zachowanie.. jego zachowanie to riposta na Wasze zaczepki, nie dziwcie się poziomowi (Głupie zaczepki -> głupie riposty jest akcja i reakcja).

Cytuj:
Gdybys ty sie chociaz raz przyznal do bledu byloby wporzadku, ale ty jestes uparty jak wul
To prawda, przyznanie sie do błędu to sztuka, która mogłaby Cię trochę odbudować wśród tłumu, Tomku.

Cytuj:
czasow takich jak ty gniotlem jedna reka...
Nie sądzę, żeby ta wzmianka była konieczna.

Cytuj:
tak jestes dla mnie wieprzykiem
Nie wiem co tacy jak Ty mają do powiedzenia, skoro tylko innych wyzywają.
Sifu M.S. umie przynajmniej argumentować i jeśli już czyimiś słowami Tetro miałby się przejąc, to byłyby to słowa Sifu (bo z niektórymi jego argumentami bądź co bądź zgodzić się musiał).

Zawsze byłem raczej przeciwko Tomkowi. Nie wiem dlaczego uważalem, że on sie nigdy nie zmieni. Teraz chyba rozumiem - podchodzicie od złej drogi. Jeśli chcecie by się zmienił, dajcie mu jakiś przykład nie tylko "KUR* ale ty to.... mam nadzieje ze cie shakójom" (bład celowy).
Radziłbym mu wyjaśnić trochę bardziej "sensownie" co jest źle i jak może to poprawić, niekoniecznie chodzi mi o jego rzeczywistość, bo to jest absolutnie JEGO sprawa, raczej chodzi o relacje z innymi graczami. Tetro, nie bluzgaj tak na wszystkich, nie unoś się na nich, staraj się zachować choć cień kultury, w końcu zobaczysz że i inni zwracają się do Ciebie inaczej. Chociaż te słowa można przekierunkować do 90% polskich graczy, gdyż większość z nas nie ma w sobie żadnej kultury.. Pamiętajcie, "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" o czym wspomnialem wcześniej - akcja, reakcja.
Mam nadzieje, że zmienicie swoje nastawienie i choć trochę bedziecie kontrolować swoje słownictwo. Mam nadzieje, że Ty również, Tetro.
stary 08-03-2006, 08:48   #258
Averus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2004

Domyślny

Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:37.
Averus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-03-2006, 12:44   #259
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slyth
a co wy przy*******acie sie i pytacie sie czy m laske czy ma kolegow w rl a kij was to przeciez to jego zycie. Zalozcie sobie temat "na co leca laski".

Czemu wolfy juz nie graja na obsidii ? tylko kilku zostalo, Sol i pare innych ? !
Ano mnie hakneli a chlopaki nie beda NG placic ;] Wole pojsc na serwa z normalniejsza ekipa rządzącą;]
stary 08-03-2006, 13:10   #260
Mr. M
Użytkownik Forum

Mr. M's Avatar

Domyślny

Exodus ale mu pisliazałes, normalnei wazelina 3 kg.

Dobra bede cicho i podlizujcie sie dalej dla pana sharera, ale nie sahruje pewnie a co uwiezcie mu mam z was darcie. Z tych co go bronia on jest cwaniak i klamca, ma szczesie ze kolo mnie nie mieszka bo mu by tibia nie pomogla tyo nie grozba ale prawda. tetro idz na pszcolke ^^.

n/c more.

ide se pograc w tibie ^^. a do tetro to mam jeszcze duzo i podobno ma super kumpli z tego co wiem to polwa go obraza

pozdro 1030. hehe ciekawe ile dojde?

a wy mowicie ze mam 10 lat, mam lat 14 a nie 10.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania