![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() No wiem wiem tobie wystarczy, ale mi jako postronnemu obserwatorowi, jednostronna wojna sie nie podoba. Zawsze przyjemniej się ogląda filmiki z kolejnych starć. Pozatym siły są w miarę wyrównane, przynajmniej w levelach więc dlaczego to nie ma pokrycia we fragach ? Chyba nie dlatego, że Szarańcz ma bana ?
![]() @Koti Ano nie widziałem filmiku z twojej perspektywy Ostatnio edytowany przez szelbisz - 15-05-2006 o 00:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nara ide spac, mam bude rano ; d |
|
![]() |
![]() |
#243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() A ja mam takie male pytanko...
Dlaczego Holy jest uwazany za fraga? hum? Przeciez on nie bierze udzialu w wojnie....
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
|
![]() Na tibia.com chyba wyraznie to wytlumaczyli.
Ale jak chcesz to sobie to licz jako frag, albo zabij tego co temat na forum zalozyl z fragami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Pomagał wam w ostatniej akcji...
http://rapidshare.de/files/20507535/warrrr.rec.html Link do filmu z perspektywy Kotiego.
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A moze on poprostu chcial go uhnac i pomylil uha z sd ?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Laros Feleon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Section Eight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Holy pomaga wam w wojnie, wiec sie liczy jako frag. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Elderosso
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Nie no joke tak dla rozluznienia sytuacji :>:> Mogl by ktos mi powiedziec kogo jest Char Bane Nocturna?
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto Ostatnio edytowany przez Storiel - 15-05-2006 o 18:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Koti Conqueror
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() Afffffffffffffffffffffffffffffff nudzi mi sie ![]() Jednak moglem isc do szkoly dzis ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Oczywiscie zartuje sobie z ta slawa ale pierwszy raz goszcze na forum seleny wiec chcialem sie jakos przywitac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2004
Profesja: Knight
|
![]() już nieważne
![]() Ostatnio edytowany przez szelbisz - 18-05-2006 o 15:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik forum
|
![]() @scroop
co zes sie doj*ebal ze laros to meska dziwka?? przyjemne z pozytecznym to sukces odwieczny... do 25-30 lat tez moglbym poobslugiwac.... a jesli ty wolisz malych chlopcow no to sorry.... zanim przeczytalem ten temat wyzej Cie cenilem ale widac ze jestes zalosnym dzieciakiem mimo tego ze masz te 17 lat czy tam 16 lat... @laros jestes noobem bo ja evul Aven twoj pan z moim evul bratem xarim ktory obecnie jest najlepszym polskim graczem na selenie i ze scroopem nie mozemy "robic PA" my jestesmy zlamerzeni i nie potrafimy zarobic w normalny sposob kase wiec musimy "robic pa" i zabijac kogos kto ma troche oleju w glowie zamiast gowna jak my i kto potrafi grac i zarobic kase zabijajac potwory.... Ja skonczylem anglistyke a ty pewnie nic. "you are nothing here i kill u whit my brother" @jemi mam nadzieje ze po "Retarded" przyjdzie czas na was i skonczy sie pkowanie na hydrach z sellemonem...zreszta poczytaj temat Barztara Ostatnio edytowany przez overshit - 18-05-2006 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Barztara po tym jak mowil ze "bedzie nas huntowal" zmienil zdanie na "daje wam ostrzezenie" hmm wiec chyba mamy jeszcze jedna szanse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Użytkownik forum
|
![]() @up owszem tylko ostrzega ale skur*syn skur*synem sie rodzi i zawsze nim bedzie, do ciebie nic nie mam ale watpie zeby sellemon unicron xenice czy koczkodan cokolwiek zmienili w tym co robia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Data dołączenia: 18-05-2006 ohhh Ladnie sie tak pod avena podszywac ? XD czemu nie powiesz kim jestes?:> boisz sie o swoja super uber mega pro postac w tibi?:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Znowu sie zaczynacie klocic, jesli koniecznie chcecie - to robcie to na chacie/gg, gdziekolwiek. W kazdym razie nie tutaj, jesli to bedzie sie ciagle powtarzalo to bede zmuszony prosic Modkow o interwencje.
Lista platnosci + 1 nowy frag uzupelnione. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik forum
|
![]() @scroop
nie podszywam sie pod avena tylko nabijam sie z jego glupoty/debilizmu.... skad ta pewnosc ze mam chara na selenie? moze nie gram tam? ![]() prosze nie liz mu d*py i nie pisz mi jaki to zaj*bisty ziomek i ze w ogole najbardziej przyjazna osoba na selenie a jego protect od Qu to byl z sympati a nie byl efektem lizania d*py. nie pisz tez ze nigdy nie zabil nikogo bez przyczyny i ze nigdy nie bawiliscie sie w wasza debilna zabawe "zrobmy se PA, uje*my jakiegos 40 lvla zeby runy byly" i ze on wcale noobem nie jest/nie byl Ostatnio edytowany przez overshit - 19-05-2006 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1.) Nie lize mu dupy, znam go z rl'a... lizac to mozesz dupe Ty mojemu psu ![]() 2.) Nigdy nie powiedzialem ze zawsze ubijamy jak mamy reason. 3.) Noobem byl kazdy a z Twoich wypowiedzi mi sie wydaje ze Ty ciagle do tego grona nalezysz ![]() Eot.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik forum
|
![]() @scroop
wez poczytaj to co piszesz w tym temacie to sie dopiero posmiejesz, najpierw marzysz o wygraniu wojny potem piszesz ze nie padniesz drugi raz a jak w koncu padles to odchodzisz od retarded bo "nie masz czasu na gre"... a jakbys nie wiedzial to jest roznica miedzy noobem a newbe, kazdy byl newbe a nie noobem.. jak taki kozak i masta jestes to wez kogos sfraguj z s8 a nie jak sie logniesz to w deppo tylko stoisz n/c co do lizania dupy psa to nie wiem jakie tam u was zwyczaje sa... Ostatnio edytowany przez overshit - 19-05-2006 o 18:51. |
![]() |
![]() |