![]() |
#241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, Szarancz, pokaz mi choc jeden post w ktorym pisze o patryjotyzmie. w dupie mam czy to wygracie czy nie, to raz, a dwa jaki to ma zwiazek z patryjotyzmem? Korku? |
|
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Co nie zmienia faktu, ze spiewanie Hymnu Panstwowego "dla jaj" moze kogos obrazic, a na pewno jest niezgodne z prawem
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław
Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
@2 A jak by wkleił tekst Roty było by lepiej? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() co do twojego "urarzenia" to napisalem "[pseudo]dyslektykow". Co do roty - to tesz piesn partiotyczna i morze urazic ale tutaj nie zlamal by prawa aczkolwiek jak najbardziej rozumim i popieram jego irionie ![]() To nie akcja - to bunt. Czy jest idiotyczny? Moze.... ![]() Co do Twojego "urazenia" to napisalem "[pseudo]dyslektykow". Co do Roty - to tez piesn patriotyczna i moze urazic, ale tutaj nie zlamalby prawa. Aczkolwiek jak najbardziej rozumiem i popieram Jego ironie ![]()
![]() |
#246 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
I zapoewniam Cie, ze Zalfik nie chcial Cie urazic, ja sam w jego akcji, jak juz pisalem wyzej, nie widze nic zlego. A tego Twojego kawalku o Rocie nie skomentuje, bo jest to piesn patryjotyczna, a widze ze Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz [jeszcze]. |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Chyba sie rozsierdziłem.
To wszystko przez wasz poziom rozumowania. Poprostu tego nie rozumiem nawet wiek was nie usprawiedliwia, co wam da jakieś zabijanie ludzi ze Szwecji poza większą niechęcią do ,,was"? Czy ktoś mi wytlumaczy wasze rozumowanie, pisze ,,was” bo ja się do was nieprzyznaje. Wcale się nie dziwie że z śmieją się na selenie z głupich polaczków, a jeszcze niedawno tak sie oburzałem na to. Mam tylko nadzieje że jesteście wyjatkami. Na koniec musze cos mocniejszego napisać żałuje ale jesteście debilami. Ostatnio edytowany przez Lokator - 08-01-2007 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago
Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Senja Villagers
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() @autor tematu:
Moglbys zrobic jakis update tych cen w pierwszym poscie, troche przestarzale ![]() Cd. wojny- osobiscie bym wolal, aby jednak Polacy wygrali, moze mnie kazdy poki co bierze za neutrala, a w sumie to nawet wole ze szwedami porozmawiac, lecz przy przegranej stracilbym wielu polskich przyjaciol... ;x Nie moglibyscie sie pogodzic? Sojusz? Stop PA? ;<
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Lokator czy jak ty sie tam zwiesz -.- tak naprawde to zadna strata ze sie do nas nie przyznajesz naprawde a jak sie nie przyznajesz do polakow to po ch** siedzisz tu z nami i postujesz z znami twoje uwagi sa naprawde nie potrzebne i z tego co widze denerwuja wiekszosc ludzi tutaj. Jak ci sie nie podoba to wyp******** na szwedzkie forum i tam umieszczaj swoje posty.
Big Baby ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ja sie nie przyznajde do takich jak ty. |
|
![]() |
![]() |
#252 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"... Cytuj:
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~. |
|
![]() |
![]() |
#254 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() LETS KEAL ALL PEPEOLE ON SWEDEN OK ?!?!?!?!?!? SWEDEN ISH VERI BED ! EFEN IF SFEDDEN PPL ARE VERI NAJZZZZZZ.
Skonczcie te tepe dyskusje o wyzszosci polakow nad szwedami. Ja nic nie mam do nacji, inna sprawa to fakt ze Cruoris przegina troche pale ale takich ludzi jak np. Wrath ktory pomogl mi nie raz bardzo szanuje i szanowac bede. To samo tyczy sie alfisa i calej ekipy z Ume(i?a? nie wiem jak to sie odmienia (; ). Kto ruszy jakiegos szweda za to ze jest szwedem, bez zadnego innego reasonu bedzie miec tez doczynienia ze mna. Gl & Hf |
![]() |
![]() |
#255 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#256 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Postawcie się teraz w sytuacji szwedzkiego gracza który gra dla przyjemności, ma dobre zdanie o Polakach, jest niczemu winny, a wy przychodzicie i zabijacie go za to ze jest szwedzkiego pochodzenia. Jeżeli mimo wszystko nie rozumiecie to zabijcie każdego szweda sulle czy ezekiela a mogę się założyć że nie uda wam się wygrać tej wojny, przy okazji wyrobicie o nas piękna opinie. Właśnie dlatego nazywam takich typów debilami i nie robię tego bezpodstawnie, poprostu na te miano zasługują. Po to jest forum żeby wypowiadać swoje zdanie, żeby doszło to co prubuje wam uświadomić do kogoś, jestem zmuszony używać właśnie takich mocniejszych akcentów. Ostatnio edytowany przez Lokator - 09-01-2007 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A co do opini - niestety juz i tak mają ją już wyrobioną ![]()
http://img20.imageshack.us/img20/31/grypek666qb8.png UWAGA! Nie Klikaj Tutaj bo to cię wciągnie ![]() Ostatnio edytowany przez Grypek - 09-01-2007 o 14:54. |
|
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Zaczynam watpic Lokator czy ty jetses normalnym czlowiekeim ale odsune sie od tego tematu, poniwaz nie chce mi sie toczyc cToba beznadziejnych dyskusji to an tyle z Toba i ani slowa "more".Co do zabijania szwedow to iomerson ma racje ,jesli mowimy zajebac szwedow to myslimy o szwedach ktorzy sa w Cruoise ale tak jak powiedzial iomer do Master Wratha bedziemy mieli wieczny szacunek i bedziemy chylic mu czloa za to co dla nas zrobil i ile razy nam pomogl.Oprocz Mastera jest tez wilu innych fajnych szwedow , ktorych tez nie bedziemy zabijac jak wygramy wojne ,poniwaz nie bedzie zadnego powodu by to zrobic.Nie bedziemy zabijac szwedow tylko za to ze sa szwedami, poniewaz znizylibysmy sie do poziomu Papugi Nocturna i Norteca , ktorzy zabijali ludzi tylko za to ze sa polakami.Jesli bysmy wygrali ta wojne na co sie nie zanosi ale my w to bardzo wierzymy to naprawde chcielibysmy miec spokoj na servie zeby spokojnie sobie lvlowac i pojsc kiedys na takiego Ferumbrasa ekipa to by bylo cos
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niegdyś Rophix
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() Pamietam kiedys byla jeshcze wojna Nemesis Program vs Swe
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visekk
Profesja: Sorcerer
Poziom: 41
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() No zabijaja za rozne rzeczy jak kupilem pierwszy raz pacca i spoko kolory d outfitu wybralem to juz jakis lolek przylecial i change outfit or hunted. Czasami pkuja ludzi za nic takie juz zycie... ale bez pk bylo by nudno...
![]() |
![]() |