Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-01-2007, 18:35   #241
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych
to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my.
Jeżeli ktoś z Cruois przybiegnie pomóc napewno ktoś z rise sie tym zainteresuje, choćby moj rl lizard, powiadomi was o tym i bedziecie mieli okazje by ubic swe. Owszem mogą nas dopaść, ale my nie damy sie łatwo złapać ;p jak mówiłem zobaczymy jak to będzie. Poczekajcie na pierwszego fraga, bycmozfe juz jutro (54ms, 46ms bądź 80ek)
Lenrock jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-01-2007, 18:58   #242
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator Pokaż post
Arvit to co napisał to raczej jego poczucie humoru, sarcazm czy coś wiec nie traktuj tego dosłownie, bo on raczej smieje sie z niektorych ludzi wypowiadających sie w tym temacie
Do dupy, ze sie tak wyraze z takim poczuciem humory.

Btw, Szarancz, pokaz mi choc jeden post w ktorym pisze o patryjotyzmie. w dupie mam czy to wygracie czy nie, to raz, a dwa jaki to ma zwiazek z patryjotyzmem? Korku?

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 08-01-2007, 20:22   #243
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Nie kapujesz zartu? Takie korki jak ty gadaja tu o "patriotyzmie" nie majac o tym pojecia a on sie z tego nasmiewa.
co niezmienia fakto rze spiwanie hymno ponstfowego dla jaj morze kogos obrazic a napewno jes niezgodne z prawem

Co nie zmienia faktu, ze spiewanie Hymnu Panstwowego "dla jaj" moze kogos obrazic, a na pewno jest niezgodne z prawem

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 08-01-2007, 21:58   #244
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Wrocław

Profesja: Paladin
Gildia: Nazgul
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
co niezmienia fakto rze spiwanie hymno ponstfowego dla jaj morze kogos obrazic a napewno jes niezgodne z prawem

Co nie zmienia faktu, ze spiewanie Hymnu Panstwowego "dla jaj" moze kogos obrazic, a na pewno jest niezgodne z prawem
Twoja akcja jest idiotyczna i czuje sie nią urażony ponieważ tez jestem dyslektykiem (a tą metądą wyraźnie wysmiewasz moją chorobę) co nie oznacza, że z tym nie walczę.

@2

A jak by wkleił tekst Roty było by lepiej?
Grypek jest offline  
stary 08-01-2007, 22:32   #245
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grypek Pokaż post
Twoja akcja jest idiotyczna i czuje sie nią urażony ponieważ tez jestem dyslektykiem (a tą metądą wyraźnie wysmiewasz moją chorobę) co nie oznacza, że z tym nie walczę.

@2

to nie akcja to bónt. czy jest idiotyczny?moze....
co do twojego "urarzenia" to napisalem "[pseudo]dyslektykow".

Co do roty - to tesz piesn partiotyczna i morze urazic ale tutaj nie zlamal by prawa aczkolwiek jak najbardziej rozumim i popieram jego irionie

To nie akcja - to bunt. Czy jest idiotyczny? Moze....
Co do Twojego "urazenia" to napisalem "[pseudo]dyslektykow".

Co do Roty - to tez piesn patriotyczna i moze urazic, ale tutaj nie zlamalby prawa. Aczkolwiek jak najbardziej rozumiem i popieram Jego ironie

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 08-01-2007, 22:32   #246
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Domyślny

Cytuj:

@2

Nie wiem czy nie zauwazyles, ale polowa ludzi na forum zanim napisze cokolwiek poprzedza post "mam dyslekcje, nie smiac sie z moich ortow" odpowiednio przez nich zmienione. A zalfik pije tutaj do ludzi, ktorzy swoj wrodzony debilizm usprawiedliwiaja dyslekcja [czy, jak dla mnie, dysmozgowiem] - miedzy innymi dlatego swoje posty ograniczam do 2-och tematow, bo te prezentuja jako taki poziom.
I zapoewniam Cie, ze Zalfik nie chcial Cie urazic, ja sam w jego akcji, jak juz pisalem wyzej, nie widze nic zlego.

A tego Twojego kawalku o Rocie nie skomentuje, bo jest to piesn patryjotyczna, a widze ze Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz [jeszcze].

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 08-01-2007, 22:54   #247
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
No to "mosz" lipe
KubaGuzikkk jest offline  
stary 08-01-2007, 23:21   #248
Lokator
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 01 2007

Domyślny

Chyba sie rozsierdziłem.

To wszystko przez wasz poziom rozumowania. Poprostu tego nie rozumiem nawet wiek was nie usprawiedliwia, co wam da jakieś zabijanie ludzi ze Szwecji poza większą niechęcią do ,,was"? Czy ktoś mi wytlumaczy wasze rozumowanie, pisze ,,was” bo ja się do was nieprzyznaje. Wcale się nie dziwie że z śmieją się na selenie z głupich polaczków, a jeszcze niedawno tak sie oburzałem na to. Mam tylko nadzieje że jesteście wyjatkami.

Na koniec musze cos mocniejszego napisać żałuje ale jesteście debilami.

Ostatnio edytowany przez Lokator - 08-01-2007 o 23:25.
Lokator jest offline  
stary 09-01-2007, 01:11   #249
DodoZ
Użytkownik Forum

DodoZ's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Chicago

Imię: Dodozia
Profesja: Elite Knight
Poziom: 40+
Skille: 65/65+
Poziom mag.: 5+
DodoZ ma numer GG 8690033
Domyślny

@autor tematu:
Moglbys zrobic jakis update tych cen w pierwszym poscie, troche przestarzale
Cd. wojny- osobiscie bym wolal, aby jednak Polacy wygrali, moze mnie kazdy poki co bierze za neutrala, a w sumie to nawet wole ze szwedami porozmawiac, lecz przy przegranej stracilbym wielu polskich przyjaciol... ;x Nie moglibyscie sie pogodzic? Sojusz? Stop PA? ;<
stary 09-01-2007, 08:02   #250
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Szczęśliwy

Lokator czy jak ty sie tam zwiesz -.- tak naprawde to zadna strata ze sie do nas nie przyznajesz naprawde a jak sie nie przyznajesz do polakow to po ch** siedzisz tu z nami i postujesz z znami twoje uwagi sa naprawde nie potrzebne i z tego co widze denerwuja wiekszosc ludzi tutaj. Jak ci sie nie podoba to wyp******** na szwedzkie forum i tam umieszczaj swoje posty.
Big Baby
Sidar jest offline  
stary 09-01-2007, 08:10   #251
Lokator
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Lokator czy jak ty sie tam zwiesz -.- tak naprawde to zadna strata ze sie do nas nie przyznajesz naprawde a jak sie nie przyznajesz do polakow to po ch** siedzisz tu z nami i postujesz z znami twoje uwagi sa naprawde nie potrzebne i z tego co widze denerwuja wiekszosc ludzi tutaj. Jak ci sie nie podoba to wyp******** na szwedzkie forum i tam umieszczaj swoje posty.
Big Baby
Jakbyś się wczytał w to co napisałem nieco dlużej zrozumiałbyś cały wontek.
Ja sie nie przyznajde do takich jak ty.
Lokator jest offline  
stary 09-01-2007, 09:13   #252
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A tego Twojego kawalku o Rocie nie skomentuje, bo jest to piesn patryjotyczna, a widze ze Ty pewnych rzeczy nie rozumiesz [jeszcze].
To nie był kawał

Cytuj:
Jakbyś się wczytał w to co napisałem nieco dlużej zrozumiałbyś cały wontek.
Ja sie nie przyznajde do takich jak ty.
Twoja sprawa do kogo się przyznajesz a do kogo nie, ale proszę nie wypowiadaj takich opini "na głos."

Cytuj:
załozyłem gildie na selenie mającą na celu upie$%@#$ie swe, oczywiscie nie tych z czołówki highscore tylko 30-70lvl~. na początku chciałem napisać "chcąc pomóc naszym", ale to im raczej w niczym nie pomoze, po prostu ja i moje kumple bardzo nie lubimy swe i chcemy im trochę uprzykrzyć życie i przy tym dobrze sie bawić. jeżeli są tu osoby które posiadają jakies 30lvl+ chary i nie lubią szwedów, zapraszam.
Mogę wstapic do tej gildi NuuBharem. Mam już tam wbitego rsa od zabijania szwedów ale to nie przeszkadza
Grypek jest offline  
stary 09-01-2007, 12:15   #253
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
To nie był kawał

Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator
To wszystko przez wasz poziom rozumowania. Poprostu tego nie rozumiem nawet wiek was nie usprawiedliwia, co wam da jakieś zabijanie ludzi ze Szwecji poza większą niechęcią do ,,was"? Czy ktoś mi wytlumaczy wasze rozumowanie, pisze ,,was” bo ja się do was nieprzyznaje. Wcale się nie dziwie że z śmieją się na selenie z głupich polaczków, a jeszcze niedawno tak sie oburzałem na to. Mam tylko nadzieje że jesteście wyjatkami.

Na koniec musze cos mocniejszego napisać żałuje ale jesteście debilami.
To jest TYLKO gra, poleglem czytajac "co wam da jakies zabijanie ludzi ze Szwecji".
Brak mi sily zeby naprowadzic Cie na wlasciwy tok rozumowania. Piszesz "nawet wiek was nie uspawiedliwia" - brzmi jakbys mial co najmniej 30 lat, natomiast w dalszym ciagu tego samego posta, dowodzisz swojej albo niewiedzy, albo totalnej ignorancji. A do tego, ze nas bez powodu nazywasz debilami - no coz, specjalnie przykro mi nie jest, ale z checia dowiedzialbym sie czemu mnie [nas] tak nazywasz? Bo nie lapie tego~.

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 09-01-2007, 13:14   #254
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

LETS KEAL ALL PEPEOLE ON SWEDEN OK ?!?!?!?!?!? SWEDEN ISH VERI BED ! EFEN IF SFEDDEN PPL ARE VERI NAJZZZZZZ.

Skonczcie te tepe dyskusje o wyzszosci polakow nad szwedami. Ja nic nie mam do nacji, inna sprawa to fakt ze Cruoris przegina troche pale ale takich ludzi jak np. Wrath ktory pomogl mi nie raz bardzo szanuje i szanowac bede. To samo tyczy sie alfisa i calej ekipy z Ume(i?a? nie wiem jak to sie odmienia (; ). Kto ruszy jakiegos szweda za to ze jest szwedem, bez zadnego innego reasonu bedzie miec tez doczynienia ze mna.

Gl & Hf

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 09-01-2007, 13:48   #255
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Eh, mam nadzieje ze to kolejna ironia ktorej nie wychwytuje. Piszac "kawalek" w zadnym wypadku nie mialem na mysli "kawalu"...
Sory źle przeczytałem Mój błąd Jeszcze raz przepraszam. Wstyd mi ;/

Cytuj:
LETS KEAL ALL PEPEOLE ON SWEDEN OK ?!?!?!?!?!? SWEDEN ISH VERI BED ! EFEN IF SFEDDEN PPL ARE VERI NAJZZZZZZ.
Bez przesady, aż takimi homofobami chyba nie jesteśmy. Ale przyznaj , że denerwujące jest ( ty z takim lv chyba niemasz juz takich problemów) expienie w obawie przed szwedami bo za nic mogą cie zaatakowac i żądać zapłaty: "Pay BoH"
Grypek jest offline  
stary 09-01-2007, 14:45   #256
Lokator
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lokator Pokaż post
Chciałbym dodać kilka spostrzeżeń do tego tematu, oczywiście znajda się Ci którzy sie zemną niezgodzą.
Sądze że nie powinno się w przypadkach wojen określać ich ,,walką nacji” (chodzi mi tu o wyższość którejś ze stron). W przypadku Seleny jak i innych serwerów jednolitość narodowościowa przeciwnych gildii jest spowodowana kilkoma czynnikami, jednym z najważniejszych to bariera językowa. Za tym idzie brak nawiązywania znajomości z inno języcznymi graczami. Różnice wynikają także z innych norm wychowania, systemu szkolnictwa, kultury prościej sposobu na życia w ich kraju. Stad właśnie wynikają może te zauważalne różnice.
Właśnie przez takie stereotypy powstaje rasizm.
Z taki tego morał że nie powinniście zabijać Szwedów i bawić się w pospolite ruszenie. Bo nie wszyscy są tacy jak Puge, jak chcecie pomoc to zabijajcie ludzi którzy takim jak on pomagają.

Postawcie się teraz w sytuacji szwedzkiego gracza który gra dla przyjemności, ma dobre zdanie o Polakach, jest niczemu winny, a wy przychodzicie i zabijacie go za to ze jest szwedzkiego pochodzenia. Jeżeli mimo wszystko nie rozumiecie to zabijcie każdego szweda sulle czy ezekiela a mogę się założyć że nie uda wam się wygrać tej wojny, przy okazji wyrobicie o nas piękna opinie.

Właśnie dlatego nazywam takich typów debilami i nie robię tego bezpodstawnie, poprostu na te miano zasługują.

Cytuj:
Twoja sprawa do kogo się przyznajesz a do kogo nie, ale proszę nie wypowiadaj takich opini "na głos."
Po to jest forum żeby wypowiadać swoje zdanie, żeby doszło to co prubuje wam uświadomić do kogoś, jestem zmuszony używać właśnie takich mocniejszych akcentów.

Ostatnio edytowany przez Lokator - 09-01-2007 o 15:02.
Lokator jest offline  
stary 09-01-2007, 14:53   #257
Grypek
Użytkownik Forum

Grypek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Postawcie się teraz w sytuacji szwedzkiego gracza który gra dla przyjemności, ma dobre zdanie o Polakach, jest niczemu winny, a wy przychodzicie i zabijacie go za to ze jest szwedzkiego pochodzenia. Jeżeli mimo wszystko nie rozumiecie to zabijcie każdego szweda sulle czy ezekiela a mogę się założyć że nie uda wam się wygrać tej wojny, przy okazji wyrobicie o nas piękna opinie.
Tak, nie każdy Szwed jest winny ale winnych jest wcale nie mało
A co do opini - niestety juz i tak mają ją już wyrobioną

Ostatnio edytowany przez Grypek - 09-01-2007 o 14:54.
Grypek jest offline  
stary 09-01-2007, 15:14   #258
Sidar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny

Zaczynam watpic Lokator czy ty jetses normalnym czlowiekeim ale odsune sie od tego tematu, poniwaz nie chce mi sie toczyc cToba beznadziejnych dyskusji to an tyle z Toba i ani slowa "more".Co do zabijania szwedow to iomerson ma racje ,jesli mowimy zajebac szwedow to myslimy o szwedach ktorzy sa w Cruoise ale tak jak powiedzial iomer do Master Wratha bedziemy mieli wieczny szacunek i bedziemy chylic mu czloa za to co dla nas zrobil i ile razy nam pomogl.Oprocz Mastera jest tez wilu innych fajnych szwedow , ktorych tez nie bedziemy zabijac jak wygramy wojne ,poniwaz nie bedzie zadnego powodu by to zrobic.Nie bedziemy zabijac szwedow tylko za to ze sa szwedami, poniewaz znizylibysmy sie do poziomu Papugi Nocturna i Norteca , ktorzy zabijali ludzi tylko za to ze sa polakami.Jesli bysmy wygrali ta wojne na co sie nie zanosi ale my w to bardzo wierzymy to naprawde chcielibysmy miec spokoj na servie zeby spokojnie sobie lvlowac i pojsc kiedys na takiego Ferumbrasa ekipa to by bylo cos Jesli inni polacy beda robic Pa to od tego beda dwie osoby ktore prawdopodbnie beda zabijac za to.Sorry za taksiazke
Sidar jest offline  
stary 09-01-2007, 15:20   #259
Rafikinh
Użytkownik forum

Rafikinh's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
Rafikinh ma numer GG 4574206
Domyślny

Pamietam kiedys byla jeshcze wojna Nemesis Program vs Swe
Rafikinh jest offline  
stary 09-01-2007, 15:21   #260
Visek13
Użytkownik Forum

Visek13's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Visekk
Profesja: Sorcerer
Poziom: 41
Poziom mag.: 41
Visek13 ma numer GG 1494896
Domyślny

No zabijaja za rozne rzeczy jak kupilem pierwszy raz pacca i spoko kolory d outfitu wybralem to juz jakis lolek przylecial i change outfit or hunted. Czasami pkuja ludzi za nic takie juz zycie... ale bez pk bylo by nudno...
Visek13 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania