![]() |
#2601 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
Jestem pewna, ze zaden z Succ~ nie liczyl na moją pomoc, wrecz przeciwnie ubiliby mnie predzej czy pozniej nawet gdybym teraz byla neutral. Zreszta jesli ich zapytasz powiedza to samo. |
|
![]() |
|
![]() |
#2602 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() ona czuje sie zdradzona heheh
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Profesja: Rookstayer
Świat: Morgana
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Niesmaczne to było ;/
@Fureyka Napisałem : Cytuj:
Nie napisałem, że się tak czują. Czyt. ze zrozumieniem.
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... Ostatnio edytowany przez Crealnex - 07-05-2007 o 14:59. |
|
![]() |
![]() |
#2604 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() ahaaa noi dobrze hehehe ale ziac mi sie chce z tego ona sie czuje zdradzona??
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Tutaj niezła dyskusja się robi, więc wojnę proponuję przenieść do nowego tematu ^.^ P.S Veanerio ! Używaj znaków interpunkcyjnych. Lepiej się czyta ;/
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... Ostatnio edytowany przez Crealnex - 07-05-2007 o 15:59. |
|
![]() |
![]() |
#2607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() @cala banda "Shadow Combo"
Noo...niewiem jak by tu pisać o tym Waszym "sojuszu" Rakówka i Stalowa Wola...chciałbym widzieć stadion Was i kibiców Zawiszy Bydgoszcz + ŁKSu + GKS Jastrzębie + Parę innych fanklubów... nie było by mowy tylko o łamaniu nóg czy rąk ;] więc z rl skończmy a fakt faktem Ell nie zachował sie jak na 16-latka przystaje ![]() A pewnie dobrze wiecie że gdyby ktoś chciał to by Was ubił... coto za problem..Marcin Reichert (czy jak to tam sie pisze) jest na 1 sd od 100+ sorca...reszta to samo..więc na moje narazie możecie liczyć na łaskę. (I pewnie brak zainetersowania)
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
#2608 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Każdy popełnia błędy -.- I każdy ma chwile słabości Tak nas stworzył Pan!
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... |
||
![]() |
![]() |
#2609 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
a co do gry, to nie wiem czy wiesz ale jest w tibii takie cos jak stone skin amulet i utamo vita, sa jeszcze manafluidy ale nie wiem czy slyszales :/ poza tym liczy sie tez to jak kto umie grac, bo moze przyjsc 150 sork i padnie od combo 40 sorkow ( taki film juz widzialem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2610 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widziałem film, na którym 90 ms padł od 2x 30 ms, bo gdy dostawał sd'ki, leczył się EXURĄ.
Where’d you go? So never think I’d make you try to stay, And maybe when we get there, I’ll think enough, To find another way, When after all this time, Is you still around, You’re still the god falling nothing I have found, So take your glass again, And get out, While you can, Where’d you go? And would you even turn to say, I don’t love you, Like I did yesterday... |
|
![]() |
![]() |
#2611 |
Guest
|
![]() @up
Ty to wogole duzo widziales, duzo slyszales, jestes zajebisty ziąąąą , prosiles o te filmiki bo byles pewien ze ich nie zrobilismy, a gdy je dostales zaczales narzekac ze nie na tibicams....idz sie lecz. |
![]() |
#2612 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Nie sądzę, bo jak mają sporo ssa to zapomnij o takiej akcji. |
|
![]() |
![]() |
#2613 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdzie napisałem, że jestem pewien, że ich nie macie? O.o
|
![]() |
![]() |
#2614 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() Dopiero zauważyłem, że [guild]Sanguis[/guild] się rozjebcało. Jaka przyczyna?
![]() |
![]() |
![]() |
#2615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, co do wojny, to sadze ze kazdy ma prawo wyboru strony po ktorej sie opowiada, to nie znaczenie Narodowosci tylko ludzi z ktorymi przystajesz w grze staje sie glownym powodem wyboru. to, ze ja zaczolem grac i poznalem wiecej ludzi spoza polski i po ich stronie jestem nie znaczy, ze jestem jak to ujeliscie "zdrajca" poprostu nie znam was, i ze Vinc i Zab~~ wiecej zawinili niz cale avis (z otoczenia w jakim jestem) mimo to nie tylko Vinc i zabster tworza ta gildie i mam w Succesfull paru znajomych, co nie bardzo mi sie podoba
![]() Co do fraga Quin~~ o ile mozna to nazwac fragiem, to nie cieszcie sie tak ;P poszedlem tam bez uhow i eq tylko po to zeby sprawdzic kto PKa ;P... myslalem ze oczywistym jest ze nie bede mial eq ale w/e... cieszcie sie ze scale arma bo widzialem ze zniknal z ciala XD pa wasz, Quinwow ;]
#2616 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fureyka czego nie wyszliscie na open battle :<?
Bylem pewny ze wyjdziecie a tu psikus ![]() Edit Aha i juz wiemy 18:57 Nizahe Inferno [184]: we are in edron 18:58 Nizahe Inferno [184]: we are scared 18:58 Nizahe Inferno [184]: and u? Ostatnio edytowany przez Zabster - 07-05-2007 o 20:16. |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie czepiaj się jej ;D
|
![]() |
![]() |
#2618 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
btw. My się wcale nie cieszymy z tego żałosnego fraga, po prostu się nawinąłeś i nie myśl ze jeżeli byś miał uhy to byś dał rade a "Scale armor" sie przydał bo nie mamy eq. ![]() @up możesz przyjść tym swoim mega sorkiem i sie zmierzysz z nami. W tedy się przekonasz na własnej skórze że nie jesteśmy takimi noobami jak ty. I mamy spore zainteresowanie skoro co chwile kręci sie koło nas wspaniałą Jessie~ szkoda tylko ze ucieka ale w końcu i ona będzie gryzła glebę. ![]() PS Chyba gdzieś jest forum dla rookgaardowych fighterów, tam możecie się śmiało wymieniać swoimi przygodami i marzeniami. ![]() Ostatnio edytowany przez Co-mbo - 07-05-2007 o 20:33. |
|
![]() |
#2619 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Mmm... Oni w dalszym ciągu szukają ![]() @Jaz Nie rozpadło się, tylko z pewnych powodów musieli się rozłączyć na czas nieokreślony. Niedługo znowu się połączą ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2620 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Fureyka chcielisie open battle to wyszlismy dzis az 2 razy to nie przyszliscie, a i przekaz temu Nizahe ze jak pisze cos to niech dotrzymuje slowac. Spamowal mi na priv ze chce duel z cala nasza gildia a on sie nawet z wami nie zjawil na open
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |