![]() |
#2601 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Świat: Galana
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Kuczer88, twoj nick w rl tibi to Wielki dajmos, a moze sir-dudi?
![]() Odpowiedz plxxxxx xDD |
![]() |
|
![]() |
#2602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() Kuczer to Aylitha moim zdaniem i mysle ze sie nie myle ;]
#2604 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() zalezy jeszcze ktora aylitha
|
![]() |
![]() |
#2606 |
Użytkownik Forum
|
![]() na to pytanie to ja juz nie odpowiem ;p
#2607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() to ty jestes losser dzieciaku :> a ze powiedzialem ze jestes petem kondy to nie wjechalem na twoje rl tylko na stanowisko w tibi ale widocznie jestes i petem w rl life bo cie to tak urazilo
@psycholog mam calkiem inne podejscie do rl a do gry ktora jest tibia i ci nie wyszlo poucz sie jeszcze troche fachu psychologa :* a co do bledow ort i brakow liter pier...... sie misiek to moj ostatni post no chyba ze beda do mnie jakies pytania cya
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 15-11-2006 o 19:22. |
![]() |
![]() |
#2608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Omg.. Przyczepiliście się do Lithium, a co z All Saints? Mało tam sharerów? Dobra, kilka przykładów: Oen, Anurchy, Lord Anarchist, Thunder Of Skys.
Niech zgadnę.. zaraz posypią się posty, że to nie prawda, jakie mam dowody, etc. Proszę bardzo, udowodnijcie, że się mylę ![]()
#2609 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2610 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bru666 pewnie ma podstawy zeby tak myslec i mam nadzieje ze zdradzi nam na czym oparl swoje przekonania
![]()
#2611 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
"rl" to umowny skrót od "real life" a nie od samego "real" , środowiskiem gdzie notorycznie idioci używają tego skrótu w odniesieniu do innych wyrazów to to własnie zal.pl forum (chociarz ostatnio zaczeło sie to rozprzestrzeniać , chociarzby na WoT). Widze że łykasz idiotyczne teksty z tibia.pl jak pelikan , czekam asz zaczniesz pisać "masz hunta" "lutunelem boszki" albo coś równie głópiego. A tak ogółem na temat , to jak widze jak na tym pokaranym przez boga forum wymyśla sie nowe znaczenia dla starych słów a potem 60 % graczy w Tibia (czyli polacy w wieku 7-12 lat) spammują tymi "pojęciami" to dosłownie krew mnie zalewa a w środku sie gotuje.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#2612 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok.
Lord Anarchist - dawny owner, Kuba, grał kiedy jeszcze był członkiem Iustus, za czasów wojny z Blackboarded Maruders, przed hackiem Jejiheva. Anurchy - wystarczyło sprawdzić jego/jej konto na tibia.com, poza tym była już dyskusja na ten temat. Oen - z własnej autopsji ![]() Thunder Of Skys - znałem chyba 2 osoby, które grały tym charem. Jak mi się coś przypomni to dam znać ![]()
#2613 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2614 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() TO ja zara wymienie HWL sharerow dla mnie pewnych
ale najpierw poprosze tharrina o zamkniecie swojej buzi i przestanie prawienia kazan. Ja sie wlasnie tak czulem w Relictus - Catolic guild. No offense do kotalikow. Toxo- Kazdy wie ze on sharuje Catrishia- Tego tez nie trzeba zbytnio potwierdzac, bo sam sie o tym przekonalem, Rumcio- ;] za bardzo go lubie zeby powiedziec co i skad wiem\ Skopo de'tag- co prawda byly czlonek ale na poczatku mial dwoch a pozniej sprzedal. Zytene -albo trader albo sharer Anevarix- ownerow chyba tak duzo nie ma, ale duzo osob ma passy Aylthia- to mowi samo za siebie ^^ Febb, xioss- oboje dziela sie swoimi kontami miedzy soba, tzw oboje znaja passy.Znaja swoje passy nawzajem Atnaz- sprzedany 100 razy Rainfanger- N/C nawet nie wiem kto na nim teraz gra Grudging- Mowia ze sprzedany ale bog wie Dobra tych jestem pewien, wedlug mnie jest ich tam jeszcze troche. Jak dla mnie to nic zlego bo sam sharowalem ^^ szkoda 3-5 godzin zycia ;]. Tak to se posiedze godzinke tamten godzinke i juz sa 2 ;] @kurier Podziwiamy za to jestes starszy i z pewnoscia robi cie to lepszym. Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 15-11-2006 o 18:58. Powód: do kuriera |
![]() |
![]() |
#2615 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Febb moze i ma passy do xiossa, jak wielu innych rl kumpli ma passy do swoich postaci co nie zmienia faktu ze on kazdy% swojego lvlu itd. nabil samodzielnie... @Rycerz~ : Nie robi lepszym, ale wnerwia jak widze dzieciaka co ledwo 18 stuknal i robi sie wielkim kozakiem .. do tego na charze ktorego sam nie zrobil.. lol |
|
![]() |
![]() |
#2616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Są rzeczy, które po prostu liczą się bardziej, jednak dla niektórzy wyznają zasadę: Tibia above all!.. I to jest przykre.. We wcześniejszym poście nie miałem zamiaru ubliżać osobom, które wymieniłem, tylko krew mnie zalewa jak któs pisze o HWL, a nie patrzy na swoich "wielkich bohaterów" z AS i Consensus ![]()
![]() |
#2617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Proponuje wam wszystkim opuscic to forum i obejrzec np. dzisiejszy mecz, bo pir******* bez konca to samo, szczegolnie Kurier.... wielki przywodca <ironia> i jak patrze na twoje wypowiedzi to nie widze czlowieka ktory ma wiecej niz 18lat.... ale mam na to olew... I jak patrze na posty Consensus to respekt mam tylko do Tharrina i Xairaxa bo reszta z was tylko gadac umie...
I odwalcie sie od Cat~ bo to czy sheruje czy nie, jest najmniej wazne w tym momencie, bo 80% h lvli to robi... A czy to pierwszy owner czy 5 to mnie nei obchodzi, bo styl gry jest podobny tylko, ze jeden byl "wolnym strzelcem" a nastpeny woli byc w guildi.... I to jeden z polakow ktorych respektuje na tym serverze P.S potrzebuje wiecej ludzi bo z 2 osobami nic nie zdzialam... chociaz coraz bardziej mi sie odechciewa czegos organizowac, bo to tylko pier**** jest nic wiecej....
#2618 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arkuss
Dziwisz się ![]() ![]() Respect dla Ciebie, że przynajmniej próbujesz ![]() Cya on battlefield ![]()
#2619 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Nobla sobie przyznam. Moge napisac kto sharuje w Consesus. Tylko wait ...
Takie sprostowanie. To, ze inne osoby maja dostep do konta drugiej osoby to jest swego rodzaju acc sharing, ale nie zawsze gra na zmiane jak to bylo w moim przypadku ^^ Zaczne od chara ktory jest najbardziej zsharowany Sir zemus- 6 osob ma passy, w tym 3 graja. Sira shier- lubie ich ale to prawda co robia W conseus jest duzo preliator a ich nie znam to wymienie tych z All saints Lovize- jeden z moj lepszych kumpli. ale juz raz dostal za acc sharing wiec nie to jest wielka tajemnica. Anurchy- juz o tym rozmawiano Veccia- invited sharer Lord anarchist- trudno go nie wymienic.. na pewno nei jedna osoba ma passy Starszy- pkowalem z jego noob charem moim noob charem ale chyba nie tylko on ma passy do swojego chara Kiggan- nie tylko on ma passy. Nie chce sie wypowiadac na ten temat bo lubie akurat kiggana i lovize Oen- tego nie jestem pewien Grudging- oj nie wiem czy normalny czlowiek wytrzyma tyle na hydrach sam ;] Potempik silny i dray- Rl kumple i jak mniemam maja passy do swoich charow Reszty od nich tak za dobrze nie znam zeby oceniac ;] Tharrin Nie byl bym dumny z tego ze wymienilem od was tylko zemusa, ale uwierz mi nie znam za dobrze preliator tylko jedenego ex-memebera Cue cumbera ktory na bank gral sam i bardzo go lubie, chociaz za bardzo BAL sie o chara Taki btw do wszystkich Odwalcie sie od tego, kto ile ma lat, bo to nie zmienia wiele. No 12 latek na pewno napisze "glupoty" wieksze od 18 latka, ale nie zawsze. TO jest sprawa indywiudalna. Jeszcze zeby uniknac pisania ze opuscilem war itp itd i w ogole. Wywalono mnie z gildi za eful PA .... -.- Nie mozna na chwile se rozrywki zapewnic. Za bardzo przezywacie te gre... ja np. nie mam ochoty siedziec 100h na dragach zeby zarobic iles tam. WOle pojsc zabic 60 mage i wylootowac jakas czesc eq;] Kardear wyznaje ta sama zasade. Moj sposob zarabiania pieniedzy... Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 15-11-2006 o 19:35. |
![]() |
![]() |
#2620 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
a co do battelfield my juz raz mielismy starcie ![]() ![]() ![]() respekt takze dla Ciebie